| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:04
- Nahlásit
Fajkatakový malinkatý roztomilý
no jde o to, čemu říkáš malinkatý porodní váhy 560-630g budou to asi mamuti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:10
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!! .
a dneska je to na koupačku??
Bože lidi jak já miluju tyhle letní rána!!!Sice jsem cípala, když jsem měla vstávat, neb velešpatně spim - asi jako enyky denyky, ale! Ale!! Přinutila jsem se k tělocvičení a dobře udělala, neb mě to nakopnulo. A Rumíček mi pak asistoval ve sprše a dobýval se do vany, že taky bude chytat tu vodičku . Je to pan Jemen.Ftipnej pan Jemen, ty jeho gezichty jsou neuvěřitlen, však se jima Pe'ťa minulej víkend taky dost bavila . Jako vižla obecně je umělec s těma svejma xichtama , ale Rumajzl je veleumělec . Vzali jsme ven žužlo balonek a žužlo kostéčku a řádili jsme za barákem. Bubi se taky moc líbí cvičit jako Rumíček, takže nejdřív má dřepkins a čekej s následným vpřed Rumajzl, kterej letí jako magor, přeskočí potok, přerazí se, přeběhne balonek, vrátí se, popadne ho, přeskočí potok, přerazí se, zabrzí o mně nebo o strom vedle a pak má dřepkins a čekej Bubitka, pak má vpřeeed a to utykaláá, utykalááá a jako houpací konik u toho vypadalááá (páč u toho tak ftipně běhá ) a když doběhlaaa,, tak se zalomiláá /nevím co to je za zastavovací techniku, ale vždycky se zlomí /, popadlaaa kostéčku a utykaláá jako houpací konik zpět a svědomitě odevzdala. . Ešče by u toho mohla hýkat a můžem k cirkusu . Rumíček dělal kočičku a běhal po stromě a pak zdechli oba spokojeně na pelíškách. Tedy teprv poté, co Rumíček líbeznil na Bubi a dělal malinkatý ščenátko že je. Ale Bubi mu to nesežrala
a já se jdu podivat co jste tu vyráběly včera večír, ešivá ste nezlobily.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:11
- Nahlásit
Janiii
růžový tlapičky a čumáček, hezký
birma
mejdlo s jelenem a pedro žvejkačky se daj normálně koupit už relativně často
tak to jsem teda nikde neviděla
Fajka
nejhorší je že si skoro všecko pamatuju
no já všechno, ten jelení lůj bych taky chtěla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
jéééééééééééééééééé fotky!! a
už ji zabil!!
a už zabila vona jeho!!
a tak to má bejt!krásný zabíjení, krásný. Tak hurá, konečně si to užije ta, pro kterou se tuhleta pruhovatá bestije zabijácká pořizovala!! krááása Fifi, kráása, sem včera volala, 3x dokonce.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:14
- Nahlásit
PetraK
no a že bys nám udělala videjko zalamovací se Bubice nebo stromolezce Rumíčka, tak to ani omylem, žejo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:14
- Nahlásit
Maya
na žvejkačky občas narazim v nějakym hypersuper, i jsem je dostala jednou od Honzy jako dárek a mějdlo (a fakt myslim, že to bylo ono) jsem viděla v Tetě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:18
- Nahlásit
cernej caj
vikend, bez tech imenek nemuzu infomovat
ale můžeš, můžeš, ba dokonce musíš!! páč to bude mít ešče větší
grády!!
V noci nam prchlo kdyz sli kluci z iva
jooooooooooo!!
chudák Ivo!
vlk
Davídek
ale to je šikovnej vnouček!! močikovnej!!Gratuluju, bábrdle, gratuluju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:22
- Nahlásit
birma
no tak to bude ono, blbý obchody, hypersuper u nás moc nejsou a do Tety nechodím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:23
- Nahlásit
Maya
pěkný
to je roztomilý.
přeběhnul zajíc
a měla mu říct! No pagadi!
Janiii
zaostřeno
já ti taky jednu zavostřím!
josu ňuňu
birma
Adam se ani nehnul a nevěřil svýmu štěstí, že může takhle zblízka sledovat potkana
to byl napínák co? Lepčí než NG
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:24
- Nahlásit
Maya
tak to jsem teda nikde neviděla
škoda žes neřekla, pedra byly doma slušný zásoby, neb jsme kdysi měly zasedání jednání s Ričrdem na vánočních trzích a za každej grog,jsme se rozhodli dovézt domů Brtnikoj jedno pedro. Mno, vykoupili jsme je tam tomu pánovi fšeckny nedávno jsem to vyḧazovala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:26
- Nahlásit
Maya
a videjko zalamovací se Bubice nebo stromolezce Rumíčka, tak to ani omylem, žejo
no já vim ale ty jo ráno mě to nenapadne ani náhodou, a když i s ebou někde ten foťák mám, tak buď není příležitost a nebo se neděje nic zajímacího
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:28
- Nahlásit
PetraK
to byl napínák co? Lepčí než NG
no to jo! chápeš, že se nemohnul ani hnout a musel dělat kamennýho psékuse, že jo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:33
- Nahlásit
birma
no to jo! chápeš, že se nemohnul ani hnout a musel dělat kamennýho psékuse, že jo.
naprosto, páč to se nesmí propást taková příležitost! Potkan a naživo! a před nosem přímo!! byl předpokládám velepochválen za tu sošnou sochu co ze sebe vytvořil a co on na to, že je tak dobrej, byl radostnej?
Rumíček ze sebe vždycky metá kozelce D dneska ráno taky, bylo tam hejno holubůch, ty ho bavěj, ty von pase spíš než vystavuje, tak jsem ho chválila, jak se pěkně chová a "nechala" ho tam, že jako už je velkej péf a ať dělá co umí. A neříkala už nic, poodešla. Ešče chvíli je pás a pak se vystřelil do vejšky,tam se smotal, rozmotal, dopadnul na zem a ve formě tryskovýho preclíku se řítil za mnou, nadšenej, jak je skvělej, že se sám uřídil. to mě hrozně ba tohle pozorovat, jak von je se zebe unešenej, to z něj přímo lítá, to nadšení.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:35
- Nahlásit
tvl, to už aby si hledal nový bydlení nejlíp někde na Aljašce
http://ekonomika.idnes.cz/vyherce-miliard-musi-nah lasit-vyhru-financnimu-uradu-pfc-/ekonomika.aspx?c =A150611_150854_ekonomika_rny
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:36
- Nahlásit
tohle bych nutně potřebovala!
PetraK
předpokládám velepochválen za tu sošnou sochu co ze sebe vytvořil
No to nebyl pani, u toho on nesmí být vůbec rušen! To se nedělá chválit psékuse, protože by mu to taky mohlo vyděsit potkana, že jo!
Byl velepochválen, když se socha rozhodla odejít a trvalo jí to rozhodnutí míň než tejden. Vracela se tam pak jenom jednou a jenom na chvíli a to je velepokrok
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:37
- Nahlásit
PetraK
no jo, já si furt říkám, že natočím Kima a jeho soukromý azalkový drbátko a taky furt nic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:39
- Nahlásit
birma
tohle bych nutně potřebovala!
v tom bych za a neusnula a za b 10 minut je strašně málo, to tak akorát zaberu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:43
- Nahlásit
Maya
10 minut je strašně málo, to tak akorát zaberu
já většinou usnu dřív, než položim hlavu na polštář. Jsem schopná spát i ve stoje v metru, jsem schopná usnout když píšu uprostřed slova i když mluvim uprostřed slova
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:43
- Nahlásit
birma
protože by mu to taky mohlo vyděsit potkana, že jo!
tak já v takových chvílích chválím tichým hlubším uklidňujícím hlasem, že tak upevním to chování, který dělá
dyž se socha rozhodla odejít a trvalo jí to rozhodnutí míň než tejden.
já úplně vidím to soustředění v gezichtu, který ten pes v takovou chvíli má
tohle
tjo, když si představim, že spím vedle některých kolegů........... asi ne
Maya
že natočím Kima a jeho soukromý azalkový drbátko a taky furt nic
jsem ráda, že vtom nejedu sama. A co je soukr.drbátko? o co tam jde?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:48
- Nahlásit
PetraK
že tak upevním to chování
když mě se nechce moc upevňovat zájem o potkany, toho má totiž na rozdávání a bez pohybu to bylo jen proto, že se potkan taky nehejbal
úplně vidím to soustředění v gezichtu, který ten pes v takovou chvíli má
jo! To mám i vyfocený, ale je tu slabej signál na to, aby se to nahrálo
když si představim, že spím vedle některých kolegů........... asi ne
si musíš vybrat šlofíkovník bez kolegů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:50
- Nahlásit
Jsem se tuhle zapomněla zdůvěrit. Jdu z práce, proti mě kluk a jako jozefpšík. Když jsme se minuli, najednou mi nevím proč bylo jasný, že ten pes po mě půjde. A taky fakt že jo, vyjel po mě . Naštěstí jsem byla připravená, tím žě mě to bůhvíproč a bůhvíčím trklo o fousek dopředu, takže čokl jel ani se nestačil divit. Kruci co kdyby tam šlo dítě??? Kluka jsem sjela, proč ho nemá na vodítku, protože být tam dítě, je problém. A zvláštní je, že ikdyž jsem to věděla, že se to stane, stejně jsem se lekla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:54
- Nahlásit
birma
když mě se nechce moc upevňovat zájem o potkany, toho má totiž na rozdávání a bez pohybu to bylo jen proto, že se potkan taky nehejba
no já nevím,já bych prostě u psa pochválila to, že prostě stojí a nejde do akce,využila bych toho, že se zadařilo, že nejde on do "útoku", nemyslím, že by to bylo podpoření zájmu o potkana.
si musíš vybrat šlofíkovník bez kolegů
to by mi asi neprošlo tady ale mám to jako Maya - taky bych tam neusnula, tohlke neumím.
je tu slabej signál na to, aby se to nahrálo
škoda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 09:58
- Nahlásit
PetraK
A zvláštní je, že ikdyž jsem to věděla, že se to stane, stejně jsem se lekla
tak jasně, že se lekneš, mít psí zuby v kotníku taky nic moc
A co je soukr.drbátko? o co tam jde?
chodí si drbat záda o jednu příhodně vodorovně rostlou azalkovou větev, je to docela srandovní
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 10:00
- Nahlásit
PetraK
bych prostě u psa pochválila to, že prostě stojí a nejde do akce,využila bych toho, že se zadařilo, že nejde on do "útoku"
no to nejde, když je potkan za mříží, nejni debil přece. Kdyby tam poklop nebyl (nebo kdyby byl potkan v zakrytovanym rigolku, kde může zdrhat), vypadalo by to jinak a právě si nemyslim, že podporou klidnýho chování ve chvíli, kdy nic jinýho ani neni možný, podpořim to samý ve chvíli, kdy už by nějaká akce provést šla. To fakt spíš věřim, že dojde k tomu, že je dobře se zajímat o potkany.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 10:03
- Nahlásit
birma
nejni debil přece. Kdyby tam poklop nebyl (nebo kdyby byl potkan v zakrytovanym rigolku, kde může zdrhat), vypadalo by to jinak
to jo, ale tady právě můžeš využít toho, že máš situaci pod kontrolou a psu můžeš nechat trochu volný ruce.
podpořim to samý ve chvíli, kdy už by nějaká akce provést šla.
někde přece začít musíš .
tak ale to je pochopitelně na Tobě, já jen, že tohle mi vychází dobře. Využít těch situací, kdy to psa nevede do akce a ukázat mu, co po něm chci, aby se dozvěděl o co mi jde a to v klidu, kdy mu mozek právě ještě je schopen vnímat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 10:05
- Nahlásit
PetraK
sem včera volala, 3x dokonce.
Jsem si vsimla az vecir, mela sem kvuliva praci vyply zvoneni.
My pojedeme za chvili na veterinu, na "vstupni" prohlidku, zapsat tam Troldovi kartu, vzit asi odcervovaky a domluvit dalsi ockovani. A pak objet zvedavce zdejsi, kteri nutne Troldu potrebuji videt. Myslim, ze toho bude mit plny brejle, uz ted je tam nechutnej hic.
birma
Fuuj, potkan. To by se cuby vyvasnily.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 10:07
- Nahlásit
a nebo
Baví se dva podnikatelé na golfovém hřišti:
"Hele, platíš svým zaměstnancům?!?"
"Ne, proč se ptáš, ty je snad platíš?!?"
"Ále, jen tak, samozřejmě že ne..."
"A taky ti furt choděj do práce?!?"
"Jo, choděj..."
"A co kdybysme začly vybírat vstupný??!?"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 10:08
- Nahlásit
Maya
tak jasně, že se lekneš, mít psí zuby v kotníku taky nic moc
to je pravda, ale tak já byla připravená právě ten útok odrazit, takže jsem tak nějak měla za to, že to klapne a stejně, stejně jsem se lekla . to je stejný jako s bažantem. Jdem, pes hledá ukazuje, já vim prt, soustředim se, hledám, nevidim, čekám, bažant vyletí a já se po......
a je ftipný, jak to všechno, co tu člověk dlouhe popisuje s tím psem, proběhlo v reálu během zlomku vteřiny.A zajímalo by mě, co mě trklo k tomu, že to ten pes udělá, páč já mu nevěnovala právě ani nějak pozornost a přesto jsem to najednou věděla. a ještě jsem si během tý vteřiny, co se to událo, uvědomovala tu podivnost toho, že to vím . Co všechno stihne mozek najednou ve vteřině zpracovat
drbátko natoč, aspoň někdo, kdo se k akci postaví čelem, páč já to nebudu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 10:10
- Nahlásit
Fifi
My pojedeme za chvili na veterinu,
a Trolda bude mít premiéru!! tak ať se statečně drží, prtka pruhatá.
ty fotky jsou moc hezký.
S tím voláním - o nic nešlo, já chtěla jen nějaký ten report naživo.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2015 10:12
- Nahlásit
PetraK
Využít těch situací, kdy to psa nevede do akce a ukázat mu, co po něm chci, aby se dozvěděl o co mi jde a to v klidu, kdy mu mozek právě ještě je schopen vnímat.
Tak to se samozřejmě dělat snažim, ale v krapet jinejch situacích. A zrovna tady mu ten mozek faaakt nevnímá teda nevnímá mě ani okolní svět, potkana 10 čísel od čumáku vnímá hodně
|