Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 07:56
- Nahlásit

Janiii
chudak maminka

zbrnd
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 08:08 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

PeklaK
Tak co pabo, huž si restartovaná?
Pokud ne, mám pro Tě inspiraci. Nefím, jeslifá víš, že na ČR běží tenchle sqělý požad?

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 08:37
- Nahlásit

Mathea
Fifi
skvělý fotky, hned první zaostřeno na pacičky, to bude jistě oceněno
a má Trolda světlou bradičku
Janiii
tak už to bude?

se nějak zatahuje, sem jen v tričku, asi odpolko zmrznu se zdá, po těch tropech příjemná změna

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 08:48
- Nahlásit

Maya já dnes "za dámu" - musím obejít státnicové komise - a mám to od rána do večera... Dokonce jsem tak hluboko klesla, že jsem si domluvila s Pepou, že pro mě večer dojede autem - protože na slušných botách bych domů po celém dni pěšky asi nedorazila... Budu mít náročný týden.
Naštěstí psisko je po dnech dovolené mrtvé - takže myslím, že v poledne bude mít Pepa problém dostat čokliště vůbec z pelechu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 08:58
- Nahlásit

Maya
dneska bude asi chladnej, ja si nosim pro jistotu kosili s sebou, pac se muze hodit minimalne v praci... a ve ctvrtek po praci me ceka cooo? no prece smer cesky krumlov uz sem tam dlouho nebyla

Xerxová
tak at ten tyden rychle utece. Vcera sem videla pana v obleku a takovych natrhnanych botaskach sedivych, vecer, uz asi sel po narocnym dni v desnych botach domu

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 08:59
- Nahlásit

Xerxová
no oblek za dámu natož boty ani nevlastním, natož abych to nosila
ale když je to nutný, tak asi nic nenaděláš, tohle mám teda výhodu v práci, že si můžu nosit co chci

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 09:02
- Nahlásit

cernej caj
no u nás ještě ráno svítilo slunko a psali že má bejt kolem 20, ale tady v Praze už bylo zataženo a docela studeně fučí a teď v rádiu říkali, že odpolko má pršet, tak bude asi ještě hůř
co já viděla počasí, tak mělo bejt blbě až zejtra
ale radši kosu než to vedro co bylo o víkendu

birma
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 09:02
- Nahlásit

nemluvte mi o hadrech. Páteční odpoledne jsem strávila v sekáči, abych ulovila něco slušnýho na sebe do kanclu. To co jsem sháněla samozřejmě nemám (tedy mám ve velice omezeném množství), za to mám dost pokladů, co se mi stráááášně líbily

cernej caj
ve ctvrtek po praci me ceka cooo? no prece smer cesky krumlov
Teda ty si žiješ

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 09:15
- Nahlásit

Maya
a tak to je nutny obcas mit - ja mam treba spolecensky kalhoty a pekny botky, co sem dostala od maminky k vanocum asi 2roky zpatky a halenku a to se ti hodi treba kdyz te pozvou na svatbu nebo na pohovor, na krtiny a tak i kdyz ted jak sem psala sem objednala tu novou - modrou a su zvedava

a pak jeste svoje rudy saty a k nim krasny cerveny lodicky skoda, ze pani nemela do cervena latku, bych si ty lodicky vzala taky nekdy znova

jj, je to lepsi kdyz je chladnejc, ale svetrik do tasky to chce pro jistotu asi dycky

birma
tak gratulace k pokladum ja si objednala k halence jeste kratasy ale ty teda na ven, pekna sleva na moji velikost

jojo, ja si ziju na vysoky noze

birma
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 09:24
- Nahlásit

cernej caj
parádní kraťasy! Takový bych taky brala ale tříčtvrťáky jsou zrovna jeden z pokladů, co jsem ulovila (respektive ulovila jsem kratší kalhoty a po mamčině zásahu mám tříčtvrťáky )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 09:33
- Nahlásit

birma
tak to je supr ja je budu asi trochu zkracovat, jinak budou ke kotnikum ale ne o moc. akorat by se mi hodili na tu vodu - sem si neuvedomila, ze mam pak doma jen 2dny nez odjiztim do dolomit s kudrnou takze bych nestihla vyprat a ususit pred balenim

a jeste musim nekde do metraze sehnat kus latky aby mi denyky kamarad mohl prodlouzit jedny kratasy, ale to snad nebude problem koupit kus jednobarevny latky

birma
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 09:38
- Nahlásit

cernej caj
na tu vodu - sem si neuvedomila, ze mam pak doma jen 2dny nez odjiztim do dolomit
tys někde vyhrála milijoun a zatajila nám to? to ti moc přeju takovej relax, to si zasloužíš
aby mi denyky kamarad mohl prodlouzit jedny kratasy, ale to snad nebude problem koupit kus jednobarevny latky
tak mu je vraž i s těmahle na zkrácení, ať je zprůměruje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 09:49
- Nahlásit

birma
kez by ale tak ja mam ten prispevek na dovolenou, voda je dost nizkonakladova a z prispevku jedu do tech dolomit navic sem to z nej zaplatila kamaradovi, takze on na tom vytezi litr slevu a ja "eurace zaradmo"

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 10:07
- Nahlásit

zbrnd
Pokud ne, mám pro Tě inspiraci. Nefím, jeslifá víš, že na ČR běží tenchle sqělý požad?

já vim, že to není na mě, ale ono teda obecně, mi přijde, že ČRo je jedno z velmi mála míst, kde je žurnalistika ještě slušný slovo

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 10:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Rumíček měl návštěvičku. Přijela ohaří kamarádka až z daleké Moravy. Takže co? takže se furt masakérovali a honili zahradou a po louce. Dokonce i v tu sobotu, kdy bylo nechutně příšerně. Rumíček pak řádil ve vaničce jako tudle ten sloní exprt v móři
https://www.facebook.com/videoincredibilidelweb/vi deos/vb.133191463526411/10200619817170007/?type=2& theater
nutně potřeboval, abych ho furt stříkala hadicí, takže to pak dopadlo tak, že buď stál nad hadicí a upřeně hleděl na hadici, na mne , na hadici, na mne......... v tichosti, jak je jeho zvykem,takže nikdo nevěděl, že tam stojí a naznačuje no a nebo popadnul hadici a běžel s ní za mnou . A když jsem odmítla spolupracovat, tak se snažil hadici přimět ke spolupráci sám smály jsme se, že to nebude dlouho trvat a bude se obsluhovat sám. Brtnik byl odjetej na ten Šumák, takže jsme měly holčičí víkend. Koláče řídilo a taky tankovalo. Bubina překvapila. Došla jí kapek trpělivost s maličko odrzlou návštěvou a včera jí jasně a razantně ukázala, že některý věci fakt už ne. Návštěva pak byla zaražená jak větry, ale nakonec to s Rumíčkem zase vyběhali. Vůbec nechápu, jak jsme tu sobotu přežili. V neděli ráno pak přišla buřina jako kráva, bouchlo to těsně vedle nás, až chalupa nadkočila a zvonily roury od kamen. Večer jsem šla do nemocnice, kde jsem musela dosti razantně vyřešit mámy šikanování ze strany spolupacientky a zařídit stěhování do jinam, to nebyl hezký zážitek. I vzhledem k tomu, že tam akorát měli úmrtí.

kachna_+
Já mám taky jedno mláďátko líbezné

žiš von je velikej už!! a navrch k tomu čím dál tim ftipnější a rotzomilejší!!

Fifi

zdravím Trolomatku tak jak se daří smečko? Křemíl je pipi starostlivéé! A Bajítko se taky chytí, však všeho do času, pak utvoří jednotu, v jednotě je síla a ty budeš v háji! Škoda, že nemůžu vidět ty tvoje první fotky, ty se mi neukázaly vůbec, jak je na rajčeti najdu??

si takovej podsaditej typek na kratsich nohach,

takže něco jako Štajn

Janiii

už jste poroděný?

Fajka

seš magor v tomdle vedru dělat někde šlápotu!! Jsme byli rádi, že jsme v altánu, máme kýble pití a čokle se zabíjej i bez nás

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 10:19
- Nahlásit

zbrnd

enchle sqělý požad?

ato by se zas hodilo! Ten foťák prostě nefotí a nefotí hezký fotky, včera jsem si tam nastavila sekvenci a dělá to zas domodra

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 10:20 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

PetraK
sikovna ses zes ridila a supr holcici vikend ste si teda dali, fotky obsluhujiciho se rumicka s hadici nemas?

tutaj mas ty vlky pro znamou ale kvalita teda dost pokulhava, at to tam nemusis hned hledat

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 10:20
- Nahlásit

cernej caj
ve ctvrtek po praci me ceka cooo? no prece smer cesky krumlov

tobě se tam nějak líbí! ale nedivím se, je tam krásně

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 10:24
- Nahlásit

cernej caj

supr holcici vikend ste si teda dali, fotky obsluhujiciho se rumicka s hadici nemas?

jo bylo fajn, i když to vedro.... nic moc neumožňovalo. Výhoda byla v tom prostoru co máme a že ti psi se zmasakrovali sami, že stačilo jít jen na lehkou procházku k večeru, aby psi vypadli taky jinam a bylo hotovo. Večer jsme si špuntli Proseco, ogrilovali klobásky a kecaly do moc pozdě
Řízení bylo dobrý i když jsem se hrozně bála. Hlavně teda při průjezdu řevničkovskýma lesama. Sluníčko bylo v takovým úhlu, že prostě byl černej tunel, nebylo vidět nic , kdyby šel někdo při kraji nebude vidě úplně vůbec nechápu, jak to tam mohli řezat stovkou.

Fotky s hadicí bohužel nejsou, to mě nějak nenapadlo. Mám tam vaničkový fotky a fotky kdy ho zlobíme s vodou, ale to jak blbne s hadicí on, to ne jsme se mu tak tlemily, že mě to nenapadlo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 10:45
- Nahlásit

PetraK
slunecni bryle nemas v aute?

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 10:47
- Nahlásit

PetraK
nejsme, ona je v klidu a chrápe venku na schodě, tak se snažim jakožto jediná doma bejt taky na zahradu má zavřeno,a chodim ji pravidelně kontrolovat. dneska asi pracovní výkony nebudou uplně ideální (ale pana šéfa jsem varovala, že tenhle týden prostě rodim )

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 11:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

slunecni bryle nemas v aute?

přes ně mám pocit, že nevidím nic, a na tohle by brýle nepomohli. Bavili jsme se o tom s Brtnikem včera, říkal, že to jsou momenty, kdy taky vidí prt. A já jak jsem malá, tak je ten úhel v tomhle místě blbej, efekt takovej. Kámoška z místa spolujezdce taky neviděla vůbec nic, ono se to navíc ještě odráželo od povrchu vozovky to světlo a nějak se to tlouklo. Naštěstí ten úsek není moc dloíuhej. Kdž jsme vyjeli, byla jsem ráda za to, že slunce už "Jen" svítí do vočí

JÉ! díky za ty fotky vlkůch, bude Sokol nadšená"!

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 11:01
- Nahlásit

cernej caj
to se ti hodi treba kdyz te pozvou na svatbu nebo na pohovor, na krtiny a tak
já už jsem ve věku, kdy mě zvou akorát na pohřby a to nějakej vohoz dám dohromady vždycky
PetraK
to jste si pěkně užili víkend, já bych teda nevydržela ani v altánu
a ted píšou, že příští víkend opět tropy
ještě že mám psy, který v takovým počasí jen ležej jak lemry stejně jako já

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 11:15
- Nahlásit

Janiii

, ona je v klidu a

tak aspoň někdo v rodině, je v pohodičce

ještě že mám psy, který v takovým počasí jen ležej jak lemry stejně jako já

Rumíček neleží, Rumíček skáče do vaničky a cáká z ní vodu ven. Protože, když je ve vaničce málo vody, přijde pánčička a vodu tam dopouští. A !!! To je příležitost pro Rumíčka se celej ešče víc zráchat, protože může chytat tne produ vody z hadice (musí být veleprudký ) a řádit jako armáda čertůch

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 11:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

čajdo, díky moc ještě jedno za ty fotky, že sis dala práci a udělala samostatný album. Kamarádka bude nadšená. Koukala jsem zas.

Hele nepřišlo vám, že min. jeden vlk je značně krátkonohej?? Nebo se mi to zdá? nebo je to březí fena a působí to tak?? Koukněte někdo schválně.

birma
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 11:26
- Nahlásit

PetraK
nepřišlo vám, že min. jeden vlk je značně krátkonohej??
ne, přišlo mi, že jsou všichni klustý

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 11:28
- Nahlásit

birma

no klustý jsou, ale tuten má nožičky varianta brod, nemá?

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 11:31
- Nahlásit

PetraK
spíš jak psala birma jsou ti vlci tlustí, kdyby tenhle mě vyrýsovanej pas, byly by ty nohy opticky delší, holt jsou za plotem a krmeni a nemaj to kde vyběhat

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 11:37 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

pro porovnání tlustej bígl nebo něco podobného

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 11:40
- Nahlásit

PetraK
aha, tak hlavne teda ze ten usek nebyl dlouhej

tak to je fajn, ze se ji to bude libit jo to uz rikala birma ze je cekala jako vic hubeny

me by ale prislo, jestli to taky nebude vytahany bricho u samice, ale obecne pravda trosku hubenejsi sem je cekala tez

Maya
bat bat, lezime vsichni jak lemry akorat nektery lemry furt otravujou ze chcou mazlit

ale se obavam ze ja kdybych mela vyrysovanej pas, opticky ohy mit delsi nebudu

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání