| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 08:42
- Nahlásit
sem se pobavila... antiparazitovy stit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 08:52
- Nahlásit
cernej caj
line-on?? to slyším prvně
to bude asi speciální spot na dělání toho štítu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 09:00
- Nahlásit
venku pod mrakem a já bych spalaaaaaaaaaaaaaaaa. Už jsem za posledních 10 dní vypila víc kafe, než je moje průměrná roční spotřeba v posledních letech a už teď je jasný, že dneska si ho budu muset zase udělat.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 09:13
- Nahlásit
vlci ve Středních čechách (a kafe kvůlivá nim jezdí až do Bavorskýho lesa )
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 09:18
- Nahlásit
a tohle mě pobavilo (diskuse o tom jaké kdo používá pamlsky při tréninku): I've got retrievers. If it's organic material, they'll eat it with relish. If it's not organic material, they'll probably still be willing to at least try to eat it.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 09:56
- Nahlásit
birma
ja teda kafe pit muzu ale spat se mi po nem chce stejne
jj pac tam je mam vetsi sanci videt
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 09:58
- Nahlásit
cernej caj
mně nikdy nechutnalo, ale sem do kanclu se kupuje nějaký lepší zrnkový a to mi nepřijde hnusný. Na nespaní mi vždycky stačil zelenej čaj nebo cola, za colu bych se teď nedoplatila a zelenej čaj nestačí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 10:00
- Nahlásit
birma
me to taky nechutna ale 1:1 se smetanou 33% je to celkem OK
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 10:03
- Nahlásit
cernej caj
tak já bez smetany, ale zajídám ho kostkovym cukrem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 10:06
- Nahlásit
birma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 11:23
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
To byl fčera krásnej den Albertíci, uďáli jsme si tu vycházku do polích, jsem ani netůchala, že tam máme pole hrachovéé, jupíí! Ač jsem vyrážela na cestu jako kultivovaný člověk, tak do hospody na večeři jsem dorazila jako PRASE ten malej Tatrman mě vždycky zaprasí! My jsme si dali gábl a Zrzavci pičkůty od paní vrchní. Málem je zabil jorkšír zabiják, když zpod toho stolu vystartoval, málem mě trefilo. Ráno jsme si dali krásně volnou procházku. Bubi hrozně baví čutání kostičky do prostoru, včera kvůlivá ní byla schopná přízabít Brtnika, který jí to kopal . Rumíček si cvičil trpělivost a vysílání vpřed za odhozeným balonkem a pak oba společně honili Belíše, na kterýho Bubi řvala jak prokopnutá, protože jim nestačila . Někdy mám pocit, že jde Bubi proti času. Páč jak dneska tryskala kolem hřiště, když jsme hráli na babu, to jsem fakt čuměla. Vím, že jsem s tim otravná, ale já mám prostě radost, když ona takhle jede a řádí a baví se.
Jsem tu dneska sama a jedu jak fretka, mám tu mejdan - Hošíčci duněj barákem, přišel kolega a málem ho mezi dveřma trefilo Jdu zas makat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 11:28
- Nahlásit
Fifi
Ledy taji, dnes Skrit kravil s Troldou pred zradlem i po, az jsem musela drzet zarlivackyho Kremyla, aby ji stene taky chvili nechal na blbnuti.
JOOOOOOOOOOOOOO!!! A TO JE KRÁSA!! já chtěla zavolat včera, ale říkala jsem si, že z tý tramvaje je to blbý a večer pak už jsem nechtěla volat, páč bylo pozdě, když jsme se vrátili.
a mela strasnou srandu z toho, kdyz se dycky svalil
jééžiš, já se tak těšim, až utvořej kumpačku dohromady!! Budeš zničena, budou v přesile , to bude tvůj konec!!
Fajka
to je hrozný s tou sousedkou statečná paní.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 11:30
- Nahlásit
birma
vlci ve Středních čechách
jojo, z tohodle mám velkou radost!! Už když jsem o nich v Kokoříně četla poprvní. Nedivím se že tam jsou, jsou tam prostory, kde je to opuštěný a lidí málo, tak snad se jim bude doopravdy dařit a myslivci se budou držet zpátky!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 11:37
- Nahlásit
PetraK
ale tak to je fakt dobre, ze radi jak cerna ruka
si nos nahradni obleceni nebo dve vrsty a pak tu horni sundas
chudak kolega
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 11:46
- Nahlásit
cernej caj
ale tak to je fakt dobre, ze radi jak cerna ruka
je. a já jsem až pomalu úchylně nadšená, jak si uživá a žije. Brtnik včera nestačil koukat. Páč on když s nima jde, tak se tak nějak jen procházkuje, nebo třeba zlobí Rumíčka, nebo jdou plavat, ale včera jí viděl ráno, jak mě honila kolem hřiště a přepadala a pak jak loví kostičku, coby dravec největší... je to moc hezký.
nebo dve vrsty a pak tu horni sundas
to abych byla jak mišelin páč to čuně je schopný mě zaprasit komplet všechny vrstvy co bych měla
kolega
no byl lehce zaskočen, páč to tu jede docela fest
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 12:04
- Nahlásit
PetraK
si dokazu predstavit, kdyz nam ve starym kanclu dunely tri sestry, jak to bylo prudny protoze jeden neomalenec to tam solil a nas bylo 15, vsechny nas to sralo pac se u toho nedalo poradne delat a az kdyz sem ho sla ja zprazit (vubec nechapu proc mam od ty doby nejen diky tomu tak negativni povest jako |nemoh bys to ztlumit?" "jak moc" "tak aby to nebylo slyset" tak fakt od ty doby si to poustel rozumne nebo do sluchatek prej sem u toho vypadala ze ho prastim kdyz to neztlumi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 12:07
- Nahlásit
cernej caj
prej sem u toho vypadala ze ho prastim kdyz to neztlumi
ač si tě tak neumím moc představit tak velechápu. No já jsem tu sama, takže to nikoho neruší a pouštím to právě, když to jde, protože jasný, že se člověk musí soustředit.Mně to neva, naopak mě to vybudí - i proto jsem si to pustila, dělala jsem takovu debilní práci, musela se odstřihnout od všeho a udělat to rychle a hošíčci na mě takhle fungujoul. naspíduje mě to. každopádně chápu, že to tak nemá 99,9999% populace s hudbou obecně, natož s R+
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 12:22
- Nahlásit
PetraK
ja taky nechapu, co maji, ja takovej milej hodnej a obetavej clovek... jen asi mam tu stiri raznost, takze kdyz neco trochu razne reknu tak vypadam ze chci vrazdit kdyz se s muzem spickujem, tak prej vypadame ze se hadame
jasny, prave kdyz si to poustis pro sebe tak je to neco jinyho, pac si to poustis kdyz chces a co chces a to nabuzeni je kyzenejsi spravne nacasovano ja to tak mam taky ale ramsteinu znam fakt snad 2 co se mi libi takovy bezny co hrajou v radiu a jinak eeee
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 12:27
- Nahlásit
PetraK
naspíduje mě to. každopádně chápu, že to tak nemá 99,9999% populace s hudbou obecně
hele my si kdysi pouštěli s kolegou na naspídování třeba gumídky nebo kačery a taky to pomáhalo pravda už to byly ty stavy pár minut před smrtí únavou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 12:39 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
me dycky naspiiduje anca to se i muz naucil hrat na kytaaaaru
a pred smrti jako nema chybu toto
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 12:44
- Nahlásit
cernej caj
se budu muset mrknout doma, tady (naštěstí) nemám zvuk
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 12:45
- Nahlásit
Dneska je práce vopruz tak jsem si chvíli hrála na kameníka, sundala jsem Fajfce zubní šutr a jako velko úspěch beru, že netekla žádná krev..ani její ani moje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 12:49
- Nahlásit
birma
mozna bud rada
Fajka
tak to je supr kelpu nepouzivas nebo nepomaha? pac ja tajne doufam ze nebudu muset nikdy porizovat tu skrabku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 13:02
- Nahlásit
cernej caj
kelpu nepouzivas nebo nepomaha
neznám..
dělala jsem škrabkou a šlo to docela pěkně nic strašný ho to není, jen musí čék bej opatrnej kor dyž si ta blbka do toho kejchla
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 13:05
- Nahlásit
PetraK
než to vedle zapadne, dávala jsem tam (do pozitivky) článek o kterym si myslim, že zrovna tebe bude dost zajímat. Já mam rozhodně v plánu něco z toho zkusit a jsem hodně zvědavá na výsledek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 13:08
- Nahlásit
Fajka
no to je nejaka rasa co se dava do jidla
bych se bala ze ji zmrzacim teda
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 13:12
- Nahlásit
cernej caj
to je nejaka rasa co se dava do jidla
ajo vlastně ..ale to nedávám...občas tvrdej chleba ale stejnak se najdou místa kde je potřeba ho sundat.
[i][/bych se bala ze ji zmrzacim tedai]
naštěstí se mě to nepovedlo a při kejchnutí jsem stačila včas s tou škrabkou uhnout...
Jani
už jsou jména houstiček?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 13:14
- Nahlásit
cernej caj
chvilku jsem se zamyslela nad tim, která psí rasa se přidává do jídla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 13:15
- Nahlásit
birma
která psí rasa se přidává do jídla
tak třá do Fajuščinýho kerákoliv nepohrdla by téměř ničím dyby mohla
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2015 13:21
- Nahlásit
kdybyste některá potřebovala nový náušnice
Fajka
třá do Fajuščinýho kerákoliv
hele a sušíš to a drtíš, nebo jak je zpracováváš?
|