Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 14:58
- Nahlásit

Maya
jinak jako i s tímm R. pajdá na tu přední a zvedá se hůř, ale zvedne se sám od sebe a chodí i občas popoběhne, takže prostě zlepšení na první pohled a alespoň z toho života něco má a můžu se s ním i projít alespoň kousek po vsi, aby si počuchal
a to Te pani zas pochvalim, hezkej pristup ...ci jak to nazvat nenachazim spravna slova, ale pocit mam z toho dobry ...tak se drzte a at je to tak dobry, jak to jen jde.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 15:17
- Nahlásit

dnešní konečně trošku mokrý výlet...

a jedno přivolání...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 15:20
- Nahlásit

birma gratuluji. Adam se tváří jako normální pes A je normální - díky tobě

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 15:31
- Nahlásit

birma
Tyjo, hezky pekne! Musel lidi uchvatit, vsechny ty triky, co uz umi. Gratuluju!
Xerxová
Jaky bylo finale privolani? Nesejmul te, litavec ukrutny?

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 15:32
- Nahlásit

Xerxová
Nádherný fotky! A fakt mám pocit, že Najtík se dodělává krásně i když je pořád jak radiátor
Úplně mám kvůli tobě teď chuť hned sednout na vlak a vypadnout, akorát péf je mrkefff
Adam se tváří jako normální pes
Taky mi dalo práci takovou fotku najít ale choval se překvapivě dobře až na chvíle v přímym kontaktu. K tomu bohužel docházelo většinou u kruhu, protože se tam nedalo dostat jinak než přes psy...
Ještě jedna cvičící

A až nahodím zbytek na rajče, tak budou i ty míň normální

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 15:37
- Nahlásit

Fifi
Dík Triky byly zvlášť a tam jsme nevyhráli (třeba za rok, až toho v takovym prostředí náročnym dokáže ukázat víc). Ale bylo vidět, že loni porotci preferovali malý psy a letos zase velký. Voříškiády jsou holt taková sranda

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 15:42
- Nahlásit

birma
Ooch, tak on ma diplouma za krasu? To tuplovany gratulace, krasec jeden.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 15:44
- Nahlásit

Fifi sice nepředsednul (já vím, že je to špatně, ale mně stačí, když dorazí - nemusí se skládat ), ale do náručí mi neskočil (možná i proto, že už toho měl dost). Bylo to po skoro deseti kilákách - kde jsme místo cesty zvolili "zkratku" po posekané úplně mokré louce. A on tam děsně kravil...

... bylo daleko vidět, nikde srnčí ani lidi... a tak jsem ho nechala a přivolávala opravdu na velkou dálku.

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 15:48
- Nahlásit

Fifi
Jojo dostal medajli za to, že je kraaaaaasnej

Xerxová
on tam děsně kravil...
Miminko přerostlý!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 15:48
- Nahlásit

Xerxová
ale do náručí mi neskočil
No pri takovy rychlosti by to bylo asi zajimavy.
Ta posledni fotka je ukrutna.

A rikam si, ze snad kachnovic_ klan v poradku dorazil do mista urceni.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 15:57
- Nahlásit

Fifi přála bych KachŇákům, aby se jim první velká dovolená vydařila - od dobré nálady až po počasí. Cesty přes noc s dítky bývají dobré - počasí měli cestovací... tak snad je vše o.k.

jo a pro ty, co by snad měli nervy v kýblu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 16:03
- Nahlásit

Xerxová
Ja jsem maly trpaslicek, mam kyblicek... Pomahal zahradnicit?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 16:09
- Nahlásit

ne - myli jsme střešní okna - a některá jdou nejlépe ze střechy... A psík byl trochu zděšen. Na žebříku mu nevadím, ale na střeše jsem se mu nelíbila. A tak mi potom sebral alespoň kyblík (se stěrkou a hadrem) , abych asi už nikam do výšek nemizela

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 16:13
- Nahlásit

jo a nevím, kdo sem kdysi dával odkaz na obojky mooria... Night bude mít obojek s vodítkem - už je objednáno

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 16:30
- Nahlásit

Xerxová
Asi já, strašně se mi líběj. Určitě budou Najtíkovi slušet

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 16:45
- Nahlásit

birma je pravda, že by se mi k barevnému obojku víc líbilo jednobarevné vodítko... ale když je sada levnější... i tak je to drahé. Já jsem na tyhle věci škrt. Obojek má po Betě (a je mu taktak) Navíc z něj začínají lézt ostré zatavené konce nití a myslím, že to škrábe. No a vodítko, co jsem koupila v listopadu (po té, co uletěly obě karabiny - pro Vás v přímém přenosu) se nepovedlo - třepí se mu švy a bojím se, že se rozsype... Takže mě nic jiného nezbylo, než investovat. A v místní prodejně mi sdělili, že delší obojky než maximum 65 cm nevedou...
tak bude mít tohle:

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 16:56
- Nahlásit

Xerxová
Bude švihák lázeňský já taky za podobný věci neutrácim víc neż musím, ale když už je nutný něco koupit, tak chci aby se mi to líbilo a aby to vydrželo

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 17:04 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
Vypada moc pekne. A ty plastovy spony vydrzi napor mamuti?

Pridala jsem videa z dnesnich jemnych hratek.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 17:16
- Nahlásit

Fifi roste jako z vody. Bude to svalnaté zviřátko - takový "bulíčkovský typ" v něm vidím. A nejlepší je Křemylek, jak ti nabízí činku abys taky něco na hraní měla a netočila "konkurenci" ...

Plastové spony - pokud jsou kvalitní - vydrží mocmoc. Většinou uletí opotřebovaný spoj na karabině, pokud to není "horolezecký typ" bez "kloubu"

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 17:24
- Nahlásit

Xerxová
"bulíčkovský typ" v něm vidím.
On jak kdy, vcera chvilema strasne pripominal svou maminu, ala kolioida.
A nejlepší je Křemylek, jak ti nabízí činku
Ona byla dulezita, potrebovala jim ukazat, ze hechec a nasledne smrade maly sprdnout, ze je to jen jeji. Herecka.
Plastové spony - pokud jsou kvalitní - vydrží mocmoc.
Aha, ja podobnym plastum moc neverim, tudiz nepouzivam. To radsi poctivy kozeny obojek.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 17:32
- Nahlásit

Xerxová
krásný fotky, to si hraje s trávou? fakt štěňátko ještě
ale fotit si slimáka, fuj
u nás letos po dlouhý době je víc šneků než těhle slimáků
birma
gratuluju k výstavnímu úspěchu, to jste pašáci když to dal i v kruhu a tak

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 17:33
- Nahlásit

Xerxová
to je pěknej obojek, to já bych zsae utrácela, ale u nás je to jaksi zbytečný

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 17:34
- Nahlásit

no vidíš - a my jednou Xerxovi koupili "kvalitní" drahé kožené vodítko i o obojkem (v Brně na výstavě - i ten záruční list mi byl dost na nic ) - Hladké, nezdobené - obojek podšitý. Prý i do vody a prý na celý život psa... Obojek začal praskat a vytahovat se kolem kovové spony... a vodítko přerval Xerda do týdne při prvním větším zatáhnutí - a to byl brouček zcela ovladatelný a netahací Od té doby kůži nekupuju. Plastová spona mi na obojku ještě neuletěla... a že Betka byla tažné a skákací zvíře.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 17:37
- Nahlásit

Maya máme i hlemýždě

jo a hraje si fakt s mokrou trávou... je to pakůň

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 17:37
- Nahlásit

Fifi
to jsou teda přímo zabijácký hrátky
mě spíš připadá jako moloss tělo a trochu kolií hlava
plastová spona u obojku mě praskla akorát jednou, ta pacička uvnitř jako se ulomila, ale hned při zapínání, při tahu nikdy, ale i tak se prodávají i s tím bezpečnostním kroužkem, takže když to rupne, tak to zůstane na krku jako stahovák

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 17:41
- Nahlásit

Xerxová
Od té doby kůži nekupuju.
Njn, ja mam zase voditko kozeny prepinaci dvacet let, to samy siroky kozeny obojek na uvaz. To bude asi jeste ta stara poctiva kvalita skutecna.
jo a hraje si fakt s mokrou trávou..
Stenatecko.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 17:50
- Nahlásit

Maya
mě spíš připadá jako moloss tělo a trochu kolií hlava
Jeden den holandak, druhej den uruguaj, treti den malorka, dalsi den kolie... Jsem fakt zvedava, jak na roce bude vypadati.
to jsou teda přímo zabijácký hrátky
Jemu se ted libi tahat Bazusaka za fousiska, je to tam i videt. Zakus do chlupu a nepustim. Uz od ni dostal rano po tlame, bo to prehanel.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 17:54
- Nahlásit

Fifi štěňátečko - je fakt dětinskej. Sice už začal zvedat nohu, ale na poddajnosti a takové té štěníkovaté závislosti se nic nezměnilo.
Jeho sestra od začátku května, kdy dorostla mezitřídě, byla každý víkend na výstavě (či výstavách) !! Krásně se prezentuje, s paničkou (i starším "bráchou") vypadá spokojeně... je rozcapená, domácí dáma... ale stejně si myslím, že by náš Jarabáček lítání po kopečkách neměnil... Druhá ségra je taky výstavní - jako ostatně většina Garabáčů. Jen brácha nee - ten je šedivec

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 19:44
- Nahlásit

birma
gratuluju k 2. mistu

xerxova
konecme voda, jo? me by dnes nechybela

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 23:16
- Nahlásit

Xerxová
No jo a chudáka Najtíka viděj jen stromy v lese.
Ale jako chápu, výstavy mě taky neberou.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání