Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2015 20:42
- Nahlásit

Maya
tak to je supr, ze kyla je fuc a se zubem blby, ale tak zub mu uplne chybet nebude, ale chtelo by to hlidat asi

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2015 21:04 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Ja jsem natocila hratky cubko-psi, neb fotit uz ted moc neslo. Tak se pokochejte kravnutim, samoze ihned po zradle. Pred tydnem v utery by ho Bazuna zabila, doslova. Cuby se predhanely, ktera si ho urve pro sebe. A on byl chudaky pruhaty, uz dost ztahany.

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2015 21:06
- Nahlásit

zdravím!
začala jsem si plánovat čas, což znamená, že občas potkávám sama sebe, ale zase se začínám zbavovat restů a bordelu, což je obojí strašně příjemné. Doufám, že brzo tak budu mít čas a sílu na nové projekty
Adama dneska zanedbávám, ale snad mi to po včerejším dvouhodinovém tréninku spojeném s asi 10 km procházkou odpustí, zvlášť, když máme zejtra další - sice jenom hodinový, ale zas ta cesta tam a zpátky má celkem nějakých 12 - 14 km

PetraK
s maminkou moc držím palce. My měli před lety babičku po úraze v nemocnici víc než půl roku, nějakou dobu to vypadalo, že se z toho už nedostane a měla poraženecký řeči, ale pak se dala dohromady a uzdravila se mnohem víc než kdo z nás čekal a doufal (předpoklad byl, že babička skončí na vozíčku nebo o berlích a ona si pak ještě pár let chodila pěšky na nákupy i bez hůlky). Pamatuju si, jaká to byla bezmoc tenkrát.

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2015 21:09
- Nahlásit

Fifi
krásný videja! Křemýlek zvučí, jako kdyby leeeef! A Trolda teda pěkně vyrostl, nakonec z něj bude ta doga

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2015 21:18
- Nahlásit

birma
začala jsem si plánovat čas
TY? Co se stalo?
Křemýlek zvučí, jako kdyby leeeef!
Takhle zvuci rtw pri hrani. Kdyz si hrala s Dorotkou, i se obcas ptali sousedi, jestli se zase servaly.
Na videu je navic krasne videt, jaky je Bajitko furt taky stene, navzdory svymu veku... jak si konejsi Amynu, aby ji prenechala stene - vlastne neee! Ona je dominantni a proto na ni naskakuje.

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2015 21:21
- Nahlásit

Fifi
TY? Co se stalo?
občas mívám takový záchvaty, když vidim, že některý věci odkládám už měsíce
Takhle zvuci rtw pri hrani
ňuňu
Ona je dominantni a proto na ni naskakuje.
no to jooo! a Křemýlek je genetyckej zázrak, páč je to submisivní rtw, co si nechá něco takývo líbit od poloviční feny! Jestli bys je neměla dát někam do muzeja třeba!

Darenka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2015 21:29
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Dočítat, to je nadlidský výkon
Fifi
Fotky jsou moc pěkný, ale ty videa nemaj chybu. trolda má skvělý tetičky. Už je ruka v rukávu - už si Trolda omotal i skálu okolo tlapky
Janiii
Moc pěkní puclíci, pěkně zaostřeno na drápky
Maya
Zoubek fuč - jestli budou ubývat jak se to řeší u pejsků se žrádlem? Krmíš granulema? Namáčet?
Černej čaj
Koukám, že vodu jste si pěkně užili
PetraK
Doufám, že mamka zabojuje a začne chtít sama..... Děláš co můžeš, věřím, že jí to docvakne a už kvůli tobě vydoluje nějakou energii. Ještě že máš doma ty zrzavý štěstíčka a nezrzavýho Brtníka
birma
Jsem zvědavá, jak dlouho ti to plánování vydrží
Kachna
Užijte si krásně dovolenou. V Itálii je klídek a pohodička

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2015 21:30
- Nahlásit

birma
páč je to submisivní rtw, co si nechá něco takývo líbit od poloviční feny!
Strasne submisivni.
A to je duvod, proc nepotrebujem naky velky kamaradsofty s cizima psama. Neproverenyma. Aby mi stene orvali, podupali. Domaci smecka ma svy vyhody. Ovsem kamaradickove taky musi byt, tak o vikendu tadaaa s matheou, at se pindouri votrkavaji.

Darenka
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2015 21:34
- Nahlásit

Měla jsem krásnou sobotu Byla jsem na výstavě psů, která se konala v našem městě. Tolik hafanů pohromadě všech možných plemen jsem ještě neviděla. Chudák kamarád, který výstavu musel absolvovat kvůli uchovnění své maďarky měl pořadové číslo 307. Hic byl na padnutí - chudáci psi. Zcela určitě bych tohle absolvovat nechtěla.
Odpoledne jsme byly s Lenkou koupat její ohařky. Holčičí skvěle prožité odpoledne

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2015 22:33
- Nahlásit

Darenka
Jsem zvědavá, jak dlouho ti to plánování vydrží
já taky v minulosti týden až měsíc podle toho, kolik jsem si nechala času na oddych a na spánek teď si to pohlídám, tak třeba i dýl?

Fifi
Domaci smecka ma svy vyhody
a ne malý

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 06:44
- Nahlásit

Fifi krásná smečka Šťastný štěník. A roste jako z vody

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 07:28
- Nahlásit

Darenka
tak hlavne, ze sis to uzila a se psem je obcas nutno to pretrpet, no.

to ste si musely ten babinec nadherne uzit

birma
at zije rezim prace, spani, prace, spani tam nemas ani prostor na planovani

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 07:46
- Nahlásit

huraaa do lidlu nakupovat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 07:52
- Nahlásit

birma
jo mam uz od vcera ty kratasy. Sou supr, ale mam je jako 7/8 kalhoty, kousek nad kotniky

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 07:59
- Nahlásit

cernej cajhuraaa do lidlu nakupovat
tusim to zas neni takova novinka jen Lidl to dal asi dokupy ty produkty, treba metro desert v retro editici prodaval Hruska uz asi pred pul rokem, jen akurat ten obal uz neni moc retro, vetsinu doby za sociku se to prodavalo v jinym obalu mliko taky a v podstate asi vsechno jen skoda, ze ta kvalita je spise dnesni :/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 08:15
- Nahlásit

zbrnd
sice vubec neznam zadnyho hrusku, ale treba by to nekoho potesilo. Me osobne je to jedno, ja toho moc nepamatuju a to co pamatuju mi zas nejak extra nechybi.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 08:16
- Nahlásit

zbrnd
náhodou jelení lůj je fakt nejspíš původní receptura, taky se dušovali tuším u nějakých salámů, že to bude původní s 80% masa nebo tak nějak

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 08:18
- Nahlásit

cernej caj
jj, to víc potěší nás pamětníky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 08:38
- Nahlásit

Maya
ja nevim, ale ja si chodim kupovat spekacky co maj 80% masa a je mi celkem jedno, ze to neni puvodni receptura a sunku kupuju 90-95% a taky mi to nevadi

jeleni luj to je mozny, no. Ale presla sem na jeleni loje z fleru z kakaovyho/bambuckyho masla a vceliho vosku. to podle bude vic puvodni receptura vceli vosk a nejakej luj/maslo

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 08:52
- Nahlásit

cernej caj
no jo, ale takovýhle špekáčky nekoupíš v lídlu apod., taky takový kupuju, ale dneska už je musíš shánět
to ten lůj bude něco podobnýho, prostě žádný parfémy, lanolíny a chemie, co se dává běžně do těch dnešních, který sice voněj na sto honů a pěkně se roztíraj, ale jinak fujky, složení na tom napsaný není, to už jsem se koukala

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 08:54
- Nahlásit

jo a kdyby to někoho zajímalo, u rossmanna maj slevy na některý barvy na vlasy a když se vezmou dvě, je jedna za 50 Kč, což je fakt levný
bohužel jsou s olejema a to já nemůžu, takže mi nezbylo než si zase koupit ty drahý

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 09:02
- Nahlásit

někdo mi krade vodičku, koukejte s tím něco udělat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 09:02
- Nahlásit

Maya
tak ja nevim, ja do lidla nechodim skoro vubec. Ono i slozeni dneska jeleniho loje od reginy nic moc...

Adeps bovis, Paraffin, Petrolatum, Paraffinum liquidum, Caprylic/capric triglyceride, Zea mays germs oil (and) hydrolyzed placental protein, Parfum, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Citronellol, Linallol, Benzyl benzoate, Eugenol, D-limonene, Cinnamyl alcohol, Geraniol, +/-: CI 42090

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 09:18
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek, nestíhám jako tradičně bo tu dneska máme blásinec...krom zedníků ještě
https://www.youtube.com/watch?v=Nqd6t1inhCg
uuuž aby to bylo hotové...

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 09:27
- Nahlásit

miminům je dneska týden. strašně to utíká, zastavte ten čas někdo, my je nedáááááááme
předpokládám, že dneska budou mít všichni přes 1kilo (ehmmmmm, některééé měly již včera, že ) štuclíci

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 09:31
- Nahlásit

Janii to je krása jak tak početný vrh hezky nabírá. Rozcapujte maminu... Předpokládám, že ta největší žravka zůstane

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 09:33
- Nahlásit

Maya
náhodou jelení lůj je fakt nejspíš původní receptura, taky se dušovali tuším u nějakých salámů, že to bude původní s 80% masa nebo tak nějak
tak verim, ze se mohou snazit drzet castecne puvodni receptury, ale jaksi normy jsou nove a taky jsou zcela jine suroviny .... takze ve vysledku ... no

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 09:33
- Nahlásit

Xerxová
Rozcapujte maminu...
no jéééje, pán domu tiše pláče, že to nejlepší hovězí jde do misky
Předpokládám, že ta největší žravka zůstane
nemůžu za to, že ji miluju bude celá já

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 09:35
- Nahlásit

Maya ta fotka mi připomněla úplně stejně blbě čumící naší první dogu Aronu. Dovolená s ní byla vždy za trest - žrala jen maso... a tak v kempu na Lago di Como (spali jsme jednu noc cestou na pobřeží) před stanem vyžrala kousky masa (vozilo se jí hovězí ve vlastní šťávě ) a kus granulí... a šla s náma k vodě (neplavala - zastávala názor, že voda je bezpečná po kotníky). Po návratu v její misce bylo kotě. A cpalo se a cpalo se - a naše doga (navolno - netušili jsme, že budeme mít u stanu hosta) na něj zírala a zírala... ani nezavrčela... A to kočky neznala...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 09:35 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

cernej caj
sice vubec neznam zadnyho hrusku, ale treba by to nekoho potesilo. Me osobne je to jedno, ja toho moc nepamatuju a to co pamatuju mi zas nejak extra nechybi.
Ty neznas hrusky?
Tak bud ej to ovoce, pak je jeden ladahruska a pak je Hruska coby nejvetsi tuzemsky potravinovy maloobchodni retezec, tak si vyber

ja toho moc nepamatuju
a zkousela si prejit na nealko?

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání