| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:14
- Nahlásit
PetraK
jíé hurá Vero, jak se daříš??
já docela dobře teď , díkuji
koukám, že žádná změna, furt seš elektrická myš a psiska taky
jen teda vidím, starosti s mámou ... možná to bylo z prášků na spaní a ani nevymejšlí. držím palce, co jí je?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:15
- Nahlásit
denyk
říkal čaj, že koleno furt ňáký blbý......?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:20
- Nahlásit
Maya koleno blby . Leze LCA, na netu o tom dost pisou. Budu jezdit k fyzioterapeutce na cviceni, na zpevneni tech svalu kolem. Nejaka virivka k tomu a elektrika zase. Na doporuceni jsem koupila i ten "levnej" Wobenzym. Takze uvidime na konci cervence, jestli operace nebo ne, pry by me musel predat jinym lekarum, tady v prdelakove to ani nedelaji. Operace to neni nejak jednoducha a nasledna lecba docela dlouha. Takze se budu snazit cvicit abych to nemusela podstoupit. Ikdyz jemu se moc nelibilo to, ze je to opakovane, cim vic traumat tim se to samo vic narusuje...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:22
- Nahlásit
Vero nez ja to z toho mobilu poslala, no nic moc no. Jsem si pekne zavarila....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:25
- Nahlásit
denyk
ty bláho a když si vezmu, že vlastně se ti nic až tak strašnýho nestalo, abys měla to koleno až takhle v háji, člověk fakt neví dne ani hodiny, děsný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:26
- Nahlásit
Maya
jako fakt nezávidím tohleto
díky. No vidím to zatím na ty prášky. ona v tý nemocnici nechce myslím být, ráda by vypadla (už akceptovala myšlenku toho sanatoria, kde by jí to mělo pomoci), ale zatím to nejde. Určitě v tom hraje roli psychika /pobyt v nemocnici psychice nenahrává, taky jí evidentně táhne hlavou to, že ségra se nezajímá, plus ty oči a uši, celý sečteno jí sráží dolů/. Ale včera se rozradostnila - což jsem čubrněla teda - když jsem tam přišla a viděla mou novou sukničku, ta jí úplně dostala (sem si říkala, že si na každou návštěvu budu muset pořídít nějakou takovou specialitku, aby jí to zaujalo ), furt jí obdivovala a prohlížela a když jsem jí vyprávěla historku s tou sukní, židlí a vstáváním, smála se hrozně (no von se Brtnik taky smál hrozně, fšící se smáli hrozně, i kolegové, páč když jsme skončičli večer, tak jeden z kolegů povídá , že dost dobrej ohoz a druhej, jestli si musím dávat pozor, abych na to nešlápla. Tak jsem se zamyslela a říkám, no tak jo, já vám to řeknu, ani tak se nemusím bát, toho, že si tu sukni přišlápnu, jako..... a teď jsem jim to vylíčila, kluci řvali jako pitomý :smírk: , hááájzlíci ) no a tak jsem tam mámu konečně trochu rozpohybovala, vytáhla jsem jí aspoň před pokoj, pak jsme si stouply k oknu na čerstvej vzduch, povídaly a pak jsem valila dom, kde jsem zdechla
denyk
a pri chuzi o berlich si trochu i zacvicim
a zlepšuje se to?
at to zvladnes co nejlepe.
no jo, jsou ještě horší věci , musím, prostě musím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:28
- Nahlásit
Vero
já docela dobře teď, díkuji
a to jsem ráda, to je moc dobře, že drbu pan Buldozera
prášků na spaní a ani nevymejšlí
asi jo, určo jí toho dávaj hafo. Má CHOPN
denyk
Takze uvidime na konci cervence, jestli operace nebo ne
tjo, držím palce, ať nemusíš, nemusíš!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:30
- Nahlásit
Maya
takhle v háji, člověk fakt neví dne ani hodiny, děsný
hele vysvětlovali mi jednou, že k utrženýmu vazu můžeš přijít normoš za chůze. Jdeš, jdeš, otočíš se, že jdeš zpátky, nezkoordinuje se to - pohyb těla, nohou a je to. Nemusíš ani upadnout , ani nic! Prostě jde, chceš se vrátit a prt, máš to
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:36
- Nahlásit
PetraK achjo... bacha - tohle "zblbnutí" často dělají prášky. On si to personál někdy na noc ulehčuje... a silné oblbováky lidi zcela rozhodí. Takže jsi možná opravdu hovořila s maminkou... Zeptej se doktora...
Taťka si taky "užívá" nemocnice - doufá, že ho stabilizují a rychle šoupnou domů. My taky doufáme, že bude zase líp a vrátí se do křesla ke knížce a nebo na lavičku do stínu na zahrádku. Čekám na info - teď by tam měla vyrazit sestra, mamka odpoledne, neteřka v podvečer, já zítra v poledne...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:37
- Nahlásit
Maya no nic tak strasnyho nestalo to mas pravdu, doktor se divil ze me to zas az tak moc neboli, ja asi nejsem ten spravny typ na bolest. Proste v lednu se to trochu ppchroumalo a ted dodelalo. Co jsem vycetla tak driv se to operovalo vic, ted se to zkousi formou toho posilovani tech svalu, ty by mely ten predni krizovy vaz takzvane "podrzet" aby se to neopakovalo znovu. Maminka chytra moje mi samo dontelefonu rikala, ze bych mela zhubnout aby to koleno nemelo takovou zatez. Tak jsem ji na to rekla ze kdyz nemuzu moc chodit takze asi moc nezhubnu ne, pac zas tolik nezeru, to bych nemohla zrat vubec. No podrzela me, pac sama ma pri svych cca. 170ti cm 110kg. Ven temer nevylejza, jen sedi u telky a ji. Takze od ni to jako fakt sedi.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:40
- Nahlásit
PetraK CHOPN ma moje kamaradka, mlada holka, nikdy nekourila. Ale bydlela v Karvine . Dobra zprava je ze mamina neni zcela apaticka a zes ji ze sukynkou vykouzlila na tvari usmev .
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:41
- Nahlásit
PetraK
. Nemusíš ani upadnout , ani nic! Prostě jde, chceš se vrátit a prt, máš to
no fuj, teď se budu bát i chodit
jako von by humor rychle přešel stát se to
Xerxová
tak ať je taťka brzo doma a stejně teď je hnusně, tak by to na zahrádku ani moc nebylo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:43
- Nahlásit
PetraK CHOPN je průšvih - vím, že hodně dokáže moře. Ale riskli byste třeba s Brtníkem a s mámou (a psy) moře?? Jasně že po dohodě s doktory. Takové září na severu Itálie, Chorvatska (abyste v případě zhoršení byli rychle doma) by mohlo být fajn...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:45
- Nahlásit
Jo "bat chodit" to.mi rekla mamka uz minule, ze kdybych sedela doma na prdeli jako ona, ze se mi to nestane. Tak to bych ale s moji naturou byla uz v Bohnicich
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:46
- Nahlásit
Xerxová kdyz te tu vidim co na Tomasove bylo to dobry? Spokojeny?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:53
- Nahlásit
denyk
to.mi rekla mamka uz minule, ze kdybych sedela doma na prdeli jako ona, ze se mi to nestane.
to je geniální myšlenka, to by se ale vzhledem k tomu, co se stalo mě, nesmělo ani chodit do práce, to beru
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:58
- Nahlásit
denyk krásná rána, krásná příroda kolem, Vilém nadšený z Vilémova , skvělý oběd, přístup, nanuky... ale na stranu druhou srub byl hodně vybydlený ve smyslu špinavý. Mastnota na talířích ještě z loňska - ale tak jar a houbičky jsem si vezla... Taky mě trochu překvapily granule s jedem na myši položené na zemi na talířku v kuchyňce (jen lehce zasunuté za odpadkovým košem), když vědí, že přijedeme s maličkými dítky a psem... Slíbená ohniště na buřtíky plná stavebního bince... prostě trošku dost neupravené
My si to užili, děti si to užily, psisko si to užilo... takže spokojenost. Ale že bych tam nadšeně jela podruhé - to zase klidně zvolím jinou lokalitu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:59
- Nahlásit
Maya jo moje mamka je genialni. Kdyby sis s necim nevedela rady umi moc dobre poradit. Trochu me mrzi ze ji ani nenapadlo mi rict, ze by treba na tyden prijela a pomohla by mi trochu. Clovek se fakt vzdy docka pomoci od lidi, od kterych by to necekal. Ne nejsem nemohouci a co je potreba si udelam, obstaram, jen mi je lito Bukise.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 12:02
- Nahlásit
Xerxová tak ten bordelismus me mrzi . Skoda, ale jsem rada, ze vas to ani tak neodradilo mas nekde fotos?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 12:17
- Nahlásit
Denyk odkaz ti pošlu na e-mail - jsou tam totiž hlavně dětské fotky. Ze "srubíku" nic moc nefoceno nemám. Mně vůbec nevadil starý nábytek - naopak - ke psovi a dětem je to lepší... ale alespoň tu vrstvu much mohl někdo vyluxovat. Prostě jsme tam byli po zimě první. A teplá voda tekla, lednička byla čistá...
Od čtvrtka od rána jsem tam byli my a od pátečního večera ještě dorazila švagrová se švárou a malou vnučkou - takže i pan domácí byl spokojen - měl víc platících. Snažil se - a možná jsem blbá, ale neřekla jsem mu, že by mohl víc naklidit On se snaží... ale asi takový areál utáhnout na tom konci světa lze těžko
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 12:25
- Nahlásit
denyk už bys měla mít odkaz na fotky v poště...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 12:44
- Nahlásit
píšu za domácí úkol test z angliny, teda něco mi fakt připadá jako hodně velkej chyták nebo co, že to nezvládá ani slovník
tak raďte
I´m never really ON/OVER the ball in the morning.....
It´s important to look AT/ON the bright side.....
Our neighbour´s house was broken INTO/IN again....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 12:45
- Nahlásit
denyk
tak jak jsi psala, tak by ti maminka s Bukísem stejně asi moc nepomohla, ale tak Bukis to dá, vem si žes taky mohla mít rozjívený štěně, tohle je ještě pohoda
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 13:41
- Nahlásit
Xerxová dekuju mrknu se Maya to mas pravdu Bukis je hodnej. Navali se ke mne a haja . Ona by mi s nim nepomohla vubec. Ona na nej ani nesahne
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 14:29
- Nahlásit
PetraK
Jaký má mamka inhalátory? Co bere za léky? Léčí se na plicním? Kde?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 15:49
- Nahlásit
já se z něj zblázním . Na zelený míček na špagátku jsem přivázala fialový míček (který má jen kousek špagátku - neb ho blbouš překousal). A vzniklo bolaso - oblíbená zbraň indiánů... a on s ním fakt loví (jabloň, nás, sebe...) okna překvapivě stále drží zasklená. Zatím...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 16:04
- Nahlásit
Xerxová
příště můžeš zkusit třeba bumerang
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 16:11
- Nahlásit
na mý narozky bylo 27 stupňů, asi proto mě ty tropický teploty vyhovovaly poměrně dlouhou dobu
http://www.in-pocasi.cz/archiv/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 16:39
- Nahlásit
Bry den. Trolditko je siskovne stenitko, zaciname vycvikovat, prozatim nejaka ta steneci chuze u nohy, obraty, polohy a pachovy ctverce. Dale se uci bezny udrzbe ala usiska a zubiska prohlidnout, nevzteklit se u toho.
denyk
Chjo, to je lapalie s kolenem. At ti teda zaberou ty rehabky atd, Bukis to halt musi nakou chvili vydrzet s mirnejsim rezimem. Aspon trosku nabere.
PetraK
Ale včera se rozradostnila
Tak at se dneska taky povede ji necim rozptylit. Hlavne, aby uz vypadla odtama teda. A segra je s odpustenim kr.va, kdyz se nezajima a ani za ni nezajde.
Jedna pisen, akorat kontextova pro tebe i Mayu.
Maya
ON, ON a u toho posledniho lze dle myho oboji.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 18:48
- Nahlásit
Fifi no to nevim jestli pribere pizlon . Prosim te brka jsem ti jeste neposlala, pac jsem byla v tom Vele. Ale urco pristi tyden. Omluvuju se. Co se tyce kolene segry znamy ortoped ji rikal ze tyhle operace moc nechteji delat za to neni zadna prca. Doporucil.rotoped, overball, pak jsem cetla ze je dobry plafceni stylem kraul nebo znak. Kazdopadne se poradim na rehabkach s fyzioterapeutkou, je moc sikovna. A prdolka jejda kdyby sis vzpomnela taky ho rada uvidim na videu, esli neni tajny.
|