Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 16:43
- Nahlásit

Darenka
tak všichni dáme na modlení a bylo vše OK.
Urcite bude! V dnesni dobe takovej vek uz neni problem, neboj.

Janiii
snad bude vše bez problémů a poradí si - a my s ní
Toz veterinar na tlf to jisti, nicmene verim, ze si poradi, vy uz zkusenosti mate, bude to dobry. Vuuubec se netesim pak na fotky malejch medvidat trikolornich.

Darenka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 17:01
- Nahlásit

Jdu se zkulturnit do vany a připravit večeři. Opatrujte se a jestli dorazí ty bouřku, krupobití a lijavce, tak ať to nikoho nespláchne.

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 17:25
- Nahlásit

Fifi
Toz veterinar na tlf to jisti, nicmene verim, ze si poradi, vy uz zkusenosti mate, bude to dobry
jooo, paní doktorka nás má napsané v kalendáři na celý týden
já zkušenosti nemam žádné, krom teorie z chytrých knih a mamina v podstatě jen jednu, před 8 lety "A", protože "B" šli císařem. uvidíme, ono to prostě dopadne, jak má

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 17:52
- Nahlásit

janiiii
budu drzet palce! a supr, ze ste to poradne zapili

darenka
gratuluju

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 18:02
- Nahlásit

Fifi já čekala přetrolííííno - a ono nic moc. Koukej se polepšit JInak bych u tebe nepředpokládala ubrečený štěnítko... však jsi viděla, kde vyrůstal (základ dobrý) a u tebe je taky pro psisko vše vyladíno... To by bylo aby to nešlo...

My jsme konečně doma - teď předat dítka, vypakovat je do Prahy a odpadnout. Night od příjezdu domů se ani nepohnul - ani jíst nechce. Jen spáááát - vedro prý nemusí a dělat chůváka Trpajzlíkům je děsně náročný Byl skvělý. Trpajzlíci taky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 18:03
- Nahlásit

Darenkamoc gratuluju a držím palce, ať je vše v pohodě a užíváte si za pár roků taky takové parádní dny, jako mi teď od středy.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 18:11
- Nahlásit

Xerxová
A jak bylo, vsechny bojovky splneny? Pocasi vam taky asi klapnulo, tesim se na fotos.
já čekala přetrolííííno - a ono nic moc. Koukej se polepšit
Neprovokuj. Nebudu tu furt trollit, jakej je uzasnej a cistotnej a vnimavej a inteligentni atd.
Ted si chroupe kousek syrovy mrkve v kuchyni, zda se, ze se syrovou zeleninou moc zkusenosti nema. Kedluben jen jehlickama pozvekal a vyflusal, mrkev mu, zda se, chutna vic.

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 18:35
- Nahlásit

koukám Trolík furt provokuje svou dokonalostí, takže žádná změna k lepšímu
se tady zatáhlo a dusno, snad horší než včera, jako sprchnout by už mohlo, ale tak nějak přiměřeně a ne tak jak předpovídaj
sem se šla radši preventivně osprchnout a umejt vlasy, kdyby náhodou se fakt přihnalo to co slibujou a vypli proud před spaním
Darenka
gratuluju k babičkovství, určitě bude všechno v pořádku

birma
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 18:40
- Nahlásit

cernej caj
nasel nebo sis je sla hledat sama?
našel, když už jsem hledala i já a vysvětlovala mu u toho, že je blbeček, páč když nenajde, tak se k tý večeři nedostanem

Fifi
Poslusne hlasim, ze je nejakej moc dokonalej!
to je super

kachna_
jedno mláďátko líbezné
krásný malý muž má kouzelnej úsměv

Darenka
gratulujuuuuuuuuuuuuuuu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 18:40
- Nahlásit

Bojovku si pořádně užil jen ten čerstvě pětiletý. Holky (od pátečního večera dorazila i Pepova sestra s manželem a dvouletou vnučkou) jsou mrňavé - a nejvíc je bavilo kopat do šipek (abychom po sobě uklidili). Vilémův největší zážitek byla asi návštěva Vilémova (babičko, já mám svoje město!!!) - místní kostelík s křížovou cestou byl moc pěkný.

Jdu vzbudit psa - měl by jít alespoň obejít zahradu a nažrat se. Jak dorostl, dbá o svoji štíhlou figuru na můj vkus až moc. Anoretik jeden.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 19:05
- Nahlásit

Maya
takže žádná změna k lepšímu

Uvidime zitra, musim na chvili do prace, tak mel ted rychlokurz seznamovaci s kleci, v ramci svy vlastni bezpecnosti. Bo dostal po tlame uz i od Kremyla kdyz ji chytil v letu za ucho. Dobre mu tak.
Do klece vlez krasne sam, na par uschovanych kousku piskotu, pred chvili tam dostal zradlo a bez problemu si trandi sem a tam, on je fakt nakej divnej.
Xerxová
babičko, já mám svoje město!!!
to je pekny
Jak dorostl, dbá o svoji štíhlou figuru na můj vkus až moc. Anoretik jeden.
Je jak Skritek, ten nemel cas se nazrat, jak byla hyperaktiv. Takze zvolna zacne cas na vanocku s maslem? Lepsi hubenour, nez soudek.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 19:35
- Nahlásit

Fifi vánočka ... měli jsme s sebou mazanec - neb bez něho to není dovolená... a chlapec pochopitelně žebral... Jako mlsek jo, jako výkrmný prostředek nee. Zas tak hubený není a má čas. Spíš mě štve, že pokud se něco děje, tak žrát nechce - chce klid a moji společnost. Koukám z okna a nebo čučím do blba... aby se chlapec nažral.
Minulý víkend na srazu zvířetníků nežral skoro vůbec (byli jsme tem je přes jednu noc a tak jsem to moc neřešila) Měl s sebou Fíka (jako ochucovadlo a prý nicmoc - už nekoupím). Tentokrát jsem vezla mleté hovězí a kuřecí krky - do každé porce granulí něco. Žral tak dvětřetiny normálu - ráno v šest, po dlouhé lítačce v lese, když ještě děti spaly a večer, když dítka odpadla a byl opět na krátké procházce "na uklidnění"... přitom byl fakt vesel a nadšen a aktivní... klidně spal (i ve dne) jen to krmení

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 19:49
- Nahlásit

Xerxová
Spíš mě štve, že pokud se něco děje, tak žrát nechce - chce klid a moji společnost.
Ano, ano, neni cas na zradlo! Neboj, tohle se taky srovna, kor kdyz s vama porad nekde jezdi.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 20:09
- Nahlásit

odvykla jsem. Xerxes byl za mlada žrout (a jako dospělák žral normálně) a na cestách byl zcela v pohodě a Beta byla vůbec všežravá popelnice. Ta žrala i slunečnici v krmítku... vždy a všude byla při chuti.
Dnešní večeři sežral komplet

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 20:58
- Nahlásit

nějaké fotky jsou u Nighta v týdeníčku
tady jedna mojí "velké trojky"

birma
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 21:12
- Nahlásit

Xerxová
jsou boží všichni tři

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 21:19
- Nahlásit

tady jsem ho chtěla přerazit. Prolítal se černozelenýma hnijícíma kalužema - chytil ho v nich lítací amok a pak se přišel přitulit... Byla jsem jak prase úplně celá, bahno jsem měla i ve vlasech...a jak pravil větší trpajzlík "babičko, ty děsně smrdíš špínou " Takže jsem měla hned první den komplet vyměněnou garderobu.

birma
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 21:26
- Nahlásit

Xerxová
Byla jsem jak prase úplně celá, bahno jsem měla i ve vlasech..
se musel podělit, přece si nemohl takovou krásu voňavou nechat pro sebe

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 21:30
- Nahlásit

Xerxová
Byla jsem jak prase úplně celá, bahno jsem měla i ve vlasech..
Nevyhoda psiho mamuta, ze te celou nahodi.
Krasny fotos, teda jen ty dve zatim, dal mrknu za chvili.
V ramci Trolleni jsme si vysli na kratickou protapku, jen ja a on. Voprsklon si na voditku vykracoval velmi zvesela, sondoval a zkoumal, mit delsi voditecko, tak mel slusnej akcni radius. V ramci smradlavyho psa zajel prednima haksnama do zdejsi stoky. Spalil si holy brisko o mlady koprivy, to zajecel, pak si se mnou dal par tresni chrupek a ted ceka na vecerni bastu, teda ceka, nejak upadnul pod stolem.

birma
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 21:33
- Nahlásit

Fifi
takovejch záááážitků měl pupíček

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 22:07
- Nahlásit

birma
Na to, ze je tu stravil de facto prvni den, tak mel. Ja se budu asi opakovat, ale je nez vystrci ruzky, je to vteleni idealniho stenete.

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 22:14
- Nahlásit

Xerxová
krásný fotky, se mi tohle líbí velkej pes a malý děti
Fifi
kdo si počká, ten se dočká, velkej akční rádius a voprsklina? to je celej Kim, dávám mu tak pár měsíců a pak se konečně dočkáme těch správnej historek a ruplejch nervů paničky, už se těším

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2015 23:01
- Nahlásit

Maya
kdo si počká, ten se dočká,
Ty nam fakt fandis.

Mathea
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 00:36
- Nahlásit

Tjadydadydaaaaa

Jen takova mala ochutnavka, zbytkem uz vas obstastni jiz obstastnena Fifina

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 01:06
- Nahlásit

Mathea
Dekujuu, uzasny fotos.
Tak at mate pri pondelku naky poveseleni.
Hop a skok...

A dve sisky, dve boty, seeecko je mojee!

birma
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 06:20
- Nahlásit

To je božan!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 06:54
- Nahlásit

fifi no konečně trocha trollení

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 07:16
- Nahlásit

Trolda! Trolda! Trolda!!! I LIKE!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 07:19
- Nahlásit

Xerxová
to je supr fotka

se najtik musel podelit o tu radost

Mathea Fifi
bozi!

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2015 07:50
- Nahlásit

brý ráááno

Trolda je úúúúúúúúžasnej

U nás vrcholí přípravy (naše) na porod (její) večer se stěhovala moje mamina do verandy, aby už Terezku hlídala. dala si tam matraci, načež to vypadalo, že na ní bude spát pes a mamka skončí v bedně

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání