Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 15:18
- Nahlásit

kachna_
gratulujucernej caj
jj hnusny to je, ale mela bys to jen podle potreby
no to sice jo, ale tak pak by asi vyšlo levnějc to nalepovací tetování s bravíčka nebo jestli to vůbec ještě do těch časáků zadara dávaj

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 15:25
- Nahlásit

cernej caj

copperfield

ale to je dobrej nápad!! Musej mu tak říkat, páč je to Nomen Omen

zbrnd

konstatovat tézi

kecáš, takový prasárny nedělám!

já se za ní budu celej den modlit a to ji určo pomůže.
to rozhodně

kachna_
už jenom jednu seminárku a zapsat jeden zápočet a mám splníno.

HÉÉÉJ KACHNO, TAKY VELKOGRATULACE!! JSI VELMI DOBRÁ KACHNA!!

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 15:29
- Nahlásit

kdo je zase ten koprfíld??

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 15:35
- Nahlásit

Maya

no na to musí bejt zase povaha a povahu vrozenou taky moc neovlivníš, takže prostě záleží, jakou kombinaci karet máš do vínku

no to je podle mě de-facto i to, že si to nejdřív musím uvědomit. Což není asi úplně snadný /protože pro to nemám vlohu třeba/, ale pokud si to uvědomíim, tak s tím pracovat můžu.
Ale je asi těžký k tomu dojít viz- tady spousta lidí nadává na nedodržování zákonů a já nevím čeho, ale sami nejsou schopni dodržovat základní "zákony" a pravidla. Jak může na nedodržování zákonů nadávat pan XY, když nesebere po svým psovi bobek, odhodí klidně papír z jedoucího auta, cigaretu na zem, nedodržuje rychlost a na výstavu, kde je zákaz háravých fen tu svou háravku vezme.......... to jsou drobnosti, ale základní a když je nedodržuju, dělám to stejný na co nadávám.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 15:39
- Nahlásit

Janiiigratuluji k úspěšné první fázi. Teď ještě ty další kroky - zdravou maminu, dobře přibírající zdravá prťata a najít nějaké ty fajn páníky.

Kachna jsi dobrá. U nás studentka byla vedoucím práce "donucena jít" na SVOČku - vyhrála sekci a včera velmi úspěšně i odstátnicovala. Bylo by to asi normální - kdyby to nebyla dálkařka s dítky 6, 4, 2, 0.5 roku Klobouk dolů před Váma - studujícíma maminama

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 15:52
- Nahlásit

ano!

PetraK
podle mě jsou věci, co se špatně mění i když si je uvědomuješ, pokud je máš fakt dlouho zažité. Třeba fyzického rázu. Včera jsem četla tohle (v debatě o skocích v agi, takže to nezačíná jako ucelený odstavec):
je chování komplexní, sestává ze "spousty chování", stejně jako třeba chůze. Problém takového chování je, že pokud je příliš "zažité", dojde k tomu, že jej daný živý tvor nedokáže změnit. To popisoval Bob Bailey na příkladu lidí, kteří byli členy gangu a pak chtěli vést "normální" život. Pro ten gang bylo typické, jak jeho členové chodili. Dali se podle toho poznat na dálku - myslím způsob chůze. Když tak ti lidé chodili dva roky nebo déle a pak třeba chtěli odějít a začlenit se do společnosti, nastal problém. Tu chůzi měli tak zažitou, že to dokázali změnit, jen když se moc soustředili, takže běžně po několika metrech zase šli jako "členové gangu"...díky tomu je ostatní spoluobčané poznali a byl problém najít práci, najít nové přátele...
Nevím, nakolik je to pravda, ale určitě to, co člověk dělá naprosto nevědomky se hrozně špatně mění, zvlášť když to chování má trvat delší dobu, protože tak dlouho se na to soustředit nedokáže.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 15:55
- Nahlásit

Xerxová
U nás studentka b
já obdivuju mladý holky, dálkařky, já jsem to v jejich věku mohla mít prakticky zadara (bezdětně, u rodičů) a nějak to prostě nešlo.
Potvrzuje to, že člověk nemá věřit rodičům, já chěla na VOŠku rovnou

zbrnd
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 16:03
- Nahlásit

kachna_Dělám jenom dyplomovanýho specyjalystu, personálně poradenskýho.
to zni hodne nebezpecne, to pak pojedes rovnou do holyvůdu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 16:03
- Nahlásit

kachna_
tak tak, nema ja na vs nechtela nijdy a pak me z jedne vyhodili a z druhe sem odesla sama abych neprisla o pracu. kdybych se na to vyprdla rovnou, uswtrila sem 4 semestry studia a debilbich kecu bych mrla stejne a jeste by miste me mh studovat nekdo jinej na kgo uz nevyslo misto

zbrnd
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 16:04
- Nahlásit

Maya
kdo je zase ten koprfíld??
ten co pojida exkrementy na poli

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 16:08
- Nahlásit

Xerxová

Klobouk dolů před Váma - studujícíma maminamabirma

to bezpochyby, vůbec si nedokážu předtavit, jak to dávají

birma

big sad eyes!! Bubi určitě dávala ve škole pozor, velmi dobrej pozor, zato Rumenige se tím nezdržuje ani náhodou, prej big séd ajs sou přežitek, lepčí je dělat filutu a líbeznit, aby se fšicí smáli a sypali

dělá naprosto nevědomky se hrozně špatně mění,

to určitě, určitě, ani čék nemusí být členem gangu, stačí si uvědomovat, jak blbě chodím, stojím a je těžký to změnit, když se nesoustředím, tojo jo (zrovna tohle dobře vím ) aleee, si myslím, že právě přeprat fyzično- naučené, tam kde funguje už malý mozek, který tomu velí, je mnohem těžší, než předělat určitý druh psychična /teď nemyslím, že si řeknu - rozhodla jslem se zbavit depresí a už je nemít a je hotovo ),a le spší to, co jsme zmiňovala, co se mi na sobě nelíbí , tak pokud to opravdu chci, jde to. Ale musím chcít /stejný jako s tím cvičením, s tím, že nebudu chodit všude pozdě, nebudu protivná, bla,bla, bla.
a to, že když se mi něco ve společnosti nelibí, nebudu se tak taky chovat, to jde už vůbec dobře.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 16:09
- Nahlásit

kachna_
jsem zapomněl Ti napsat, že jsi jako fakt vážně dobrá!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 16:23
- Nahlásit

zbrnd
ten co pojida exkrementy na poli

dali mi to chvilu práci, ale dobrý, dost dobrý!!!

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 18:31
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Tady jsou samé krásné zprávy:
Fifi
prďousek se povedl - dělá ti radost

Janiii
Moc gratuluju a přeju mamině i štěňátkům hodně zdravíčka ♥

Kachna
Jsi dobrá, fakt dobrá. Moc ti to přeju. A jestli i páááán dochtor trochu přivřel očka, tak co.....něco se mu povedlo a měl chuť udělat někomu radost. Máš to a to je hlavní!!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 19:10
- Nahlásit

PetraK
to co popisuješ s obcházením zákonů je ale podle mě daný výchovou a ne povahou, povahou myslím, že prostě z introverta extroverta neuděláš, ambice si taky nevsugeruješ, z nerozhodného rozhodného neuděláš atd., takže člověk pak zvládá situace v životě jen do úrovně svý povahy a s tím prostě nic neudělá
birma
super for, ty oči se fakt musej někde učit

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 19:10
- Nahlásit

Darenka
A jestli i páááán dochtor trochu přivřel očka,
nad znalostma ne, jen byl prostě velkorysej (já jsem znalosti měla, jen mohl se nimrat v tom, že jsem měla nižší účast na hodinách a neudělal to. Potěšil mě). Strašně moc mě potěšil.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 19:50
- Nahlásit

tak jsem po dlouhé době vytáhla stopovačku. Ne na přivolání, ale jako dlouhé vodítko. Zeleň je mohutná, vidět do dálky není a pokud se cizí psisko vynoří blízko, obludu nezastavím. Rozvrtichvostí se a hurá za kamarádem (i když ten se kamarádit nechce).

Vyzkoušeli jsme ji v Denykově kraji - a psisko na ní chodilo parádně.

Dneska jsme na stopce šli i k našim a zpátky (dvakrát čtyřicet minut civilizací) a pohoda - rád jde kus přede mnou, není omezován a kupodivu na ní hezky reaguje...

Fotodokumentaci mám od Betky, ta chdila ve stejném období podobně

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 21:30
- Nahlásit

Janii
gratuluju ke štěnítkům! doufám že Vás Terinka moc nenapínala a holčičky vydala mezi prvníma a né až naposled

Já se dneska dozvěděla, že ta dospělá osoba co umřela při tom požáru v českým ráji byla naše sousedka Ivanka Houserová
taková světoznámá osobnost, hodná skromná, talentovaná....je mě z toho uplně zle

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 21:34
- Nahlásit

FajkaJá se dneska dozvěděla
mně to volal taťka v pondělí

gratuluju ke štěnítkům! doufám že Vás Terinka moc nenapínala a holčičky vydala mezi prvníma
ehm ... 1.-kluk, 2.-kluk, 3.-kluk, 4.-kluk, ... stačí?

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 21:41
- Nahlásit

Janiii
mně to volal taťka v pondělí
ty jo my od pondělka děláme krov a střechu, dneska tu byl bagr takže nemám čas nic sledovat a ted mě to říkal brácha...
jsem v naprostým šoku...to se nemělo stát to je strašný prostě to nemůže ten nahoře myslet vážně....

1.-kluk, 2.-kluk, 3.-kluk, 4.-kluk, ... stačí
jo takže napínala
a dobře jste to načasovali se štěnítkama zapomene na stesk po Apolence a pak jí zbyde doma jedna dračice malá vlastní a bude vám všem zase hej

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 21:46
- Nahlásit

Fajka
já ani nevěděla o nějakým požáru, o víkendu nebyl čas nic sledovat ... a údajně se tam prý vracela pro toho studenta ... a zůstali tam oba je to vážně strašný

a dobře jste to načasovali
my ne, to ona. podle plánu měla hárat až tento týden ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 21:47
- Nahlásit

Bry kacer. Ledy taji, dnes Skrit kravil s Troldou pred zradlem i po, az jsem musela drzet zarlivackyho Kremyla, aby ji stene taky chvili nechal na blbnuti. Protoze ona se predtim s nim vyvalovala v kuchyni, on ji rubal a rdousil a nohy trhal, ona na nej krenila rtw chrup a delala straslivackyho sabijaka a strkala do nej hlavou a mela strasnou srandu z toho, kdyz se dycky svalil. Pokud to pruhy prehnaly, byly velmi rychle a primerene umravneny. Kremylek je uzasna teticka. Bajitko bude jiste taky, jen potrebuje opravdu vic casu.
Dneska k snidani pozral Trolda zbytek drstek zelenych, obed ala podmasli s vlockama a rejzou, ku svacince se podavalo par suchych grancli a vecere byla vydatna, ovareny ledvinky, kapusta najemno, trocha tvarohu a kysanyho zeli. Opravdu vyvazena strava.

Janiii
Teeda, to je nadilka!!! Gratuluju! Prvni krok zvladnutej na jednicku, tak furu mlika a ty nej majitele preju.
1.-kluk, 2.-kluk, 3.-kluk, 4.-kluk, ..
A ted si vem, kdyz ti to takhle pokracuje az do cisla osm... a pak fenka teprve.
Fajka

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 21:57
- Nahlásit

Fajka
to byl ten požár v nezkoulaudovaný chatě? paní neznám, ale je to vždycky smutný, když se něco takového stane

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 22:04 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Janiii
se tam prý vracela pro toho studenta ... a zůstali tam oba
jo prej to tak bylo
a hlavně prý jí se tam na ten týden jet vůbec nechtělo a prý jí bylo ředitelkou školy nakázáno, že tam musí

Maya
to byl ten požár v nezkoulaudovaný chatě
jo to je ono
neznám skromnějšího člověka z naší obce a přitom byla světoznámá a měla bejt na co hrdá...
http://www.ivanahouserova.com/cz/vystavy-a-instala ce

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 22:06
- Nahlásit

Fajka
jo prej to tak bylo
To je strasny.

birma
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 22:12
- Nahlásit

to je hrozný

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2015 22:24
- Nahlásit

Fajka
ty jo, pěkný věci a fakt hodně prodaný někam ven

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 08:12
- Nahlásit

Fajka
tak to je mi lito, ze to byla vase znama

hlavne kdyz to asi nejak "citila" ze tam nechce, to je fakt blby

a fakt krasny veci

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 08:24
- Nahlásit

venku nějak pošmourno dneska a tady opět mrtvo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2015 08:26
- Nahlásit

Maya
u nas krasne, slunicko, ale tak doufam ze na nas bude cekat i v tech cechach

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání