Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:39
- Nahlásit

Fajka
nestíhám sledovat dění ale to fakt plánujou že to budou muset mít i tydle lidi co přímo z ruky neprodávaj?
jop. Koukni do toho článku, co jsem dávala ráno. Všichni, žádné výjimky. Co kdyby tě napadlo prodat třeba na táboře jedno nebo dvě přetahovadla, že jo?

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:39
- Nahlásit

cernej caj
adamek ma koukam stejnej vkus
to je mimiferinkááááááááááá. jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:40
- Nahlásit

cernej caj
nevim, jak dlouho vydrzi, ja cetla neco o 3letech ale sai zalezi, no
jsem to teď hledala, prej 2-8 týdnů, záleží na kůži, čím tmavší, tím dýl vydrží, ale i tak pár tejdnů za jistě ne moc levnou aplikaci, no nevím

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:44
- Nahlásit

cernej caj
Děláte i tetování na 3 roky?

Ne neděláme, protože tetování na 3 roky neexistuje. Toto tetování začaly dělat kosmetické salony, které provádějí permanentní make-up. Jelikož se ale na permanentní make-up používá jiný strojek než na tetování, není jím možné provádět i normální tetování.
Teda možné to je, rozdíl je pouze v tom, že strojek na perm. make-up nejde tak hluboko do kůže, jen do první vrstvy. Ta se ovšem častěji obnovuje a tak je možné, že tetování na ,,3 roky“ bude kůží vylučováno. Ale kůže se neobnovuje stejnoměrně, a tak i tetováž na 3 roky může měnit svojí intenzitu různě a nemizí stejnoměrně. Může se stát, že nezmizí vůbec anebo po něm zůstanou jen šedé fleky, které se dají jen složitě, draze a bolestivě odstranit laserem anebo přetetovat klasickým tetováním

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:44
- Nahlásit

birma
tak jeste nejaka mimiferinka

a taky najdi psa

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:46
- Nahlásit

cernej caj
ňuňu
psa jsem našla, ale kam dal tělo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:46
- Nahlásit

Maya
aha, ja o tom uvazovala tak pred 15ti lety takze kdo vi, co to tenkrat bylo

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:54
- Nahlásit

birma
psa jsem našla, ale kam dal tělo?
to jen v trávníku kvete pes
cernej caj
hyena a nemá proužky!!

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:57
- Nahlásit

Maya
to jen v trávníku kvete pes
to ale nemůže bejt pes, protože nemá tělo To asi bude lochneska, co se chce rozhlídnout po souši a aby nebudila pozornost, tak se maskuje za psí hlavu!

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:59
- Nahlásit

birma

cernej caj
taky zajímavý o heně, podle mě se to týká i tý na vlasy,co jsem četla, taky se do toho leccos přidává
http://khsstc.cz/dokumenty/malovani-hennou_1492_16 0_1.html

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 12:00
- Nahlásit

a mám šílenou žravu, asi jak se ochladilo. Právě jsem vdechla bagetu, co jsem měla mít k obědu a zvažuju, jestli vydržim do večera, nebo si půjdu něco koupit, než se mi vrátí vedení...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 12:11
- Nahlásit

cernej caj

bubii je taky pres surikatky, jo

bubi byla hlavně přes vraždy ale nejvíc je prej přes ty kočky velký

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 12:12
- Nahlásit

birma
jop. Koukni do toho článku, co jsem dávala ráno. Všichni, žádné výjimky. Co kdyby tě napadlo prodat třeba na táboře jedno nebo dvě přetahovadla, že jo
jj večer na to mrknu ... ach jo to je pakárna fakt

stejnak to celý zas bude mít životnost jak opencard, druhej důchodovej pilíř atd... za drhý prachy zavést, prudit s tím lidi zjistit že to nefachá a výsledk není tak to zase za drahý prachy zrušit...
jedinej výsledek je že si pár firem a osob zaopatří (nakradou pro )rodiny na dalších x genereací dopředu

taky mám žravou ! dojídám furt sobotu a tu žaludeční nevolnost..sežrala bych všecko co potkám

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 12:12
- Nahlásit

cernej caj

je vlčci v žoloo! A s hyjenou pěkný fotos

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 12:13
- Nahlásit

birma
nemaaa
To asi bude lochneska, ona lezla z vody ale pravda me nikdy nenapadlo kdyz mam tuto znalost, ze to vypada jak pise maya rozkvetla psi hlava

jj, skoc dokud muzes

Maya
ze, takova divna hyena, ta fifijovic je pruhatejsi

jj s henou mas pravdu a ty levnejsi urcite nejaky prisady obsahuji... proto se snazim kupovat hennu bez primesi ale taky je mega drazsi nez ta normos v drogerce za 60kc krabicka... (mam z fleru a predtim sem zkousla tuhle)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 12:18
- Nahlásit

Fajka
za drhý prachy zavést, prudit s tím lidi zjistit že to nefachá a výsledk není tak to zase za drahý prachy zrušit.
to me na tom stve asi ze vsecho nejvic...

ja zeru vsecko co potkam uz nejakou dobu a taky mam uz letos solidni 4kg+ coz by uplne nebyl problem kdybych nemela nektery kalhoty trochu na tesno a protoze je neoblecu, nechala sem si usit novy, ktery sou jeste tesnejsi nevim, na leto sem se desne rozezrala

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 12:19
- Nahlásit

Doobry den.

Prsi, prsi, jen se leje, Trollicek se tomu smeje. Je to vodotesne stenatko. Je to hodne a cistotne stenatko, krasne si umi cloveka probudit. Je to zrave stenatko, ktere se jiz futruje syrovym masem. Je to zlodejske stenatko, kradari fusekle.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 12:22
- Nahlásit

birma
Dnešní tragédie, při niž zemřelo 6 lidí, z toho 5 chovatelů i se svými psy, když cestovali na světovou výstavu psů do Milána.
a podle komentáře 19 psů
pro psy jen dobře...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 12:24 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

kachna_
já vim, že to není na mě, ale ono teda obecně, mi přijde, že ČRo je jedno z velmi mála míst, kde je žurnalistika ještě slušný slovo Bohužel se pleteš << to si zase myslím

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 12:26
- Nahlásit

Fajka
pokud to fakt pak zrušej (ideálně dřív, než to zavedou pro všechny), tak je to ještě ta lepší varianta dle mýho. Protože kdo zkusí podnikat a uživit se sám, když hned do začátku budou jasný další náklady? I kdyby to nepoložilo tolik lidí, jak si myslim, tak to kvůli tomu spousta lidí nikdy nezkusí a to je podle mě strašná škoda.
dojídám furt sobotu a tu žaludeční nevolnost..sežrala bych všecko co potkám
to mě vyloženě potěšilo

Fifi
hlavně týlanej chudinta má smutný vočička

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 12:27
- Nahlásit

Fifi
a roztomily stenatko

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 12:27
- Nahlásit

PetraK
Ten foťák prostě nefotí a nefotí hezký fotky, včera jsem si tam nastavila sekvenci a dělá to zas domodra
A navíc tam máš takový bílý chuchvalce že? To je snadný!
Zkus se tolik nezaklánět.

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 12:31
- Nahlásit

Fifi
Trollicek se tomu smeje
pruhatečééék
já furt přemejšlím essi se mu ty uši zvednou nebo neee ????

birma
kdyby to nepoložilo tolik lidí, jak si myslim, tak to kvůli tomu spousta lidí nikdy nezkusí a to je podle mě strašná škoda.

to je pravda no ach jo ..kdyby nás nechali makat a žít tak na tom budou líp páč víc vyděláme i odvedem na daních...

to mě vyloženě potěšilo
sem si to myslela tak proto sem to na sebe práskla
jako třeba za tu včerejší půlnoční margotku se fakt stydím ale tělo si prostě řeklo tak to nešlo odolat

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 12:34
- Nahlásit

Fajka
furt přemejšlím essi se mu ty uši zvednou nebo neee ????
Urcite nezvednou. Spis si myslim, ze mu budou obe trcet do stran jako Dorotce. Ma je malicky a tenky.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 12:42
- Nahlásit

Fifi
taky ho vidím na ušopleska
cernej caj
no přímo henu na vlasy já radši neriskuju na mý šedivý barveny vlasy by to podle popisů bylo buď zelená a nebo rezatá, to nechci ani jedno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 12:44
- Nahlásit

Maya
zelenou podle me jen kdyz mas moc studenou vodu a daji se najit i odstiny hnedy a tak, ale tak chapu ze te to muze desit, i kdyz zelena asi horsi

Fifi
trolicek trcacek?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 12:47
- Nahlásit

Fajkacernej caj
K tomu článku. Tak ono nejde jen o EET. Nevím, jak moc to sledujete, ale má to být schváleno případně tedy dokupy se zákazem kouření v restauracích + další, což v důsledku IMO znamená potlačení základních práv a svobod. Jde prostě o likvidaci těch malých a koncentraci moci do rukou těch velkých...to tak ale je celosvětově posledních cca 20 let, vysledky jsou myslim pomerne zretelne.
Ty zakony jsou o nicem, je v nich zase spousta nesmyslu, jakoze treba provozovatel pohostnstvi je povinen zajistit, ze se v prostorach pohostinstvi nebude nachazet podnapila osoba mladsi 18 let - pokuta do 1 milionu ... to je zcela likvidacni ...presto to tam je.
Jsem zvedav, jak to hodlaj resit, az maly hospody hlavne na mensich obcich zrusej, udelaj z nich soukrome kluby a tudiz by se tam pak zadnej organ bez povoleni k prohlidce tusim ani nedostal.
Jde jen a pouze o likvidaci malych...ti velci to vzdy ustoji ....tady je mnohem vyhodnejsi nepodnikat, ale proste kseftovat, pokud to jde ... je to bezpecnejsi a ekonomicky vyhodnejsi.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 12:52
- Nahlásit

Fifi
Urcite nezvednou
nááááhodou! na dřívějších fotkách je vidět, že když běžííííííí, tak je má žvednutý

zbrnd
Jde prostě o likvidaci těch malých a koncentraci moci do rukou těch velkých...
tak to asi nikoho nepřekvapuje, bohužel

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 12:53
- Nahlásit

birma
no jiste, ovce jsou rady ovcemi, dokud je osobne vlk necupuje na kousky

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 12:55
- Nahlásit

zbrnd
oukej, už zas lituju, že jsem na tebe vůbec reagovala. Příště ani slovo.

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání