Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 20:02
- Nahlásit

Maya
teď už je zase azuro, myslím, že už je po bouřkách

tyjo tk u nás zataženo, prší teplota spadla tak o půlku a mlha..rostě z tropický třicítky najednou studenej podzim ...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 20:10
- Nahlásit

u nás to spadlo z 29 na 17 - ale vody spadlo málo - pod borovicemi je suchý dvorek - vůbec nepropršely...

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 20:12
- Nahlásit

Fajka
to sem se schválně mrkla na na teploměr, u nás je 20, v baráku 26, lepší venku
bílou bradičku Troldy jsem viděla už i předtím, tu más myslím od začátku

tak se pobavte o víkendu
https://www.facebook.com/petr.fatr/videos/vb.13227 77642/10206655775456045/?type=2&theater

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 20:18
- Nahlásit

Maya
bílou bradičku Troldy jsem viděla už i předtím, tu más myslím od začátku
to je možný akurát já sem si jí všimla až teď

Xerxová
29 na 17
hlavně že už není takový mega hnusno dusno!

ale vody spadlo málo - pod borovicemi je suchý dvorek - vůbec nepropršely...

tak u nás slejvák docela byl ale ono je to vždycky hodně na ráz a pak to rychle odteče takže stačí jeden den slunko a je zase sucho...ale zahrada je zakropená docela dost, dneska zalívat nemusíme

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 20:26
- Nahlásit

Maya
tak se pobavte o víkendu
božííí!

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 20:34
- Nahlásit

Fajka
Trolíka a von má bílou bradičkůůůůů
Ma! A naprsencicku. A je otomilouskeej celickatej. Dneska prvne probehlo spolecny chystani zradla, ze strany Skrita zadny vrrk, spis naopak, blbeckove tu blbnuli spolecne.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 20:38
- Nahlásit

jsem zaslzela (opět)

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 20:46
- Nahlásit

birma
Huuf...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 20:58
- Nahlásit

dnešní Jizerky

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 20:59 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Fifi
Jakej? Ukaz
nic speciálního - http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/categories/serie s/07468/, bříza, ale zlevněná
a batoh regatta.com
http://www.en.regatta.com/rucksacks/blackfell-ruck sack-45-litres-10-litres.html
botičky úžasňákové
http://www.en.regatta.com/womens/footwear/lady-ult ra-max-low-x-lt-ii-shoe.html
kalhoty jsem nenašla
a stan:

http://www.4camping.cz/p/stan-easy-camp-phantom-50 0-1/?gclid=Cj0KEQjwqe-rBRCv_J6qs6isp6EBEiQAmbctFmt ekRS_ycKwVUqvQG7JtWIMkE7KaL8m_OkQOq0EjGAaAgT68P8HA Q
Stan je přesně podle našich potřeb - obyčejný, vysoký, s veeeelkou ložnicí pro nás a malou předsíňkou pro psiska.
Holky si stany užívaly, prolezly jich snad padesát
A vůůůůůůbec se netěšim, páč v pátek máme odjíždet do Itálie.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 21:06
- Nahlásit

Xerxová
přijde mi, že chlapeček začíná hezky mohutnět

kachna_
vůůůůůůbec se netěšim
kdo by se taky těšil, že jo berete i smečku?

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 21:07
- Nahlásit

kachna_
A vůůůůůůbec se netěšim, páč v pátek máme odjíždet do Itálie.
Jakoze cela vase skvadra diteci i psi?
Botky jsou epes parades, i z fotky vypadaji moc pohodlne. Batuzek to samy, tomu rikam spravny nakupy!!
Xerxová
Na ty posledni fotce vypada fakt jak kost a kuze. Stale si lina, jakoze pes, ne zda ty ses lina.

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 21:10
- Nahlásit

birma
Fifi
berete i smečku?
nebereme. Smečka má domluvené hlídání - babičku s kamarádkou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 21:13
- Nahlásit

Kachna užijte si to

Fifi Stále líná a já jsem líná... hlavně když je vedro
Jinak na fotkách vypadá podstatně macatěji, než ve skutečnosti je. Všechna žebra má venku

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 21:17
- Nahlásit

Xerxová
Stále líná a já jsem líná... hlavně když je vedro
Pri vedru nelze existovat.
A hubenej je teda dost, pridat trochu tucnyho masa? Nebo kuzicky praseci ovarit a podat primerene, aby se neposrajdil. I kdyz u mamuta lepsi takovahle lehka anorexie, nez aby se valil jak sud.
kachna_
nebereme. Smečka má domluvené hlídání - babičku s kamarádkou
Takze "jen" smecka detska, moc si to uzijte!

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 21:31
- Nahlásit

Fifi
u mamuta lepsi takovahle lehka anorexie
já bych řekla, že Cirouškovi už to přidalo možná i dva roky života
"jen" smecka detska
a ještě nejlepší kamarád s partnerkou a dvojčatama
(no a kdyby jeho bývalá manželka nebyla bývala byla pipina, tak nás mohlo být ještě o dva víc a mohli si vyhrát s holkama, páč jsou stejně staří. Pipina jim totiž odmítá říct, že mají roční nevlastní sestřičky )

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 21:32
- Nahlásit

mimochodem, se třema psama bysme asi to ubytování sehnali jen těžko, všude berou jednoho, maximálně! dva psy.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 21:36
- Nahlásit

Fifi Je fakt, že na rozdíl od Betky není popelnice. Jednak není až tak žravý, jednak moc mastného najednou ho "naředí". Nemívá běhací průjmy, to neznám, ale špatně uklízecí "bobky" po tučnějším ano.

Zatím to neřeším. Xerxes na klubovce na roce a půl byl jak chodící radiátor (vyčteno rozhodčím). Na dvou letech na bonitaci byl krásný. Ten půlrok byl na něm opravdu vidět. Najtovi ještě není ani rok a půl... Štěnítko moje maličké...

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 21:42
- Nahlásit

Maya
tak se pobavte o víkendu
hustýýýýýýýýýýý

Fifi
naprsencicku. A je otomilouskeej celickatej.
souhláááááááás

Xerxová
dnešní Jizerky
krása

kachna_
vůůůůůůbec se netěšim, páč v pátek máme odjíždet do Itálie
týjooo, tak to si užijte moc! to vám přeju moře slunce písek dovča

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 21:42
- Nahlásit

Xerxová
Na dvou letech na bonitaci byl krásný
připomnělas mi naší výstavu s šeltií. Já byla měsíc před porodem Lucinky a dlouhé výlety už fakt nepřipadaly v úvahu. Navíc jsme už řešili stěhování, takže nám šeltička pěkně nakynula. Na výstavu jsme se původně šli jen podívat a chovatelka nás přemluvila, že soudkyně dá na zlatou barvul.
V posudku máme "velmi překrmená" (a je to náš nejlepší výsledek. Mno, já bych tlustýmu zvířeti výbornou nedala ). Vyprávěli jsme to kamarádovi a o pár měsíců později kamarád volá "vyprávim tu historku o jBesině a napsali vám tenkrát do posudku "extrémně přežraná, že jo?"

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 21:43
- Nahlásit

kachna_
já bych řekla, že Cirouškovi už to přidalo možná i dva roky života
Jj, taky jsem zastancem stihle linie, teda co se stenat a psu tyka. Trolda byl dost voplacanej, na muj vkus, ted je akoratni.
a ještě nejlepší kamarád s partnerkou a dvojčatama
To bude deti, jako smeti.
Pipina jim totiž odmítá říct, že mají roční nevlastní sestřičky
To je dost skoda, ale asi nic nenadelas.
Xerxová
Zatím to neřeším
Vsak, neres, nasvalenej je krasne, jen ma ted takovou "suchou" kondici. Ktera mu opravdu neuskodi, spis naopak na klouby a rust lepsi. Stenitko malicke. Je to krasec!

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 21:48
- Nahlásit

kachna_
V posudku máme "velmi překrmená"
Fakt? Rozhodci byvali diplomate a tudiz "velmi blahobytna/vystavni kondice" i u psa total skrmenyho.

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 21:49
- Nahlásit

Fifi
asi nic nenadelas.
to určitě ne, ale ráda bych je zase viděla, kluky malý

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 21:51
- Nahlásit

Fifi
Fakt?
paní byla Polka, tak možná proto? Ale fakt si myslim, že prostě tlustý zvíře nemá bejt výborný.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2015 21:58
- Nahlásit

kachna_
Ale fakt si myslim, že prostě tlustý zvíře nemá bejt výborný.
V tom se nas nazor nelisi, navic treba u rtw ty drivejsi spekackove nebyli schopny ubehat vic kolecek na vystave. Celkove mi prijde, ze klustoprdny psiska se uz ted nevystavujou, ze aspon neco se zmenilo.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2015 06:35
- Nahlásit

kachna šeltky často vídám "macaté" Jinak souhlas, tlusté zvíře by výborné být nemělo - radiátor taky ne
Já Nightova žebra zatím taky neřeším - doufám, že na zimu se to začne rovnat. Nasvalený je slušně - aby taky nebyl - jeho lítací amoky v lese i na zahradě jsou každodenní povyražení. Někdy jsem z toho na infarkt - včera ho "to chytlo" na borůvčím zarostlém kamenném poli... takže poměrně nebezpečný terén. Než mu došlo, že by měl poslechnout a uklidnit se, tak tam pár osmiček vytočil...

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2015 08:43
- Nahlásit

Xerxová
šeltky často vídám "macaté"
páč žrádlo je božstvo, žrádlo je vzor, žrádlo je smysl, žrádlo je cesta a žrádlo je i cíl.
No a třeba Besinka, abysme jí nekřivdili, má k tomu mohutnou kostru a bolavý nožičky a ten pohyb nejde tím pádem sám od sebe

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2015 10:27
- Nahlásit

chůdě Najtek. Dneska opět blázniví páníci brzy ráno naložili chudáčka pejska do auta a za chvilku jsme byli na Oldřichovském sedle. A krásnou bučinou a žulovou "skalinou"(po rovině Viničnou cestou) až k Ferďáku - a přes Farskou louku (povolené tábořiště - dost bivakujících) zpátky.
Cestou jsme potkali srnu se dvěma srnčaty - jinak lidi a cyklisty až teď při návratu na Viničnou - tam muselo jít zvíře na stopovačce - neb jeho snaha družit se ke každému nebyla úplně vhodná (oflusán a obahněn)

birma
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2015 10:35
- Nahlásit

Xerxová
Adam hodně hodně závidí!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Čen 2015 11:04
- Nahlásit

birma když jsme míjeli Farskou louku (Najt chtěl přebrodit vodu a jít se na ty spáče pod celtama podívat zblízka), tak jsem si na Vás chodkyně vzpomněla. Louka "uprostřed" hor - povolené přespání...
Spáče vzbudilo jistě moje hlasité "kemnětyvoleneleztam"

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání