Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 08:32
- Nahlásit

cernej caj
ono problém je asi v tom, že třeba na fb máš v podmínkách, že postovnáním fotky tam jim předáváš práva k fotce
jako samo v tom článku píšou o zákazu komerčního využití, ale konkrétně u fb se můžou točit na těch právech si myslím

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 08:32
- Nahlásit

takhle se vydávají knihy
http://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/2951537/po dilejte-se-na-vydani-knihy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 08:36
- Nahlásit

Maya
tady vyjadreni k tomu foceni budov

ok, tak treba na fb jim davas prava ale nejaky soukromy galerie ktery ukazujes budou asi OK. Navic by to melo byt teda jen pro komercni ucely a ne pro soukromy, takze nas to zrejme vubec nepostihne - jen clovek neda fotku sloupu na fb, no

jo, na tom principu funguji ruzny ty startupy a tak, posles prachy a pomuzes neco vydat a podle castky muzes dostat nejakou drobnost, az samotnou knihu atd... kolega si takhle koupil prehravac, ale musel asi 2 roky pockat, nez jim dost lidi dalo prachy, aby s vyrobou zacli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 08:39
- Nahlásit

startovac

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 09:12
- Nahlásit

cernej caj
no já bych tak nejásala ohledně focení, neb u nás jsou vždycky papežštější než papež, takže jeslti EU zakáže komerční využití fotek, tak bych se ani nedivila, kdyby u nás to dotáhli do konce a zakázali rovnou všechno
startovače znám, ale nikdy jsem moc nekoukala, co tam je
asi to byla chyba, koukám vy si treky platíte a přitom stačí tak málo a můžete vyrazit na ten přechod Alp
https://www.startovac.cz/projekty/ebi-cesta-k-mori -2015/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 09:26
- Nahlásit

Maya
oni asi nemusej chodit do prace ale jinak jo, sem tam loni videla i nejakej cestopis treba,

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 09:35
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Rumíčka dnes popadl ďas, moooc velkej ďasík ho popadl. Brala jsem si do prasé třešně a jedně nějak asi vypadla. RUmíček ji drapnul za šťopku do kušny a jezdil bytem zleva doprava jako sanitka, metal u toho kozelce a dělal nebezpečnýho. Musely jsme ho s Bubi honit pod stolem, jinak by jeho den ztratil smysl Bubi pak přepadla koš na papíry, popadla papírovou krabičku a jezdila bytem taky jako sanitka zleva doprava Jsou to zkrátka Duo Debilitos a já jsem kvůli nim málem přišla pozdě.

cernej caj

za pochvalu není zač, protože si jí co? zasloužíš!!! Jsou to fakt nádherný fotky, až se máma dovalí z nemocnice, musím jí je ukázat, má tyhle hory ráda. bude nadšená.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 09:45
- Nahlásit

cernej caj
ok, tak treba na fb jim davas prava ale nejaky soukromy galerie ktery ukazujes budou asi OK. Navic by to melo byt teda jen pro komercni ucely a ne pro soukromy, takze nas to zrejme vubec nepostihne - jen clovek neda fotku sloupu na fb, no
jasny, akurat za chvili si ani neprdnes, ale to neva bo jsme si to svorne zvolili v referendu o vstupu do eu takze je to vlastne fuk, protoze za chvili si tu vsechno rozdeli par nejmocnejsich, pak to bud soukromy a luza se na to nebude moc ani kouknout jeste ze uz nejsem mladej a nemam potomky, muzu si v klidu dal valet zadek a nestarat se

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 09:50
- Nahlásit

vydavat tistenou knihu na tema zivot se psem neni dnes imo rozumnej napad

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 09:54
- Nahlásit

Mayacernej caj

startovače znám, ale nikdy jsem moc nekoukala, co tam je
asi to byla chyba

startovače neznám, ale valím oči o co jsou si lidi schopni říct??? Aby jim dal někdo na dovolenou???????? Boože bože já sem fakt nepatřím. Já pochopím pokud někdo má v hlavně nějaký opravdu nápad, který může být využitelný a nemá jak to zrealizovat, nebo já nevím, třeba dobře maluje a nemá na kurz někde v zahraničí nebo já nevím, ale nechat si zaplatit dovolenou????

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 09:55
- Nahlásit

PetraK
a ja cekala ze ti tu tresnu prinese

a uz to vypada, zeji pustej?

zbrnd
akurat za chvili si ani neprdnes, ale to neva bo jsme si to svorne zvolili v referendu o vstupu do eu
jj, tohle je spis to, co mi vadi - porad nejaky omezeni. Ja byla proti vstupu, i kdyz nejaky pozitiva asi EU prinesla, ale obecne su z toho furt v rozpacich...

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 10:08
- Nahlásit

cernej caj

Ne-e třešnička byl poklad, víš? Poklad, kterej se nepůjčuje a musí se hrozně dobře na něj dávat pozor. To hlavně , když ho vyhodíš do vzduchu nad hlavu a blbě ho nechytíš to máš pak hoňky Byl ftipnej hošikus, takhle zrána.

a uz to vypada, zeji pustej?

zatím ještě asi ne

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 10:13
- Nahlásit

Maya
startovac.cz
to zírám. Někdo potřebuje desetitisíce na cestu ke Středozemnímu moři, jiný dojede do Číny za pár šupů... (abych jim nekřivdila, i on je rád za finanční přispění, ale tohle je krapet přes čáru. Však ke Středozemnímu moři stačí vzít kolo - nadšenej bajker ho asi má, nakoupit jídlo - jinak by byli o hladu? a jet)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 10:36
- Nahlásit

birma
tak me zas 20 tycek neprijde tak moc a ber to tak, ze kdyz jim to nekdo da, tak ty by ses zlobila kdyby ti to nekdo dal?

a ono kdyz si vemu, tech 20tycek asi muze pokryt pneu, servis, zradlo pro psa, jidlo a tak... treba si budou platit domenu s reportama, koupi si treba fotak. nekde se nespi spat nadivoko, jen v kempu... a kdyz jim na to lidi prispej, tak o to lepsi

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 10:39
- Nahlásit

PetraK
Lidi si o dovolenou rikaji, protoze tohle je nejjuspesnejsi projekt v ramci startovace
startovac.cz
predtim udelala jeste velkej uspech ta holka, co nyni jela s nima, ale to bylo trochu jiny nez vsichni ti, co tam somrujou dnes

a lidi jim na hodne toho prispejou, zjednodusene receno proto, protoze tady se zije strasne konzumne, lidi se neumi ani sami sebe zabavit a jsou tak zdegenerovani ze zaplati jinejm, aby se bavili za ne a pak s nimi sdileli svy zazitky - to neni chorobny zbrndi vyplod to je realita

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 10:40 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

cernej caj
j, tohle je spis to, co mi vadi - porad nejaky omezeni. Ja byla proti vstupu, i kdyz nejaky pozitiva asi EU prinesla,
nejaky pozitiva jo, ale ne pro Tebe

ale obecne su z toho furt v rozpacich...
nbeoj rozpaky Te opusti az prijmeme zakon, ze za rozpaky nad EU se chodi na tri natvrdo

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 10:41
- Nahlásit

cernej caj
tak ty by ses zlobila kdyby ti to nekdo dal?
nezlobila, ale musela bych se za sebe strašně stydět, kdybych po cizch lidech chtěla, aby mi zaplatili dovolenou...
zradlo pro psa, jidlo
a to je to, co mi na tom právě vadí - to jako kdyby zůstali doma, tak psa nenakrmí a sami budou o hladu? To asi ne, že.
koupi si treba fotak
ale tak to není potřeba na to, aby udělali to, za co ty peníze chtěj, to je prostě něco, co SI koupěj za cizí prachy..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 10:49
- Nahlásit

zbrnd
nejaky pozitiva jo, ale ne pro Tebe
ty to dycky necim zabijes ale jo, i pro me.... neopravila eu treba nejakou pamatku na ktere sem se byla podivat?

birma
ale nekdo se nestydi a ty prachy jim klido da - pak si lidi prectou cestopis, takze vidi, ze neco za to dostali a sou spokojeny, kdo dat nechce, neda, ze jo

me, kdyby nekdo dal dvacet tycek at jedu na dovcu, ta si nestezuju... pac ono treba kdyz nikam nejedes, musis chodit do prace a kdyz nekam jedes na dyl, vetsinou musis dat vypoved, takze ja zas chapu, ze kdyz treba dostanou prachy, pojedou, pac prijdou o ten jinej prijem a tohle se jim bude hodit a kdyz ne, nepojedou a zustanou radsi nekde makat v praci

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 11:01 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

cernej caj
neopravila eu treba nejakou pamatku na ktere sem se byla podivat?
Eu ji opravila jo? Prt! Zaplatila sis to stejně Ty a stalo Tě to rozhodně více než kdyby to přes EU nešlo. Díky EU je vše mnohem méně transparentní a mnohem lépe se šidí. Vem si za muže třá Andreje a EU pro Tebe bude mít význam, pak jo.

ty to dycky necim zabijes
ale prt, ti co volili ANO pro vstup to zabili

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 11:03
- Nahlásit

birma

cernej caj

nezlobila, ale musela bych se za sebe strašně stydět, kdybych po cizch lidech chtěla, aby mi zaplatili dovolenou..

PŘESNĚ, ty jo mě je trapně za ně. Jájsem nepochopila ani kamarádku, která si vzala na dovolenou půjču 60 litrů. Kurnik, buď na to mám a nebo našetřím a nebo nemám, proč si dělat dluhy, za něco co není nezbytně nutný? Jakej je rozdíl půjčit a našetřit? stejně ty prachy tak jako tak vydá, ne? Nechápu to. A tohle už vůbec ne , přijde mi to nechutný.
zbrnd

a jsou tak zdegenerovani ze zaplati jinejm, aby se bavili za ne a pak s nimi sdileli svy zazitky - to neni chorobny zbrndi vyplod to je realita

já vim. no pro mě fakt až jako nechutný. Pochpím, že lidé poprosí o peníze na operaci bližního nebo svoji, ale tohle?? Nechápu a nechci chápat

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 11:08
- Nahlásit

PetraK
já vim. no pro mě fakt až jako nechutný. Pochpím, že lidé poprosí o peníze na operaci bližního nebo svoji, ale tohle?? Nechápu a nechci chápat
tak to je prostě výsledek vývoje....ono ten crowdfunding začal hodně kolem videopcher kde to davalo smysl, vychazelo to z toho, ze vyvoj hry je draha zalezitost ado nekterych typu her investori nechteli investovat zjednodusene reseno, tak se proste lidi sebrali a takhle si to zafinancovali sami..a pak se tenhle system rozrustal a rozrustal i na jina odvetvi.....a dnes to vyuziva spousta majetnych k podpore svyho podnikani...kdyz jsou lidi blbi a platej, jejich vec ...
Takova DVTV na startovaci to je na muj vkus dobra sranda vzhledem k toimu, ze placaj o nezavislosti a pod....ale lidi jsou tupy chovada a platej .... no co na to rict? proste prirozena selekce .... neb blbym svet nepatri

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 11:13
- Nahlásit

no jo, je to síla, říct zaplaťte mi cestu a já vám pak řeknu, jak hezký to tam bylo
ale teda popravdě, ti lidi co na to přispějou si ani nic jinýho než přijít o prachy nezasloužej, takže nakonec jsou asi spokojení všichni
cernej caj
birma
jste moc měkký

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 11:14
- Nahlásit

PetraK
ty by klidne mohla pouzit startovac nebo neco podobnyho na ty svy pameti .... ale jako zaklad bych dal elektronickou podobu ty knihy, presne si spocital, kolik chces penez za to, ze to napises, to by byla prvni castka...tim padem pokud by se vybralo ty bys mela hned svy penize a mohla distribuovat ebook bud zadara nebo za par korun nebo na to nabalit dalsi aktivitu nejakou treba reklamni no a tisknout by se tisklo jen kdyby lidi vybrali dostatek penez na vytisteni te knihy ...u techto kampani je hlavne dlezita le informovanost potencionalnich prispivatelu dopredu ... takze kampane na soc sitich, v kounite atd

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 11:16
- Nahlásit

no jo, je to síla, říct zaplaťte mi cestu a já vám pak řeknu, jak hezký to tam bylo
ale teda popravdě, ti lidi co na to přispějou si ani nic jinýho než přijít o prachy nezasloužej, takže nakonec jsou asi spokojení všichni

tak ono dost tech, co chteji vylozene zaplatit vylet ci dovcu neuspeje .... vetsinou hodne uspeji ti, co nabidnou neco noveho proste, neco co lidi nadchne

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 11:17
- Nahlásit

cernej caj
pac ono treba kdyz nikam nejedes, musis chodit do prace a kdyz nekam jedes na dyl, vetsinou musis dat vypoved
tyjo ale 1600 km na kole pro zapálený bikery to je tak na tři tejdny ne? Kvůlivá tomu určitě nedávaj výpověď.
Jako kdyby dělali roční přejezd Emeriky od seberu k jihu nebo Asie od východu k západu či tak něco (myslim jako od nejsevernějšího bodu Kanady do nejjižnějšího bodu Chille, plánovali k tomu celovečerák a přednášky po republice, tak prosím, ale tohle?)

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 11:21
- Nahlásit

zbrnd
no tihle uspěli asi jen že s sebou vezou toho psa, kterej je v podstatě chudák a stráví 3 tejdny ve vozejku

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 11:23
- Nahlásit

birma
celkem zajímavý by mohlo bejt i projítí celý nějaký tý evropský turistický cesty,, info o tom jaký to kde je ohledně tý cesty by asi bylo zajímavý pro hodně lidí

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 11:24
- Nahlásit

PetraK
neni vsechno zase oupa spatny
treba tahle holka/pani/slecna
http://peggymarvanova.cz/
https://www.startovac.cz/projekty/peggy-na-zavode- zavodu/
taky vybrala penize na startovaci zrovna na ten zavod, kterej tedkoms jedem ale vypada to, ze ona i pomaha ostatnim....profi sport dnes zije ze sponzoru a kdyz nekdo u toho navic i pomaha....to zni skoro jako plus ne?

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 11:28
- Nahlásit

Maya
celkem zajímavý by mohlo bejt i projítí celý nějaký tý evropský turistický cesty
to jo, pěších cca 5000 km už něco vydá

zbrnd
treba tahle holka/pani/slecna
zajímavý! ukládám si k prostudování

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 11:37
- Nahlásit

zbrnd
to je zajímavý, má tam i Šediváčkův long, to jsem ani nevěděla, že se i jezdí na kole

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání