| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 13:12
- Nahlásit
birma
akorát snad ten co vypadá jako strom je hezkej a na nějakou párty i praktickej
chceš-li hádat, tak to nečti
http://www.novinky.cz/koktejl/371043-chytry-pes-pr y-umi-pocitat-odhalite-v-cem-spociva-trik.html
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 13:14
- Nahlásit
Maya
mně se líbí i ten se spirálou. Je trochu jako autodráha
Já víííím! a to jsem to nečetla. Jen ten pes je teda v pěknym stresu chudák...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 13:19
- Nahlásit
netušila jsem, že angličtina potřebuje taky takový tvary jako je "úplně nejvíc nejlepší kamarádka". Nebo je to normální výraz? "she could be your bestest friend ever!"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 13:19
- Nahlásit
birma
jj, no tak víš co, bůhví jak ho to učili, ale zase se má daleko líp než spousta jiných v Číně, kteří v kleci čekaj na ubití holí
tip na knížku, ale kupovat už si jí asi nebudu, nevím co číst dřívt, ale prej pěkný
http://www.bux.cz/knihy/98962-snehurka-musi-zemrit .html
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 14:49
- Nahlásit
ufff tak jsem prošla venkem a to je hnus fialovej prádelnovej
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 15:23
- Nahlásit
tady je taky dusno. Nepamatuji jaro, kdy by zežloutnul trávník a začala praskat zem. V Liberci!! Sekali jsme po 14 dnech (jindy v této době nemyslitelné) a nebylo skoro co sekat... Záhonky se zalívají hadicí - dešťovka došla... A přitom vedra nebyla - spíš chladno. Ale ani kapka...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 15:30
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
dneska blázinec, byl tu jeřáb a dával trámy na podlahu, do toho měněj sloupy na elektriku, tesaři, zedníci a čék neví co má hlídat dříííf ...
Xerxová
Nightwish Svěží Vítr. Volá s
díííky....já jí právě viděla jako štěndo a říkala jsem co z ní asi vyroste a ted jsem si říkala že už sem jí někde viděla a nemohla si vzpomenout kde
je stráášně krásná !!! tohle netypický rozložení barev se mě moc líbí a bylo by mě fuk, když stejnak nepomýšlíme na výstavy..
moc se mě líbí i ty pruhy na xichtíku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 15:31
- Nahlásit
Xerxová
přitom vedra nebyla - spíš chladno. Ale ani kapka...
nás ten déšť vcelku taky míjel ale co přijela parta zedníku ze slovače tak říkali že jim ted posledních 14 dní celejch propršelo..
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 15:51
- Nahlásit
Fajka ukradnu ji v cizích albech zvířetnických. Jinak barvu Iva asi taky neřeší.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 15:59
- Nahlásit
Xerxová
no je krásňoučkááá to by si i jelítko slintlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 16:13
- Nahlásit
PRO ČAJ jestli ještě nemá
https://archive.org/details/softwarelibrary_msdos_ games?&sort=-downloads&page=2
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 16:18
- Nahlásit
doctu vas az u zasuvky ale tohle musite mit, davam pres fb rovnou z tel to neumim
http://m.facebook.com/photo.php?fbid=4362786998764 76&id=100004830491425&set=a.164128890424793.107374 1826.100004830491425&refid=17&_ft_=top_level_post_ id.436278699876476#footer_action_list
nebo vam to sem da maya
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 17:05
- Nahlásit
5-4-3-2-1
Fuuj tam je jak v pradelne, prej bude hur. Hlasim se do klubu hicovych nesnasecu!
cernej caj
4denni ale fakt pohodicka
Tak to je dobre!
podkrovni liznici s oknem bez zaclon ve skoseny strese nad posteli, takze pro me, co mysim spat s zatazenyma zavesama
Si dej na oci takovy ty spaci klapky a mas to vyreseno.
birma
Čmoud vypadá líp, zejtra se bude dělat moč a nejspíš znovu i krev, protože pořád zvrací, přestože dostává protiblicí injekce, tak abychom věděli proč.
Poblijon jeden, at si to uz laskave stopne, jo? Ze mu vzkazuju. Nebo se na nej vyprdni, jako vis kdo, vid, nech ho proste byt, ono to prece nejak dopadne.
Xerxová
Kraasny fotos i povidani.
Ad to sucho, tady lilo fest nekdy minulej tyden, ale od ty doby tak spis nic nez moc. Navic prestala fungat stara dobra rucni pumpa, nepumpi, netusim proc. Destovky na tech par truhliku mam tak na dva dny.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 17:52
- Nahlásit
Fifi zítra bude Nightovi 16 měsíců. Docela by mě zajímalo, jestli se ještě může výrazně v povaze změnit - nebo jestli mu ta přátelská "troubovitost" už vydrží. Co tvůj názor??
Byl opravdu nadšen z každého psiska a po počátečním asi půlhodinovém řádění už začal vnímat a být velmi opatrný. Jinak bych ho mezi těmi "granulkami" volně lítat nenechala. Šicka, biewer, malé kníračky, trpajzličí pudlina, dva krysaříci, dvě kavalírky... prťavců bylo hodně. Je pravda, že všichni tamní trpajzlíci jsou vedeni jako psi - třeba duo krasaříků zvaných důvěrně Trhači jsou vycepovaní sebevědomí pesani.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 18:06
- Nahlásit
Xerxová
Docela by mě zajímalo, jestli se ještě může výrazně v povaze změnit - nebo jestli mu ta přátelská "troubovitost" už vydrží. Co tvůj názor??
16 mesicu je mimii, sak je obri a tak mu mozecek asi bude vyzravat dyl. Ale zase, kdyz vezmu treba svvy Bajitko, tak to si ustrnulo nekde na dvou letech? A je to stale stejne prasteny pratelsky moncici, totalni pacifistka a saturninka.
Uvidis treba na trech letech, ono takova povaha je svym zpusobem pozehnani, muzes s nim do smecky cizich psu, nemusis se bat, ze se bude na nakyho samecka prsit a tak.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 18:12
- Nahlásit
no já bych byla ráda, kdyby mu to zůstalo. Xerxes byl taky pohodář, který nic "neřešil". Žádná moje doguša neměla žádný "zlom osobnosti" - prostě tak jak fungovali jako dorostenci, tak nějak jim to i zůstalo. Jen se maličko zklidnili - což doufám Nighta taky postihne.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 18:14
- Nahlásit
Čmoud se hlásí! Znova mu vytáhli katetr, ani nemám radost (a právě jsem zjistila, že mu tam zapomněli nitku, tak budu stříhat ještě). Jestli nebude čůrat, tak mu zejtra nejspíš šmiknou toho pindíka (3000,- ) a pokud to nezabere (místa zúžení jsou prý dvě), tak pak druhá operace. Dělali mu testy moči. Zánět močáku asi nikoho nepřekvapí, ale že má málo struvitů a normální pH neni úplně to, co jsme čekali. A mamka bude muset ráno zjistit, co mu to tam teda ucpává a jestli ta operace teda pomůže, protože nechat ho 2x kuchat a zaplatit x tisíc bez efektu se mi fakt nechce.
Xerxová
Bych řekla, že změnit se může, ale ne do úplnýho opaku.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 18:22
- Nahlásit
birma achjo - chudák kočičák. Ať se kouká rozčůrat, jinak ho čeká spousta trápení. O špatně čůrajících kočkách jsem slyšela často, ale o šmikání piňďů slyším poprvé. Nejsem kočičí - předpokládám, že jsi googlila a konzultovala?? Je to standardní postup?? Nemám moc ráda razantní "neměnné" zásahy bez nástinu jiných řešení. Možná to jinak nejde...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 18:25
- Nahlásit
fifi
bo asi si je poridim do budoucna, ted jedine pytel pres hlavu to tu nikde nesezenu. ale tak zatim kompenzuju prirodou a sazitkama
no uz se ti to blizi
birma
tak to su zvedava co ho uvpava kdyz hofnoty v norme...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 18:30
- Nahlásit
Xerxová
Žádná moje doguša neměla žádný "zlom osobnosti" - prostě tak jak fungovali jako dorostenci, tak nějak jim to i zůstalo
A to je fakt, kdyz o tom tak dumam, tak vsechny cuby vicemene zustaly takovy, jaky byly tak do roka a pul. Nektera asocialka, jina dama, dalsi skritek, posledni mirna labilka. To zklidneni vekem se urcite konalo, mirny. Urcite mu nerupne v palici jak dospivajicimu rtw sameckovi, kterej zacne resit tak od dvou, dvou a pul let ostatni samecky.
birma
A mamka bude muset ráno zjistit, co mu to tam teda ucpává a jestli ta operace teda pomůže, protože nechat ho 2x kuchat a zaplatit x tisíc bez efektu se mi fakt nechce.
No taky mi to prijde divny, zkousela ses radit nekde na kocicich forech, jestli s tim nema nekdo zkusenost? Aby se smikal pindik, kdyz muze byt problem treba nekde vejs, nedoresenej, ci uplne jinej? Vic hlav, vic rozumu...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 18:33
- Nahlásit
Xerxová
Asi to je relativně běžný, protože v sobotu mi říkala známá, že jejich veterina to má normálně v ceníku
Ani jsem to nekonzultovala, protože svejm vetům hodně věřím, což se mi zatím vyplácí a vlastně nemám nikoho, komu bych věřila víc.
Neinvazivní řešení by bylo možný, kdyby měl šutry a zásaditou most, dala by se pasta na okyselení moči a šutry by se rozpustily, takhle netuším...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 18:39
- Nahlásit
Fifi
Nějak nemám moc sil se radit na fórech, navíc jak jsem psala vejš, tak svejm vetům věřim a oni se na tom shodli všichni 3. Zas nebudu pochybovat o radách svejch vetů na zzákladě toho, co napíše někdo cizí na netu...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 18:40
- Nahlásit
birma
Ok, vsak dle tvyho, rikam, ze kocicakum nerozumim. To jen k tem dvema zakrokum, ze kterych taky nemas dobrej pocit.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 18:47
- Nahlásit
Fifi
Tak zas kdo má dobrej pocit z kuchání svýho zvířete... já prostě doufám, že se rozčůrá a bude.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 18:48
- Nahlásit
birma
vsak, probuh, delas pro nej prvni posledni. Doufam spolecne s tebou!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 19:14
- Nahlásit
birma
a drzime I palce sanozrejme
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 19:36
- Nahlásit
tady se přihnala děsná tma a bouří. Tak snad to nebude z extrému do extrému...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 19:37
- Nahlásit
Xerxová
Zrovna jsem mluvila s Lbc a neco peknyho se tam na radaru zene. At zaprsi rozumne a ne ze to zasyci a sjede po povrchu!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 19:39
- Nahlásit
jj, kočičáci maj čůrací problémy s blbýho ph moči, pak se udělaj kameny a konečná, ale na to stačí dávat spešl granule a je to v pohodě, to má můj kocour, ale když Čmoud má ph normální, tak fakt musí bejt problém jinde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2015 19:40
- Nahlásit
Fifi
trochu sprchnou by mohlo, u nás nepršelo nějak pořádně fakt už dost dlouho
|