Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:09
- Nahlásit

kachna_
heléééé,
přestaňte mi tady děsit (Mayo!), já jsem si jako svatební dar vymyslela ovocnej stromek (rybíz, angrešt, kiwi, moruši, jeřabina, hloh, dřín...) s cedulkou, od koho to je.

tak myslím že zrovna ty se bát nemusí, bo když se ti na to vrhnou děcka apk něco uzobnete vy a zbytek dojedou psiska..tobě bude ještě chybět

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:16
- Nahlásit

kachna_
tak musíš doufat, že většina zůstane u rybízu nebo angreštu, to jsou malý keříčky, tam je to množství ještě snesitelný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:23
- Nahlásit

kachna_
to je supr dar ale zas ty to s detma zpracujes

hmm, to zni dobre, tak to budu muset ozkouset zatim neni furt cas ani na ten chleba, su furt v tahu

birma
než ovocem co putovalo třikrát okolo zeměkoule to naprosto chapu, ale ze bych si kvuli tem par svestkam jako kupovala mrazak za x tisici a pak platila 500mesicne spotrebe za to ze si pak za 5 mesicu udelam parkrat neco ze zamrazenejch svestek tak si ty svestky radsi odpustim

jinak treba rybiz jo, bych si dala, tam se to da celkem osefovat poctem keriku ale u obrovsky svestky

birma
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:25
- Nahlásit

cernej caj
ze bych si kvuli tem par svestkam jako kupovala mrazak za x tisici a pak platila 500mesicne spotrebe
švestky odvezeš do pálenice a všichni, od koho budeš něco potřebovat, dostanou maličkou lahvičkou a budou tě zbožňovat a udělaj pro tebe první poslední alespoň to vypadá jako Honzova taktika (jen vozí na výpal jabka) a skvěle mu to funguje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:28
- Nahlásit

birma
a to se ofiko takhle da u nekoho delat z vlastniho ovoce?

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:34
- Nahlásit

cernej caj
my měli léta velkej pulťák a stejně to nestačilo

birma
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:35
- Nahlásit

cernej caj
no jasně
jako když ho budeš mít do určitýho množství (x metráků), tak dostaneš nějakej spočtenej ekvivalent z ovoce třeba někoho jinýho, protože by to nešlo technicky zajistit, ale když ho budeš mít moc moc moc, tak to budeš mít fakt z vlastního ovoce
tady náhodná palírna u prahy, ale zrovna na moravě jich je bambilión

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:36
- Nahlásit

birma
ano, děkuji žes mi připomněla náš bar plnej domácí slivovice z Moravy, kterou nikdo nechce a nejspíš jí časem budu lejt do kanálu
příbuzní na Moravě jsou peklo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:39
- Nahlásit

birma
ja vim jak je ten vtip ze prijde prazak na moravu do vesnice a pta se "nevite, kdeje tu nejaka palirna"? a domorodec ukaze na kostel a rika "vidite ten kostel? to je jedina budova, kde neni"

me spis vadi, ze si donesu svoje hezky ovoce a oni mi to vypalej klido z ciziho nahnilyho, ne ze by v tom alkoholu to vadilo

Maya
tak posli, at nemusim zbirat ty svestky

birma
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:40
- Nahlásit

Maya
nejspíš jí časem budu lejt do kanál
to už jí radši nalej k nám chci příbuzný na Moravě! nám jabkovice vždycky dojde tak po půl roce. Ale fakt je, že my tvrdej můžem Loni teda došla dřív - Honza jí dovezl v petce a mamka s ní zalila kytky

birma
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:41
- Nahlásit

cernej caj
me spis vadi, ze si donesu svoje hezky ovoce a oni mi to vypalej klido z ciziho nahnilyho
hele třeba co jsem dávala ten odkaz, tak tam maj v ceníku nějakej příplatek (nijak extrémní) a vypálej ti to z tvýho. Ale teda když si představim, jak my to češem na podzim a ty si donesu svoje hezky ovoce

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:47
- Nahlásit

birma
mamka s ní zalila kytky

my máme švestku asi třímetrovou, vlastně jako všechny stromy, Michal trpí vysokokmenofobií a všechny vysoký ovocný stromy vykácel.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:48
- Nahlásit

birma
Honza jí dovezl v petce a mamka s ní zalila kytky
a přežily to?
cernej caj
tak posli, at nemusim zbirat ty svestky
no vidíš, jsem ti mohla dát pár od cesty kdybych to věděla
já už to fakt nikomu nenabízím, nikdo to nechce, já žádný vochlasty neznám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:51
- Nahlásit

birma
na podzim? ses zblaznila, ne, tady je vsechno v pulce zari uz nahnily na zemi

jo si vzpominam na story s kytkama

Maya
tak treba priste

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:51
- Nahlásit

Maya
a přežily to?
A maminka?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 09:54
- Nahlásit

kachna_

my máme švestku asi třímetrovou, vlastně jako všechny stromy, Michal trpí vysokokmenofobií a všechny vysoký ovocný stromy vykácel.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 10:03
- Nahlásit

Maya
a přežily to?
ne

kachna_
A maminka?
ta jo. To mě málem rupla céfka
máme švestku asi třímetrovou, vlastně jako všechny stromy, Michal trpí vysokokmenofobií a všechny vysoký ovocný stromy vykácel.
miluju vysoký kmeny, nesnášim ty naše zákrsky...

cernej caj
na podzim? ses zblaznila, ne, tady je vsechno v pulce zari uz nahnily na zemi
my totiž češem JABLKA!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 10:05
- Nahlásit

birma
jo myslis ty co sem loni ze tri mojich krasnych zakrslych pidistromku mela JEDEN kus?

Darenka
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 10:06
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Fifi
poslední den na odpočinek
Dobře dojeďte těším se s Vámi

Všichni krásnej víkend si užijte!!!

birma
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 10:38
- Nahlásit

cernej caj
ty si vypaluj to co máš, ale my švestku nemáme, tudíž když píšu o tom, co děláme my, nemůžu psát o švestkách. Kapišto?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 10:38
- Nahlásit

Darenka
i tobe

zvazuju tuhle halenku, pani tam ma moc pekny, ale saten se musi zehlit a tahle konkretni je nezehliva, me udajne modra slusi, ze to i hezky ale proste nemam rada modrou na obleceni tak si rikam, ze kdyz nenajde lepsi barvu tak by asi na svatbu pro svedka nebo na krtiny mohla byt fajn

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 10:46
- Nahlásit

birma
jasny, ja myslela jako obecne ovoce ze myslis tak u nas proste je hodne brzo, urcite ne na podzim ale vetsinou koncem zari uz je vsechno nahnily na zemi at de o jabka, svestky, na co si vzpomenes.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 10:51
- Nahlásit

Darenka

taky hezký víkend a užij si to na zahrádce

birma
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 10:57
- Nahlásit

cernej caj
urcite ne na podzim ale vetsinou koncem zari uz je vsechno nahnily na zemi at de o jabka, svestky, na co si vzpomenes
tak ono taky záleží na odrůdě, něco zraje dřív něco pozdějc ale vy máte na jihu Moravy teplo, na táborsku je o něco chladnějc (oproti praze je to tam opožděný o tejden a víc)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 10:59
- Nahlásit

birma
ahaa, to me prekvapuje, sem cekala ze ste taky celkem jizne ale uz asi zas vysoko, co.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 11:04
- Nahlásit

cernej caj
ze kdyz nenajde lepsi barvu t

černou třeba

me udajne modra slusi, ze to i hezky ale proste nemam rada modrou na obleceni

to je škoda, když se člověk necejtví v barvě, která mu de-facto sedne.
Coby slušná zdobná halenka bych řekla, že je fajn, je jednoduchá, nepředekorovaná.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 11:04
- Nahlásit

cernej caj
jj je to vejš,
jsme rozhraní JČ/Vysočina, takže asi průměr 7..

birma
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 11:18
- Nahlásit

zítra pokud najdu čas a sílu, tak pojedu na kukačku na MR kříženců v agility
a v neděliiiii máme trénink! A já se nemůžu dočkat
ve středu byl Adam za machra, překonal sám sebe a fakt mu to krásně šlo, jen to teda zastínil zbytek středy. Jsem fakt zvědavá, jestli mu teplo zas vymeje mozek z hlavy, nebo to v chladícím oblečku zvládnem nějak rozumně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 11:20
- Nahlásit

PetraK
tak cernou halenku mam taky ale to ze neni vhodny moc na svedka, kdybych sla jen jako host tak to neresim a vemu tu cernou...

birma
aspon tam nezdechate vedrem jak mi tady

uzijte si ho

birma
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2015 11:28
- Nahlásit

cernej caj
aspon tam nezdechate vedrem jak mi tady
vzhledem k mý netolarnci vyšších teplot bych se musela stěhovat aspoň na Aljašku, abych neumírala teplem

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání