Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 21:00
- Nahlásit

birma
Akorát mě by to asi nebavilo, přijde mi to už spíš jako trénink poslušnosti a orientace v prostoru než jako agi...

Taky mi to tak prijde. I kdyz teda, i tak smekam.

My jsme si dali vecerni protapku, prvne sel Trolda se Kremylem. Ehm, spis nes sel, tak bud letel, skakal po ni, motal se pod nohama nebo ji visel za lalok.
Skritek si sel separe, sama samicka, aby se trochu odnasrala. Pomohlo to na chvili.
Xerxová
prý chce být na léto skoronaháč...
Chce byt radnej negro, nejen srst, ale aj kuze.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 21:06
- Nahlásit

Trolík je prostě správný průzkumník. Nebojí se ničeho - taky s tetičkou Křemylkem se nemusí ničeho bát...

Jak ostatní s línáním?? Nějak mi to přijde pozdě - ale padá mu to fest...

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 21:07
- Nahlásit

Fifi
I kdyz teda, i tak smekam
to bezesporu!
spis nes sel, tak bud letel, skakal po ni, motal se pod nohama nebo ji visel za lalok
to muselo bejt bájo
Chce byt radnej negro, nejen srst, ale aj kuze
to se dělá Adamovi, jak ho někde šmiknu, tak se strašlivě opálí úplně do černa

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 21:09
- Nahlásit

Xerxová
Jak ostatní s línáním??
Adam líná od začátku jara furt. Ale tak před tejdnem začal ještě přidávat na intenzitě

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 21:16
- Nahlásit

Xerxová
Jak ostatní s línáním??
Fajfka teprve začíná lehce pouštět a jelito si zimní kožich drrrrží zuby nehty a nedá a nedá!

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 21:30
- Nahlásit

Xerxová
Mne lina Kremyl dycky pred haranim, takze nyni nepusti ni chlup. Bajitko je trimovane, tak taky nemuzu slouzit. U Troldy to bude zajimavejsi, ten ma radnou steneci podsadu, kolem patere mu zacina rust par dospelackych chlupu teprve, ten bude linat asi dlouho.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 22:21
- Nahlásit

birmaTak to se ti omlouvám, nechtěla jsem tě vykolejit jsem zbrnd od bohu z hvezd nejde me vykolejit

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 22:35
- Nahlásit

zbrnd
když ti to udělá radost

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 22:51
- Nahlásit

Xerxová
Mě Kim líná pořádně taky teprve teď, však byla doteď zima, ne?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 00:06
- Nahlásit

birma
neudělá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 07:16
- Nahlásit

Fifi
to je teda cistotny, pazravy skvely stenatko hodny, to teda budem vsichni fifijovy zavidet krome birmy, ktera nuuuutne potreba neco narocnyho

Xerxová
tim skoro vylinanej ale jeste z nej vycesavam posledni uvolneny chlupy, ferina tak napul, kde ji muzu cesat je to lepsi, na prdeli zasadne dredati, tam se to jeste moc neuvolnuje.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 09:39
- Nahlásit

appkaod cezu kdy lze pomoci trakovani pohybu pomahat projektum.

jakto, ze je tu tak mrtvo?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 10:29
- Nahlásit

cernej caj
Čez shromažďuje maily a fejsový účty svejch zákazníků? no paráda, to ať si nechaj
jinak taky koukám jaký je tu mrtfo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 10:34
- Nahlásit

Maya
no tak podle me tam muzes narvat prece ucet nejakej odpadni na kterej ani nechodis, ne? bys mohla rict ze to shromazduje kazda appka, kam se musis logovat a logovat se musis prakticky do kazde appky ktera te nejak monitoruje (ted myslim ty sportovni appky)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 10:38
- Nahlásit

neco k vcerejsimu zhavemu tematu

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 10:41
- Nahlásit

cernej caj
to nevím, sportovní apky nepoužívám a apky co mám, tak žádná po mě heslo do mailu nebo fejsu nechtěla a to i včetně tý apky Moves, která taky sleduje pohyb, takže nějaký nutný pravidlo to nebude a když už je potřeba registrace, měla by bejt extra a ne že po tobě budou chtít heslo do mailu nebo fb, podle mě to je prostě všivárna maskovaná charitou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 10:48
- Nahlásit

Maya
ale oni po tobe nechcou heslo do mailu, to funguje tak, ze si vytvoris bud ucet na mail (a heslo si tam das jakykoli, takze tvuj email je jen login, ale heslo tam samo nedavas to k mailu a oni ti muzou max posilat reklamni zpravy, ale tezko se do toho mailu dostanou) anebo se prihlasujes pres fb, coz taky spousta apek a webovejch veci umoznuje, ze si nemusis pamatovat vic prihlaseni ale pouzivas fb login (tady pravda uz davas fb ucet + fb heslo, ne jakykoli heslo, proto nikdy nepouzivam fb ucet pro prihlaseni)

co sem pouzivala treba endomondo,t ak to to ma uplne stejne. Je jasny, ze jizdni rady po tobe asi login nechtej, ale tady se ti to nahrava na web, mas to pristupny i z pc ty statistiky a nejak te jednoznacne identifikovat musej. Kdyz lidi pouzivaj FB login, tak ta appka muze pak rovnou postovat vysledky na fb bez toho, ze bys to treba delal rucne, kdyz to z nejakyho duvodu chces mit...

pokud moves jen pocita kroky, mas to jen v telefonu a nemuzes k tomu nikde z webu a ani to nerozlisuje lidi, co s tim chodi, tak logicky login nepotrebujes. ale kdyz ten telefon budou mit treba v rodine jeden, tak kdyz pujde behat manzelka, naloguje se sebe a pak vrati manzelovi co si tam naloguje sebe az pujde jezdit na kole a oba maj svoje statistiky na svych uctech, jinak by ta appka nepoznala, ze to sou 2 ruzny lidi ani.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 10:53
- Nahlásit

cernej caj
to je teda článek, v podstatě tam neříká nic, co by už všichni nevěděli
no veselo kolem toho jistě ještě bude a pak všichni sklapnout tak jako vždycky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 10:58
- Nahlásit

Maya
jenze je rozdil, kdyz si to rikame my tady a je rozdil, kdyz to rekne nekdo kdo ma i snad nejakej poradni hlas. ze je proste dobre, ze u toho nekdo pouziva mozek.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 11:05
- Nahlásit

cernej caj
k vytvoření účtu přece nikdo nepotřebuje mail, stačí požadovat unikátní login a heslo, požadovat email má smysl jen tam kde potřebuješ, aby ti něco posílali zpátky, což tahle apka asi není

třeba spotify taky potřebuješ mít přístupný odevšad, ale žádnej mail nechtějí, prostě jen jméno a heslo, to si zaloguješ na zařízeních, který používáš a můžeš je klidně zapomenout, teda zapsaný pro případ výměny zařízení, těch případů, kdy víc lidí používá jednu apku v jednom tlf bude asi minimum, obvykle má každej trvale zalogovaný to svoje

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 11:05
- Nahlásit

cernej caj
jenze je rozdil, kdyz si to rikame my tady a je rozdil, kdyz to rekne nekdo kdo ma i snad nejakej poradni hlas. ze je proste dobre, ze u toho nekdo pouziva mozek.
tak to jo, jen se obávám, že je už trochu pozdě

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 11:07
- Nahlásit

cernej caj
teď jsem se schválně koukla, co chce při založení účtu ten Moves a taky mail
ještě že to fakt nepoužívám a nebo mám štěstí na normální apky, které se spokojí s jakýmkoliv jménem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 11:39
- Nahlásit

Maya
ta apka ale nepozaduje tvuj email, ale tvuj email slouzi jako login (ano, mohlo by byt asi lepsi mit jako login proste nejaky jmeno, mit treba jen "login" a ne "login@seznam.cz" jenze dneska je bohuzel praxe ta, ze skoro vsude chteji jako login email. Bych to nebrala tak tragicky v pripade konkretni teto apky ale globalne samo mas pravdu, bych taky radsi byla za login a ne login ve tvaru mailu (na druhou stranu tam ten mail furt davat nemusis ale muzes tam dat fiktivni login ve tvaru mailu jako "visco@mi.muzes" a oni nemaj sanci zjistit, ze to je smyslenka, kdyz neposilaj overeni, takze proste tvoje rozhorceni chapu, ale ve svete mobilnich aplikaci je to dost beznej jev a jen kvuli tomu bych epp nepranyrovala.

jinak ja vsude cpu odpadni mail takze at mi tam chodi co chce, vsechno ignoruju

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 11:47
- Nahlásit

cernej caj
taky mám nepoužívanej mail a hlavně, co teď má seznam tu složku Hromadný pošty na tyhle komerční maily, tak to je super, ale prostě jde spíš o princip
trend je samo jasnej, mít databázi funkčních mailů je zlatej důl
dát fiktivní adresu by mě teda nenapadlo

zbrnd
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 11:47 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

cernej cajMaya
tak ale ono preci jde jen o to vytvorit jste vetsi bordel, v kterem se nejlepe prosadi ti nejsilnejsi
to propojeni s financni spravou z hlediska technickeho preci vubec nejde relevantne resit, nemame na to legislativu a nemame ji ani na to, abychom resili pripadnou nefunkcnost te technicke stranky
navic nase justic nema absolutne know how k tomu, aby dokazala posuzovat pripady, kdy bude tvrzeno, ze ta technicka stranka selhala
uz nyni nejsme schopni dostatecne vybirat dane dle nyni platne legislativy, proc tedy prvni nezapracovat na tomto?

pokud to nevidite, je to naprosto obdobna situace jako legislativne nepodchyceny chov psu vs utulky, plosna preventivni kastrace atd ..

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 11:51
- Nahlásit

zbrnd
tak mě to přijde stejný jako datový schránky třeba, technicky nedořešený, pro většinu lidí spiš vopruz, ze začátku to furt nešlo, ale nakonec si lidi zvykli, co jim taky zbejvalo, s tímhle to bude stejný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 11:52
- Nahlásit

Maya
jj, princip chapu, no ale ze princip dneska je tenhle a nejaka appka ho pouzije tak pranyrovat tu apku je proste blbost. je treba globalni bojkot

dát fiktivní adresu by mě teda nenapadlo na to asi spolihaj a nekdy posilaj overovaci maily ale to vetsinou ti reknou.

zbrnd
nechces jit do ty politiky? pac jim tam asi nekdo, kdo pouziva mozek chybi

uz nyni nejsme schopni dostatecne vybirat dane dle nyni platne legislativy, proc tedy prvni nezapracovat na tomto?
jj sme se o tom vcera bavili s muzem a nechapu, kdyz ty nastroje prakticky maji castecne uz dneska, proc misto aby teda nejak zapracovali na tom to pouzivat, tak chtej mit novy nejaky systemy... viz treba jak v tom clanku od birmy zenska rika, ze uvidi prijmy v oboru v kraji a hned u podezrele nizkyho vi, ze je problem... ale to prece muzou kontrolovat i dneska z tech danovych priznani, ze jo, nepotrebujou k tomu neco zavadet, akorat si nekdo holt potrebuje namastit kapsu...

tematickej vtip
Personální oddělení v ČEZu se rozhodlo udělat test na téma korupce.
Jedna z otázek byla:
"Kolik času potřebuješ, aby sis z úplatků koupil BMW?"
Odpovědi byly následující:
firemní personalista: 2-3 měsíce
firemní právník: Asi tak 6 měsíců
vysoce postavený manažer: 2-3 ROKY!!!
U manažera se komise zarazila a zeptala se: "Tak dlouho?"
Odpověď manažera byla: "Hele, netlačte tak na pilu, BMW není zrovna malá firma."

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 11:53
- Nahlásit

zbrnd
a pravda, teď si chovatelé budou muset pořídit pokladničky, protože za psa se obvykle platí na ruku, útulky taktéž, však se tam něco za ty psy plaí taky ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 11:55
- Nahlásit

cernej caj
to je teda dobrej fór

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 11:59
- Nahlásit

no a mimo téma
včera jsem začala číst Finské pohádky, že jako to přelítnu a pak z toho budem číst dětem
no nevím, např. pohádka začínají Šel kovář na procházku, na cesttě potkal ženu, slovo dalo slovo a za devět měsíců se jim narodil syn se mi pro malý děti moc vhodná nezdá
Nebo U cesty ležella rozkládajícíi se mršina koně a nad ní debatovala zvířátka jak jí sežerou (trochu volná citace).
Každopádně mě překvapujou hojně se vyskytující zámky, když ve Finsku žádný zámky nejsou, člověk by to čekal jen sem tam, asi je hodně těch pohádek přejatejch.
Ale jako celkově zajímavý.

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání