Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 14:53
- Nahlásit

birma
taky kupuju na dobírku, ale proto, že je to pro mě pohodlnější

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 14:57
- Nahlásit

birma
no prave, to je blby - myslela sem to spis tam kde maj malo novych a vic stalych nebo to zbozi je tak levny ze se na dobirku nevyplati. jinak samo ja beru na dobirku uplne vsechno, takze chapu jak by to bylo naprd. Ale asi by to clovek nejak trochu prizpusobit svy situaci v nekterych pripadech trochu mohl.

pac pokud prodavam napr nausnice za 60 - 120 kc tak malokro mi zaplati 120kc dobirku kdyz pri balicku bude cena 40kc, ze jo... ale u tech drazsich veci uz naprd.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 14:59
- Nahlásit

Maya
http://www.financnisprava.cz/cs/financni-sprava/e e t
Tak jako vždy je v tom všude bordel, stačí si přečíst prvních deset řádků a jsou tam jasné kontradikce v zásadních věcech právě třeba ty platby v hotovosti vs to co jsi citovala, ale to je fuk .... ucel je myslim jasny....ani ten, kdo se bude snazit podnikat sebevice ciste nesmi mit sanci...vzdy musi byt jenoduche moznosti, jak jej zlikvidovat

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 15:04
- Nahlásit

zbrnd
no a co čekáš? zatím takový zákon schválený nebyl, jsou jen návrhy a píše se kde co, je snad jasný, že na detaily se bude muset počkat až na schválený zákon a proto píšu, že protikuřácký zákon tomu dělá akorát clonu a tenhle zákon bude podle mě daleko přísnější než co se píše a až si toho lidi potažmo novináři všimnou, tak už bude pozdě

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 15:07
- Nahlásit

birma
zatim se ke mně dostávaj spíš fámy a domněnky. Ten odkaz, co jsem sem házela ráno, je od navrhovatelky toho systému a podle ní žádný výjimky, takže i bez stálý provozovny a o tom, že to má bejt i pro bezhotovostní platby jsem už taky četla. Jako jinak bych měla pro vlastní živnost řešení jednoduchý - stopnout trhy a hotovo.
určitě bych počkal, co z toho vyleze hlavně proto, že jak sama píšeš, nejspíš se k běžným otrokům=ovcím=lůze tedy nám všem(tak to bylo myšlený i předtím tedy na všechny) dostávají spíše ty fámy atd.
Dost čumím, protože jestli fakt schválí např, jak jsem psal, že ten provozovatel hospody je sankcionovatelny do milionu za vyskyt podnapileho nezletileho, tak to je tady zraly fakt na defenestraci.
No a k EET je přeci nesmysl, aby se přírůstek na účtu evidoval v ramc EET kdyz uz je jednou evidovanej a ty se o něm můžeš dozvědět třeba za tejden.
No cely je to hodne smutny....ale tak co potomky tu po sobe nenechavam, tak si mohu v klidu dochrochtat a zgebnout

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 15:13
- Nahlásit

zbrnd
no jo, nezletilý se namete v parku a pak si skočí do hospody pro cigára a bude vymalováno
by mě zajímalo, jestli by prošlo, že si prostě žádný nezletilý do tý hospody nepustí, ale když se nesmí zakázat vstup jiným osobám, tak jestli by to taky nebyla diskriminace, je to smutný

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 15:16
- Nahlásit

Maya
Co čekám? No čekal bych relevantní informace na portálu finanční správy a ne kontradikce v prvních deseti řádcích.

To není žádný protikuřácký zákon, to je normální test, jak až moc si lid nechá omezit svá práva. Vždyť je to normální prasárna. A když si vezmu, kolika lidem to přijde normální, tak je mi fakt šuma fuk, co s tímhle xindlem=naše společnost bude.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 15:20
- Nahlásit

Maya
no jo, nezletilý se namete v parku a pak si skočí do hospody pro cigára a bude vymalováno
třeba, ale těch scénařů naprosto běžných každodenních je více..
třeba prostě parta mladých přijde do restaurace a????
pokud to tak chtěli, měli udělat restaurace od 18 let a hotovo, dát pravomoc ke kontrole při vstupu, zaplatit náklady s tím spojené...prostě Kocourkov...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 15:22 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

zbrnd
tak máš tam na to odkazu přímo ty návrhy zákona, takže pokud tě neuspokojí free verze pro vovce, kde se nějaký rozpory neřešej, tak si můžeš počíst
každopádně je to jedno, protože výslednej zákon bude tutově jinej v tom podstatným
tak test a clona zároveň ne? však je mnohem lepší když se lidi hádaj o hospodách než o pokladničkách

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 15:29
- Nahlásit

Maya
ono se toho chystá zhruba ve stejnou dobu ještě více, snad nějaká další novela zákona o potravinách a já nevím, co ještě ...jako clona? no nevím, přijde mi, že lidi diskutují o obém, ale prostě málo, to je ten problém, není ochota a není dost síly

to je snad fuk, že tam jsou návrhyy zákona na odkazu .... když přijdu na portál finanční správy, tak tam snad mají být relevantní informace ne? není to web nějakýho sprayerskýho uměleckýho sdružení, ale finanční správy, tedy státu, platíš za něj mmj

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 15:35
- Nahlásit

zbrnd
není dost síly
to bych viděla jako hlavní problém. Pocit, že i když se bude diskutovat od nevidim do nevidim, tak dokud to tam někdo nevystřílí, tak to bude k ničemu.
Další věc je, že dost lidí fakt věří že podnikatel = zloděj, Třeba jsem ani ve vlastní rodině nedokázala vysvětlit, že "odečíst si z daní" neznamená, že mám spočtený daně a z toho se pak odečtou nákupy, ale že se to odečítá od základu daně. Tudíž pokud koupim něco s DPH 21 % a daně jsou tuším okolo 15 % ze základu, tak na tom stát vlastně vydělá.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 15:43
- Nahlásit

birma
nevystřílí, tak to bude k ničemu.
hele tohle mi přijde pokrytecký (nejsem sám lepší, tak se zas neuraž ) ) ... pokrytecký proto, že žádný střílení by bohužel nepomohlo ani ta má defenestrace, poněvadž my fakt takoví jsme .... po střílení by se tam dostal totiž zase někdo z nás a to tam je i nyní .... my nejsme lepší než Ti, co tam jsou, jen nemáme tu příležitost, co mají oni. Takže IMHO jediná cesta, že bychom se změnili my "všichni" ...no takže je to asi v prrrrrrrrrrr

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 15:55
- Nahlásit

zbrnd
my nejsme lepší než Ti, co tam jsou, jen nemáme tu příležitost, co mají oni
tímhle si nejsem úplně jistá, znám lidi u kterejch věřim ,že by se chovali jinak (o sobě si to myslim taky, ale tvrdit s jistotou to samozřejmě nemůžu). Mám několik teorií
- do vysoký politiky se rovnou cpou jenom šmejdi
- do politiky jdou (i) lidi s ideálama a chutí to změnit, ale než se proderou nahoru, tak se změněj tlakem okolí
- do politiky (i) lidi s chutí to změnit, ale cestou nahoru se tak znechutěj, že odpadnou, protože získaj pocit, že stejně nic změnit nemůžou

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 16:07
- Nahlásit

zbrnd

kde je ten zmiňovanej pozdní sběr, he?? PO tom co tu čtu, ho je dost zapotřebí. Na to Proseco rozhodně nestačí!!

a mimochodem, mám tu asi blechy.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 16:10 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

birma
no to je těžká diskuze, protože minimálně ono se to všechno vyvíjí takže nejspíš do politiky jde letos třeba zcela jiný procento lidí s ideálem něco měnit než procento lidí chtějících něco měnit a jdoucích proto do politiky před 25 lety ...vše se vyvíjí prostě

- do vysoký politiky se rovnou cpou jenom šmejdi
hehe no jo, ale i neee ...ponevadz nacpat se rovnou do ty vysoky se povede malokomu...no a do politiky ....kdo tam jde ...mohu dat osobni zkusost z poslednich voleb, protoze to do politiky mohlo chtit vstoupit vice lidi diky novych politickym subjektum

takze takto:
treba za ANO: znamy, ktery byl tak pred 15 lety velmi ferovy clovek opravdu jako jeden z mala prihlasil se treba k dluhu, ktery vznikl jen na dobry slovo atd, chytry slusny atd ....na kandidatku ANO sel proto, ze byl jednim z prvnich a videl v tom buducnost..pozici misto , moc, penize, nijak se tim netajil a ti lidi kolem nej se o tom bavili zcela normalne ... prali mu to kdyby tady ANO dopadlo jeste o trochu lepe, byl by nejspis v zastupitelstvu. Mel by fleka na radnici, asistentku, plat, atd atd atd no atd a casem treba parlament...kdo vi ...no a protoze ANO na posledni chvili zjistilo, ze je bude volit asi dost lidi tak jim tady nejak pochybeli kandidati...tak se je muselo nejako sehnat atd .... normalne tam skoncili "kamosi z hospy" samo jen ti, co jsou bezuhonni a mohu ti rict, ze nekteri,c o si tak pamatuji, byly dost dobry exemplare...ale nechci na to nadavat, preci...kdyz se mi to nelibi, mel jsem se tam nahlasit sam a bejt lepsi...mel jsem tu moznost? ano mel? vyuziul jsem ji? nevyuzil.
No a z stranu pana Okamury tady na predvolebnich plakatcich vesele vykovala jedna existence, co si obcas prilepsila vybiranim kontejneru v ty dobe ....proste ono je to vselijaky a vetsina z nas pokud ma prilezitost, tak se ji chyti....ostatne tak to delaji i zviratka, tak je to tak asi spravne ..... jen bychom si pak nemeli lhat, ze existuje neco jako moralka ci ze jsme neco vic nez ta zviratka ..

tim jsem chtel vyjadrit i to, ze mas v podstate pravdu a zaroven ne, protoze vlastne pravda neexistuje, jsou jen ruzny pohledy, realita se stale meni atd.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 16:18
- Nahlásit

PetraK
pozdnich sberu je vsude plno, dej si treba spise tohle:
http://www.znovin.cz/rulandske-sede-slamove-vino-2 012, ja to piju a neni mi pak zima v hlave

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 17:05
- Nahlásit

birma myslím, že s tebou jsem se ondá "bavila" o cvičících dogách. Před měsícem na závodech bodovala v kategorii ZZO třeba i tato dvojice

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 17:36
- Nahlásit

petrak
pust di pisen z youtube pozdni sber palava, te navnadi na palavu

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 17:50
- Nahlásit

PetraK
U nás blechy potvrzeny, včera jsem viděla hned 3

zbrnd
Souhlasim

Xerxová
Buď je ta doga drobeček, nebo holčička výrazně větší než ty, ale vypadaj spolu jako úžasnej tým

zbrnd
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 17:55
- Nahlásit

birma
Souhlasim
To nesmis!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 18:11
- Nahlásit

birma fenka dogy je poměrně "malý" pes. Ne každá - třeba Beta byla "selka" - mohutně stavěná vysoká čubina.

Night patří k vyšším psům (kolem 88 cm v kohoutku)a já k podprůměrně narostlým babám (kolem 160 cm ne v kohoutku) - takže estetický dojem trošku zkreslujeme

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 18:25 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Maya
Potesim te, dneska prvne Trolda par kapek na matraci. Moje blbost, jeho signaly jsem vyjimecne prehlidnula. Ale stihla jsem ho capnout do naruce a zbytek vykonal venku.

Jo a prase ochutnava sneky, fuuuj.
Edit - v ramci "prirozeny stravy" - koho by to zajimalo, tak nad nicim moc nedumam, prvni den mel ovareny hovezi mlety s rejzi a mrkvi. A ted uz ochutnal i zeleny drstky syrovy, najemno nakrajeny, hovezi syrovy mlety, kureci mlety, jednou uz mel syrovej zloutek. Coby balast jemne pokrajena syrova kapusta nebo cinsky zeli, chroupe a zere si syrovou mrkev, kedlubnu, tvrdej chleba, dostava i podmasli a kefir coby svacinku s ovesnyma vlockama. Zatim se nad nicim neofrnuje, bobek ma ukazkovej.

Xerxová
To je ale sympaticka dvojka!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 18:37
- Nahlásit

Fifi gratulace k čistotnému psisku. Já si nemůžu stěžovat - ani u jedné dogy jsem nečistotnost řešit nemusela.

už Arona byla čistotná, loužičky krátce, bobek snad dvakrát.

Xerda byl rarita - jako malý ani jedna louže, ani jeden bobek. A když jedinkrát v dospělosti měl zažívací potíž a musel si ulevit v předsíni na dlažbě, tak mě doma vítalo zcela nešťastné a klepající se zvířátko. Chudák přečistotný...

Beta ani jeden bobek doma - louže výjimečně - tak do čtyř měsíců.

Night - bobek uvnitř jen jeden - druhý den doma. Louže výjimečné (hlavně když lilo), jedinou s plácancem po zadku a mým řevem - a to když začal čůrat na čerstvě povlečenou postel... Schválně.

Mám dojem, že velcí psi jsou čistotnější, než ti prťaví.

Hyenka tvoje je úžasná

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 18:40
- Nahlásit

Xerxová
ani u jedné dogy jsem nečistotnost řešit nemusela.
Tak to ja resila se Skritkem, ona nemela cas, venku curat. Takze se ji bezne stavalo, ze se sice tak napul venku vycurala, ale pak ji neco zaujalo a zapomnela na zbytek. To samy na vychazkach, kolikrat si to nechala az na zahradu, kdyz se zklidnila.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 19:12
- Nahlásit

Fifi
Potesim te, dneska prvne Trolda par kapek na matraci.
hurááá

birma
takhle se běhá agi
https://www.facebook.com/708317038/videos/vb.70831 7038/10152867131942039/?type=2&theater

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 19:23
- Nahlásit

Maya
hurááá

Pazravec, moc mu chutna samotny kysany dobrovodsky zeli.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 19:30
- Nahlásit

Fifi
to je sikula ale i tak, neuveritelny stendo

PetraK
jeden pozdni sber

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 19:58
- Nahlásit

a já mám taky něco pro PetraK
http://www.piste-povidky.cz/

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 20:18
- Nahlásit

zbrnd
To nesmis!
Tak to se ti omlouvám, nechtěla jsem tě vykolejit

Maya
takhle se běhá agi
to jsem hledala pro nějakou debatu tady a nenašla. Jen jsem to teda viděla s holkou a bylo to v USA.
Akorát mě by to asi nebavilo, přijde mi to už spíš jako trénink poslušnosti a orientace v prostoru než jako agi...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 20:34
- Nahlásit

Night začal dost línat - prý chce být na léto skoronaháč...

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání