| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 12:00
- Nahlásit
v Jenštejně je tak hezky A chlapeček dělal samou radost, jsme se šli před tréninkem projít, tak se tak počuchával, pak se zapíchnul, ale nechal se v pohodě přimlasknout a po chvíli z toho místa vyletěla křepelka a a a nic zízal na ní, ale nikam se nerozletěl a v klidu si přišel pro kus párku
a na tréninku jsme měli Šimonu jen pro sebe, prej by to mohl mít častějc, říkal. Jen já bych teda luxus individuálek fakt neutáhla
cernej caj
kdyby to nebylo tak moc pravdivý, bylo by to ftipnější, takhle je to trochu smutný...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 12:02
- Nahlásit
cernej caj
je treba globalni bojkot
ANO!!
a tak naštěstí já tyhle apky vyžadující registraci zas tak moc nepuožívá, google obchod, kterej nejspíš mít musíš, má vlastní mail
jo a zkoušela jsem bluetooth, jako spojit se zadařila, ale šlo by mi tam jen posílat věci z ntb do telefonu a naopak ne, není to nějaký divný? sem si myslela, že by se tím třeba poslali fotky do nb, ale na to jsem fakt nepřišla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 12:04
- Nahlásit
birma
tak koukám, že se tady bude předhánět Adam s Troldou o titul nejvzornějšího psa
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 12:05
- Nahlásit
cernej caj
nechces jit do ty politiky? pac jim tam asi nekdo, kdo pouziva mozek chybi
on mi uz moc nefunguje, bylo by to fiasko a i kdyby si mi koupila novej mozek, chybi zas jakakoliv motivace ...preci jen lezet na pupku a obcas do neceho sprtnou je pohodlnejsi
K tomu co píšeš: přesně tak a podobně je to skoro ve vsech oblastech nasich zivotu...jsme zdegenerovani mutanti a proto nas ti silni sezerou...vezmou nam pravo se mnozit si mi slabi a nekvalitni proste nebudeme prezivat ... mozna je to proste bezna aplikace zkladnich prirodnich zakonu
Maya
ja to nemam nastudovany a fakt nevim, koho vseho a jak se to bude tykat...uvidime, jak to dopadne .... hlavne ))) umis si predstavit ten chaos na zacatku, kdy nikdo nic nebude vedet a urednicky lopaty na FS nebo FU nebudou stejne schopni nic poradit? )) a pak bude smutnby az se do tohoto obdobi nekdo naveze a po dvou letech zacne davat sankce za to, co v ty dobe kdo udelal spatne :/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 12:08
- Nahlásit
Maya
na cesttě potkal ženu, slovo dalo slovo a za devět měsíců se jim narodil syn
Ale tak úplně malý děti si to třeba nespojej, ne?
U cesty ležella rozkládajícíi se mršina koně a nad ní debatovala zvířátka jak jí sežerou
úplnej Baudelaire
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 12:09
- Nahlásit
Maya
se tady bude předhánět Adam s Troldou o titul nejvzornějšího psa
tak to asi nehrozí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 12:12
- Nahlásit
Maya
zas ale muzes rict, ze deti se rodi az kdyz slovo da slovo
ale ta mrsina nema chybu
no mohlo by to jit, zkus jestli neni pro telefon nejaka appka pro samsung? kies? ale bych zusila zapnout BT na obojim, najit si ntb a poslat to tam z telefonu...
birma
tak to je supr a teda sikulkaaa ze krepelku ignoroval
zbrnd
preci jen lezet na pupku a obcas do neceho sprtnou je pohodlnejsi
si nedelam iluze, ze tam bys to takhle mit nemusel
.jsme zdegenerovani mutanti a proto nas ti silni sezerou
tak hlavne mi trochu unika proc sme se vubec dovyvinuly az sem, jako mozek je jedna vec ale jestli bezohlednost je taky nutna vlastnost k preziti, pak asi dava smysl proc se lidi premnozujou a vsechno likvidujou...
Maya
jinak teda jo, asi budes mit za zivot jedinej vrh psu ale pac prodavas s dokladem i kdyz vlastne vydaje/naklady sou sul nul takze stejne pomale nic neodvedes takze OK, ale poridis si pokladnu za 20tycen na prodej tech 3 stenat za zivot?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 12:14
- Nahlásit
Maya
kovovy tatoo
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 12:16
- Nahlásit
birma
kdyby to nebylo tak moc pravdivý, bylo by to ftipnější, takhle je to trochu smutný...
ja myslim, ze to prave pravdivy neni .... ucelem tohodle systemu je spise dokazat, aby si lide maximalne zavideli (aniz by v podstate bylo co zavidet) hadali se mezi sebou a kousali neb to davam tem, kteri tomu vladnou cas, prostor a klid k tomu, aby ziskali co nejvice. Proto tenhle system uci reznika zavidet exekutorovi atd ... pricemz oba maji prd, ale nesnasi toho druheho pritom povedomi o realite a "pravde" ziskavaji z hlasne trouby, kterou provozuje ten, co mu oba tihle de facto patri ...
asi je to blbe vyjadrena myslenka nebo spis teda hodne slozite ale nenapadlo me jak jasneji to vyjadrit, tak snad v tom nenajdes nic, co by Te popudilo
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 12:18
- Nahlásit
cernej caj
si nedelam iluze, ze tam bys to takhle mit nemusel
jakoze by to tam bylo obdobny?
pokud to myslis takhle, tak proc tam pak zase lozit, abych tam lezel na pupku, kdyz to mohu delat i doma?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 12:26 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
cernej caj
tak hlavne mi trochu unika proc sme se vubec dovyvinuly az sem, jako mozek je jedna vec ale jestli bezohlednost je taky nutna vlastnost k preziti, pak asi dava smysl proc se lidi premnozujou a vsechno likvidujou...
cim vic se nad tmhle zamyslim, tim vic mi vychazi, ze nas posunula proste ta rec
---ale to jsou strasne slozity otazky....protoze nevime...kdyz chces uvazovat nad tematem "proc jsme se dovivinuli az sem" je to desne slozity ... vubec nevime, jestli jsme se fakt vyvinuli, jestli nas nekdo nestvoril/nevyrobil/nevyvinul...kdyz teda vezmes za svy ze jsme se fakt vyvinuli sami jen tak jakoze pro nic za nic pak zase je divny uvazovat nad tim, PROC tomu tak bylo, kdyz vlastne beres za svy to, ze tomu bylo JEN TAK...
---
bezohlednost je de facto nesmysl....zviratka jsou taky bezohledna ... krafička se taky neptá jetele, jestli ho může spapat a ani vlk se neptá ovečky, jestli chce byt roztrhaná zaživa.
V této souvislosti vím, že uvažuji velice odlišně od většiny ostatních příslušníků mého druhu teda pokud zbrdnove jsou vůbec lidé, to nevím ani.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 12:32
- Nahlásit
zbrnd
chápu myšlenku a asi bych s ní souhlasila, kdybych neznala pár vlastníků menších firem a neslyšela od nich, jak fungujou v reálu. I když pravda, vždycky šlo o státní zakázky, majitel soukromý firmy si spíš dohlídne na to, aby mu prachy neutíkaly takhle bokem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 12:34
- Nahlásit
zbrnd
no to je vlastne pravda, a nemusis vynakladat zadnou energii na zmenu...
jj, sme nastaveny obecne tak at vsichni vsem zavidi... ted sem videla peknej "komiks" na takovy blizky tema... ale kez bych vedela kde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 12:36
- Nahlásit
zbrnd
jenze si myslim, ze vlk si roztrha ovci proto, aby se nazral. roztrha jich mozna vic a pak se k ni casem vraci. neroztrha vsechny za ucelem, aby se k nim druhej vlk neodstal, zatimco nektery lidi fungujou tak nahrabat vsechno pro sebe aby se k tomu jinej nedostal...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 12:37
- Nahlásit
nevím jestli znáte, včera jsem na to viděl na jutrubku reklamu a zda se mi to zajimavy, tak Vam to tu davam ponevac fim, ze je zde spousta nadsenych fotografu a zaostrovatelu a tak vubec ..
http://shop.soloshot.com/collections/all/
pokud to uz mate ci znate tak se omluvuji
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 12:40
- Nahlásit
cernej caj
jenze si myslim, ze vlk si roztrha ovci proto, aby se nazral. roztrha jich mozna vic a pak se k ni casem vraci. neroztrha vsechny za ucelem, aby se k nim druhej vlk neodstal, zatimco nektery lidi fungujou tak nahrabat vsechno pro sebe aby se k tomu jinej nedostal...
to jsou fakt hodne slozity temata, ale stejne...
obecne zivocich se chova podle toho, co je schopen "vymyslet" vlkovi mozna takovy veci nedochazi, neuvedomuje si toho tolik, co my IMO hlavne prave proto, ze nema tu rec ani nic podobneho kvalitativne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 12:48
- Nahlásit
komiks na podnose
zbrnd
to mas mozna pravdu, ale nekteri lidi si uvedomuji ale nedelaji, nekteri delaji... bylo by to o tolik jednodussi kdyby delali vsichni a bylo to vsem OK
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 12:55
- Nahlásit
cernej caj
komiks na podnose
pekny a nazorny, realne to takto ale funguje mnohem sireji...myslim ve smyslu, ze jsme vylozene vymodelovani tim, cim projdeme a sami mame dost malou sanci neco ovlivnit ... jakoze muzeme ovlivnit spoustu veci, ale mnohem vetsi spousta veci ovlivni a modeluje nas
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 13:00
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
To jsem si zas pěkně pošprechtila, jojo. A ráno jsme měli krásnou procházkovou a běhací 3/4 hoďku. Bubi sprintovala jako sviň!! Brtnik zíral. Ukázali jsme mu, jak hrajeme na babu kolem hriště. Buborumíčci se odloží, Koláče utikne s Koudelí v ruce a volááá a utikááá a je uloveno, zabito, Koudel roztrhán na cucky a Bubi se řehtá. Byla dneska děsně vysmátá. A včera válela zádíčka a byla spokojená. Moc krásnově se mi na to čučí. A Rumíček je furt hroznej gumáček mecháček. Ešivá von bude doživotně takovýdle ščenátko, tak to bude ftipný. Měli jsme včera velemazlo den. Páč jsem včera přišla domů z nemocnice až v osm neb krom návštěvy jsem si dala ještě sprint k mámě domů pro pár věcí a zase zpátky do nemocnice, tak jsme si jen lehce klikli, čokli si počuchali v krabici a pak jsme se mudlali a prali za asistence nachlazeného růžového z Valtic.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 13:05
- Nahlásit
zbrnd
jj, prave i proto sem si na nej vzpomela, proste je to takova "mala" pravda krz celou spolecnost
PetraK
fuuuj beh to snad radsi nemcinu
jinak teda supr, ze si to tak uzivate. jak je mame?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 13:11
- Nahlásit
zbrnd
moc nechapu, co je ten soloshot cos postoval
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 13:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
zbrnd
mnohem vetsi spousta veci ovlivni a modeluje nas
ale můžem se jim vzepří,t, když se nám nelíbí a uvědomujeme si je. ať už sami v sobě a nebo jinak.
cernej caj
fuuuj beh to snad radsi nemcinu
a ešče jsem stihnula ráno cvičit. A taky nezabít Bubinu, kterážto důrazně stepovala v předsíni, protože jí vadilo , že Brtnik ešče nevstává. Dovolil si totiž jít do prasé později a ona již chtěla mít naservírováno Jen její stáří a předstíraný slabý sluch ji uchránil od mého velehlasitého napomenutí byla na zabití.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 13:18
- Nahlásit
cernej caj
https://www.youtube.com/watch?v=nVyYWy4dgc8
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 13:24
- Nahlásit
zbrnd
aha takze neco jak ted se pise o tech "fotodronech" akorat takovy univerzalnejsi... no me uz nic ale nepomuze, bohuzel
PetraK
ale můžem se jim vzepří,t
jenze asi vetsina lidi si to ani neuvedomuje, nechce nebo je to pohodlny a ti, co si to uvedomuji tech zas tolik asi nebude.
brrr hyperaktivko... sem necvicila snad pul roku
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 13:24
- Nahlásit
PetraK
ale můžem se jim vzepří,t, když se nám nelíbí a uvědomujeme si je. ať už sami v sobě a nebo jinak.
Ha Peklice zas četla celý dopoledne pohádky a nebo lopala?
Takže ne, zbrnd od bohu z hvezd s Tebou nesouhlasi.
Nejde to pausalizovat, jak jsi prave ucinila. Nekterym vecem se vzeprit muzeme, jinym ne. Ne vsechny vzorce sveho konani a chovani jsme schopni ovlivnit, nektere jen castecne atd...to by byla debata asi na dalsi tri tisileti a asi bychom na zacatku museli vzdy presne specifikovat o cem se bavime
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 13:30
- Nahlásit
cernej caj
no me uz nic ale nepomuze, bohuzel
no hodne zjedndusene proste to umi sledovat objekt, takze nepotrebujes treba fotografa ci kameramana k tomu, aby jso natocila svy hratky se psem nebo treba nejaky jednodussi vyukovy video, jak cvicit ci vychovavat psa...PetraK si to prave byla koupit, bude to za ni ostrit na drapky a hlavne konecne natoci ten videokurz o vychove psa, co ji zabezpeci do konce zivota, ze nebude must pracovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 13:59
- Nahlásit
cernej caj
jenze asi vetsina lidi si to ani neuvedomuje, nechce nebo je to pohodlny a ti, co si to uvedomuji tech zas tolik asi nebude.
to jo, to určitě. Já se snažím sama sebe nějak korigovat i ve vlastnostech, který se mi na sobě nelíběj (ne že by mi to vyloženě šlo, ale snažím se )
sem necvicila snad pul roku
no já bych se zas nedokázala ani za nic točit u tyče, je to hrozný tejrání, nechápu, jak se to dá vydržet.
zbrnd
Ha Peklice zas četla celý dopoledne pohádky a nebo lopala?
ne měla jsem na mysli ty, kteří si uvědomují co se jim nelíbí, že tedy nemusí být ztotožnění s náladou společnosti,že nemusí dělat věci jako společnost a tak.
a chovani jsme schopni ovlivnit, n
no já myslím, že když o něčem vím, jsem si vědoma toho, co dělám špatně,tak to změnit můžu. Jde jen o to, zda si to uvědomuju. ať už jde o drobnost typu - že jsem vždycky ráno vstávala protivná a nepoužitelná - ale jako fest, fest, až po to, že se mi nelíbí hamižnost a konzumnost společnosti, tak takový prostě taky nebudu ač k tomu třebas budu mít sklony.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:00
- Nahlásit
zbrnd
museli vzdy presne specifikovat o cem se bavime
jááááááááááááá ne, ne ne a nespecifikuju, já tu enem krátkodobě tlachám, než mě zas odvelej povinnostě.
a dneska, dneska jsem si lidijové naordinovala fraj tág - nejdu do nemocnice, jdu s BUborumíčkama ven, na dlouho, do ven, do kšá do pryč.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:01
- Nahlásit
zbrnd
PetraK si to prave byla koupit, bude to za ni ostrit na drapky a hlavne konecne natoci ten videokurz o vychove psa, co ji zabezpeci do konce zivota, ze nebude must pracovat
pako, pako pako jako pako, furt jako pako!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:20
- Nahlásit
zbrnd
jj ja to pochopila, proto rikam s tim fotodronem, ze tohle je castecne univerzalnejsi pac to mas ke svymu fotaku
tady clanek o automatickym fotodronovi
PetraK
to je jednoduchy ja se u ni netocim pac to jeste neumim
|