Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 22:11
- Nahlásit

Fifi
sms od birmice... Ale treba by to tu radsi napsala sama
tak to mě moc mrzí

Ja mela tohle v patek, musela jsem sice fungat,
ty jo já nemohla, to je poprvé za 15 let kdy jsem nevzala jeden jedinej telefon... to prostě nešlo ... ztrávila jsem fakt celej den s hlavou v kýblu a nezabralo nic.. ted po prochajdě na vzduchu to vypadá vo chlup líp už jsem snědla i dva piškoty..tak snad vydržej tam co potřebuju...

A hezky jste to napsala adminovy pani, uplně mě čtete myšlenky a mluvíte z duše..přesně tohle je i můj pocit..jen dneska nešlo vyplodit smysluplnej argument... diky!

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 22:31
- Nahlásit

Fajka
ztrávila jsem fakt celej den s hlavou v kýblu a nezabralo nic.. ted po prochajdě na vzduchu to vypadá vo chlup líp už jsem snědla i dva piškoty..tak snad vydržej tam co potřebuju...
Fuuj, tak to ja mela jen kutajici trpajzliky v hlave preukrutny, lehkou migrenku, tebe to teda asi sejmulo total. Necht se piskoty udrzi na miste urceni!

hezky jste to napsala adminovy pani,
Ani ne, drbajic si stipance z kratky nocni vychazky bych byla byvala i prikrejsi, ale k cemu to? Kdyz zjevne jsme nejakej povl, kterej nestoji za upozorneni o zasadnich zmenach. A ze mam cztko hodne rada, potkala a poznala jsem diky nemu furu fajn lidi. Inu, nova doba...

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 22:41
- Nahlásit

Fifi
tebe to teda asi sejmulo total
jo ležela jsem na zemi a nebyla schopná ani přejít do postele...
ale někde sem si to uhnala mezi lidma bo v Jablonci tohle řádí prej ve školách a všude hodně..tak možná jak jsem byla na ty poště v tom davu...sem si přinesla domu dáreček...

Necht se piskoty udrzi na miste urceni
dík

Kdyz zjevne jsme nejakej povl, kterej nestoji za upozorneni o zasadnich zmenach. A ze mam cztko hodne rada, potkala a poznala jsem diky nemu furu fajn lidi. Inu, nova doba..
ježiši díky že to tak nevnímám jen já ale jsi na to stejně... já už myslela že mě hrabe a nebo jsem přecitlivělá

ale k cemu to
no pravděpodobně k ničemu prostě nová doba, neosobní v které dokud držíš hubu a krok je to ok pokud se na něco zeptáš tak si rejpala prudil, doba kdy kamarádství se končí vymazáním z oblíbených.... nelíbí se mě tahle doba zcela upřímně a to líp mě je když vemu psiska a jdem někam kde nikoho nepotkáme...

A ze mam cztko hodne rada, potkala a poznala jsem diky nemu furu fajn lidi.
to já taky

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 23:04
- Nahlásit

Fajka
doba kdy kamarádství se končí vymazáním z oblíbených....
Vsadim se, ze se tu zacnou udelovat lajky a palecky a takovy veci, moderni.
a to líp mě je když vemu psiska a jdem někam kde nikoho nepotkáme...
Doba je divna a mne je taky nejlip takhle. A to nemusim chodit longy teda.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 23:39
- Nahlásit

Holky dík. Strašně mě mrzí, že umřel půl hodiny před tím, než jsem dojela na veterinu, takže byl sám zasekala jsem se v práci a přijela jsem ke konci doby, kdy jsem ho měla vyzvednout a už to bylo pozdě
Jediný štěstí bylo, že mám zlatou mamku a zlatýho chlapa, takže my jsme vyjeli na jih, Honza na sever a sešli jsme se u Miličína. Čmoud bude tudíž na zahradě a já jenom musim vybrat keř nebo strom, co mu přijde na hrob. Kdyby Honza nebyl tak úžasnej, tak bych asi ještě teď hrabala holejma rukama hrobněkde v lese...

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 23:46
- Nahlásit

birma
umřel půl hodiny před tím, než jsem dojela na veterinu, takže byl sám
Nebyl, vzdyt tam s nim byl osetrujici personal, tam se muselo neco spatnyho a neodvratitelnyho proste udat, ze nemel uz sil dal... I kdybys tam byla, myslim, ze by to nevnimal.
Čmoud bude tudíž na zahradě a já jenom musim vybrat keř nebo strom, co mu přijde na hrob.
To je moc a moc dobre! Vyber mu neco peknyho kerovyho.
Sakra, fakt me mrzi moc, jak jste oba bojovali a snazili se, takhle to skoncit proste nemelo.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2015 23:59 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Fifi
Myslim, že tu pomyslnou ručičku vah převážilo to počasí. Večer na tom nebyl dobře, ale ráno doma vypadal trošku líp no a říkala mamka, že když ho dovezla na veterinu, tak byl apatickej už
A sestřička říkala, že ho kontrolovali co 20 minut a umřel v mezičase. Rozhodně bych ho měla radši doma na klíně...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 05:30
- Nahlásit

birma je mi to moc líto. Tolik jste bojovali - všichni... Už ho nic netrápí.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 05:38
- Nahlásit

Fifi dva - jedna - a bude to tady. Jezofík hyenovitý si už kufřík cestovní balí...

Španělsko to sice není, ale dvě hodiny taky nejsou chvilička. Pro Betu jsme jeli ve velkých vedrech na konci července do České u Brna - a kvůli počasí jsem ji přebírali brzo ráno - vyjížděli jsme málem za tmy, abychom v půl deváté byli pro štěně... A zvládla to úplně v pohodě. Řádila celou cestu - inu Kosatka dravá. Šest let před tím jsme ze stejného dvorka - taky o prázdninách a ve vedru odváželi Xerxe. Pro změnu na noc - domů jsme dojeli po půlnoci.
Nejchladnější převoz měl nakonec Night... V tom Vallladolidu loni na konci května byly ráno tři stupně...

Tak to v sobotu báječně zvládněte - a ať holky pěkně probere z klíííídku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 07:10
- Nahlásit

birma
moc me mrzi, ze i pres veskerou snahu to nedopadlo

vyberes mu krasny misto

Janiii
uz se ji to blizi, tak hlavne at je vsechno v poradku

Xerxová
no u nas mel timicek prevoz asi v -15 ale to zas byl okozichovanej pes, ferinka to mela lepsi... v 5.00 z prahy kdy pres noc brutalne nasnezilo, kolem 14.00 uz sme byli ve frydku mistku, tam se hodinku a neco pobylo a po pulnoci sme dorazili do brna. Zima, snehovy zaveje vsude, dalnice u prahy jela 30, na olmik se dalo jet i 50... 120ale dobre topila v obou pripadech a to sme s timikem museli mit otevreny okna, protoze fakt strasne smrdel.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 08:17
- Nahlásit

birma
Rozhodně bych ho měla radši doma na klíně...
udělalas to správně - měla jsi reálnou šanci, že bude OK a podle toho jsi se chovala

něco pro zlepšení nálady - holky včera chtěly vidět jak vypadá moucha cé cé a tohle jsme našly
https://www.youtube.com/watch?v=1Xo0Z4KjzqI

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 08:23
- Nahlásit

birma
to je mi llto ale udělala jsi,co si mohla
keříček na naší bývalý kočce nalezenkyni mám pustoryl, krásně kvete a krásně voní

koukám, že já měla celkem štěstí a pro oba psy jela víceméně kousek na jaře v příjemným počasí

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 08:44
- Nahlásit

Maya
já měla celkem štěstí a pro oba psy jela víceméně kousek
Já jela pro šoltyji pár kilometrů (ale s čerstvým řidičákem, takže jsem se šprajcla mezi dva sloupy při otáčení na silnici), pro Batýska jsme zase platili pokutu za nesvítící světlo, pro Haskýška 30 km, ale stejně stačila zničit kus auta (renault kangoo, dodávka, vzadu byly jen asi dvě nekovové části, pak už ani jedna )

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 08:47
- Nahlásit

kachna_
tak koukám ty sis to vykompenzovala jinak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 08:55
- Nahlásit

kachna_
, takže jsem se šprajcla mezi dva sloupy při otáčení na silnici)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 09:03
- Nahlásit

kdo chce za trojku do cernobylske zony? ja bych jela podruhe taky - udelat lepsi fotky lepsim fotakem ale zas ono jednou celkem stacilo, to misto si budu pamatovat asi nafurt a delat z toho turistickou atrakci vlastne ani nevim, jestli mi to prijde OK. pro me to byl sen od detstvi, to ze sem to zazila je jeden z nejlepsich zazitku myho zivota a splneni snu ale masova navstevnost mi tam proste nepasuje...

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 09:41
- Nahlásit

cernej caj
no až na to že
Voucher nezahrnuje:
pojištění 18 Kč/os./den, (možno objednat v CK)
poplatek za vstup do černobylské zóny – 1 990 Kč (platí se v CK)
povinný příplatek za ubytování a stravu 1 800 Kč – (platí se v CK
takže ta cena je jinde
jako je to zajímavý, ale jak dlouho se tam jede busem???
bych chcípla už asi cestou a z Černobylu by nebylo nic

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:04
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

To byl včera den Alberti. dvě hodiny v polích s koupačkou.Pro Rumíčka, kterej pak se mnou hezky krmil kačenky Pak jsem si zauklízela u mámy, došla zpátky dom, tam mě zabila Bubi, že jsem jí nevzala s náma a šla s Brtnikem. I vzala oba ještě courat ven kolem potůčku a hrát si s kámošema. Takovej pěknej den Alberti, hezky jsme si ho užili. A ráno jsem vezla mámu do nemocnice. A teď tu lítám jak pominutá, neb tu máme tu jednu akcičku. Dnes tedy není pěkný den Alberti.

Darenka
Člen
- Nahlásit

Birma
Fifi má pravdu, pravděpodobně by tě nevnímal. Nevyčítej si nic. Udělala jsi pro něj všechno co bylo možný. Asi to takhle mělo skončit.
Vyber mu krásný keřík.

PetraK
Člen
- Nahlásit

birma
Birmo, je mi to moc, moc líto a foukám na dálku na bolavou duši.

Rozhodně bych ho měla radši doma na klíně...
na druhou stranu, kdybys ho měla doma na klíně, bude ti líto, že nebyl tam a nedalo se třeba ještě něco udělat. Což se bohužel nedalo. Ale to bys nevěděla a měla výčitky tímhle směrem. Teď už ho netrápí a nebolí nic, ulevilo se mu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:06
- Nahlásit

Fajka

už je líp?

birma
Člen
- Nahlásit

holky dík.

Maya
na naší bývalý kočce nalezenkyni mám pustoryl, krásně kvete a krásně voní
mrknu. Zatím přemýšlím nad jeřabinama, který miluju a myslim, že by se mu ty kuličky líbily, nebo kouknu ještě po nějakejch starejch odrůdách.

cernej caj
vyberes mu krasny misto
já ne, je to na Honzovi. Jen jsem mu řekla ve který části zahrady. Nejradši bych u studně, tam mám zasazenej šeřík a kdoulovec, ale nejsem debil. Tak bude v dolní části, bude tam mít ten keř nebo strom a bude tam výhled z oken kuchyně.

kachna_
měla jsi reálnou šanci, že bude OK a podle toho jsi se chovala
jj, sice je mi líto, že ten konec neměl hezkej, ale kdybych to zabalila hned na začátku, tak bych sama se sebou určitě nevydržela. Tak teď mi zbyly akorát dluhy. Za 10 dní v součtu přibližně 10 tisíc...

Darenka
Člen
- Nahlásit

PetraK
Fretko Eliško s neutuchající energií, tak ať to všchno zvládneš.
Máš štěstí, že tě zrzavci nabíjejí energii (i když si jí pravda taky trochu vezmou zpátky, ale ta která zůstane na duši je NEJ!!!)

Darenka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:09
- Nahlásit

birma
Jeřabina je vysokej strom, ale je krásná. Já jsem se jí na zahrádce musela vzdát pro její výšku - ale třeba máte dost prostoru.
Naše holčičky spí pod azalkou.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:10
- Nahlásit

Fifi
viděla jsem včera po neskutečně dlouhý době Miluši - byla naprosto happy pejsek a chodila si ke mně po podrbání. I jsem se nad ní mohla sklánět a ani se mi nepokusila uhryznout gezicht. Jen teda maminku mi jaksi chtěla sežrat..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:15
- Nahlásit

Maya
aha to sem si nevsimla... nas to vyslo asi na 8t (4000 cca pres cestovku zajisteni vsech povoleni na ukrajinske vlade + auto z kyjeva a pruvodce), cca 3000 stala cesta zpatecni - vlakem do katowitz cca 4h + 1.5h letadlem a nejaky 3h cekacka (aubus student agency jel 24h, autobus od cestovky bude podle me mozna kolem 15h?) a nejakych 30 dolaru na osobu za dve noci ubytka v centru kyjeva + zbytek jidlo, suvenyry a tak.

ono to asi proste vyrazne levneji nepujde nikdy ale asi usetris furt za ten vstup tam aspon...

PetraK
co je mame?

birma
ale budes ho mit aspon blizko a aspon si to proste zkusila, navic to vypadalo zvladnutelne takze to byla uplne jina situace, ze jo...

Darenka
jak se dari?

jinak denyky ma cosik s vazama a je ted na lepsim

Darenka
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:20
- Nahlásit

cernej caj
Děkuju za optání. Daří se dobře O víkendu se chystáme prvně letos přenocovat na chatě - od pátku do neděle, tak se těěěěším.
Viděla jsme tvé krásné fotky - úžasný
Home off. zatím běží podle domluvy, tak si to hýčkám, abych o tu výhodu nepřišla. Proto v prac.době ani na net nelezu. Dnes dopol. jsem přišla hlavně kvůli Birmě. Jdu se vrhnout zpět do práce.
Opatrujte se tu.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:20
- Nahlásit

cernej caj
no právě, tys měla 8t vlak+letadlo a tohle je 6-7t jen busem, podle mě to je prostě drahý
denyky je teda fakt u kámoše? tak snad se brzo uzdraví

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:21
- Nahlásit

Darenka
tak nezapominej na protahovaci pauzy, at ma ten HO smysl po zdravotni strance

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2015 10:27
- Nahlásit

cernej caj

co je mame?

dosti nedostatečně dýchá , takže si jí tam nechali. bylo jí zle už v noci, ale nevolala sanitku, protože se bála, že se nedostanou do baráku a ona tam dolů nedojde. Takže informace z pohotovosti - i pro ostatní: pro záchranku prý není problém se dostat do baráku (myšleno panelák, činžák. COž je pravda logické, jen to člověka nenapadne.

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání