Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:25
- Nahlásit

a je to

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:25
- Nahlásit

cernej caj

ja se u ni netocim pac to jeste neumim

tak ale jestli u ní umíš třeba hezky stát, tak to je dobrý taky!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:26
- Nahlásit

Janiii

a heleééé sedum housek z Bernu! gratuluju! Jaký je složení?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:26
- Nahlásit

birma
chápu myšlenku a asi bych s ní souhlasila, kdybych neznala pár vlastníků menších firem a neslyšela od nich, jak fungujou v reálu. I když pravda, vždycky šlo o státní zakázky, majitel soukromý firmy si spíš dohlídne na to, aby mu prachy neutíkaly takhle bokem
No ale tedkoms si vubec nejsem jistej, jak to vlastne myslis Muzes prosim tedy popsat/vysvetlit
kdybych neznala pár vlastníků menších firem a neslyšela od nich, jak fungujou v reálu. I když pravda, vždycky šlo o státní zakázky, majitel soukromý firmy si spíš dohlídne na to, aby mu prachy neutíkaly takhle bokem.
fakt vubec mi neni jasny, ja to teda myslis.
A chapu teda dobre, ze jsi to vztahla k tomu, co jsem psal o ty bezohlednosti?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:29
- Nahlásit

Janiii

7?

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:29
- Nahlásit

PetraK
sedum housek z Bernu!
vosum,acht, vosum, můj milej zlatej německej akorát jedno je na fotce jaksi v zákopu
6kluků a 2 holčičky
zvládli jsme to vše dneska v noci během 6 hodin takže mají narozky stejně jako Rrreeepal

zbrnd
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:31
- Nahlásit

PetraK
jááááááááááááá ne, ne ne a nespecifikuju, já tu enem krátkodobě tlachám, než mě zas odvelej povinnostě.
Inu dobrá, pokud Ti tedy činí radost konstatovat, že něco můžeme změnit, přičemž vlastně nevíme co, tak já Tě to bližší specifikace nutit nebudu. Když jsi s tím takhle spokojena, je to nejspíš v pořádku

a dneska, dneska jsem si lidijové naordinovala fraj tág - nejdu do nemocnice, jdu s BUborumíčkama ven, na dlouho, do ven, do kšá do pryč.
Tak si to užij teda jestli je to vhodná formulace.

pako, pako pako jako pako, furt jako pako!
No právě proto Tě máme tak rádi!

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:32
- Nahlásit

tady jich je snad 8

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:32
- Nahlásit

Janiii

v zákopu
tam vlevo v tý hromadě,co? ten sedmej je taky uloženej vespod,ale osmého téměř nevidět

ještě jednou gratulíren!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:34
- Nahlásit

Janiii
tak to je skvely 8 kousku, mate veselo a tak supr, ze ste vsecko zmakly a uz sou venku

PetraK
a ja zvazovala zda v pravo se tam dole schovava ve spodnim patre jeden nebo dva?

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:37
- Nahlásit

Janiii
gratulujuuuuu!!!

zbrnd
ne, bylo to vztažený na tu korupci. Kde si zájemce o zakázku dává do rozpočtu rovnou prachy na podmáznutí úředníků. Což si myslim, že v soukromym sektoru asi nebude tolik rozšířený, protože to vlastně zaplatí zadavatel tý zakázky a tudíž majitel firmy si spíš ohlídá, aby se mu tam tohle nedělo, než stát.

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:39
- Nahlásit

cernej caj
PetraK
vzhledem k tomu, že jsou každou půlminutu někde jinde, tak těžko říct, kde se na jaký fotce kdo nacházel. obvykle chrní i tři na sobě a pak se rozkutálí na všechny strany a to je tomu prvnímu teprve 13 hodin

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:40
- Nahlásit

zbrnd

tak já Tě to bližší specifikace nutit nebudu.

mluvím o jedinci, ne o společnosti, toť má základní specifikace. A tam pokud si jedinec uvědomí co mu na sobě vadí, je velký prostor pro to, aby to změnil. Viz moje vstávání a megaprotivnost. Vadilo mi, že taková jsem, tak jsem to předělala a ono to funguje a já jsem za to dost ráda, páč mě nebaví bejt protivná. Stejně tak, se prostě nezapojuju do hamižnosti a spotřebitelskosti společnosti, protože se mi to nelíbí - k tomu naštěstí sklony asi ani nemám, nicméně se s tím vnitřně neztotožňuju, tak se taky hlídám, abych se tak nechovala i mimoděk-teď mám na mysli tu spotřebitelskost, hamižnost mě nebere vůbec. Jistě, že ne každý to tak bude mít a bude to tak dělat, hlavně i proto, že to prostě neví, nebo mu to nevadí. Mně to vadilo, tak jsem to přejinačila. Co zatím přejinačit neumím, ač mi to vadí hodně, tak to je to maso. Toooo mi vadí sice hodně, hodně moc, ale tělo mě vždycky přetluče svou objednávkou dávky masožravosti

Tak si to užij teda jestli je to vhodná formulace.

velevhodná formulace to je. Hodlám si to užít na max. Jen prostě půjdem všichni čtyři, Rumíček bude hovádit, Bubi bude spokojeně vyšlapovat a já budu tupě čumět a ventilovat mozek a hromadit energii na příští týden, kdy tu půlku týdne budu mít slušnej nářez.

No právě proto Tě máme tak rádi!

proto, že Ti říkám pravdu do očí, že ano?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:41
- Nahlásit

cernej caj
to se mi teda nelíbí to kovový tetování, takový divný v týhle barvě na kůži
komiks na podnose
je to zajímavý, na druhou stranu tyhle kasty fungovaly úplně stejně celou historii lidstva, akorát myslím, že dneska s tím lidi mají větší problém v rámci nastoleného rovnostářstvíPetraK
ale můžem se jim vzepří,t, když se nám nelíbí a uvědomujeme si je. ať už sami v sobě a nebo jinak
no na to musí bejt zase povaha a povahu vrozenou taky moc neovlivníš, takže prostě záleží, jakou kombinaci karet máš do vínku

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:41
- Nahlásit

cernej caj

a ja zvazovala zda v pravo se tam dole schovava ve spodnim patre jeden nebo dva?
já právě myslela, že jen jeden - ten víc vlevo, ale .... filuta se ukryl

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:45
- Nahlásit

Janiii
velká gratulace

zbrnd
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:47
- Nahlásit

birma
aha takhle, tak to já myslím, že to hlavně záleží na velikosti té firmy..jakože nějakej opravář praček žádný výběrový řízení nedělá no a čím je ten soukromej subjekt větší tím se myslím hůře hlídá, co se tam děje, jsou tam zaměstnanci mající větší kompetenci a tudíž je i větší pravděpodobnost, že tam k něčemu takovýmu dojde. Noa taky pak je tu další věc ... a to jestli je to horší u státu nebo třeba u obcí či regionů. Navíc s tou centralizací moci bude taky asi těžko říct jestli si to soukromník ohlídá lépe. Chudák pan babiš třeba, ten kvůli tomu, jak se nám snaží zařídit dobro nemá moc času na business svůj, umíš si představit, ak ho chudáka teď asi berou na hůl ?

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:47
- Nahlásit

Maya
tyhle kasty fungovaly úplně stejně celou historii lidstva
to je pravda, ale taky dřív nikdo netvrdil, jak je všechno jen o chtění a o píli a teď to slyšíš pořád. Což ono to tak z určitý části je, ale třeba dost lidí nemělo v dětství vzory, aby se vůbec naučili, že můžou něco chtít a že toho můžou dosáhnout.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:48
- Nahlásit

Maya
jj hnusny to je, ale mela bys to jen podle potreby

jj nikdo nerika, ze to tak nefungovalo. Jen proste je to pekne udelany komiks

PetraK
bude to copperfield jen skoda, ze jmeno se nema psat s C a cist s K takze nevim, jak toho kaprfilda vyresi

zbrnd
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:49
- Nahlásit

Janiii
gratuluji, krásných osm koťátek! hlavně, že to nejsou pejsci, těch je tu všude moc totiž

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:49
- Nahlásit

zbrnd
umíš si představit, ak ho chudáka teď asi berou na hůl
to máš pravdu vlastně. Hele neměli bychom na něj vyhlásit veřejnou sbírku třeba? Jako aby nezchudnul, zatimco se tak dře pro naše blaho...

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:50
- Nahlásit

zbrnd
díky, zkoušim zaostřit na drápky, pak to předvedu, aby pani velkofórní měla radost!

a díky i všem ostatním jsou to uřvanci uřvaní, přezdívek už mají za těch pár hodin ....

zbrnd
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:51
- Nahlásit

birma
asi jo, hlásím se dobrovolně jako pokladník sbírky
na druhou stranu, těžko můžeme soudit, třeba bude přínos, kdo ví ...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 14:55
- Nahlásit

Janiii
aby pani velkofórní měla radost!
to je marný, je přetažená, bůhví, jak bude vnímat realitu, až zaostříš...kupříkladu dnes mi tu tfrdila, že klidně může konstatovat tézi A o objektu B i když neví, co konkrétně je objektem B...ale zase psala, že jde dnes na čerstfý vzduch, já se za ní budu celej den modlit a to ji určo pomůže.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 15:01
- Nahlásit

huuuuf,
už jenom jednu seminárku a zapsat jeden zápočet a mám splníno.
Pan doktor právovatej byl hodnej a prominul mi slabší docházku, nedusil mě, zkoušel, vyšel mi vstříc. Šplhnul siu mě moc, páč se zachoval jako formát.
Ale dobrý, fakt se stydim jenom za jeden předmět, kterej jsem neuměla a tu dvojku si vůbec nezasloužila, ještě tak trojku, možná.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 15:03
- Nahlásit

kachna_
tak to je supr

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 15:04
- Nahlásit

kachna_
jsi dobrá!

zbrnd
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 15:09
- Nahlásit

birma
to je pravda, ale taky dřív nikdo netvrdil, jak je všechno jen o chtění a o píli a teď to slyšíš pořád. Což ono to tak z určitý části je, ale třeba dost lidí nemělo v dětství vzory, aby se vůbec naučili, že můžou něco chtít a že toho můžou dosáhnout.
no hele ja myslim, ze spousta tehle nedorozumeni a nesrovnalosti vyplyva z devastace jazyka....celkova neduslednost, lenost, lajdackost se promita i do jazyka a komunikace a pak se dva bavi o jednom a kazdej vlastne o necem jinym.
Takze treba IMO klidne se da tvrdit, ze "vse zalezi na nas", ale asi by se melo upresnit, ze se to tyka te oblasti, kterou jsme schopni ovlivnit diky tomu, ze si potrebne veci okolo uvedomujeme(a asi by se meli upresnit i nejake dalsi veci, ktere me nyni nejspis nenapadaji nebo je vubec neznam). Tedy kdyz se v Tobe ci mne vytvori nejakej mechanismus, kterej pouzivame treba celej zivot a vubec si jej neuvedomujeme, byla by to uz debata dosti o jinem tematu, protoze to proste neovlivnime neb mnohem sloziteji a ne sami o sobe.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 15:11
- Nahlásit

kachna_
huuuuf,
ahoj, neměla jsi na mysli spíše ga_ga_?

už jenom jednu seminárku a zapsat jeden zápočet a mám splníno. pak se stane co? bude kachna_mgr_?

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 15:15
- Nahlásit

zbrnd
kachna_mgr
kachna magoooor
nee, kachna dodělá třeťák a ještě jí bude zbývat rok, ale děkuji ti, žes mě uvrhl zbavil euforie z hotové zkoušky
Dělám jenom dyplomovanýho specyjalystu, personálně poradenskýho.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání