Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 15:34
- Nahlásit

Xerxová
Aby to nevyrostlo něco takovéhoto
Kus babo! Naahodou, i pani doktorka povidala, ze sice ma 8 kg, ale taky ji neprijde, dle tlapatek, ze by sel extra do vejsky. On bude takovej podsaditej chasnik, si myslim.
Maya
Se mate, mne zacina pekne trestit kebule, vyhrozujou tu burinama a ze se teda uz neco tvori kolem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 18:20
- Nahlásit

Fifi
Upr fotos

Etrak
Tak otkanka jo, nejsou *lasi?

Xerxova
Jj davy des. Muzete s najtem

Ty odkazy nerozkoumam. Smazilo fest, po veceri. Snad bude v noci bez deste. At muzu sat venku. Zitra do c.krumlova.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 19:46
- Nahlásit

Troldik me fakt bavi. V hicu ideal sopskej salat, bez papriky, blee, vytunenej ruznou moznou zeleninou. Ochutnaval pri priprave badave vse, rajce prej mnam, okurka tez, z velkyho listu cinskyho zeli chytnul poveselej amok a nosil si ho vsude mozne, ledovej salat je pry taky mnam. Jo a vubec nejlepsi je prej kus nohy od brokolice!
cernej caj
At muzu sat venku.
Tak at ti sani i spani venku vyjde, snad te zadna bourka nesplachne. Uzivej si to!

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 19:49
- Nahlásit

ty jména
http://www.sakrabeskydy.wbs.cz/Odchovy--Litters.ht ml
a prej je taky vrh rotvíků
jména psů: Ferda Mravenec,Faktor strachu a Fešák Hubert
jména fen: Fantastická Francie , Fčelka Mája , Fantazie Fantagiro , Federace z Bořkova , Famózní Fanynka , Fikaná Fifinka , Fidorka Fifa , Fenomenální Fiona ,
Fotogenická Fůrie

já chci psa s takovým jménem

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 19:51
- Nahlásit

cernej caj
tady se přihnalo pár mraků, párkárt zahřmělo a je zase azůro, ale v rádiu teda říkali, že nejhorší to má bejt v jižných a východních čechách, tak snad vás nic nespláchne

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 20:01
- Nahlásit

Maya
a prej je taky vrh rotvíků
Ano, Katka ma v kazdym vrhu dost sileny jmena. Radost treba pro nekoho, kdo vypisuje soupisku na zkousky... Ale tyhle jsou aspon nejak sepsatelny, narozdil od Yorgy Yummy Diford, Yabadabadoo Woopy Lowely atd... Ale kazdyho vec. Mne se libej jmena od kratand, tam tyhle hezky jmena nejak pred x lety zacaly, aspon, co jsem si vsimla.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 20:43
- Nahlásit

Fifi
jj, u kraťand jsem je viděla taky a tuším u portugalců, u špiců jsou všichni takový fádní

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 21:11
- Nahlásit

Maya
fádní
náhodou, Bathara fádní není!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 21:30
- Nahlásit

kachna_
no ne tak úplně, ale nic extra to není, asi jako Dorset

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 21:33
- Nahlásit

No jsem zvedava, co vymysli janii na ty jejich Cckovy buchetky a buchtaky. Pricemz muzou byt i od Ch. To je na chovateli. Takovej Cholerik, toho bych si hned poridila.

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 22:06
- Nahlásit

Fifi
Takovej Cholerik
takoví byli dneska všichni - odstraňovaly se paspárky ale už jsou zas všichni ookááá

birma
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 22:11
- Nahlásit

Humřu! S cestou jsme courali 5 hodin. Prvně v životě jsem se zamilovala do rasla potkali jsme moře cyklistů a nevybitej Adam předváděl hysterák za hysterákem, až po 3,5 hodinách a 3 plavacích pauzách se zklidnil a házel na ně bobek (a to zas i bez vodítka). Našla jsem na sobě klíště, jsem zvědavá, kolik jich nachytal on.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 22:11
- Nahlásit

Janiii
Oni je taky mivaj? Tak to je smik a bez stehu, ne? Kremylek ma tez na zadnich svetlejsi chloupky, v prvnich dnech to pry bylo jen na nuzky od veta. A teda to musi byt nadilka, mamina stiha s mlikem? Az to povyroste, to bude demolition ceta.

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 22:13
- Nahlásit

pusu na dobrou noc

birma
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 22:13
- Nahlásit

Ami a její: neřvi na tu vodu ty kreténe!

birma
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 22:14
- Nahlásit

Janiii
Ňuňuuuuuuuuuuu

Janiii
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 22:15 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Fifi
šmik a steh.
řevu jak když je vraždí. Terezka byla na procházce, aby nevraždila taky
A teda to musi byt nadilka, mamina stiha s mlikem?
zatím přibývají všichni, někteří míň, někteří - ehmm, edit: některé vííííc ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 22:26
- Nahlásit

Maya
Dorset je taky jmeno marinacky hvezdny lodi od fabiana

Tak uvidime. Porad spekuluju a mozna vyhraje stan

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 22:37
- Nahlásit

cernej caj
mozna vyhraje stan
Mozna rozumny. At se mas kam schovat.
Janiii
někteří míň, někteří - ehmm, edit: některé vííííc ...

A jak ses tajemna se jmenama, to se mi libi.
birma
Humřu! S cestou jsme courali 5 hodin.
V tomhle pocasi? Nerikalas nedavno, ze se ti mozek pri naky teplote vypina?

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 22:56
- Nahlásit

cernej caj
Dorset je taky jmeno marinacky hvezdny lodi od fabiana
fakt? a pak se divím, že je takovej trhan
Fifi
Pricemz muzou byt i od Ch.
nemůžou viz
Jména vrhu C nelze směšovat se jmény začínající písmenem CH, které je samostatným písmenem české abecedy
A jak tak čtu, příště budou jednat u uznání choďáka a krysaříka, tak snad se už zadaří.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 22:56
- Nahlásit

birma
to měl chudák nervy z toho vedra určitě

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 22:59
- Nahlásit

Maya
Fotogenická Fůrie
ježíš to je krásný takový inšpirace

dneska bylo teda vedro, jsem u Globusu málem zhynula když začalo slunko pálit, fuj!

birma
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 23:12
- Nahlásit

Fifi
Vyráželi jsme v 5 odpoledne, takže už to šlo. Právě jsem ho chtěla utahat, když o víkendu krz hice nevystrčíme nos.

birma
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 23:18
- Nahlásit

Maya
Chudák měl napřed obleček a pak byl koupanej tak často, že nestačil osychat. Spíš bych řekla, že jsme 3 tejdny nikde pořádně nebyli a teď najednou rovnou s někym a na to neni vůbec zvyklej

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2015 23:44
- Nahlásit

Maya
Jména vrhu C nelze směšovat se jmény začínající písmenem CH, které je samostatným písmenem české abecedy
Kde to najdu? Pravda, pred 8 lety tomu treba bylo jinak, jsem to marne hledala na webu CMKU. Ze nekdo zacal chov od Z, to verim, ze jiz nejde, ale C a CH jsem myslela, ze je stale nejak lazoplazo.
A jak tak čtu, příště budou jednat u uznání choďáka a krysaříka, tak snad se už zadaří.
No, snad, Bez nejakych hnusot ruznych v klubech.
birma
a teď najednou rovnou s někym a na to neni vůbec zvyklej
Tak at si zvyka.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 00:00
- Nahlásit

Fifi
Tak nějak jen se mi špatně sháněj lidi se kterýma si mám co říct, maj psa, maj čas a maj chuť zrovna s náma někam chodit. A seznamovat se v parku fakt nehodlám.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 06:30
- Nahlásit

Tak noc supr, pobyt ve vlhky trave prospel tl.7 se zda neprselo jen o me zakopli chlapy cestou z hospody a halasne nadavali, a to spim ppimo pod stromama dvema kolega tu spal se mnou pac predvcerem si ti dva dali oba chili fazole a pak nekdo/mozna oba/ prdeli a prej jim to jeste nevycichlo

Janiii
Jeste ze tyrani stenatka zmakla a ze rostooou. Anglicky nechcer jmena? Nebo co se ctou S? pupici

Birma
Jo to zmam clovek je pak rad za tech par kousku co behem let nastrada. Tak aspon nakonec byl hodnej.

Maya
Jj je to vostrej zabijak

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 07:18
- Nahlásit

cernej caj
y trave prospel tl.7 se zda neprselo jen o me zakopli chlapy cestou z hospody
já jsem si říkala, že "IVO" bude mít rušnej víkend . Těšila jsem se, co pěknýho napíšeš

Janiii
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 08:33
- Nahlásit

A jak ses tajemna se jmenama, to se mi libi
Fifi
nejsem tajemná, jen prostě pořád nevíme návrhy už jsou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 10:02
- Nahlásit

v půl sedmé jsme už byli v lese kousek za humny U elektrárny (máme to deset minut autem) a zdolali po neznačených cestách vrcholky Milíře (Pilzberku) a Brda... Teplo už po ránu a hmyzovato mocmoc... Ale krásně bylo. ŽUlové balvany, mokrá tráva na pasekách, v lese stín hodně ptáků, potoky tečou (málo ale na vyráchání Nighta to stačí)...

Dvanáct kiláčků se značným převýšením a stíháme doma na terase kávu o desáté

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání