| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 19:55
- Nahlásit
bouřka, liják a kroupy... Lijavec obří - takže většina vody určitě odjela do kanálů...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 19:55
- Nahlásit
Xerxová
tady se přihnala děsná tma a bouří. Tak snad to nebude z extrému do extrému...
už je to aj u nás...fujky fujky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 20:18
- Nahlásit
U nás taky začíná nějaká ošklivost.
Maya
Ještě si říkám, jestli sse to pH nemohlo zlepšit po 7 dnech kapaček?
A s tim čuránim teď - po vývodu může chvíli trvat, než začne mít člověk potřebu jít na malou (zažila jsem si to), tak že by to bylo u koček podobný?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 21:00
- Nahlásit
Zdravíčko všem
birma
Doufala jsem, že si o kocourkovi přečtu veselejší zprávy. Držte se. Snad to bude zítra už lepší a ten zákrok nebude nutný.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 21:24
- Nahlásit
My sme stihly protapku akorat ted vecerni, peknej slejvak prisel, ale jen par minut. Nicmene to bouri z vice stran, uvidime.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 21:32
- Nahlásit
Já stihla venčení hned po tý vichřici a smršti a jen jsem se vrátila dom tak druhý kolo..máme zalito na měsíc dopředu !
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 21:37
- Nahlásit
Fajka
máme zalito na měsíc dopředu !
No aspon tak!
Jo a simte, vyrid si s esuskou, ze nedodala furt naky ty podklady, ktery podat mela, jo? Je asi pracovne vytizena, tak at ji naprdnes ty.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 21:41
- Nahlásit
Fifi
? Je asi pracovne vytizena, tak at ji naprdnes ty
nééé voni se dneska fláakly bo měli dofču jsem s ní v neděli hovořila ..
Jo a simte, vyrid si s esuskou, ze nedodala furt naky ty podklady, ktery podat mela, jo
dostane do držky a bude!!
pruhatý pruhatý ty já mám nejrači.... no i když ...někdy jsou na tečku mezi voči.... páč pruhy to je dijagnooza
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 22:01
- Nahlásit
Fajka
pruhatý pruhatý ty já mám nejrači.... no i když ...někdy jsou na tečku mezi voči.... páč pruhy to je dijagnooza
Neser, matko.
Ja dostala novy fotos, vypada, ze se vytahuje spis do dylky nez vysky, to bude fakt kindervajce v sobotu.
A tu je peknej slejvanec.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 22:24
- Nahlásit
Fifi
pruhatej jezevčík? : uka fotky
tady teda ani nesprchlo, sucho jak na sahaře
birma
možný to asi je, nevím, můj kocour nikdy na kapačkách nebyl, měl to několikrát, že se nemoh vyčůrat a buď hned zabrala ta pasta, když se mi to podařilo chytit v začátku a nebo mu vet ten močák vymačkal, pak pastu a už to bylo v pohodě, musím to zaťukat, už se mu to dlouho nestalo na to že k těm granulím žere myši i ty normální granule druhejch koček, protože to neuhlídám, já na tvým místě bych asi pár dní zkusila to neinvazivní řešení uropastu a ty spešl granule, když by to nepomohlo, tak to určitě neublíží, no a kdyby náhodou jo, tak jedině dobře
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 22:44
- Nahlásit
Maya
Granule a dietu má od začátku, jen chlapec nežere. A uropasta jen mění pH ne? To právě říkali, že mu chtěli dát a když ho má v normě, tak je to zbytečný. A pokud se nevyčůrá, tak by stejně musel zejtra do narkózy kvůli znovuzavedení katetru a ten mu už x dní k ničemu nebyl, to už mi přijde lepší v tý narkóze udělat něco, co má šanci mu pomoct.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 22:50
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Konečně mám na nějakou dobu klid neb mám za sebou Cup Dokonce jsme měli rekord v počtu australáků - 39 na jednom místě ( teda ne vedle sebe, to by asi někteří nepřežili a my taky ne )
Koukám, že zase uzavřeli téma... co se jim na tom minulém nelíbilo? .. Udělejte , prosím, výcuc, ať vím, co se odehrálo v poslední době... díky
PetraK
omlouvám se, že jsem nevolala, ale padla jsem únavou a taky nemocí, kterou jsem si opět přivezla... Písnu sms a domluvíme se na telefonu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 23:09
- Nahlásit
Fifi
Neser, matko
a to máš fuuuk essi to jsem já nebo malej pruhatej pubertální pinďa ..nedej bože aby byl erotomááán
, to bude fakt kindervajce v sobotu
to jsem zvědavá na info co řeknou feňule na živýho plyšáka
brut
[i][/Dokonce jsme měli rekord v počtu australáků - 39 na jednom místěi]
no pan jo! to jsi dobrá žes to přežila ! čtyřnožce i dvounožce! ty jsou kolikrát na zabití víc než ty čtyřnohý
já výcuc neposkytnu já sem taky furt mimo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 23:22
- Nahlásit
Fajka
no pan jo! to jsi dobrá žes to přežila ! čtyřnožce i dvounožce! ty jsou kolikrát na zabití víc než ty čtyřnohý
kupodivu dvounožci byli v pohodě ... ale pan majitel byl na zabití .. víc ústně. Jdu chrnět, jsem úplně odrovnaná.
Jo a aby toho nebylo málo, tak nám dodělali elektriku ...vklad do země a postavili veřejné osvětlení tak "šikovně", že se dotýká okapu a cvaká při větru Takže dneska jsem strávila celý den řešením problému ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 23:37
- Nahlásit
brut
at si brzo zdrava a teda gratulace ke cupu, to se muselo vydarit
rady mraky v dali blyska... cekame, co bude. zatim slysim akorat zaby a tesim se na 6h spanku...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 06:24
- Nahlásit
Fifi čtyři - tři - dva ... žíhaný prďola již brzy bude Tvůj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 07:07
- Nahlásit
Azuro , svítí sluní..bud hic!
Fifi
ze se vytahuje spis do dylky nez vysky,
mě tak napadlo že jako budeš mít možná pruhatý jelito ??
si statečná žena!!
brut
a aby toho nebylo málo, tak nám dodělali elektriku ...vklad do země a postavili veřejné osvětlení tak "šikovně", že se dotýká okapu a cvaká při větru Takže dneska jsem strávila celý den řešením problému ...
no to je taky dobrý, nám dávali sloupy a ty jsou naštěstí daleko od domu...akorát mě příjde že ten náš je drobátko nakřivo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 08:23
- Nahlásit
birma
no ta pasta je na ph hlavně a na ledviny, máme vždycky tuhle http://www.rajkrmiv.cz/jatra--ledviny-a-mocove-ces ty-psa/uropet-pasta-120g
a co ti vůbec řekli za diagnozu?
ale tak hlavně ty ho máš doma a vidíš co a jak, tak určitě se rozhodneš správně
a fotky hyenu furt nikde
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 08:34
- Nahlásit
Maya
fotky hyenu furt nikde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 09:03
- Nahlásit
Fajka
a to je pěkná hyjena, akorát to není ta pravá na dýlku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 09:10
- Nahlásit
Maya
je pěkná hyjena, akorát to není ta pravá na dýlku
o ale jako když koukneš na dýlku od čumáku po konec vocasu tak je dlouhá dost akorát ty předný nohy má tak nějak divně uprostřed !
jako žádná prdel sehnat pruhovanýho jezevčíka!
leda snad takhle
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 09:23 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
fajka
k nemu bys potrebovala jeste woofoo panenku aby se hejbal
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 09:39
- Nahlásit
Fajka
ty jsou suprový
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 09:49
- Nahlásit
Tak jsem ještě telefonovala s pándochtorem a Čmoud dneska přijde i o zbytek nádobíčka. Říkal pan doktor, že tam má zátku a že on jí při katetrizaci cítí v penisu a je fakt, že ten Čmouda vyloženě zajímal a hodně ho řešil. Navíc včera večer a dneska už byl fakt takovej špatnej, dokonce jsem poprvé vážně uvažovala o tom, jestli ho nenechat uspat. A dávat ho do narkózy jen proto, aby se mu znova zavedl katetr a dál se pokračovalo v tom, co ho udržovalo sice naživu a relativně v dobrý náladě, ale ve výsledku ho to nijak neuzdravovalo mi přišlo zbytečný.
Maya
ta pasta je na ph hlavně a na ledviny
když on to pH má právě v normě. Bych i řekla, že i kdyby mu tu zátku něco rozpustilo teď tak se to bude furt opakovat, když to má teď při normálním pH.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 10:13
- Nahlásit
birma
tak hlavně že se to nějak definitivně vyřeší, jestli bude čůrat tudy a nebo tamtudy je už vedlejší
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 10:16
- Nahlásit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 10:20
- Nahlásit
birma
tak prvni fik teda snad bude uspesnej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 10:25
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
sskoro bych řekla, že je to ku bazénu:
Byl krásnej víkendík. Rumíček dělal kůrzing. Domácí na můj pohon, je z toho úplně hyn, dokonce si střapec sám natahuje po louce . No střapec, spíš už jeho zbytky. Vyrobili jsme s Brnikem Alcatraz - neboli jsme oplechovali záhon. Jsem zvědavá, jestli to proti těm šmejdům slimáckejm pomůže. Taky dřevo jsme pílili a já mám robitej nos, páč jsem sekla sekyrkou a...... frnk, brnk dostala jsem polenem po čumáku a dneska se mi tady vůbec nechce bejt. Booože.
cernej caj
rak s courdingem
jak to vypadá takovýhle zvíře?
a kde jsi se to výletila? Já tetkon vůbec nic nevim.
birma
teda koukám, že s Čmoudíkem horor! Jsem teď na str. 46 a doufám, že na str. 48 se dozvím už jen samý dobrý zprávy.
Xerxová
áá luxusně jste si to užili. luxusně. Fotky vyvedný.
David je matla - ten víkend povinnej z práce - tak ten má až příští týden což jsem se dozvěděla až na poslední chvíli a to už jsem si zase neuvědomila, že je Zvířetnický srážení a vzali jsme si do pondělí dovču.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 10:34
- Nahlásit
Fifi
o a simte, vyrid si s esuskou, ze nedodala furt naky ty podklady,
co kecáte pani, však jsem vám psala o víkendu právě SMS. Že kolegyně - i jméno jsem psala, že poslala za ty tři přetahovadla, hezky zaokrouohlenou sumu 600,- Káčé. Koukni sválně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2015 10:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
omlouvám se, že jsem nevolala, ale padla jsem únavou a taky nemocí, kterou jsem si opět přivezla... Písnu sms a domluvíme se na telefonu
v pohodě Brůtí, koukej se vymarodit a hlavně si odpočinout.
birma
ak jsem ještě telefonovala s pándochtorem a Čmoud dneska přijde i o zbytek nádobíčka.
a do hajzlu!! Doufala jsem moc, že to půjde, když jsi psala, že už je zas líp, chůdě malý!"! a Chůdě i ty. Držím dál a nepouštím.
|