Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 13:27
- Nahlásit

birma
kdybyste některá potřebovala nový náušnice
ježš...

hele a sušíš to a drtíš, nebo jak je zpracováváš?

ne nééé ...zásadně bafujem a nejlépe čerstvééé a šťavnaté

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 13:28
- Nahlásit

Fajka
ale to už je pak celá krmná dávka a ne jen přídavek, ne? Ani Fájuška neni tak velká, abys jí krmení třeba krysaříkama jen posypala a nemusela je započíst do krmné dávky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 13:41
- Nahlásit

birma
tak v cine asi na rase nezalezi, no

siiiis co to je ale to bys musela kazdymu vysvetlovat taky co to je pac holym nosenim asi to nema smysl

Fajka
tak vidis, neni upejpava

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 13:41
- Nahlásit

birma
ale to už je pak celá krmná dávka a ne jen přídavek, ne?
ale tak ona přeci není žádný prase co všecko spase...ona jen ochutnává

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 13:45
- Nahlásit

cernej caj
to bys musela kazdymu vysvetlovat taky co to je pac holym nosenim asi to nema smysl
no hlavně asi po dnešku na sebe už nikdy nevezmu červený náušnice - co kdybych potkala někoho, kdo tohle zná?

Fajka
ona jen ochutnává
ale to se pak blbě dávkuje a odměřuje, aby toho bylo tak akorát ne? Nebo jí máš naučenou, aby ochutnávala vždycky stejně velkej kousek?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 13:50 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
no hlavně asi po dnešku na sebe už nikdy nevezmu červený náušnice
no to me taky napadlo, ze mam jedny oblibeny a ted s tim novym sestrihem by bylo echt zahodno v nich vyrazit
takhle akorat nemam ty dlouhy tak dlouhy jak modelka

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 14:05
- Nahlásit

cernej caj
to vypadá dost dobře!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 14:06
- Nahlásit

birma
jj, je to supr, treba budu mit peknou fotku z dolomit kde nebudu mit rozfoukany vlasy kolem... budu prave potrebovat, abych mela s cim chodit ke kadernici

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 14:09
- Nahlásit

cernej caj
já takhle krátký vlasy mít nemůžu, vždycky jsem je pak musela ráno polepit tunou gelu, aby mi půlka hlavy nestála

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 14:09
- Nahlásit

cernej caj

kdyz neco trochu razne reknu tak vypadam ze chci vrazdit

jo, to jsou pak lidi zaskočený, protože je nenapadne, že si i takovej jedinec něco hájí.

dyz se s muzem spickujem, tak prej vypadame ze se hadame

jo-o. taky to tak máme, lidi nejsou schopný rozklíčovat, že to je sranda.

Fajka

Fajfce zubní šutr a jako velko úspěch beru, že netekla žádná krev..ani její ani moje
hej a jak to sundaváš?

birma

jéééééééééééé gumídci!!!! Millůvala jsem je nejlepší byl "StoupoGumídek"

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 14:11
- Nahlásit

Fajka

tak třá do Fajuščinýho kerákoliv nepohrdla by téměř ničím dyby mohla

co kecáš!! to nejni pravda vůbec.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 14:16
- Nahlásit

birma
tak to ja si rano meju hlavu (musim kazdej den) takze pohoda, i kdyz taky teda se moc necesu tak to nevypada tak upravene jak by mohlo

PetraK
jj, pravda

prave, kdyz proste nekdo je treba klidnej i v rozhadanym projevu tak mu spis divokej projev prijde jako hadka

ale pravda, gumidky sem mela taky rada

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 14:17
- Nahlásit

PetraK
hej a jak to sundaváš
no mám na to takovej srpeček ocelovej a prostě jak na zubní hygijéně jí to strhnu...ale šlo to musela jsem jen z těch velkejch špičáků jinak nic moc nikde nemá..a koukala jsem že to až bé utahaný jelito strhnu aj jemu bouž se mu tam taky něco tvoří..

co kecáš!! to nejni pravda vůbec.
tak vona už za ty roky ví že nesmí ale dyby mohla..to by se to vochutnávalo

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 14:21
- Nahlásit

PetraK
Millůvala jsem je
neznám nikoho, kdo by je nemiloval A ještě Rychlou rotu!

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 14:22
- Nahlásit

Fajka
no mám na to takovej srpeček ocelovej

aha, no já jsem na tohle trotl, stejně jako na střihání já se děsně bojim, že jim něco udělám . Teď jak u nás byla Peťa , poprosila jsem ji, ať Bubi ucvaká drápky, Brtnik tetkon neměl čas, už to zas chtělo zastřihnout, a u ní spešl se bojím jak je měla a má přerostlý, tam si netroufnu odhadnout, kam až můžou být trvale narostlý
a..to by se to vochutnávalo

a nene, to nejni pravda.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 14:26
- Nahlásit

birma

neznám nikoho, kdo by je nemiloval A ještě Rychlou rotu!

jooooooooooooooo Rychlá rota a Motydžek a Gedžitka!!!! Joo, to se nás vždycky slezla banda /nebudu tu moc zdůrazňovat, kolik nám tehdy už bylo / a byl u nás animovanej mejdan a děsně jsme se u toho bavili

a ještě kačeři!! a Rampa MekKvák!! skvěle dabovanej Heřmánkem teda, to se mu upřít nedá.

cernej caj
tak mu spis divokej projev prijde jako hadka

no my právě občas "simulujem" hádku a to je dobrá zábavička. A úplně nejvíc, když jeden druhýho shazujem třeba při nákupech u pokladny se paní pokladní aspoň bavěj, páč se dost často zapojej a bojujou na jedný, nebo druhý straně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 14:27
- Nahlásit

PetraK
jj se strihanim bych taky mela problem, u morcat to snad jeste slo melo bily drapy (a jednu nohu cernout ak to mela dycky eda delsi drapy tam takze me stve ze jim vet minule neostrihal, kdyz sem muzi dala jasny pokyny, pac je maj fakt dlouhy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 14:34
- Nahlásit

PetraK
tak tos me pobavila s pokladnima teda

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 14:36
- Nahlásit

já jsem teda v životě žádnýmu psovi drápy nestříhala a doufám, že ani nikdy nebudu, fakt jako morče s černou tlapičkou mi taky stačilo

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 14:40
- Nahlásit

a já jsem debil, protože jsem se na to teď vybodla a najednou to Adam zase nezná, neumí, bojí a bojuje, ačkoliv jsme to zvládali už prakticky bez problémů

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 14:51 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštáááájn
Strávila jsem den nakupováním. brrrrr
Aááále, Lucinka má boží botky od Merrella (za třinácet, já chci taky merrellky za třinácet),
http://www.merrell.cz/katalog/detska-obuv/jl15/cha meleon-low-a-c-wtpf

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 14:54
- Nahlásit

kachna_
ty jsou hezký!!
A teda ty bys z nich tak rychle nevyrostla jako Lucinka

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 14:59
- Nahlásit

kachna_

že je to pro Lucinku, tak toleruju tu barvu ale jsou fakt hezký!

birma
a já jsem debil,

a já druhej, páč s Ešátorem jsem se "rozstříhala" u Bubi neměla odvahu, tu našel Brtnik a u Štajnidla se mi do toho zas nechce, abych to nepoto

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 15:00
- Nahlásit

kachna_
ty má neteř a fakt celkem držej
birma
četla jsem ten článek a podle mě je stejně nedokazatelný, že se ten pes fakt rozhoduje

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 15:02
- Nahlásit

něco pro denyky

Traja najväčší Slováci: Štúr - lebo dal Slovákom reč/ Tiso - lebo dal Slovákom štát/ Husák - lebo k tomu štátu pripojil Čechy a Moravu.

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 15:03
- Nahlásit

Maya
Traja najväčší Slováci
to je dobrýýý!

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 15:09
- Nahlásit

Maya
podle mě je stejně nedokazatelný, že se ten pes fakt rozhoduje
tak to jo, ale nedokazatelnejch je spousta věcí přijde mi to prostě přinejmenším zajímavý.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 15:47
- Nahlásit

Adam začíná mít rušný společenský život zítra jdem na socializační procházku s jednou krásnou raslicí (a to raslíky fakt nemusim, ale ona se mi líbí moc, asi že má delší nožičky )

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 15:49
- Nahlásit

cernej caj
tak tos me pobavila s pokladnima teda

no ono to tam tak nějak vždycky vyplyne. Jednou mě udával, že hrozně kradu chodíme u nás do sámošky a já mám u toho pásu vždycky pocit, že jako nic nedělám, že bych těm pokladním chudákům měla nějak pomoct a tak jsem chtěla celej proces urychlit a dávala do tašky i to, co ještě neprojelo chytil se toho a my s paní pokadní plakaly smíchy, já se snažila bránit, ale vyhrával fest teda, krom toho, že ze mě udělal kleptomanku, tak taky dementa, kterej má zakázáno chodit nakupovat sám, aby nedělal ostudu
jsem chudáky!!

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 15:52
- Nahlásit

PetraK
krom toho, že ze mě udělal kleptomanku, tak taky dementa, kterej má zakázáno chodit nakupovat sám, aby nedělal ostudu
:d
jsem chudáky!!
ty určitě

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání