Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2015 13:05
- Nahlásit

Xerxová
Spáče vzbudilo jistě moje hlasité "kemnětyvoleneleztam"
lepší než vykouknout a dívat z oči v oči doze

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2015 13:43
- Nahlásit

Mám dotaz. Nevíte někdo, jestli má cenu dětem brát do severní Itálie holinky?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2015 13:59
- Nahlásit

kachna_
Na východ ano, na západ ne.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2015 14:20
- Nahlásit

kachna Podle toho, co máte v plánu (a kde bydlíte). V Lago Maggiore se v květnu koupali první otužilci (vzduch 25, voda 19) - a na kopci nad městem byly zbytky sněhu a kvetly maličké divoké krokusy. Prudký lijavec není výjimkou. Vedro taky není výjimkou.

Pokud bydlíte v zahradě - dá se v tuto dobu ještě očekávat zelený trávník - tudíž ráno i rosa. Spíš jde o to, na co jsou děti zvyklé. Jestli je rozhodí mokré "tenisky"... Ale v holínkách zase dlouho nevydrží chodit a bude se jim pařit v teple noha...

Já osobně bych je nevezla. Pokud bydlíte v apartmánu, dají se při nejhorším botky dosušit v troubě, pokud by sluníčko nestíhalo

Ale jak říkám - nevím, co máte v plánu (kromě EXPA) a kde bydlíte.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2015 17:53
- Nahlásit

kachna_
uzijte si moooc, jinak ste nakoupili dobre

"extrémně přežraná prezrana by tu vybornou dostat ale mohla

XerxováFifi
pekny fotky

Xerxová
nase selmie sou desny popelnice, nektery min, nektery vic. a kdyz se to nehlida a nekoriguje, tak to de rychle...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2015 18:39 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

a zveda se tu burina... meli sme na vode mega stesti, akorat prvni noc kratkej destik a jinak supr, uzili sme si. Prijedu domu a zatahne se, vitr by odnes pul vesnice a v pracce na me cekaj podle smradu tak vcera vyprany hadry na poveseni

birma
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2015 20:09
- Nahlásit

byli jsme teď venku a došlo mi, jak zlatej vlastně Adam poslední dobou je. Seděla jsem si na trávě, házela mu míčky a když se na někoho zadívala, tak stačilo mlasknout a byl u mě. Sice to tak zatím funguje jenom u nás za barákem, ale díky bohu za to a dává mi to naději, že to časem bude fungovat třeba i jinde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2015 20:48
- Nahlásit

birma
naaaahodou, urcite bude fungovat casem skvele dyt i minule mi prisel takovej v pohode, co sem ho delsi dobu nevidela, porad sou u nej ty pokroky videt

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2015 21:45
- Nahlásit

naše princezny

birma
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2015 22:15
- Nahlásit

Janiii
Jezuskoteeeeee. Už víte, která zůstane doma?

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2015 22:21
- Nahlásit

birma
srdíčko si tak nějak už určilo ... ale nechávám si prostor do 4 týdnů

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2015 22:32
- Nahlásit

Janiii
pěkný, jak maj vidět ty znaky už od malinka

se tady přehnala trochu bouřka a už je zase klid, takhle by to mohlo bejt pořád, přes den hezky a déšť až večer

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2015 23:05
- Nahlásit

Xerxová
Jedeme k jezeru Como, kdybys měla nějaký tip, budeme rádi
https://www.casamundo.cz/prazdninovy-pobyt/149583? persons=6&start=2015-06-20&days=7
plán je, že s Alenkou a Lucinkou pojedeme na EXPO a jeden den k móřeti. Víc plánů zatím nemáme. Zábavnej park jsme zavrhli, na to jsou zatím holky malé. Bellagia i Varenna jsou daleko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2015 00:12
- Nahlásit

janiii
cumacci rostomily. uz dou rozeznavat kterej je klidas, pruzkumnuk atd nebo je moooc brzo s jeste se od maminky moc nevzdaluji

Xerxová
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2015 06:15
- Nahlásit

Kachnapodívám se, co "můj" tlustý průvodce nabízí zajímavého po okolí. Ale s prťaty bude "velevýlet" i cesta do nejbližší vesnice na zmrzlinu.

Vždy v zahraničí dětem (i psům) dávám na krk (dětem do malé taštičky, psům na obojek) cedulku se jménem, telefonem a AKTUÁLNÍM BYDLIŠTĚM... V cizím prostředí se můžou ztratit a tak ať mají nějakou "jistotu".

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2015 08:07
- Nahlásit

Xerxová
to je dobrý nápad s těma cedulkama, člověk nikdy neví a některý voprskejší děti se zaběhnou razdva

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2015 08:14
- Nahlásit

uz dou rozeznavat kterej je klidas, pruzkumnuk atd nebo je moooc brzo s jeste se od maminky moc nevzdaluji
jednu takovou, co se v noci vzdálila od maminky - na druhej konec bedny, jsem v noci v půl druhý "zachraňovala" - no, možná jsem zachraňovala sebe, protože ten řev se nedal vydržet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2015 08:24
- Nahlásit

Janiii

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2015 09:22 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštajn!
tak nám včera na závodech s jelitem to poslední místo nikdo nevyfouk !! ale já bráchoj říkala, že běh je pro mě katastrofa...nedal si říct a nedal a stejnak nás přihlásil a katastrofa to byla ...tak jsme mu tu vostudu s jelitem udělali
Ale tak zas pro jelito to byl solidní socializační zážitek a musím říct že mě překvapil páč jak má tendence lovit a vyštěkat když kolem nás někdo proběhne tak tady se běhalo po cestách obousměrně takže běhaly proti a i nás předbíhaly běžkyně se psama i bez a on si nikoho nevšímal prostě běžel na napnutým vodítku vpřed ale jako velkotahač z něj nikdá nebude.
Aduš byla rychlejš vo tři minuty...

Xerxová

Vždy v zahraničí dětem (i psům) dávám na krk (dětem do malé taštičky, psům na obojek) cedulku se jménem, telefonem a AKTUÁLNÍM BYDLIŠTĚM...

a to je skvělá vychytávka !!

Janiii
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2015 09:48
- Nahlásit

Fajka
.. běh .. proběhne .. běhalo .. běhaly .. předbíhaly běžkyně .. a běžel ..
pani styďte se, v pondělí ráno a hned tolik sprostých slov v jednom příspěvku!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2015 09:53
- Nahlásit

Janiii
pani styďte se, v pondělí ráno a hned tolik sprostých slov v jednom příspěvku!!!

jako stydim se ....ale já chtěla aby jste z toho mýho trápení se včera taky něco měly

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2015 10:00
- Nahlásit

Fajka
tyjo, adus je fakt dobra, kdyz predbehla i nejvetsi slapku a jinak ses teda taky dobra, ze ste to zvladli a jeste v tom hicu.

jo ja z toho mam leda infarkt kdyz si predstavim beh

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2015 10:07
- Nahlásit

cernej caj
, adus je fakt dobra,
je mladá a měla tažnýho psa ...kdež to já běžela s vofcí u nohy

kdyz predbehla i nejvetsi slapku
nopáč já rači pomalu a dlouho než rychle a krátce

a jinak ses teda taky dobra, ze ste to zvladli a jeste v tom hicu.
no to byla další věc, páč jsem chtěla tu akci a horko přežít tak mě stačilo když dokončíme

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2015 10:28
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Háááááááááááááááááálooooooooooooooooooooooooo to byl nádhernej víkendík Alberti. Napustili jsme Buborumíčkům vaničku a naučili Bubitku lézt do vaničky s vodičkou. Rumíčka jsme to učit nemuseli, páč ten tam debli trávil celej den. Již se rozhodl, že nebude čekat, až pánčička vezme hadici a půjde na něj stříkat, tak jí pánčičce i donese /foto na rajčeti, já na něj tady nemožu, tak ho přihodím až někdy z domova,/ specielně vyráběno pro Maya!! Žádám tedy pochvalu před nastoupenou jednotkou !!! Rumíček si běhal kůzsing a taky si ho i sám natahuje, páč pak lítá se střapcem mezi stromama a natahuje si to tak tím pádem sám. Taky vymyslel kůrsingovej zlepčovák. Jak mu pánčička musí vždycky dát ten náskok, tak je odloženej. A protože Rumíček je prostě Rumíček, tak to trochu vyšperkoval Jde se totiž odložit sám a do křoví tváří se u toho děsně tajuplně a vážně, nikdo, nikdo ho u toho schovávání nemá vidět, zejména střapec ne . Je to zkrátka a prostě Jouda a tetkton musim makat, pak se číhnu, co jste tu provozovaly.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2015 10:40
- Nahlásit

PetraK
tak bubi skvela a rumicek teda nedockavej na foto se du podivat

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2015 10:41
- Nahlásit

Fifi

Jéé Trollík, Trollík!! Pruhatej pacholík!!Je to slaďááák, je sladkej jak přeslazený kafe!!

Fajka

.a tak jsme měly "JEN" čtvrtého nejhezčího

no ale to je krása, že moc gratulíruju a Fajfku nejkrásnější, nejhodnější, že drbu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2015 10:46
- Nahlásit

Fajka

..tak jsme mu tu vostudu s jelitem udělali

ale to jste šikovní!! Zase gratuluju!! chudáky v tom vedru jste běhali? My teda taky s Rumíčkem, ale vždy krátce, rychle, aktuálně a pak šup do vany

Aduš byla rychlejš vo tři minuty...

ehm...........
cernej caj
uzili sme si. Prijedu domu a zatahne se, vitr by odnes pul vesnice a

ty jo tak to fakt bylo štěstí, v tom co bylo u nás o víkendu bych venku být nechtěla teda

v pracce na me cekaj podle smradu tak vcera vyprany hadry na poveseni

ešivá tu půlku vesnice spíš neodvál ten smrad

kachna_

HEEJ, TADY NĚKDO CHYSTÁ VELEDOVOLENOU!!! Tak pokud se neuvidíme - TAK DOBROU CESTU A SUPR DOVČU PŘEJU

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2015 10:49
- Nahlásit

Janiii

Caci

mno... u nás bychom ji velerychle přejmonovali...... chudák! jedno písmenko a jaká to změna

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2015 11:00
- Nahlásit

PetraK
tak alespoň odkaz na rajče, to nemůžu najít, furt mi to vyhazuje jen fajku
Fajka
seš cvok, fakt že jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2015 11:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
neprselo jen o me zakopli chlapy cestou z hospody a halasne nadavali, a to spim ppimo pod stromama dvema kolega tu spal se mnou pac predvcerem si ti dva dali oba chili fazole a pak nekdo/mozna oba/ prdeli a prej jim to jeste nevycichlo

ano vidím, že si to čajde opravdu užila naplno

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání