| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 14:53
- Nahlásit
Xerxová
A hečheč - napsal mi ráno hlavní poradce klubu, že dostal z Portugalska doložené chybějící kusy v Najtím rodokmenu
no supééééééééééééééér!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 14:55
- Nahlásit
máte někdo zkušenost s e-jízdenkama na bus? když tam píšou, že nní potřeba tisknout, tak se ukazuje řidiči co?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 14:57
- Nahlásit
PetraK
tak todle mám cajk, páč programově jsem neinformovaná a nevědomá, neb jak jsem ti huž jednou říkala, odstřihla jsem se, co tošlo, takže tohle mě nezaskočí. Kdybych nemusela, nemám ani ten mobil pitomej, pravda jak se těmto technickým sasrakům nevěnuju - mohu míti časem problémy, až se svět posune dál, neb se třeba ani nedostanu domu, neb tam bude něco chytřejšího než já /a tetkon nemám na mysli nějakou bloncku , ale techniku/
bošínkusvatoprostý to je trochu jiná nevědomost truhlíštu...popros mým zbrndím jménem pana Brtníka, ať se Ti to pokusí vysvětlit, ju?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 14:58
- Nahlásit
Maya
máte někdo zkušenost s e-jízdenkama na bus? když tam píšou, že nní potřeba tisknout, tak se ukazuje řidiči co?
boobs?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 15:01
- Nahlásit
zbrnd
boobs?
Ty dneska perlis.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 15:01
- Nahlásit
birma
tak já Ti teda taky přeji, ať se zas tak mc neodlišuji, vše neej a dobrou chuť
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 15:03
- Nahlásit
Xerxová
napsal mi ráno hlavní poradce klubu, že dostal z Portugalska doložené chybějící kusy v Najtím rodokmenu.
To byla rychlost teda. Meteleskumbleskum hadr.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 15:06
- Nahlásit
zbrnd
ať se zas tak mc neodlišuji
řekla bych, že jsi s tím začal krapet pozdě, ale i tak děkuju
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 15:08
- Nahlásit
Fifi tsss - ještě mu není rok a půl... tak teď ještě zjistit na plemenné knize, jak chtějí naši změť různých polotovarů doložit.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 15:09
- Nahlásit
birma
jakože jsem Ti měl začít přát už dříve než se vědělo o těch háčcích?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 15:09
- Nahlásit
birma
tak ted nevim, zda ti poprat nebo teda jindy
PetraK
a tak to v tomhle se neshodneme, pac ja si myslim, ze pujceni na nic neni nezbytny z hlediska, ze prece zvladnes byt i mesic bez pracky a chodit k sousedum nebo prat v ruce... ale doprat si neco ted a hned je proste lepsi, protoze nemusis mit to nepohodli pri cekani. Ale ja asi nejsu dobrej priklad, vzhledem k tomu ze su tady asi jedina nerozumna zadluzena
Xerxová
gratulaceeeee
zbrnd
aha, tendle me vubec nenapadl, asi tim ze ignoruju veskery media krome cezetka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 15:21
- Nahlásit
cernej caj
protoze nemusis mit to nepohodli pri cekani
jaký je nepohodlí při čekání na dovolenou? s pračkou atd. to chápu, ale toto? navíc když si vezmeš, že u půjčky platíš prachy navíc, tak vyhodit ty prachy jen tak do luftu kvůli dovolený, kterou mít nemusíš, mě taky připadá u člověka co smrdí korunou jako zbytečnej luxus
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 15:22
- Nahlásit
Xerxová
a to šlo teda rychle, ohledně PP jsem slyšela i horší storky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 15:24
- Nahlásit
Maya
no treba ten, ze bud na ni muzes jet nebo na ni 10 let setris a treba kdyz mas spatnej zdravotni stav a muzes jet ted nebo nikdy?
jak rikam, ja na tohle nejsu vhodna osoba, pac ja mam taky pujceno nemalo penez, takze moralizovat o pujcovani jinejch lidi fakt nemuzu, ze jo. Navic mam taky pujceno na neco, co sem si kupovat nemusela
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 15:40
- Nahlásit
cernej caj
tak to jsou prostě různý priority, já to zase vidím z toho pohledu, že co když ti ten horší zdravotní stav nebo cokoliv dalšíhho znemožní pak tu půjčku splácet a ty přijdeš o všechno včetně střechy nad hlavou jen kvůli něčemu, cos ani mít nemusela?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 15:42
- Nahlásit
Maya
ccajik je konzumentka jaksepatri, ja myslim, ze z ni ten Andrej a podobni musi mit radost
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 15:43
- Nahlásit
zbrnd
no, to je to mládí, holt nic jiného neznají
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 15:44
- Nahlásit
to je vec pohledu, je to jisty riziko a ja treba su ochotna to riziko podstoupit a jiny lidi ho spu taky ochotny podstoupit. dokonce sem cetla, ze je ns svatbu vyhodny si pujcit, psc nemudus setrit a vratis to bsnce z daru obratem a tudix za minimslni naklady na urocivh.
horsi je, se nektery lidi si ty rixika neuvefomuji.
ale ja bych si klidne pujcila znova byt v ty situaci zas.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 15:45 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
chci si koupit tu pouštní růži, jak o ní mluvila tuším denyk a koukám tam mají zajímavý pokojovky, vánoční třešeň si asi vezmu taky, švestka pokojová je prej s fujky latexovým mlíkem, tak to nechcci, ještě jdu prozkoumat jahodový stromek
a určitě vezmu bylinky proti molům
http://www.garten.cz/a/cz/3085-eugenia-myrtifolia- martej-myrtolista/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 15:45
- Nahlásit
zbrnd
presne tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 15:47
- Nahlásit
jahodový stromek, to jsou věci
http://www.ireceptar.cz/zahrada/pokojove-rostliny/ psidium-jahodovy-stromek-je-pokojova-rostlina-plod ici-skvele-ovoce/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 15:49
- Nahlásit
cernej caj
tak u svatby nevím, tam bych asi váhala, zvlášť pokud ty prachy nejdou na nějakou zbytečnou honosnost, ale na normální svatbu jako jste měli vy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 15:53
- Nahlásit
maya
jen rikam, ze lidina to dneska maj ruzny nazory a zatimco ja bych si nepujcila treba na dovcu,jinej by si nepujcil na bydleni, pac jsko je rozdil dplacet 100 t anebo 1mega ze jo... a z tohoto hlefiska je financne bezpecnejsi dovolena nez dum
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 15:54
- Nahlásit
Maya
nějakou zbytečnou honosnost, ale na normální svatbu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 16:04
- Nahlásit
Maya ještě neříkej hop... ještě není přeregistrován. Třeba udělají v Portugalsku změnu ve vedení klubu a já s nějakým potvrzením budu zase nahranáu
Ale ne - myslím, že už to směřuje k úspěšnému konci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 16:07
- Nahlásit
zbrnd
.popros mým zbrndím jménem pana Brtníka, ať se Ti to pokusí vysvětlit, ju?
techniku? techniku vysvětlovat netřeba!
ať se zas tak mc neodlišuji,
: neneééé nenenene
bože žbrndo!! Ti se jistojistě přitížilo !! Pudlika!! Dort jako pudlika!! Nadbůchsnámiazlýpryč, se žbrnďou je zle!
Xerxová
A hečheč - napsal mi ráno hlavní poradce klubu, že dostal z Portugalska doložené chybějící kusy v Najtím rodokmenu
a hele tak ses dočkala!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 16:13
- Nahlásit
Maya
aký je nepohodlí při čekání na dovolenou? s pračkou atd. to chápu, ale toto? navíc když si vezmeš, že u půjčky platíš prachy navíc, tak vyhodit ty prachy jen tak do luftu kvůli dovolený
no přesně. navíc když pak přijde něco nečekanýho jsem v průšvihu, kvůli něčemu, co jsem si mohla klidně dopřát později a nemusela jsem tak v tom průšvihu být.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 16:18
- Nahlásit
tohle je tezky, no. lidi, co si pujcly betou proste pro to maj svoje duvody, I kdtyx my je treba nechspem. ja byvh si domecek nikdy koupit nemohla pac pri najmu bych usetrils minimum a nikdy bych to mega a pul neusetrila... takhle di hned vemubpujcku. nsjem platim do "svyhi" a misto 60 ti let najmu mam 20let hypo skoro v fene najmu a proste chapu, ze nekdo si nikdy nrpujci, ale me to prijde fakt vyhodny si pujcku vzitt. a nekomu prijde ok si vzit pujcku na fovcu proste
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 16:21
- Nahlásit
a ten prusvih je vec se kterym pocitat musim a jesyli prijdes o praci tak uz je jedno jedtli nemas na nsjem nebo na hypo... vlastne neni, barak muzes prodat nebo pronajmat, byt do kteryjo 30 let platis najem a pak te vyraxi ze dne na den fakt neni vetsi jistota
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2015 16:23
- Nahlásit
cernej caj
no jo, když máš právě dom, tak i když je hypo, tak přijdou -li problémy, máš tam šanc na řešení, i když to nejhorší bude, že dům prodáš, ale máš pořád něco v ruce, když si napůjčuješ na dovolený a spol., máš prázdný ruce a nic za zády. Půjčit si na auto je taky někdy nezbytnost a zase, když je nejhůř můžeš ho ale prodat.
|