| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:28
- Nahlásit
Maya
tj, ale zas tam vidis i "Na cestě do černobylské elektrárny se zastavíte v pohřbené vesnici Kopachi " nebo tam ta vesnice s puvodnima obyvatelama coz my sme nevideli s tim, ze sam nemusis nic resit, jen vysolis penize a vlezes u nas do busu a pak z nej vylezes... my ubytko museli hledat, letenky hlidat a resit, mas s tim vic ofuku. Ja bych rekla, ze cena OK, cesta by me uz trochu odrazovala tim busem ale.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:32
- Nahlásit
PetraK
Držím mamince palce ať je líp a nemusí tento hezký čas trávit v nemocnici.
cernej caj
tak nezapominej na protahovaci pauzy
přiznám se, že zapomínám....
Stále dostávám přidánu další práci, takže trávím u počítače i doma v průměru 10 hodin. Teď se snažím dělat třeba 8 a večer 2 hod a víc - podle potřeby.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:33
- Nahlásit
PetraK
aha, tak snad ji bude lip snad je to jen tim pocasim a neni to nic vaznyho, drzim palce, at je brzo doma
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:39
- Nahlásit
Darenka
zahrada má 4000 m2, tam se nějakej strom skoro ztratí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:42
- Nahlásit
Darenka
Stále dostávám přidánu další práci
dost na houby
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:54
- Nahlásit
Darenka
Držím mamince palce ať je líp a nemusí tento hezký čas trávit v nemocnici.
dík. no nevím. je na kyslíku.tak jsem zvědavá, jak dlouho tam bude.
.
takže trávím u počítače i doma v průměru 10 hodin.
no ty brďo! to chce nějakou stopku ale.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 11:00
- Nahlásit
PetraK
tak ať je mamince brzo líp
Darenka
se necháváš dost zneužívat za tu práci doma, to bych asi nedělala
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 11:01
- Nahlásit
PetraK
dosti nedostatečně dýchá , takže si jí tam nechali. bylo jí zle už v noci
Tak držím palce, ať je mamince brzo líp!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 11:09
- Nahlásit
Maya
se necháváš dost zneužívat za tu práci doma, to bych asi nedělala
taky myslím. ONi si to možná neuvědomují, nemají představu, když člověk je zticha a maká jak fretka .
Mayabirma
dík.
Birmo - jeřabina je i keřovitá - navíc pak jedlá. to by možná nebylo marný??
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 11:11
- Nahlásit
PetraK
ONi si to možná neuvědomují, nemají představu, když člověk je zticha a maká jak fretka
přesně tak
jeřabina je i keřovitá - navíc pak jedlá
mrknu na to. Přemýšlela jsem třeba i o nějakých starých odrůdách třeba hrušní, nebo mirabelky či tak něco...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 11:36
- Nahlásit
birma
Počítej s tím, že když bude mirabelka plodit, budeš mít na zemi koberec z bobulí /páč to nestihneš sklidit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 11:38
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/domaci/371364-na-cesko-se-ze nou-silne-bourky-s-privalovymi-desti-uderi-v-nedel i.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 11:41
- Nahlásit
asi jak bydlí v tý žoloo, tak mu zapomněli říct, že je KOČKA! a nemá mít ráda vodu
(ba ne,já vím, že levhart to s tou vodou tak blbý nemá, ale ta doba, kterou dokáže strávit pod vodou - to čumim!")
https://www.facebook.com/mameradikocky/videos/vb.9 5602868423/10152940522088424/?type=2&theater
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 11:48
- Nahlásit
PetraK
teda to je úžasný, ještě nějaký plovací myši tam měli naházet
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 12:35
- Nahlásit
tohle je taky dobrý
http://www.novinky.cz/koktejl/371403-potapec-drbal -zraloka-na-brise-ten-byl-v-extazi.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 12:47
- Nahlásit
a na mě to celkem sedne
http://www.prozeny.cz/magazin/bydleni-a-zahrada/in terier-a-nabytek/41859-bydleni-podle-znameni-zvero kruhu-jak-by-to-melo-vypadat-u-vas-doma
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 12:50
- Nahlásit
tak bych řekla, že Čmoudovi vyberu něco krásného a bude to velké dilema co..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 12:56
- Nahlásit
Adamova úchylka na vodu v ptačím provedení
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 13:19
- Nahlásit
birma
to je pěkný a jak cáká co je to za ptáka?
ty stránky znám se starejma odrůdama, ale já na to moc nejsem a ani místo nemám, naštěstí
já jsem teď akorát tak zvědavá, co mi vyroste ze zakrslý hrušně, při mý smůle to bude strom jak kráva
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 13:31
- Nahlásit
Maya
nevim, nějakej čížek možná?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 13:55
- Nahlásit
birma
tak měl by to být stehlík http://www.naturfoto.cz/stehlik-obecny-fotografie- 9601.html
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 13:57
- Nahlásit
Nestíhám, doháním včerejšek ...
ale jsem držák už jsem udržela aj poblifku tak to bé asi richtik!
birma
bych řekla, že Čmoudovi vyberu něco krásného a bude to velké dilema co..
brslen! doporučuju brslen..celý rok si ho nevšimnete ale napodzim bude naprosto nepřehlídnutelnej !!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 14:08
- Nahlásit
Maya
měl by to být stehlík
pravdu máš pani, sem dement. (a to doslova, před chvilkou jsem málem usnula za chůze ze schodů )
Fajka
už jsem udržela aj poblifku
to je dobře pani
doporučuju brslen..
když já bych chtěla něco jedlýho, ať to můžem uzobávat, nasušit, udělat marmeládu a tak..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 14:12
- Nahlásit
birma
když já bych chtěla něco jedlýho, ať to můžem uzobávat, nasušit, udělat marmeládu a tak
jedlýho?? na hrob??? ....uf... no proti gustu
já bych mu tam dala spíš něco hezkýho a jedlýho někam kus jinam...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 14:21
- Nahlásit
Fajka
edlýho?? na hrob???
tak někde píšou borůvky (mimochodem muchovník doporučuju), rybíz, birma bude psát "Čmoud"
(a to se mi teď u čmouda ještě nenapsalo to čm )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 14:34
- Nahlásit
kachna_
aha tak už vím vodkaď pochází to láska prochází žaludkem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 14:35
- Nahlásit
Fajka
jedlýho?? na hrob???
hele třá na táborskym hřbitově byl hrob vedle našeho porostlej malinama a jak byly dobrý Ale tak obecně - nemusim to mít první roky třeba já, ale ptíci budou mít v zimě co zobat a co si budem nalhávat, taková 3 nebo 4 kila ěžká kočka v tý zemi moc dlouho nebude...
kachna_
někde píšou borůvky (mimochodem muchovník doporučuju), rybíz, birma bude psát "Čmoud"
ty si blbááááá. Já se tu snažim důstojně smutnit a ty mi to ničíš! Ani nevim, jestli se smát nebo brečet.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 14:50
- Nahlásit
birma
hele třá na táborskym hřbitově byl hrob vedle našeho porostlej malinama a jak byly dobrý Ale tak obecně - nemusim to mít první roky třeba já, ale ptíci budou mít v zimě co zobat a co si budem nalhávat, taková 3 nebo 4 kila ěžká kočka v tý zemi moc dlouho nebude
ale tak no jooo.... já už mlčím...pak bude 100% pravda že bys ho láskou "sež*ala"
já jen jak sem se ted shledala nedávnou s naší micinou tak mě ta představa nedělá uplně dobře ale požná je to tim včerejškem a ted tou poblifkou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 14:54
- Nahlásit
Fajka
tak mě taky nedělá úplně nejlíp představa, co se to pod tou zemí děje. Ale nějak nemám problém s představou, že si za pár let udělám ze stromu zasazenym na hrobě marmeládu. Ve výsledku ty plody nebudou chlupatý a nebudou mňoukat.
Nějak jsem si teď vzpomněla na tohle, ani nevím, jestli jsem to sem dávala, když jsem na to před časem narazila...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2015 15:02
- Nahlásit
birma
to je proti přírodě ten kompostér, v přírodě se mrtvoly recyklujou mrchožroutama ne?
já teda na hrobečky dávám keříky nejedlé
|