| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 10:03
- Nahlásit
birma
no jo, Babiš asi koupil továrnu na pokladničky
ta pouštní růže se koukám sehnat dá, ale ta cena
http://www.bakker-cz.com/produkt/poustni-ruze-anou k-/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 10:08
- Nahlásit
Maya
nevim jakou má motivaci, ale takhle strašně bezmocná jsem se fakt dlouho necejtila. I normálně vycházim blbě, chodim po brigádách, abych zatáhla socko, zdrávko, jídlo a zvěř, příjem nemám snad ani minimální mzdu, ale jasně, je to moje volba. Ale snad mi nemusí takovej blb ještě házet klacky pod nohy?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 10:10
- Nahlásit
PetraK dekuju Maya jo tak v te velikosti co ji prodavaji uz ma nekolik let....tak proto ta cena. Ja je mam 15 let mam dve, treti s rizku a nemaji vic jak 20 cm. Mamce jsem kdysi vezla rizek a ta ji ma tak 50cm ale je tak 10ti leta. Mne se ale libi spis pidi s tlustym kaudexem. Vam ji fotnu ale z mobilu sem tu fotku bohuzel nedam
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 10:12
- Nahlásit
birma
hm, fakt supr navic by stacilo kdyby si poslanci nedavali mnohonasobne vyssi platy, neproplaceli si kazdej prd ze statni kasy, hned by tam bylo penez dost
PetraK
jj, ale dobry pro prazaky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 10:18
- Nahlásit
cernej caj
jj, ale dobry pro prazaky
to je mi jasný, škoda, no, že u vás to nejde.
denyk
dekuju
není zač
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 10:23
- Nahlásit
tetování
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 10:30
- Nahlásit
PetraK
ale u nas to taky de jit s psama do zoo, ale proste trochu mi unika smysl toho jet hodinu a trictvrte do zoo, kde proste bych asi radsi sledovala ty zvirata a fotila nez resila psy a po dvou hodinkach stravila skoro dvouhodinovou anabazi v opacnym smeru, ze jo... fakt proste radsi kdyz uz mam za necim jet dve hodky s psama tak asi radsi za vyletem.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 10:31
- Nahlásit
cernej caj
hlavně ona v tom článku odpovídá na otázku, jak se bude řešit to, že se domluvěj vedle a bude to produkt bez faktury a říká, že se budou dělat kontrolní nákupy. No kujva to se snad má dít už teď a neni na to třeba elektronický evidence tržeb, ne? A pokud je na to teď málo lidí, pak jejich platy by měla odečíst od toho, co se podle ní vydělá (podle mě je to nesmysl, velký firmy to dokážou obejít a malý živnostníci z části zkrachujou).
Další věc je, že si představuje nasazení v únoru 2016 a komplet všichni by na ten systém měli najet v průběhu roku 2016. Fakt se nedovedu představit, jak si myslí, že to daj ajťáci za tak krátkou dobu do kupy. Vždyť to neni vůbec reálný. Tedy pokud to Babiš nenechal postavit už před volbama...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 10:32
- Nahlásit
Maya
to je nááádherný, To by se mi líbilo. Ta břízka!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 10:37
- Nahlásit
kdybystě někdo znal někoho se zálibou ve vystřihovánkách a autobusech, tak tady zdarma
http://dopravni.net/modely/vystrihovanky/
birma
někdo se tam zmiňoval, že tohle tenký tetování se během pár let rozpije a vypadá pak hnusně, tož nevím, asi by to chtělo dřív prozkoumat než si nechat něco takového vyrobit
ale taky se mi to líbí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 10:40
- Nahlásit
birma
nevim, jestli to po letech nezabalim a nepůjdu si stoupnout před pracák. Podporu sice myslim nedostanu, ale aspoň by za mě stát zatáhnul socko a zdrávko, který mě teď stojí skoro 4 litry měsíčně...
na tohle téma ted hezky psal mladej Klaus..nevím jestli si četla..hezky to trefil...
Živnostník je vykutálený snaživec, který – místo aby se válel doma na sociálních dávkách – snaží se uživit sám sebe a svou rodinu. Pokud se mu daří, přestává dělat v živnosti všechno sám a začne vykořisťovat i jiné lidi (zaměstnance), kterým se vždy snaží zaplatit co nejmenší mzdu, ale ještě mazaně tak velkou, aby u něj pracovali dál.
Své zboží či služby se snaží prodat spíš za vyšší ceny než za nižší a prodat ho hodně. Většina živnostníků chce být radši zdravá a bohatá než nemocná a chudá.
Už i z definice je jasné, co je to za verbež, ale pojďme dále.
jsme prostě verbeš co dělá vod nevidim do nevidím, stará se sama o sebe a tak je potřeba nám to pěkně znepříjemnit
http://www.novinky.cz/komentare/371654-komentar-zi vnostnici-kradou-aneb-zaklady-matematiky-vaclav-kl aus-ml.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 10:49
- Nahlásit
birma
jj to sem cetla + kontrola zisku v oblasti stejnej obor, jeslti neni moc mimo... coz i takhle porad muze kontrolovat i ted, ze jo.
jo, tomu neverim, viz datovy schranky, prachu to stalo, zensky se na to zaskolovali zadarmo o vikendech na uradech a kdyz sem mela tu cest s tim 2x prijit do styku tak je to tak neergonomickej moloch, ze clovek, co to potrebuje 2x za rok nema sanci v tom cokoli najit a udelat
Maya
by se dalo mozna hennou jen? na par let a pak to vybledne a casem uplne zmizi, ne
Fajka
tvl si delas kozy, ne? tohle jako muze byt nazor nejakyho kretenskyho dementa ale jako vzdelanej clovek by snad tohle nikdy vypustit nemel
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 10:49
- Nahlásit
cernej caj
fakt proste radsi kdyz uz mam za necim jet dve hodky s psama tak asi radsi za vyletem.
tak ono to pro některé psy může být zajímací. Ešusa to tehdá bavilo - hlavně vydry, vlci a lachtani (ti cvičili na píšťalku jako on a tak to byl asi studijní matroš, či co ) a pak se to dá spojit s nějkaým výletem v okolí.
Já se tam časem s Rumíčkem a Bubicí chystám zajít, uvidíme.Vypadnout můžem vždycky pryč.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 10:50
- Nahlásit
Fajka
neni to ale myšleno jako sarkasmus?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 10:53
- Nahlásit
PetraK
neni to ale myšleno jako sarkasmus?
jasně že je
cernej caj
by se dalo mozna hennou jen? na par let a pak to vybledne a casem uplne zmizi, ne
no já teda slyšela, že hena vydrží jen pár tejdnů? si budu muset o tom něco přečíst
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 10:55
- Nahlásit
PetraK
ja uz tam s nima byla, ale pokud chci jit pozorovat a fotit vlky, tak je to spis opruz hlavne hlidat a resit psy, a ono taky jako kdyz ti skubne voditkem ve kterym drzis kilo matrose za 40 tycek, kterej ti pak treba vyleti z ruky a spadne k tem vlkum je dalsi bod, proc bych se psama do zoo nikdy nesla
ale proste 4h cestovani kvuli hodce v zoo je opruz
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 10:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
může mě teda někdo vysvětlit jak je to myšleno???
edit: dotaz měl být spíš jinej...
jak to chápete vy ten článek??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 10:56
- Nahlásit
Maya
jasně že je
jsem chtěla říct ironie, ironie. Nepřijde mi, že by tohle někdo mohl myslet doopravdy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 10:58
- Nahlásit
cernej cajtreba vyleti z ruky a spadne k tem vlkum je dalsi bod, proc bych se psama do zoo nikdy nesla
jo to je pravda. No já mám výhodu, psy bych na ten moment frkla nebohému Brtnikovi, který by tam trpěl se mnou . Ale je fakt, že asi není ideál, chcít oboje naráz.
Fajka
já bych řekla, že ironicky. nevím, nepřijde mi, že by tohle mohl někdo myslet doopravdy. Ačkoliv pro jeho tatíka jsme byli lůza, když už lidi nepotřeboval, tak co jeden ví.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:00
- Nahlásit
PetraK
Ačkoliv pro jeho tatíka jsme byli lůza, když už lidi nepotřeboval
toho ted neřešim to je kapitola sama prosebe..
já bych řekla, že ironicky
a ironie v kterým směru ??? jako že se živnostníků zastává nebo je proti nim?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:04
- Nahlásit
Fajka
na tohle téma ted hezky psal mladej Klaus..nevím jestli si četla..hezky to trefil
četla. A k:
Neškodí taky občas nějakého živnostníka pro výstrahu pověsit, že způsobuje drahotu a nedostatek zboží na trhu, protože zuřivost obyvatelstva musí mít nějaký ventil.
mně napadlo, že by se měl zavést nějakej kontrolní mechanismus, aby se ti živnostníci po zavedení elektronický evidence nevěšeli sami dřív, než na ně přijde řada...
PetraK
Ešusa to tehdá bavilo - hlavně vydry, vlci a lachtani
Adama nejvíc bavily surikaty a malý opičky byl z nich úplně hyn
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:06
- Nahlásit
já teda nevím, ale toho Klause fakt pochopil někdo i jinak než ironii jasně definovanou i tím závěrem???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:12
- Nahlásit
Fajka
jako že se živnostníků zastává
já to vnímám tak, že je na jejich straně.
birma
surikaty
ano, ty byly u Bubi taky velmi v kurzu.... tedy takhle, ta jedna, která tam stála a čumendovala, to si na ní Bubi nakráčela s výrazem... "Aaaa, tebe já si ulo....!" "A ne,ne. neulovim, odcházim, je vás moc!" neb než dokončila myšlenku o ulovení, surikaty se tam nařítily všechny s velmi bojovným výrazem a to jí jaksi trošááánek nabouralo plány
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:14
- Nahlásit
PetraK
jako že se živnostníků zastává
já to vnímám tak, že je na jejich straně.
no já to taky tak chápu tak jsem jako nechápala ty reakce tedko tady...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:17
- Nahlásit
Fajka
já to taky tak chápu
jj určitě jak nesnášim jeho otce, tak jeho komentáře mám čím dál radši.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:20
- Nahlásit
birma
jak nesnášim jeho otce, tak jeho komentáře mám čím dál radši.
no otec ten je jasnej kretén a jeho syna se přiznám jsem moc nesledovala ale tímhle článkem mě právě jako hodně překvapil.
Já už se bála že dementim..jak nestíhám...tak jsem zas nedočítavá a už jsem se bála že i nechápavá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:24
- Nahlásit
Maya
hm tak to me nenapadlo ze to je sarkasmus
nevim, jak dlouho vydrzi, ja cetla neco o 3letech ale sai zalezi, no
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:25
- Nahlásit
birma
mně napadlo, že by se měl zavést nějakej kontrolní mechanismus, aby se ti živnostníci po zavedení elektronický evidence nevěšeli sami dřív, než na ně přijde řada
hele jsem se chtěla zeptat ty třeba jezdíš na ty trhy dejme tomu tak tam bys tu pokladnu využila ale co ty z fléru co prodávej jen přes net a přes banku, tam je přeci ta registračka uplně vo ničem ne? to je jen na platby v hotovosti? já nestíhám sledovat dění ale to fakt plánujou že to budou muset mít i tydle lidi co přímo z ruky neprodávaj?
Jako že za to vyplajznu X tisíc a hodim to doma do krabice a bude na ni sedat prach jen abych splnila zákon?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:29
- Nahlásit
birma
adamek ma koukam stejnej vkus
PetraK
jj, kdyz je mas komu vrazit, tak to je taky o praci min
bubii je taky pres surikatky, jo
Fajka
a jeste samo se budes muset prestehovat pokud bydlis nekde bez internetu k tomu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2015 11:37
- Nahlásit
Fajka
ale co ty z fléru co prodávej jen přes net a přes banku, tam je přeci ta registračka uplně vo ničem ne?
ne, má to bejt i pro e-shopy
ty třeba jezdíš na ty trhy dejme tomu tak tam bys tu pokladnu využila
jezdim asi 3x za rok. Ale fakt si nedovedu představit, jak ve chvíli, kdy na mě mluví 10 lidí a chce něco platit nebo se zeptat, tak jim říkám, ať počkaj, že to musim nadatlit do pokladny a počkat na cetl. Nehledě na to, že třeba nemám net v mobilu, jak se připojim? A co když tam nebude signál?
|