| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 19:46
- Nahlásit
cernej caj
no já to neznám, asi že za nás žádnej skaut nebyl
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 19:55
- Nahlásit
4-3-2-1...
Maya
teď jsem koukala na nory
Uvarena s uzehem jsem dumala, proc hledis do nor...
Fajka
fotky hyenu furt nikde
Drza, az vyzyvava!!!
Maya
a to je pěkná hyjena, akorát to není ta pravá na dýlku
Fotky budou az v sobotu, kvalitni, tohle jsou jen interni, pro info, at vim, do ceho jdu.
birma
a Čmoud dneska přijde i o zbytek nádobíčka. Říkal pan doktor, že tam má zátku a že on jí při katetrizaci cítí v penisu a je fakt, že ten Čmouda vyloženě zajímal a hodně ho řešil. Navíc včera večer a dneska už byl fakt takovej špatnej, dokonce jsem poprvé vážně uvažovala o tom, jestli ho nenechat uspat. A dávat ho do narkózy jen proto, aby se mu znova zavedl katetr a dál se pokračovalo v tom, co ho udržovalo sice naživu a relativně v dobrý náladě, ale ve výsledku ho to nijak neuzdravovalo mi přišlo zbytečný.
Moc moc drzim palce, at je Cmoudik s vyresenym problemem uz doma a ulevi se mu!!!
PetraK
co kecáte pani, však jsem vám psala o víkendu právě SMS.
Ty voe, tak sms nikde, mozna naky trpajzlici ji sezrali. Mela jsem plnou sms schranku, tak se asi nekde vyparila? Se teda omlouvam, stejne si to este radsi s tebou nejako upresnim.
ten kretén malej do ní nadšeně vlítlnul a odstřelil jí, takže se sebrala a šla pryč. No je to moje chyba, měla jsem ho dát za plot, ale ono to vzniklo nečekaně, Bubi se nařítila, že jááá taky, taky, no.
To je hovad bezohlednej, Bubi muselo byt znechucene velmi. A ty pro priste poucena. Jen at jim to pekne lita, teda tobe taky vlastne.
Maya
to hututu vůbec neznám
Ja jo. Smutny, znam vsechny ty hry.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 19:57
- Nahlásit
uffff - ve škole státnice, doma dopisuju poslední posudky na diplomky, abych vše stihla. Neb zítra večer jedeme pro prťavce, abychom ve čtvrtek ráno vypadli do lesů směr "denykovo".
A tak peču mazanec (bez něj to není dovolená), zavářím maso (prťavci se v hospodě až tak nenajedí - neb nejlepší jsou kolínka s omáčkou) a balím ptákoviny typu brček (neb flašku na mlíko odmítám mrňavce mrňavé vést). Jo a blbě skladná věc je malé prkýnko na WC, neb nočník už nevezu a do záchoda by zahučela...
Najt zpozorněl - začíná tušit akcičku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 20:03
- Nahlásit
Tak jsme doma. Velice nám to zpestřila doktorka (máme dva skvělý doktory, třetího moc neznám, ale přijde mi dobrej a ona je čtvrtá). Nedala mu uzávěr na katetr, zjistila jsem to až doma, jeli jsme tam pak kvůli tomu zpátky. Evidentně jí překvapilo, že nechci mít doma kocoura s otevřenym katetrem... Jako psa bych mohla nechat na pelechu, ale kocour, kterej je furt na gauči a spí u mě na polštáři.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 20:19
- Nahlásit
Fifi
tak Hyena bé josefčík ???
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 20:19
- Nahlásit
birma
hm, taky dobry... a fik fik planujes teda nebo jeste uvidis co ten katetr?
Xerxová
tak to se taky nezastavis... tak to se uz najtik brzo docka;)
Fifi
taky su na pruhatyho dlouhyho trolicka zvedava
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 20:25
- Nahlásit
Čaj já to pochopila tak, že už je ufiknuto...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 20:26
- Nahlásit
cernej caj
Fik fik už má za sebou a aby se omezil průtok moči přes ránu (teda předpokládám, že proto) má katetr
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 20:30
- Nahlásit
Xerxová
Neb zítra večer jedeme pro prťavce, abychom ve čtvrtek ráno vypadli do lesů směr "denykovo".
Dalsi dovolenkari! Tak si to moc uzijte, jeestli potkate Denyky enyky, tak ji moc pozdravujte, pajdu. Vidis, ani neda vedet, jak se ji belha, cuza.
vlk
tak Hyena bé josefčík ???
Nikdy to hyjena nebyla a nakolik to bude josefcik, to se uvidi v sobotu.
birma
Tak jsme doma.
Takze opraci zvladnul kocicak v poradku? At uz mu tohle reseni zabere...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 20:40
- Nahlásit
Fifi
Nikdy to hyjena nebyla a nakolik to bude josefcik, to se uvidi v sobotu
je to prouhatý, tak je to hyjena, já třeba hyjeny miluju jsou to úžasný zvířata. Ale strašně jsem zvědavá na fotos jak se Trolíček proměnil....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 20:46
- Nahlásit
Xerxová birma
ahaa, to me zmatlo ten katetr sem myslela ze by to prave uz nemel, tak snad teda se brzo zhoji a bude fungovat
vlk
jj taky se mi hyeny libi ale tak snad fifi krizence hyeny mit nebude
paaaaar navnazovacich (a nic lepsiho uz nebude)
posledni sou omalovanky pro mayu a silenej vlk me stve spatna technicka kvalita a taky ze sem ostrila na toho vepredu a ten vzadu vyplynul az pri prohlizeni
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 20:52 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/371132-alternativni- tresty-po-americku-zena-musi-ujit-48-kilometru.htm l
pro někoho trest pro jiného odměna
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 20:52
- Nahlásit
Fajka
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 20:54
- Nahlásit
cernej caj
paráda, ty vlčiska jsou úžasný a Rumburak taky a samzřejmě i zbytek...
jj taky se mi hyeny libi ale tak snad fifi krizence hyeny mit nebude
no jo hodně lidí bere slovo Hyjena jako urážku...já když o někom řeknu hyjena, myslím to jako pochvalu ...tu nejvyšší hned za vlkem...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 21:00
- Nahlásit
vlk
no jo hodně lidí bere slovo Hyjena jako urážku..
Ja ne, jen sem chodila Hyena coby nick, tak proto se tomuto prirovnani snazim vyhnout.
Proti hyenam jinak tez nemam vubec nic.
Fajka
pro někoho trest pro jiného odměna
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 21:08
- Nahlásit
Fifi já myslím, že EnykyDenyky tam nebude. Má to přes kopec a jestli má ortézu... navíc chtěla marodit u kamaráda ještě o kusanec dál.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 21:57
- Nahlásit
Xerxová
navíc chtěla marodit u kamaráda ještě o kusanec dál.
To ja vim, nicmene to nebrani vytce, ze ma dat vedet, jak se ji belha.
No vy si to tam moc uzijte, pocasi vam urcite klapne. A muzes naucit trpajzliky hrat hutututu.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 23:23
- Nahlásit
Fajka
no vidis to, tak jsem cetl, co psal pan admin, budete mit novy web dobre vam tak )
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2015 06:07
- Nahlásit
Fifi tři - dva - jedna... a pak... Pak přichází ON - žíhaný, nízký, neznámý... (a já tady nebudu a nebudu to mít v přímém přenosu )
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2015 06:14
- Nahlásit
zbrnd
t novy web
myslíš, že se mu to může vyplatit? Podle mě, mooožná za pár let, až (a pokud ) lidi zjistěj, že fb neni všespásnej a má svý nevýhody (databáze dotazů apod.), ale teď?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2015 06:19
- Nahlásit
Xerxová
tak si to moc užívejte, trpajzlíčci maj štěstí na takový super prarodiče.
Mamča se už teď těší, že nebude muset o prázdninách v úterky hlídat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2015 06:27
- Nahlásit
kachna bereme to jako úžasnou srandu a odpočineme si (i když je to pěknej záhul). Rodičovstvo se skvěle stará, ale na některé ptákoviny typu dělání ohýnků, vyřezávání lodiček, stopované po lese (jinak se jim nechce chodit "jen tak")...na to je babíííí a dědááááá (a Najtík)
No Najtík - babíííí, a proč umřela Bětuškááá, ta byla lepšíííí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2015 07:25
- Nahlásit
Tak už jsem v "tydlivizi". Teda nejspíš, neměla jsem odvahu si to pustit jestli je to taková katastrofa, jak si myslim, tak mi to radši ani neříkejte
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2015 07:41
- Nahlásit
kachna_
hlavne ja se na nej fakt netesim pac cz pes prave proto jakej je, tak se krasne pouziva z telefonu nebo kdyz mam z milionu duvodu jen male okno browseru a jestli to zmeni (=zmrsi) tak se uz moc tesim na to pouzivani jako sou jiny, hnusnejsi, dementne pouzitelnejsi, min prehledny dementni molochy...
Xerxová
chudak najtik
jinak denyky de dneksa k tomu ortopedovi a jinak je to o neco lepsi, tak su zvedava
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2015 07:43
- Nahlásit
birma
nahodou ses tam dobra, jak kdybys ani nebyla nervozni
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2015 07:47
- Nahlásit
Rumštajn, takdy je hic jako bláen, a mám pocit že sem si už ted ráno hodku na slunku uhnala úžeh nebo bolehlav
kachna_
myslíš, že se mu to může vyplatit? Podle
já teda ač to není dotaz pro mě si myslím že néé...
leda tak možná by to byl takovej mega rozcestník do všech odvětví kynologie a bylo by z něj dohledatelný všechno možný i nemožný...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2015 07:48
- Nahlásit
zbrnd
no vidis to, tak jsem cetl, co psal pan admin, budete mit novy web
hele ono jako slibem nezarmoutíš
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2015 08:00
- Nahlásit
Xerxová
bereme to jako úžasnou srandu a odpočineme si
závidim, bez obalu závidim.
Mamča bere hlídání dětí jako svojí mateřskou povinnost, něco normálního, co tak v přírodě prostě chodí, by se mi strašně líbilo, kdyby to brala i jako zábavu. (nestěžuju si, jsem za to vděčná a neberu to jako samozřejmost, jen by se mi to prostě líbilo)
birma
katastrofa
je to normální
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2015 08:00
- Nahlásit
Fajka
a bude hur tak dost pij a snad teda bude lip...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2015 08:20
- Nahlásit
Fajka
tak možná by to byl takovej mega rozcestník
nevim
cernej caj
dost pij a snad teda bude lip...
nebo jí to aspoň po pár panácích třeba nebude vadit
|