Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2015 19:54 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

jinak jak nemám placatý kraj moc ráda, tak musím uznat, že tam bylo moc hezky

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2015 19:59
- Nahlásit

koukám tady pokračuje sodoma gomora a tričko se špicem taky žádnýýý, to je teda závěr víkendu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2015 20:02
- Nahlásit

s dogou taky nee
jak sodoma gomora - máme taky hambatý fotky?? Asi tedy joo, neb Najt srstí zrovna neoplývá

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2015 20:27
- Nahlásit

6-5-4-3-2-1.
Xerxová
Teeda, to mel Najtik litacich kamosu, musel byt nadsen!
birma
Jak se dari kocicakovi?
cernej caj
Jee, ty mas dovolenou? Do kdy? Moc si to uzivej a dospi se, relaxuj.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2015 20:51
- Nahlásit

Fifi našplhal si - perfektně uznával dvanáctiletého sebevědomého krysaříka, uměl si hrát s čubinama i skoromamutkem Sorbonem. Mile překvapil - i když pochopitelně poslušnost nebyla dokonalá...

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2015 21:34
- Nahlásit

Xerxová
tak ta fotka s tím tunelem je naprosto boží !!!!!!
jdu juknout na ostatní...

birma
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2015 22:37
- Nahlásit

Tak jsme jeli s Adámkem na coursing do Kralup. Adam se krásně vyblbnul ve Vltavě, seznámil se s pižlí holčičkou (teda ona se šla podívat, co za dementa je v tý vodě a on se pak pustil do radostného kolečka okolo) a sám se rozhodnul, že si radši půjde znovu zaplavat, než aby šel prohnat cyklisty - prvně v životě se bez vodítka sám rozhodnul správně No a pak jsme došli na místo konání a dozvěděli jsme se co? Že v prvních bězích spálili motor, takže se neběhá tudíž jsme letěli stihnout vlak a hurá metrem na veterinu pro Čmouda. Tam se Adam snažil asistovat panu doktorovi při obvazování kanyly. No a pak jsme jeli domu tramvají a na to s náma čekal jeden rus, kterej se do Adama zamiloval a furt se s nim mazlil. Bylo to fajn, protože to byl typ, jaký Adam dřív řešil a teď z něj byl nadšenej (nejspíš protože se o něj dobře sundaval košík).
Čmoud vypadá líp, zejtra se bude dělat moč a nejspíš znovu i krev, protože pořád zvrací, přestože dostává protiblicí injekce, tak abychom věděli proč.

birma
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2015 22:39
- Nahlásit

Xerxová
Parádní fotky!! Na zbytek kouknu zejtra v práci

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2015 23:05
- Nahlásit

Xerxová

Inteligenti vobá dvá

co pá je to za krasavce australáčka, nevíme náhodou jméno ?

My dneska taky byli na lítačce... jelito bylo pomalééé, lítat se mu moc nechtělo bo byl hiiic

birma
No a pak jsme došli na místo konání a dozvěděli jsme se co? Že v prvních bězích spálili motor, takže se neběhá
a to je pešek teda tak doražte k nám..máme naviják furt doma

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2015 23:05
- Nahlásit

birma
Zvracení bývá časté u selhávání ledvin (aspoň u lidí teda)

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2015 23:18
- Nahlásit

fotky teda boží
tak doufám, že Čmoud bude v pořádku

birma
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2015 23:29
- Nahlásit

Fajka
doražte k nám..máme naviják furt doma
Mám neblahej pocit, že ty Kralupy jsou blíž příští tejden maj vypsanej zase termit, tak uvidim, jak na tom budu s časem

ssshhhhh
Jj to mi vysvětlovali - je to tím, že zvýšená močovina dráždí žaludeční sliznici

Maya
Já ještě doufám, že bude v pořádku dřív, než zadlužim i pravnoučata...

Jo a dozvěděla jsem se víc o tý plastice močový trubice - jedna možnost je ustřihnutí pindíka a funguje to protože se trubice ke konci zužuje a problém bejvá v poslednim půl centimetru. Druhá varianta je, že se udělá nový vyústění trubice pod konečníkem, takže bude kratší a bude čurat na stejnym místě jako kočičí holčičky.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2015 00:09
- Nahlásit

birma
to jsou věci, ale tak hlavně takový řešení, aby čůral jen když chce

třeba se někomu bude hodit tabulka anglickejch časů
http://asset-0.soup.io/asset/12122/8007_02a9.jpeg

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2015 00:42
- Nahlásit

Maya
Na to jsem se ptala a prej maj nějakej vnitřní svěrač a tak ani při těhle šílenostech nejsou úniky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2015 05:40
- Nahlásit

Fajka je to feňule Nightwish Svěží Vítr. Volá se na ní Najtýýýý - stejně jako já na Najta Krásná veselá praštěná čubina. Mají nějaké problémy s barvou srsti (je z každé strany jinak hodnocená )

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2015 05:45 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

Fifi pět - čtyři - tři .... vetřelec se blíííížíííí

JInak dneska je na Zvířetníku povídání o mejdanu v Buňkově (psům i lidem přátelské prostřdí).

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2015 08:25
- Nahlásit

birma
a tak já logicky předpokládám, že i lidi maj tendlecten svěrač u močáku a ne na konci trubice, to by byla trubice furt plná moči, což mi připadá jako blbost bo moč je snad jen v močáku?, ale u koček člověk nikdy neví, ty maj většinu věcí nějak jinak

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2015 08:30
- Nahlásit

Xerxová
Najtík zasednul krysaříka?
Nemaj to lehký ani ty velký ani ty malý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2015 08:54
- Nahlásit

birma
rak s courdingem bkby ale tak adpon ze ee s rusrm pomaxlil a xe vmoud se lrpsi')

xerxova
supr souboj titanu a odtatni gotky se pokicham z pc

fifi
jen kratka, 4denni ale fakt pohodicka. jen dpim mnohem min, protoze su vazana na zbytek castecne takze chodim spat pozdeji a vstavam brzo - kamoska rada roztazeny zaclony takze s prvnima paprskama vstavam a ted 2 dny mame nadhernou podkrovni liznici s oknem bez zaclon ve skoseny strese nad posteli, takze pro me, co mysim spat s zatazenyma zavesama at spim aspon do 6ti mor zitra to vyuziju plodne a pudu na prichazku po okoli, doufam. priserne me boli pracka takze vcerejsi sjizdeni vltavy v c.krumlove sem si nechala ujit at zvladnu dneska bavorskej les.

na bio farme slunecna kde bydlime sme posnidali domaci kozi syry, tvaroh, susenou sunku a jogurt a maj tu mazlivyho stredoasijskyho pastevce, se mi rozvalil na nohy hned po prijezdu vcera a sel s nama I na podvecerni prochazku

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2015 09:02
- Nahlásit

cernej caj
to zní jako ráj na zemi, moc ti to přeju. Jen teda na čtení tvýho textu by se hodil nějakej indián z kmene Navaho

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2015 09:27
- Nahlásit

birma
a tak luštění šifer bystří mozek
cernej caj
tu snídaní závídím, si to pěkně užíváte, to je ten testovací zájezd pro kámoše? to budou nadšený recenze asi

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2015 11:04
- Nahlásit

tady koukám chcíp pes a velkomajitelku asi uhnali k smrti Rumíček s Bubicí

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2015 11:06
- Nahlásit

to protože jsem se nudila a neměla do čeho píchnout. Odpoledne se určo nezastavím, tak tu bude smršť

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2015 11:19
- Nahlásit

birma
to tak bejvá
venku je zdá se nějak hnusně oproti tomu jaký tropy hlásili

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2015 11:47
- Nahlásit

taky si říkám, ale nevadí mi to. Tady sedim u ohromnýho okna, když sluní, tak se griluju

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2015 11:58
- Nahlásit

birma
my tu máme kosu, ale je to lepší než minelej tejden, říkal kolega, že venku je pěkná sauna, tak to taky nic moc

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2015 12:21
- Nahlásit

Maya
já bych taky svetr unesla, ale tak lepší než se koupat ve vlastnim potu

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2015 12:26
- Nahlásit

birma
to jo, kdyby to bylo na mě, tak může bejt takhle celý léto

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2015 12:27
- Nahlásit

Maya
naprosto souhlasim

birma
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2015 12:32
- Nahlásit

nesháníte někdo stůl?

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání