| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 21:16
- Nahlásit
BUBINÁÁÁÁ MU JÍ ŘÍZLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
A veliké podivování nastalo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 21:18
- Nahlásit
PetraK tři ohařiska se ti líííbííí ??? Budeš zvětšovat smečku ??
Taťka je starý pán s hodně unaveným srdcem. Další generálka už asi opravdu nejde... takže je hodně unavený a těch pohodových dnů, kdy je mu úplně fajn je málo... Ale chodí po bytě i po zahradě, postará se o sebe, chutná mu jíst... hlava mu funguje. Je to ještě vlastně v pohodě.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 21:21
- Nahlásit
Bubice je hvězda. Asi je holka unavená po víkendu.
Night měl včera svatozář... neb po náročných 4 dnech když konečně dorazil domů, tak ke své hrůze zjistil, že nejen že Trpajzlíci vystupují u nás, ale následně přijeli jejich rodiče a neteřka... a bylo nás doma až do večera třináct... Když před sedmou vypadli poslední "nájezdníci" - odpadla jsem i já
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 21:30
- Nahlásit
Xerxová
? Budeš zvětšovat smečku ?
. ne, v paneláku a s tou prací co mám to nejde. Ale je krásný dívat se na ty interakce
Taťka je starý pán s hodně unaveným srdcem.
kdy je mu úplně fajn je málo..
to je mi líto (nepíšu to jako frázi), Tohle by nemělo být/i když vím, že by mohlo být hůř, ale prostě, ne, měli by žít plným životem /v rámci možností/ a pak usnout a mít klid. Je dobře, že funguje a přeju mu hodně fungovacích dní.
Asi je holka unavená po víkendu.
možná trochu, ale netváří se, jen už jí dement lezl na nerv hodně a konečně ho zarazila do zdi. tak jsem ji pochválila
Když před sedmou vypadli poslední "nájezdníci" - odpadla jsem i já
jo tomu věřím, To utaví. Natož pséka. Podrbej ho po tý krabici, co má místo hlavy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 21:32
- Nahlásit
a článek chcou, chcooooooooooou!! Jen musíme vymyslet, zda ho dělit - já nevím jak, tak říkám ať navrhnou. A zda ho upravit - taky říkám ať navrhnou. Protože je mi jasný, že psát pro Zvířetník, kde nás znají, je jiný, než pro časák, kde nás neznají. Já nemám nějak představu, jak to osobní vypreparovat, aby zůstal kontext - příklady a tak.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 21:33
- Nahlásit
PetraK
nestřihla jedenáctku jako Fifi
Sis me spletla s ubohou Xerxovou.
jsem tak trošku debil:
Tak trosku?
Je ale statečná,potřebuju, aby se z toho oklepala a zas začla pořádně dýchat.
Urcite, kdyz je uz mimo dosah ty cuzy, nebo ony byly dokonce dve? Fuuj, nejak me nenapadaji slusny slova. Hlavne, at je mamina brzo lepsi.
BUBINÁÁÁÁ MU JÍ ŘÍZLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
Faakt mu ji flaknula? natvrdo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 21:35
- Nahlásit
Fifi
Sis me spletla s ubohou Xerxovou.
AJO!! a za to může Trotlik!! páč na něj furt myslim, jak to u vás je, že se musím tlemit furt, páč si to představuju, Křemíla a jeho gezichty a vrásky, Trotlika, utikajícího s čímsi do kšááá a dumajícího Skřítka...... a vzdychající Fifinu jehehéé
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 21:36
- Nahlásit
Xerxová
Tatkovi preju hodne pohodovych dnu, tohle je vzdycky tezky, stari pitomy.
PetraK
Já nemám nějak představu, jak to osobní vypreparovat, aby zůstal kontext - příklady a tak.
Az se s nima dohodnes, jak si to predstavujou, tak to posli nekomu nezavislymu, at ti to citlive vypreparuje, aby se vlk nazral a koza zustala... Jo btw, gratuluju, spisovatelko.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 21:38
- Nahlásit
Fifi
Tak trosku?
dobře, tak hodně, hodně je debil
nebo ony byly dokonce dve?
jo, ta druhá s ní tak držela basu, nebyla tak aktivní, i když se taky zapojovala, páč chytla svůj velkej pavlačovej vzor. Ale vzhledem k tomu, že to byl stařena, tak tu jsem vůbec neřešila, oznámila jsem jí, že s ní se nebavím, ať mě nechá domluvit.... Sestřičky si dneska rvaly vlasový povrch, podle toho co říkaly..
Hlavne, at je mamina brzo lepsi.
doufám. V pátek to vypadalo, že zítra půjde dom, tak po tomhle fakt ne
Faakt mu ji flaknula? natvrdo?
flákla, nebyla to nějaká tragická událost, ale hlavně v tom KONEČNĚ!!! BYLA RAZANCE A NASRANOST A VON STÁL A ČUMĚL A V TICHOSTI SE OTOČIL O ODEŠEL. to nikdá nedělá, furt si myslí, že o nic nejde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 21:39
- Nahlásit
Fifi
nezavislymu
TI!
Jenže Ty tetkon asi nemáš čas, co?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 21:46
- Nahlásit
PetraK
páč na něj furt myslim, jak to u vás je
Tos hodna, ale on je opravdu vteleni idealniho stenete zatim. Cistotnej, vnimavej, uz na me krasne pricuclej, hravej, nebojacnej, s nicim neprcha, naopak veci nosi na pretahovani se, neni duvodu z nej vzdychat.
To spis z Bazusaka, ta ma prepnuto hormonalne protivne, opravdu velmi protivne, prvne v zivote psychicka mimoza - urcite v tom hraje to, ze prisla o Ag. Jestli to bude dalsi harani to samy, pujde pod kudlu, tohle jsem si uzila s Ag dostatecne.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 21:48
- Nahlásit
PetraK
BYLA RAZANCE A NASRANOST A VON STÁL A ČUMĚL A V TICHOSTI SE OTOČIL O ODEŠEL.
Babka se nasrala, slava. Jak psala Xerxova, taky toho na ni mohlo bejt o vikendu uz moc.
TI!
Ja ale nejsem az tak nezavislej pozorovatel, si myslim? Cas mam, nicmene najdes treba vhodnejsiho adepta literarniho, hlavne si nenechat nic upravovat od nich.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 22:02
- Nahlásit
Fifi
s nicim neprcha, naopak veci nosi na pretahovani se, neni duvodu z nej vzdychat.
jsem myslela to, jaks psala, že je sysel že si hromadí tak jsem si to představovala, jak je ftipnej, tu deset šišek, tu tři páry bot, nějaká fuska, uzel, krabička.... a tvoje vzdychání, nad tou jeho akčností, jaks psala
rcite v tom hraje to, ze prisla o Ag.
to určitě. Je toho možná pro ní hodně, těch změn. ale ona je vlídný povahy, se to - však sama víš - setřepe. Bubi je taky vlídná a taky z něj blula.
Babka se nasrala, slava.
no konečně!! vždyť on ji nebral vážně.
bejt o vikendu uz moc.
to je i možný, páč ona je Cu trochu nervní a hlučná ze všeho a to unaví. Nicméně konečně mu rázně dala najevo - bez velkých gest, ale opravdu vážně, že už jí se.... že už jí štve
, hlavne si nenechat nic upravovat od nich.
sem se jí ptala, jestli má ona nějaký návrh... blbý asi?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 22:37
- Nahlásit
PetraK
tak snad bude mamince už teď líp a líp
Bubice je super, že se konečně naštvala
jo ta bouračka byl mikrobus Rusáků cestujících na výstavu do Milána, naprali to do kamionu, řidič kamionu to taky asi pěkně odnesl podle fotek, v ruským tisku uveřejněj i mrtvoly
stává se to, ale je z toho docela poprask, protože samo tihle lidi se mezi sebou dost znaj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 22:45
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/371702-nejvetsi-krav a-na-svete-je-po-smrti.html
......... sem si myslela, že |Růžofku kleplo
nicméně zvířete jest mi tedy líto.
Maya
ak snad bude mamince už teď líp a líp
díky, Snad bude.
je ale hrozný, co by bylo kdyby byla sama, to se pak člověk musí bránit sám. \jenže jak, když je mu blbě?? Máma i tak měla obavy, aby za potížistu nebyla ona.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 23:01
- Nahlásit
PetraK
jestli má ona nějaký návrh... blbý asi?
Tak jestli ti to daji ke schvaleni, proc ne.
jaks psala, že je sysel že si hromadí
To jooo, to si venku dela hromadku ze vsech hracek na travnicku, v baraku zase na matraci.
A je hrozne citlivej na popaleni od kopriv, se pak vonufava a drbka, s tim asi nic nenadelam, vid?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 23:09
- Nahlásit
Fifi
e vsech hracek na travnicku, v baraku zase na matraci.
: král Mamonařík První Největší
Tak jestli ti to daji ke schvaleni, proc ne.
já nějak do svých textů neumím zasáhnout napadá Tě něco?
e pak vonufava a drbka, s tim asi nic nenadelam, vid?
asi ne. Ešusíne kopřivy ne.- e-e. Štajnidlo, do nich nejen jde, ale vlítně (zatím) a hlavně je žere . Teda žřal a zajídal to mravencema , páč je debil
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 23:12
- Nahlásit
Fifi
se pak vonufava a drbka, s tim asi nic nenadelam, vid?
bepomohlo by mu třeba máznout ten holej pupík něčim mastnym? Že by se přes to ty jemný kopřivový chloupky nedostaly? Ale to by nebylo na zahradu, spíš kdybys věděla, že půjdete ven a procházíte přes nějaký rozikový místo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 23:12
- Nahlásit
lehla jsem si k p ejskům na zem. Na chvíli. ať si taky užijeme tu soudržnost. No, tak mám vymytý svý jediný koukací voko a na hlavě mi psí tlapky vyrobily číro. Myslim, že na soudržnost kašlu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 23:14
- Nahlásit
birmaFifi
e pak vonufava a drbka, s tim asi nic nenadelam, vid?
eh, jsem debil nedošlo mi na co se ptáš .
ty jo já nevím, jak mu ulevit. páč voda, to vždycky - aspoň mně zesílí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 23:33
- Nahlásit
birma
ten holej pupík něčim mastnym?
kdyz voni ho svedej i ty mekky neotapany steneci polctarky Bych ho musela zabalit do lojovy koule a kutalet.
Tady jsou koprivy i na zahrade, mlady, nizoucky. Davam je do zradla. Venku to samy, to neni, ze se dereme nekde metrovym porostem koprivovym.
PetraK
Štajnidlo, do nich nejen jde, ale vlítně (zatím) a hlavně je žere . Teda žřal a zajídal to mravencema
No jo, dobryho nepali. Jooo, brabeneckove, ty Trolda chyta taky rad!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 23:34
- Nahlásit
Fifi
voni ho svedej i ty mekky neotapany steneci polctarky
tak mu dej botičky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 23:37
- Nahlásit
PetraK
lehla jsem si k p ejskům na zem. Na chvíli. ať si taky užijeme tu soudržnost.
To je nejaka nova metoda? K utuzeni vztahu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 23:38
- Nahlásit
birma
tak mu dej botičky
Ja sem psala I TY tapacky, rikam, ze ideal ho olojovat durch asi. No bude se stim chlapec asi muset smirit, jak to tak vidim, ze koprivy palej.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 00:02
- Nahlásit
Fifi
sem psala I TY tapacky
no bříško olojovat, ťapáčky obout... co ještě ho pálí prdelku?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 05:56
- Nahlásit
petrak
tak to je skvely
fifi
ten teda ma apetit, ale asi dohani bilkovinnej koktejl, nicmene stajnidlo si teda koprivy a mravence sestavocal rovnou to nauc trolicka a usetris si pripravu basty;)
petrak
my mame soudrzny vokynko kazdej den v postrli, kdy po me jeden slspe a druhej se vali po hlave a oblizst voko chtej voba
xerxova
tak hlavne ze tatinek ma I ty dobry dny jeste a ze je takhle samostatnrj jeste
birma
co burina?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 06:35
- Nahlásit
cernej caj
Krásná byla k vám ještě nepřišla?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 06:42
- Nahlásit
birma
jako vecer se zvedal vitr a vypadalo to, ze by snad, ale nakonec myslim ani kapka...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 07:02
- Nahlásit
Dobré ranko,
tak jsem myslela, že se mi to fčéra nevodeslalo a vono se mi to vodeslalo
V podkroví jsem hlavně jen hnípala a nic nedělala, teda trochen vařila. ale zase tam byla óbr kópelka s rohovou vanou. O tom se mně, člověku bytofkovému může jen zdát
A hlavně se tam s tou pajdafkou suprově lezlo
V neděli jedu zas.
Jo a parádní výhled na Milešovku jsem měla
cernej caj
prdelka nema rad bourky, jo, tak priste pekne u panicky rovnou
né jemu vůbec bouřka neva, štvaly ho ty dvéře bouchací, měl to přímu u čumáku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 07:03
- Nahlásit
denyk