Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 07:15
- Nahlásit

Xerxová
doufám, že jste si to na Tomášově a v okolí užili a líbilo se vám?
Škoda, že to nevyšlo
A koukám, jak už se to tam všechno zazelenalo, já tam byla naposled s váma.

PetraK
zlatíčko zrzavý vodumilný

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 07:17
- Nahlásit

A takavý výhled já měla když jsem vylezla ze dveří mého přechodného bydliště, prostě nádhera, nevím, mám k té Milešovce takový zvláštní vztah, příjde mi hodně tajemná A je to foceno ze stejného místa

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 07:20
- Nahlásit

A tyhle jsem pořídila cestou domů kousek od díí píí v NDR směrem na Bad Schandau, mezi stromy stolová hora Lillienstein
a řepkové pole s chrpou úžasné....

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 07:21
- Nahlásit

cernej caj
tak si vikend uzijes
budu tam od neděle a ve středu ráno musím zpět,
na kontrolu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 07:27
- Nahlásit

denyk
jj sou to skvely fotky hlavne ta s mrakem nema chybu

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 07:32
- Nahlásit

cernej caj
no je to foceno jen mobilem bohužel

zrovna jsem ti chtěla napsat o tvých vlčích fotkách, moc hezký,
tam se musím jet podívat, nejlépe co nejdříve, dokázala bych na ně čučet dlouho asik

Vím, že jsi mi posílala mapu, ale je to taky totok?
http://www.arberland-bayerischer-wald.de/narodni-p ark-bavorsky-les/150/369/909/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 07:58
- Nahlásit

denyk
ale ten tvuj mobil foti fakt moc hezky na druhou stranu, takhle na podivani navic bych ani nepoznala jestli to je z mobilu nebo z fotaku.

taky bych na ne asi dokazala cucet dlouho, taky sme tam prisli, chvili cekali, pak se zacali hemzit, ja cucela/fotila/prechazela jinam/cucela/fotila tak se kouknu kde sou ostatni... postavali a posedavali a uz ani necuceli, jen kecali tak se ptam, jestli zdrzuju, jestli mam spechat, prej pohoda... tak sem jeste cucela a fotila asi 10 minut a pak sem teda sla a MOOOOZNA bysme tam zajeli i v zime, kdyz by byli vhodny podminky

JJ, je to NP bavorsky les, jenze ten NP je tak obrovskej, ze tam toho asi vic krome te "zoo" co sme prochazeli my. by se tam podle me dalo chodit tyden po tom NP a furt bys chodila na jiny mista, mohla jit na roklan a luzny se podivat na vyhledy do hor a tak...

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 08:12
- Nahlásit

cernej caj
Já mám kámošku (od ní mám Bukíse) v Pasově, tak se mrknu do mapy, jak je to od ní daleko, Bukíse bych nechala u ní aby se nestresoval někde v "boxu"

cucela/fotila/prechazela jinam/cucela/fotila
no právě, já když fotím tak z toho potom nic moc nemám
bysme tam zajeli i v zime
jo to musí být taky nádhera

luzny se podivat na vyhledy do hor a tak...
no to si asik ještě chvíli počkám.

Mudra včera na té zprávě četla, že to jsou křížový vazy v tom koleni, takže podle toho co jsem četla na netu, nic moc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 08:18
- Nahlásit

denyk
ale zas s krizovejma vazama se celkem da neco delat,ne? aby clovek byl plne mobilni jak predtim ale blby, ze uz to neni mesic v klidu a bude lip ale asi to bude chtit neco vic - ti asi na ty artroskopii reknou.

jj, prave sem i hodne cucela, kdybych jen fotila, asi ty fotky dopadnou lip nez ze cucim - hele vlk- nez stihnu zaostrit je pryc

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 08:21
- Nahlásit

cernej caj
krizovejma vazama se celkem da neco delat,ne?
se vším se dá něco dělat....
Ale ku*va na tu operaci se mi nechce

ty fotky dopadnou lip nez ze cucim
ála jsou hezký

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 08:27
- Nahlásit

denyk
me se z nich libi asi 4 - ty vostry

jo to chapu, no... a jina moznost neni dle ortopeda?

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 08:40
- Nahlásit

dneska konečně po dlouhý době žádná zácpa na dálnici, takže jsme dojeli včas a co??? zase nejelo metro, mě fakt picne někdy z tý dopravy
denyk
se ti nedivím, že se ti na operaci nechce, ale zase je to relativně rychlý řešení ne? asi máš to co mívaj ti obří psi, když si trhnou křížový vazy v kolení? co vím, tak to fakt řeší operace rychle a úspěšně
v Pasově jsem byla asi 3x hned po revoluci, to je krásný město, takový jako český look má

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 08:46 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

cernej caj
a jina moznost neni dle ortopeda?
uvidzíme příští středu

Maya
asi máš to co mívaj ti obří psi, když si trhnou křížový vazy v kolení
no to nevím, ale óbr čuba jsem taky

Tak to těším, do Pasova.
Jo a na neděli jsem vymyslela výlet do Roudnice na výstavu kaktusů a sukulentů. Potřebuju totiž nutně ještě další Adenium Obesum (pouštní růže) miluju tento sukulent, ale nedá se nikde nějak koupit, jen semenáčky a to čekání mě neba :kdysi jsem ho koupila na zahradě Čech, je to téměř 15 let, kvetlo jen když jsem ho přivezla, pak už né, ale i tak je nádherné, má to takové bizarní tvary, kaudex zvláštně tvarovaný, prostě krasavica mója [imgs]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/96 /f1/81/96f1817dd66b51f979ea1d07714a7f68.jpg[/imgs]

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 08:56
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

prší, fšade louže, tak budu tématická.

Tak jsme si ráno zaklikali a klidově si povenčili v dešti. Vzala jsem vodítko omylem i s panem Koudelkou a Bubi se mnou zcela nečekaně začla na ulici lomcovat, páč jí to přišlo jako dobrá hračka asi. Lomcovala Koudelkou a já vypadala, jak když mě napojej na 200 silných Voltů v síti

Fifi

To je nejaka nova metoda? K utuzeni vztahu?

ano vysoce sofistikovaná zcela novátorská metóda . My jak nebydlíme ve společný posteli, tak si to vynahrazuju takhle, že se s nima válim dole na zemi, takový sociální ležení . Krkavci dělaj sociální lety, my sociálníi ležení, v jejich podání spíše lezení, páč přesně jak píše čajda, jsem podupaná.

Co Trolí zakopřivený noženky a pupik? Juž lepší?

Hele Denykopajda! Tak jak srůstáš, děfčico? Jak to vypadá?

Jooo rohová vanička, tu mám taky ráda, nám se podařila do kópelky dostat.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 08:57 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

pořád krápe, krásně by se spalo, jak se ochladilo a pročistil se vzduch. Páni ředitelé odjeli, v celym kanclu jsme jen dvě (normálně tu bývá tak 20 lidí?) a účetní oddělení, tak bych spala tuplem
Adam je bourec - zvládá dělat mrtvýho v mokrý trávě, nesežral kolistu anizízajícího stafbulíka, jsem hrdobec

denyk
líty líty pani. S těma vazama bych se asi operaci moc nebránila, ať ještě nepřetížíš tu zdravou nohu a nepoděláš si něco tam...
miluju tento sukulent
ta fotka nefungá, nedáváš odkaz někam k sobě do mailu nebo tak?

cernej caj
to sou krásný plány na zimu

pani domácí
mooooc hezký fotos pošahanýho chlapečka
edit: u tý druhý fotky vim přesně na cos ostřila a nic hezkýho to nejni teda

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 09:02
- Nahlásit

denyk

zlatíčko zrzavý vodumilný

jo, je to princ Vodomil a vodníkovo dítě, původně chtěli dolů poslat fontánku a nakonec si to rozmysleli a poslali psa

Jojo, Milešovka je taková tajemná, má v sobě něco. Na jedný stolový hoře jsme byli tu u nás - na Ostaši, taky pěkný místo.

, že to jsou křížový vazy v tom koleni,

a hergot!! Hele zkus tu Arniku CH 12
cernej caj

tak sem jeste cucela a fotila asi 10 minut a pak sem teda sla

a tomu rozumím taky, byla bych na tom stejně. V zoo jsem tam byla taky asi sto let a když přišli k mřížím, byla jsem celá hyn.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 09:04
- Nahlásit

birma

jsem hrdobec

a to se Ti nedivím, vůůbec se nedivím.

S těma vazama bych se asi operaci moc nebránila, ať ještě nepřetížíš tu zdravou nohu a nepoděláš si něco tam...

hm, tohle je asi dost pravda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 09:10
- Nahlásit

Maya
abys to nemela tak jednoduchy

denyk
tak doufam,z e to pujde nejak neinvazivne

jee, tak snad budes uspesna a koupis

PetraK
tak ale zas kdo ma fontanku a psa v jednom?

zrovna ti vlci, ktery miluju od mala a u nas v zoo je malo vidis, ale asi si budu muset do zoo zajit zas nekdy ale proste blby, ze tim vyhodis z vikendovyho programu psy a ty ted zanedbavam krz hodne nepsich vikendu

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 09:12
- Nahlásit

cernej caj
u nas v zoo je malo vidis, ale asi si budu muset do zoo zajit zas nekdy ale proste blby, ze tim vyhodis z vikendovyho programu psy a ty ted zanedbavam krz hodne nepsich vikendu
Si zajeď do žolo k nám vezmeš psy na výlet a ukážeš jim jejich příbuzný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 09:17
- Nahlásit

birma
sice vim, ze do praglu muzou, ale neco pres 4h na ceste kvuli prochazce po zoo a to samy zpatky asi sama uznas, ze neni rentabilni

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 09:18
- Nahlásit

cernej caj
no napadlo mě to na chvilku, ale pak jsem tu kacířskou myšlenku zahnala
do Ostravský myslim můžou taky a to máš trochu blíž

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 09:19
- Nahlásit

birma
ta fotka nefungá, nedáváš
ne to ne, já nefotila mojí, jen jsem dávala odkaz na adénia https://www.google.cz/search?hl=cs&q=adenium+obesu m&gbv=2&sa=X&oi=image_result_group&ei=dpJ2VdqwHsPm UpX_geAB&ved=0CBQQsAQ&tbm=isch

PetraK
vono to moc nebolí, jen když to mám déle v jedné poloze....

A rniku mám, kolik koulí denně myslíš?

birma
ať ještě nepřetížíš tu zdravou nohu a nepoděláš si něco tam...
jo jo, to už mě varovala šéfka, že se jí to stalo

cernej caj
já se chystám do ZOO do Chomutova, ta je prý taky hezká i s vlky

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 09:22
- Nahlásit

denyk
jéééééé tu máme v prasí na okně a nevěděla jsem, co to je před měsícem to tu kvetlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 09:25
- Nahlásit

birma
no moc ne, do ovy usetrim asi 15 minut proti praze a navic tam stopro nemaj vlky

denyk
tak vyfot a poreferuj

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 09:26
- Nahlásit

birma
tu máme v prasí na okně a nevěděla jsem, co to
krásná je . na netu jí prostě nemůžu nikde sehna, tak třá na výstavě, budu mít možnost
Těch Adénií je hodně druhů, i plnokvěté třeba, jsou fakt nádherné, ale hlavně ty starší, ty jsou taky za pěknou pálku

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 09:30
- Nahlásit

denyk
to je hezká kytka, ale přepodkládám, že než to naroste jako na těch fotkách, tak to asi dost trvá?

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 09:50
- Nahlásit

snadný způsob, kterak nasrat po ránu živnostníka

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 09:51
- Nahlásit

cernej caj

tak ale zas kdo ma fontanku a psa v jednom?

no ten kdo tuhle kombinaci nemá, ten si pravda, tolik nezavytírá

ale proste blby, ze tim vyhodis z vikendovyho programu psy a ty ted zanedbavam krz hodne nepsich vikendu

jo to chápu no v Prahé se s čoklema smí, tam je to dobrý.

denyk
A rniku mám, kolik koulí denně myslíš?
myslím, že je doporučováné 5 koulí 3x denně???

květena krásná!

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 09:56
- Nahlásit

birma
budeš si kupovat pokladničku?
to víš, někdo musí tu šlechtu zaplatit
http://vlkdavid.blog.idnes.cz/c/465119/at-zije-nov odoba-ceska-slechta-statni-zamestnanec.html

birma
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2015 09:59
- Nahlásit

Maya
budeš si kupovat pokladničku?
nevim, jestli to po letech nezabalim a nepůjdu si stoupnout před pracák. Podporu sice myslim nedostanu, ale aspoň by za mě stát zatáhnul socko a zdrávko, který mě teď stojí skoro 4 litry měsíčně...

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání