Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 11:38
- Nahlásit

birma
, pěších cca 5000 km už něco vydá
no kdyby ti to někdo zaplatit, nešla bys?

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 11:39
- Nahlásit

dnes zase nějaký změny v seznam mapách
http://www.lupa.cz/clanky/seznam-se-pripravuje-na- sezonu-mapy-cz-se-naucily-planovat-vylety/#utm_sou rce=rss&utm_medium=text&utm_campaign=rss

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 11:48
- Nahlásit

Maya
kdyby ti to někdo zaplatit, nešla bys?
bych šla i kdybych na to měla ze svýho teda ne všechny, některý mi přišly pro mě nezajímavý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 11:52
- Nahlásit

zbrnd
to s tim andrejem to jako asi nemyslis andreje od nas z prace co ma dve deti a je rodilej brnak, co

ale zas je vyhoda, ze kdyz kamos zapomel doma ten OP, ze se do dolomit dostal

Maya
to me by se libilo velmi ty dalkovy turisticky cesty zkusit.

jinak sou i znamejsi cz cyklo par, co objezdil hafo zemi se psem a ten pes nevypadal ze by se nejak trapil. Nevzpomenu si, ale myslim sou oba ucitele, pes labrador

ps kdyz se jezdi na lyzich, proc ne na kole? (a myslim ho jezdi honza kopka tez)

jinak ja bych klido sla, kdyby mi nekdo dal mega (at nemusim chodit do prace a resit pak novou praci a mela na splatky

jinak na cykloserver.cz sou nove i turisticky trasy nekterejch evropskejch turisticky znamejsich oblasti

PetraK
a tak ja to chapu, ze si kamaradka pujcila, ja su taky zadluzena az na pudu a trauma z toho nemam...

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 11:59
- Nahlásit

ten popis je docela vtipnej
tak kdo udělá testík?
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/175 7-zlocin-v-primem-prenosu-kazdy-z-nas-je-v-nebezpe ci-mame-sanci-s-marmeladami-jak-prezijeme-katastro fu-sedmdesat-dva-bodu-mysleme-a-konejme-dokud-je-c as.htm

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 12:07
- Nahlásit

Maya
juchuuuu mam +10 ale to je i celej web s forem zabyvajici se touto tematikou (preziti, prvni pomoc, jidlo, doprava) v pripade nouze

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 12:24
- Nahlásit

cernej caj
web existuje, ale ten ti jaksi potom už bude k ničemu když to nemáš nastudovaný a připravený teď

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 12:25
- Nahlásit

cernej caj
tady to máš
Pokud jste dosáhli méně než 20 bodů, asi to nezvládnete. A co víc – dost možná už je pozdě na to s tím něco dělat.

já si ho snad taky udělám, nebudu mít ani těch 10

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 12:26
- Nahlásit

já měla 18 heeeeč i když teda s předpokladem, že se stihnu před kolapsem přestěhovat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 12:29
- Nahlásit

birma
tak to bysme sice neprezili ani jedna ale fakt nevim, v cem je chalupa v lesich lepsi nez chalupa na vesnici

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 12:31
- Nahlásit

tak 16, ale hodně z toho dělá vlastní studna, topení, zahrádka a potok s rybníkem vedle

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 12:32
- Nahlásit

Maya
jj, taky bych mela rybnik v dochazkove vzdalenosti, ale zas mam doma moznost vareni bez siti, moznost topeni bez siti a ten suchej zachod se taky muze hodit a my muzem snist psy

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 12:32
- Nahlásit

cernej caj
ale fakt nevim, v cem je chalupa v lesich lepsi nez chalupa na vesnici
v bezpečnosti, chalupu v lesích těžko někdo najde, barák na vesnici ti vyrabuje první horda chlapů s bouchačkama a že pušky, minimálně lovecký, má doma kdekdo

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 12:34
- Nahlásit

cernej caj
a my muzem snist psy
a pravda, to tam chyběla otázka na vlastní zdroj masa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 12:38
- Nahlásit

Maya
ale tak birma je taky na vesnici, sem ale myslela tak nevim, v cem ji stehovani pomuze

njn, abych prelestila katanu az jim dojde munice i kdyz ono i kulickovkou do oka to muze byt konecna

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 12:38
- Nahlásit

cernej caj
takhle se dělaj ty supr fotky

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 12:46
- Nahlásit

cernej caj
birma je taky na vesnici, sem ale myslela tak nevim, v cem ji stehovani pomuze
v tom, že se z bytu v aglomeraci s ústřednim topenim a vodou z kohoutku dostanu do domu se zahradou, studnou, kotlem na dřevo, zdrojem dřeva....

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 12:50
- Nahlásit

cernej caj
a taky ta vzdálenost od města je důležitá, protože samo lidi z paneláků po pár dnech bez jídla, udělají nájezdy na okolní vesnice, takže 100 km daleko by bylo super, akorát to je dimenzovaný na USA, se obávám že tady u nás se žádnej domek, kterej to má do nejbližšího města 100 km, není

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 12:54
- Nahlásit

cernej caj
Myslel jsem největšího československýho Andreje

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 12:59
- Nahlásit

Maya
se obávám že tady u nás se žádnej domek, kterej to má do nejbližšího města 100 km
tak ono záleží, jak velký to město má bejt, že jo. Pokud třeba větší než 100 000 obyvatel (což je podle mě přibližně ta limitní velikost, kdy lidi už z velký části nemaj vlastní pozemky přímo ve městě nebo jeho naprostý blízkosti a blízký okolí si vydrancujou brzo), tak už se jich pár určitě najde

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 13:02
- Nahlásit

JJ tyhle testy na zvysovani obratu nejsou spatny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 13:05
- Nahlásit

zbrnd
toho asi neznam

birma
ale 100 bdou mit I cb, ne? a je ortazka zda splnis 100 km i pres hranice.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 13:08
- Nahlásit

zbrnd

ty by klidne mohla pouzit startovac nebo neco podobnyho na ty svy pameti

jo jo, psala už mi o tom před časem i právě čajda. Jenže to není moje parketa, já si nechci říkat někomu o prachy. nedělala jsem to nidky, vžycky všechno pěkně po svým a za svý.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 13:11
- Nahlásit

PetraK
tak to udělej po svým a za svý a dej tio na ten startovac az pote ....a podle toho, co si lidi zaplati, tak to uvolnis...kde je problem?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 13:13
- Nahlásit

cernej caj

a tak ja to chapu, ze si kamaradka pujcila, ja su taky zadluzena az na pudu a trauma z toho nemam...

no jo, tak každej to vnímá jinak. Pro mě je zbytečný půjčit si na dovolenou.Jsou věci, bez kterých se člověk - ne neobejde, ale je to bez nich složitý - lednička, pračka, ale dovolená? Tak si na ni našetřím- je to stejné, jen to mám dopředu , neplatím to až poté. Přijde mi nebezpečný si dopřávat, když na to nemám a nevím, co se může navemblovat do cesty a pak budu v hajzlu. Nebezpečí si užiju radši jinak. Tím ale neříkám, že to tak každem musí mít, jen že to nechápu. Navíc, když mám na sebe navázaný další,kteří ode mne odvisí /děti, psy, partnera/

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 13:14
- Nahlásit

cernej caj
toho asi neznam
tady ho máš

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 13:22
- Nahlásit

Maya

testík

osmnáct, tak jdu do fronty :cry.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 13:30
- Nahlásit

PetraK
myslim, ze testik je spatne pojaty, pokud by mel opravdu svedcit o tom, jak kdo dopadne

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 13:33
- Nahlásit

birma
no já myslím, že stačí i malý město, ven si 20 tisíc obyvetal, z toho polovina v paneláku a co sežere denně 10 tisíc lidí, do tejdne by bylo vyrabovaný 20 km okolí podle mě

teda venku je zase průtrž, doufám, že dneska mě to nechytne cestou z práce jako včera

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 13:39
- Nahlásit

zbrnd

já na testíky tohleto - z vysoka to... kašlu. Jen mě momentálně něco naštvalo v práci, co mi práci přidělalo a nemůžu s tím nic udělat, tak jsem šla pustit myšlenky do jinam, páč je mi jasný že nemaje vesty ni pletené natož speciální v testu jmenované, budu to mít spočítané

Maya

no já myslím, že stačí i malý město, ven si 20 tisíc obyvetal, z toho polovina v paneláku a co sežere denně 10 tisíc lidí, do tejdne by bylo vyrabovaný 20 km okolí podle mě

však stačilo, co ukázaly povodně. není třeba míti ilůze o lůze.

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání