| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 14:27
- Nahlásit
birma
Tak prosím zapalte posvátné ohně a modlete se
Drzim palce!!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 14:29
- Nahlásit
Fifi
ja se nemuzu moc odpoutavat od wc, jestli z tech veder nebo sem neco pozrala blbyho, neni mi dobre, neni
večír na mě sedlo to samý, naštěstí teď už dobrý, ale fakt jsem přemejšlela, jak to zvládnu v práci...
To fakt nedava
ale joooooo. Trochu sice sádra malta, ale je to jasně z lásky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 14:32
- Nahlásit
birma
večír na mě sedlo to samý,
Fakt? Na me dopoledne, tak snad to taky prejde rychle.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 14:33
- Nahlásit
birma
to je strašný. Z takovejch lidí mám strach.
já taky.. V podstatě, kdyby tam byl člověk sám a bez pomoci, tak to bude zlý, hodně zlý. Zvlášť u starýho člověka. Tu mámu by tam buď kleplo, nebo by se ze stresu udusila.
Fifi
e bez louzicky a pres 5 hod spanku v noci, nez me vzbudil.
nooo panečku, to je velešikovnej Trolda teda!! Šikovnější než pánčička, když chudera nemůže od budky dál. A ještě pořád, je Ti blbě? Máš dovču/volno?
ze to dela i v nemocnici.
no přesně.
Musej mu jeste ted ze spanku cukat nozicky.
je tuhej. Leží na zádech a hajluje, jako každá unavená vižla (teda s výjimkou Bubi, ta nejhajluje nikdá )
na deset minut se zarazi jak prd a pak to jde zkouset znova.
stejně to měl Štajnidlo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 14:45
- Nahlásit
Fifi
držím palce. Mně bylo ještě ráno divně, ale procházkou ranní se to srovnalo.
PetraK
kdyby tam byl člověk sám a bez pomoci, tak to bude zlý, hodně zlý
no právě. A nikdy člověk neví v jaký situaci a stavu na ně natrefí
je tuhej
a to je dobře!
Mně včera chlapeček taky vytuhnul a to měl akorátcestu na Libeňák (asi 2 km), 2 cesty tramvají, 2 průchody přes Stromovku, půl hodiny koupání (včetně plavání proti proudu), trénink agi a trénink dogdancingu. Nechápu, co ho tak zmohlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 14:47
- Nahlásit
jak si udělat korálkový náramky, některý jsou fakt pěkný
http://www.matubobeads.com/cs/inspirace/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 14:48
- Nahlásit
PetraK
tak to je dobre, at je mame brzo lip
birma
kolega se smeje ze ja a kolega co s nama byl v rychlebkach mame jet spolu, ale tak probehlo pravoplatne losovani na slepo a jinej kolega nas dva vylosoval, tak se nam tu ted hromadne smeji jeste, ze na kanoi nejsou vokna
Fifi
je fakt moc sikovnej, doufam, ze tobe bude lip
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 14:49
- Nahlásit
birma
a to měl Adamek pěknej odpočinkovej den koukám
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 14:50
- Nahlásit
cernej caj
ale tak probehlo pravoplatne losovani na slepo a jinej kolega nas dva vylosoval, tak se nam tu ted hromadne smeji
vy jste měli nějakou tu sázku o vejplatu ne? hlavně se neutopte
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 14:51
- Nahlásit
cernej caj
to máte z práce tu vodní akci?
PetraK
to je masakr s mamčou, tak hlavně že už je jinde a v klidu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 14:55
- Nahlásit
Cauky ve spolek, musim to tady nejak docist . Konecne se da dychat. Jsem byla od stredy do vcera v podkrovnim byte a docela masakeeeero. No nic aspon se nemusim hejbat ze, ikdyz hnipat cele dny na sedacce me fakt neba . Fifi jejda to je uzasnak kjasnej ♡. A posli mi plis sms nebo mejlik s tvoji adres, dnes budu mit doma ty orli chlupy, tak ti je chci poslat . cernej caj nevim jestli se citim lip po urceni diagnozy....spis ne a porad kolinku domlouvam ze bude okej i bez artroskopie
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 14:55
- Nahlásit
sem si zase po dlouhý době otevřela lamera, tohle je dobrý
<a> kolik má noha židlí?
<b> čtyry
<a> to jsem nevěřila, že se na to ještě někdo nachytá
<b> čtyři?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 14:57
- Nahlásit
Fifi
Drzim palce!!!
Děkuju
Maya
to měl Adamek pěknej odpočinkovej den koukám
odpočinku měl teď ažaž, já furt skákala okolo Čmouda nebo jsem byla v práci, tak se mi nedostával čas ani síla.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 16:38 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
maya
jj akce s kanclem.
birma
dyz on ji kolega, co nam ji slibil ted odpira, proto sme nemeli duvod se z losovani vyclenit a ze nam to bylo platny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 17:38
- Nahlásit
denyk
Konecne se da dychat.
To teda. Tady fici pomerne slusne, Trolda ozil, ted radil hodinu neunavne na zahrade, je to blaaazen aportovaci. Dneska na prochazku nejdeme, nemusela bych dopadnout nejlip.
v podkrovnim byte a docela masakeeeero
V podkrovi je to des!Tam pomuze leda klimacka nebo aspon nakej fofrnik.
ty orli chlupy
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 17:45
- Nahlásit
Fifi
Držím palce, ať je líp. Určitě to je z toho vedra, tak by se to brzo mělo zlepšit.
PetraK
Dobře jsi udělala, žes zařídila maminčino přestěhování. Musel to být pro ni zlej sen být na pokoji s takovou furií. Snad už bude brzy v pořádku.
Denyk
Už jsi doma a co Bukísek - jak se adaptoval na bydlení?
A co haxna - je to lepší?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 19:21
- Nahlásit
uffff - jsem si dala v práci jedenáctku (ne pivko, ale prodlouženou pracovní dobu). Mám dost. Night je hodné dogátko - ještě se stále se po extradlouhém víkendu tváří, že může odpočívat a řádí jen maličko... Takže procházku klidně vygumuju.
PetraK Byla Apka u tebe ?? Mamce držím palce. My taky s taťkou od jara nicmoc - ale zvládáme to zatím doma (tedy hlavně ségra - neb ta má naše doma)
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 19:36
- Nahlásit
Fifi zatim jsou orli chlupy jen dava velky, jeden ma cca 40cm a 3 takovy prtata, ale kluci slibili dalsi. Njn podkrovicko, tak ja jen hnipala u telky, teda taky jsem trochu varila spagetky a rizky a karbose a pan domaci miluje zeleninove salaty takze byl spokojen. Ja je jim misto priloh k masu. Darenka Bukac uplne v pohode jemu neva byt v cizim byte nic nenici. A i Vasek rikal ze z toho mel trochu strach, ale nakonec ho chvalil, ze pry jsme hodni oba dva . Jen kdyz jsem mu pelisek dala vedle postele ( pro rejpaly Bukimu ne Vaskovi ) tak mel.trochu nerva, pac spal u dveri ajak zacala bourka, tak dvere litaly a on mel strach takze me v noci vzbudil tim ze skocil vedle me na postel . tak jsem peelech prestehovala a byl kliiiid.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 19:37
- Nahlásit
po dlouhý předlouhý době mám hezkej zážitek z našeho sídliště, co se psů týče. Právě jsem cestou z krámu potkala holku tak max. 10 letou s labradorkou. Vážit mohly obě přibližně stejně a bylo fakt moc hezký sledovat, jak ta čubina holku vnímá a zároveň jak si holka celou dobu uvědomovala, že má na vodítku psa a nešla bezduše a nepřítomně jako většina lidí. Bylo fakt vidět, že jsou v neustálym kontaktu. A jak nemám ráda samotný děti se psem, tak tohle se mi moc líbilo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 19:39
- Nahlásit
z FB :
Dnešní tragédie, při niž zemřelo 6 lidí, z toho 5 chovatelů i se svými psy, když cestovali na světovou výstavu psů do Milána.
a podle komentáře 19 psů
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 19:58
- Nahlásit
birma
Brr, co se stalo? Chapu to podle popisku spravne, ze vsichni nekde z Ruska?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 20:07
- Nahlásit
Fifi
nějaká bouračka, nevím nic bližšího.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 20:14
- Nahlásit
často na velké akce jezdí hromadně autobusy...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 20:39
- Nahlásit
birma
nevím nic bližšího.
Aha, ja myslela ze jo, kdyz to sem davas.
Xerxová
na velké akce jezdí hromadně autobusy...
Nejen na psi... proste brrr.
Mám dost. Night je hodné dogátko - ještě se stále se po extradlouhém víkendu tváří, že může odpočívat a řádí jen maličko..
Idealni utahanost povikendova pro pracovni pondeli, koukam.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 20:41
- Nahlásit
to se bohuzel nekdy stane, no
birma
tak to je supr zazitek
denyk
prdelka nema rad bourky, jo, tak priste pekne u panicky rovnou ;)
Fifi
to je teda akcni stenisko
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 20:51
- Nahlásit
Fifi
ja myslela ze jo, kdyz to sem davas
ne, zkopírovala jsem všechno, co jsem k tomu viděla.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 21:07
- Nahlásit
Tak jsem si sice nestřihla jedenáctku jako Fifi, ale taky jsem zvostala v prási dýl. Pak jsem mastila za mámou, který je teď mnohem líp a je na hodně klidném pokoji. Sestřičce, která pomohla jsem koupila koš jahod. Když jsem jí je tam šla dát, přišla jiná sestřička, mladá, chytla mámu kolem ramen a povídá jí: "jak jste to tam proboha mohla přežít? Dneska to tam bylo peklo.!" Tak jsme s mámou rády, že jí neberou jako potížistku, ale že vědí, že ty dvě čůzy/hlavně ta jedna/ jsou fakt humáč. Mámě se ulevilo, ale není jí tak dobře, jako bylo v pátek.
Původní plán vyrazit do polí a do Sobína na véču jsem zrušila a šli jsme řádit se zrzavým komandem na louku, potkali jsme Belíše, foxlice, nestydatý naháče, párkát jsme udělali aport, chůzi na vodítku, u nohy a odvolání od pejskůch, Bubi honila koudel na vodítku a asi 69x mě zakousla.
Zaostřeno na co???
vycákám si vodičku, abych dostal další:
udělám si vlnobití:
jsem tak trošku debil:
a pár dalších obrázkůch tu:
http://zrzavec.rajce.idnes.cz/Peta_v_cervnu_na_cha lupe
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 21:08
- Nahlásit
k nám přišla buřina. A vypadá to, že to bude velký... Snad mi nebouchne komp, protože musim ještě pracovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 21:12
- Nahlásit
Xerxová
yla Apka u tebe ??
jojo, bylo to moc fajn. tři ohařiska jsou super
Mamce držím palce. My taky s taťkou od jara nicmoc - ale zvládáme to zatím doma (tedy hlavně ségra - neb ta má naše doma)
já měla za to, že s táou už je to lepší??????
Mámě se hrozně ulevilo /pochopitelně, protože to byl nápor na nerv/. Je ale statečná,potřebuju, aby se z toho oklepala a zas začla pořádně dýchat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2015 21:13
- Nahlásit
A já si myslím, že by pejsci neměli spinkat v době, kdy my jsme v práci. To si pak moc odpočinou a pak tu lítaj s tučňákem, lezou po klíně, studujou zvuky krkavce a tak jako podobně. Ten vůl prostě nebude spát a nebude. A Bubi asi taky ne.
|