| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 14:32
- Nahlásit
birma
řekni
no já si tetkon nemůžu už moc vyskakovat, páč já už si svoje vybrala předefčírem. Vykřikovala jsem tady panu náměstkoj, ať ředitele upozorní, že ešivá se uprostřed procesu toho co dělám, rozhodne jinak, než se rozhodnul teď, tak že osobně přijdu nahoru a uškrtím ho. Pan náměstek se smál a pak zazvonil tydlifoun. Ředitelskej. A pan náměstek se smál ešče víc a povidá:"Mám mu to Petro říct? Já mu to řeknu!" "A to teda řekněte!" pravilo Koláče............. a pan náměstek řekl do sluchátka"Hele, Petra vzkazuje, že pokud........... tak tě nahoru přijde osobně uškrit!" tak mám zas další zářez na pažbě no ale aspoň věděj, co se stane, když se rozhodne jinak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 14:34
- Nahlásit
zbrnd
že já Ti to neradil,
tak kdo z vás to teda byl? je vás tam víc?
.ani mejt se nemusíš...zkus to aspoň měsíc, ufidíš, že to lze a pokud to lze platí má téze, ž
a no jo taky, ty teze. Jenže to by pak na to doplatili Zrzavci a Brtnik, kdybych se rozhodla že v práci nic nemusim a to bych nerada. Na to je mám příliš ráda.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 14:35
- Nahlásit
zbrnd
tohle bys na net nejspíš pro jistotu vůbec neměla psát, že něco flákáš to myslím vážně
souhlasím s tebou, ale zrovna výrobu těhle náušnic, které už v názvu kategorie mají slovo "jednoduché" nelze popsat moc jinak (a naflákat není to samé co flákat - rozhodně neflákám výrobu ani toho, co naflákám ve velkém )
s ostatníma si musím dost vyhrát, aby vypadaly jak chci (a na ceně je to vidět), tak tohle je prostě oddychovka
mohu Ti odprisahnout, ze obchodnici typu "ale me staci 5%(rabat)" koncili nejdrive
To určitě. Tady jde o to, že zrovna u bižu je bambilion lidí, kteří ti řeknou, že na tom nepotřebují vydělat, protože to mají jako koníček při zaměstnání/škole a stačí, když se jim zaplatí materiál. Což samozřejmě tlačí dolů ceny těch, kteří na tom vydělat potřebují. Ale tohle je v tomhle ohledu prostě specifické odvětví.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 14:36
- Nahlásit
PetraK
a povidá:"Mám mu to Petro říct? Já mu to řeknu!" "A to teda řekněte!" pravilo Koláče.............
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 14:38
- Nahlásit
birma
no, já si prostě umim vybrat, někdy bych si na tu kušnu asi měla dát náhubek , ale zase vědí na čem jsou a já mám malej sichr, že to nezměněj.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 14:39
- Nahlásit
PetraK
já mám malej sichr, že to nezměněj
nebo si vybere dovču, aby tam nebyl, až to změní
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 14:42
- Nahlásit
Maya
ono taky cena závisí na to, zda je v převisu nabídka nebo poptávka a to si myslím, že konkrétně u těhle samodomo šperků dost převažuje nabídka, tudíž cena musí bejt dole
kvalitu si myslím že až tak nikdo neřeší, protože to jsou věci určený k rychlý spotřebě, párkrát vzít a zahodit, to asi nikdo nenosí 10 let
.......
máme jí co závidět, výšku z které vidí svět.
A o tom vypráví nám o tom včelka Mája,
.......
Jo paní akurát ta poptávka nepadá z hůry a dá se ovlivňovat resp dá se ovlivňovat zájem o to, co nábízím "já" a právě jakože hlavně Ti, co todle dělaj, se někam pohnou... jakože víš co, všechno chce svý...když chceš, aby pes běhal agility, taky nestačí, když ho pěkně poprosíš, aby tím tunelem prolízal např.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 14:49
- Nahlásit
Taak, Trolda vysetren, prohlidnut, poslechnut, drapecky ostrihany a druhy ockovani provedeno. Pry je to krasne, zdrave a mutututu stenatko. Ziskal si tam uplne kazdyho, fraja tam napochodoval s mavajicim ocasem a usmevem. Pani veterinarka mu tez neodolala a obdarovala ho darkovym balickem od Royal Canin. Kilo starteru mu prubezne zkrmim, este tam byl pamlskovnik a slevovej poukaz - nechcete ho nekdo? Ja ho jaksi nevyuziju, je to sleva 300Kc na 14kg pytel RC Junior Large Breed. Ehm, nevim, proc mu dala large breed, kdyz to bude maly stenatecko prece! Vazi pouhych rovnych 8 kilicek.
Jinak total fuj hnus, sem uvarena. Pres 30 stupencu, je tam NECHUTNE!
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 14:50
- Nahlásit
birma
Myslím, že to špatně vidíš.
bambilion lidi je v ruznych oblastech a presto tam jsou lide, kteri to samy prodavaj za 1dukat a za dukatu 10 mam priklady z praxe, ale na net to psat fakt nebudu asi bych dostal za usi ))
Slovo naglákat jsme pochopil správně, jakože více naráz prostě a ne že odfláknout, ale ani to bych nepsal na net a ty fotky už vůbec. neboli jednoduše mířím celou dbu asi k tomuto:"udělej si značku a prodávej za pořádný ceny" to je efektivní cesta. Ani nepiš, že to nejde, jde to ... jen to není bez práce a nejspíš ani ne snadný, ale internet ti dává zase spoustu možností. A samozřejmě nezmám podrobně tuhle oblast, samo, že je možný, že v týhle oblasti zrovna je to prostě ještě mnohem těžší než v jiných oblastech ...ale jde to vždy...tedy zatím
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 14:54
- Nahlásit
zbrnd
tak jistě, všechno je jen otázka marketinku, no a když chceš dráž prodat něco, co nabízí i další bambilion lidí, tak holt ke zvýšení prodeje tři věty na fleru nestačej
ale trh je nevyzpytatelnej, my teď v práci přehodili pár věci do levnější produktový sady, je to furt stejný, jen to má jinej název a je to levnější a nikdo to nechce a to je marketink fakt jinde než na fleru
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 14:55
- Nahlásit
Fifi
to bude maly stenatecko prece!
štěňátečko možná, ale dospělec.....
zbrnd
na net to psat fakt nebudu asi bych dostal za usi
však nepiš
rozhodně jsi mi dal podnět k zamyšlení, za to dík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 14:56
- Nahlásit
Fifi
krasne, zdrave a mutututu stenatko.
však taky je mutututu ščenátko, má taky supr gezichty jsem koukala.
este tam byl pamlskovnik
jáááááááááááááááááááááááááááááááááááááá bych chtěla pamlskovníííí, ešivá by to šlo. Koupila jsem si ledvinku a vona se sviň zas rozbila v zipech, tak kdyby byl volnej??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 14:57
- Nahlásit
Fifi
tak super, že je Trolda po všech stránkách uznán schopným
fakt je venku takový vedro? no tos mě moc nepotěšila, tady v práci to nepoznám, mám spíš zmrzlý nohy
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 14:58
- Nahlásit
Maya
je to furt stejný, jen to má jinej název a je to levnější a nikdo to nechce
no to je přesně ono, měli jste to klidně zdražit, udělat tomu novou produktovou stranku, nechat si navrhnout treba vhodnou ppc kampan, proste hlavne dat lidem vedet o tom, ze ted maji novou a lepsi moznost a hotovo .... to je jen priklad ne jakoze konkretni rada pro vas , ale cena je proste jen jeden faktor nebo jedna velicina ci jak to nazvat
|
birma
Člen |
- Nahlásit
Maya
taky mi to přes okno přijde jako příjemný slunečný den
na procházku asi Adam půjde v oblečku, jinak se za mnou potáhne vyšťavená lemra s jazykem na vestě...
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
birma
nebo si vybere dovču, aby tam nebyl, až to změní
bych se zjevila kdekoliv, kdyby k tý změně došlo, byla bych jak džin z lahve!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 15:02
- Nahlásit
PetraK
bych se zjevila kdekoliv, kdyby k tý změně došlo, byla bych jak džin z lahve!
hele a to máš automatický? Protože jestli jo, tak mu řekni, ať odletí na Kanáry a odtud to změní a ty budeš mít cestu zadara
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 15:06
- Nahlásit
http://www.zdravotnickydenik.cz/2015/06/jak-hlubok o-klesla-ceska-televize-az-ke-konspiracnim-teoriim -o-zdravi/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 15:10
- Nahlásit
birma
o změní a ty budeš mít cestu zadara
a tys kretén!! ale nápad to není špatnej, vyhla bych se tak cestě letadlem, kteoru prostě nedám
Jdu za chvíli dom - teda dom ještě ne, jdudo nemocnice. TAKŽE VŠEM KRÁSNEJ VÍKEND.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 15:11
- Nahlásit
zbrnd
měli jste to klidně zdražit
ale to se samo taky dělá a výsledek je v podstatě stejnej
je to moc drahý, si něco podobnýho koupím jinde a levnější
je to moc levný, to je nějaký podezřelý, asi to bude ošizený, si radši vezmu to dražší
no chci říct, že jako výroba a prodej něčeho je holt taková houpačka a co tak vidím, fakt zachraňuje dost široký porfolio, které umožňuje manévry
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 15:12
- Nahlásit
PetraK
se měj, já ještě půl hoďky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 15:15
- Nahlásit
PetraK
Klidne ti pamlskovnik prenecham, hod mi do emila adresu, az se doplacam na postu, poslu. Ja mam peknej od kulaly. Akorat je jen na takovou skobicky jakoby, neni provlikaci paskem - a to by sis tam mohla neco nasit treba. Jo a je jasne cervenej s logem RC.
Maya
U nas je priserne, kor jeste v aute se plazit sem a tam... Hnus nechutnej.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 15:16
- Nahlásit
PetraK
tak kdo z vás to teda byl? je vás tam víc?
nás tady? hele ty šátečku, to si vymyslelo samo!
a no jo taky, ty teze. Jenže to by pak na to doplatili Zrzavci a Brtnik, kdybych se rozhodla že v práci nic nemusim a to bych nerada. Na to je mám příliš ráda.
jo ty teze, zase tezujete spatne pani
o tom, ze to ono nemusite vy nerozhodujete, to tak proste je aniz by to jakakoliv Pip mela sanci zmenit
a slo o myti ne o praci, navic v tom mate curbes pani
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 15:19
- Nahlásit
PetraK
tys kretén!! ale nápad to není špatnej
a proč sem teda kretén, když to nejni špatnej nápad?
VŠEM KRÁSNEJ VÍKEND
tobě taky pani! podrb zrzafce!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 15:24
- Nahlásit
Fifi
mobil mi ukazuje, že je venku 26, tak doufám, že nekecá a ty tropy jsou jen u vás
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 15:27
- Nahlásit
byli jsme hodinu v lese. Potoky skoro netečou, Jizerky nemají vodu Najt nadšen v potoce (řádil jak kachna - Kachna promine ) , spokojený aktivista byl v lese a zhnusen, šourajíc se vzorně u nás, byl na sluníčku. Ho chci vidět v tom Španělsku...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 15:30 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
a ty tropy jsou jen u vás
Asi jo, kolem treti bylo tricet. Edit, a koukam, ze uz skorem 31.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 15:30
- Nahlásit
Xerxová
Ho chci vidět v tom Španělsku...
já se pobavim, jestli mu nakonec taky koupíš slušivý obleček, protože nesnese vedro
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 15:31
- Nahlásit
Fifi Betka, když jsme si ji přinesli měla 8,40... Aby to nevyrostlo něco takovéhoto
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 15:31
- Nahlásit
Fifi
tady fakt ne http://www.in-pocasi.cz/predpoved-pocasi/cz/praha/ praha-324/
|