Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 14:40
- Nahlásit

PetraK
to byly teda nějaký divný kachny, u nás stačí když projdem na louce kolem potoka a už se zvedaj

venku je strašnej pařák, ještě že trochu fouká, ale asi cestou domů chcípnu, minulej tejden taková kosa a teď toto????

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 14:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya

divný kachny

možná jedou Lexaurin, nebo jak se ten sajrajt jmenuje , ale asi jsou dost zvyklý na lidi a taky psy. Kachny co jsme potkávali v Unhošti u potůčků a rybníčků v zimě, taky hned zvedly kotvy. Logicky. Tyhle v pohodičce pluly kolem, čuměli, co to tam ten dementos dělá a pak pokračovaly plynule k labuti, aby si od dětí dali taky chleba. Musím teda říct, že jsem asi dost poserón, protože když jsem viděla ty malinký děti a tu obří labuť... a když vím, co labuť dokáže, když se naštve............. tak za sebe teda bych do toho nešla, abych nechala děti, krmit-navíc v týhle době, kdy sedějí na vejcích a mají mladý.

teď toto????
zde krásných chladivých 29!!

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 14:57
- Nahlásit

PetraK
jj, mě jednou labuťák hnal i se psama
ale možná už je mají vyvedený, alespoň letos u nás měly mladý dřív a tuším už si poplavávali s nima víc jak před měsícem

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 14:57
- Nahlásit

PetraK
u nás v kanclu furt celkem zima, teda v džínách je mi akorát, ale venku padnu

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 15:02
- Nahlásit

Maya
jj, mě jednou labuťák hnal i se psama

a bylas předpokládám oblečená, ne jako kamarád enyky denyky (OSTATNĚ JAK JE NA TOM PAJDA DENYKY??), který jaksi obíhal ten jejich vzhledný rybnik zcela bez oděvu, neb ho proháněl právě naštvatý labutí hošik

alespoň letos u nás měly mladý dřív a tuším už si poplavával

jo? u nás zatím prcky nevidět teda, to už tam pak vůbec nepůjdu. Ale to nevím, kam půjdu. Druhý malý rybníček už včera vypadal nepoužitelně-takže jsem doma vydala řádný zákaz tam psy vodit

v kanclu - bohužel jedem klimu, ale venku je peklíčko.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 15:11
- Nahlásit

PetraK
bylas předpokládám oblečená, ne jako kamarád
pravda na tu historku od denyky už jsem úplně zapomně.a
denyky se tuším kurýruje u kámoše, tak třeba nemá net?
u nás už je kvůlivá bobrům potok nepoužitelnej od jara, jak tam stojí voda, ta se to začlo kazit brzo, takže psiska maj po koupání a k rybníku už Kim nejdojde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 15:11
- Nahlásit

petrak
byli nas 3 autobusy abychom ty trojstupy zvladli

rikas ja mam vlka na tripu a ty kachny na lexaurinu, asi zacina nova era

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 15:15
- Nahlásit

pokud jsou kachny zvyklé na lidi a psy, pak jsou fakt oprásklé. Znám od nás z lesoparku - Betka raději ustupovala, když proti ní na břehu pěšky vyrazily 4 kačeny žebrat na mě pamlsky

No a nyní u rybníka Night taky raději koukal na druhou stranu a čenichal ve vysoké trávě, než by šel kačera zkoumat z blízka. Na vodítku je měl tendenci plašit - ale na volno raději o p a t r n ě

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 15:28
- Nahlásit

Maya

pravda na tu historku od denyky už jsem úplně zapomně.a

já ti ne- a ne- zapomenout i proto, že to tam znám, takže vím, jakej měl chlapec výběh a jak si to užilo publikum

urýruje u kámoše, tak třeba nemá net?

áha, no tak snad dobře srůstá a táhne!

maj po koupání a k rybníku už Kim nejdojde

hele a co něco jako bazének pro něj aspoň? Teď měli v penny akci, takový dětský pískoviště za 300 stovky, velký to bylo, já to propásla.

Xerxová
ale na volno raději o p a t r n ě

no jasně, páč co kdyby a voni jsou proti němu přece jen o dost větší

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 15:29
- Nahlásit

cernej caj
byli nas 3 autobusy abychom ty trojstupy zvladli

no týý bláho, normálně Spartakiáda!

rikas ja mam vlka na tripu a ty kachny na lexaurinu

: dobrá vize

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 15:37 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

PetraK
to mám to pískoviště, teda teď to slouží jako pískoviště, ale kupováno kdysi Kimovi jako bazének, ale to už pro něj taky není, ono to docela klouže, neklouzavý podložky tam nedržej jak je to vroubkatý a i to má dost vysokej okraj, bude se muset holt spokojit s politím kýblem

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 15:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya

to mám to pískoviště,

áha tak to je škoda. Hele tady mi přijde ten pes děsně velikej na tý fotce jako skorem kavkazan se střihnutejma ušima, kdyby von byl .

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 15:49
- Nahlásit

maya a starou karimatku prilepit na dno?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 15:56
- Nahlásit

Maya a nechat na dně vrstvu písku??

Night vloni jeden bazén roztrhal - ne zuby, ale tak hrozně v něm řádil, že drápama na hodně místech poškodil spoje. Takže vnoučatům jsme rychle jeli koupit novej (větší lepší prý pevnější) a měli holt studenou vodu... Night je první naše vodomilná doga.

poslední chvíle starého bazénku - hladina je již nízká...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 15:56
- Nahlásit

PetraK
však jsem to říkala vlkovi, žse kavkazani jsou jen trochu přerostlí vlčí špicové
cernej caj
starou karimatku prilepit na dno?
to by asi šlo blbě, jak jsou zvenku ty prolamovaný žebra, tak to je právě vevnitř vyvýšený, tudíž je to dost hrbatý, měl protiskluzovou podložku, ale ta kvůli tomu nedržela na dně a klouzala, navíc teda nevím který lepidlo by to vydrželo
tak možná prodávají i pískoviště s rovnou podlahou, ale jako nový už kupovat nebudu

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 15:59
- Nahlásit

Xerxová
a nechat na dně vrstvu písku??
teoreticky asi jo, ale prakticky to musíš každej den nebo obden vylejt, ono je to docela malý a voda se tam hned ve vedrech zkazí a to by s pískem šlo dost těžko
Najtík měl pěknej bazének, ale se ani nedivím, že ho rozdrápal

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 16:03
- Nahlásit

já žádný harakiri s bazénkem konat nehodlám, ono stejně s tou jeho srstí přílišné namáčení je koleda o hot spot, takže všeho s mírou, když bude hodnej, dostane na tlapku koupací bazének pro želvy neboli pekáč

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 16:18
- Nahlásit

Maya

však jsem to říkala vlkovi, žse kavkazani jsou jen trochu přerostlí vlčí špicové

velesouhlasím!

neboli pekáč

ještě by šla nějaká dětská vanička, tam by mohla ta protiskluzka navíc držet.

Kam jde Koláče? Kam? DOMŮŮŮŮ a s Rumíčkem ven. No a pak bude Koláče teda dělat tu PutzFrau. Tak tu nezlobte.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 18:41
- Nahlásit

Achjo. ((

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 19:30
- Nahlásit

3-2-1...
A jinak jsem uvarena, 28 ve stinu. Jakejkoliv pohyb venku je za trest. Jestli to bude v sobotu kulminovat, to se nam dobre pojede, fuuuj.

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 19:37
- Nahlásit

Fifi
ježíš co kdo ???

jinak jsem uvarena, 28 ve stinu. Jakejkoliv pohyb venku je za trest. Jestli to bude v sobotu kulminovat, to se nam dobre pojede, fuuuj.

já od rána nevstala a furt hlavu v kýblu.... a ted se přemáhám vstát abych šla vyvenčit...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 20:04
- Nahlásit

fifi
jezis, kdo

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 20:13
- Nahlásit

cernej caj
Fajka
Prisla mi sms od birmice... Ale treba by to tu radsi napsala sama.

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 20:23
- Nahlásit

Fifi
Jakejkoliv pohyb venku je za trest. Jestli to bude v sobotu kulminovat, to se nam dobre pojede, fuuuj.
kam až jedeš?

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 20:41
- Nahlásit

Janiii
Cesta s mimi tak na dve hodinky. Neni to Spanelsko.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 20:44 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fifi

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 20:45 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Janiii
Jak zvlada tehule ty hice nahly?
Fajka
já od rána nevstala a furt hlavu v kýblu.... a ted se přemáhám vstát abych šla vyvenčit...
Ja mela tohle v patek, musela jsem sice fungat, ale bylo to nemlich to samy, jen u me pred oteplenim asi...

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 20:46
- Nahlásit

birma
Děvče, drž se. Je mi to moc líto.

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 20:56
- Nahlásit

Fifi
Jak zvlada tehule ty hice nahly?
ale jo. procházka brzy ráno a večer, a jinak dlažba funěla ikdyž vedra nebyly ... musí ještě týden vydržet

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 22:08
- Nahlásit

Janiii
procházka brzy ráno a večer, a jinak dlažba
To je jak u nas a to jsou nebrezi.
musí ještě týden vydržet
Prijdou bourky v nedeli a bude se to rodit jedna basen!

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání