Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 19:51
- Nahlásit

Maya
oni v tehle drobnych kurzech asi netocej mylyjouny, to to punde pomalicku, ale tak to neznamena ze musime 1500 vyhazovat ni?

cernej caj
ja zvazuju, ze si zajedu na fotokurz a ty me ted takhle odrazujes
Na jakej fotokurz? Jestli ke Cvrčkovi, tak to Tě odrazuju jakože velice, ale jinak proč ne.
ale zas si rikam, ze jednou snad z toho ty pekny fotky padat musej
a dyk mas hezky fotky ne? cos e Ti nezda?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 19:57
- Nahlásit

Čaj nejlepší kurzy digitální fotky má u nás U3V (univerzita třetího věku). Třeba měli semestr Jak fotit vnoučata - aneb děti v pohybu
Ti studenti jsou frajeři. Řadě z nich je i 80+ a zapíšou si nejen focení, ale i úpravu fotek na PC, k tomu přihodí angličtinu či němčinu, nějakou tu historii a třeba i Teorii a praxi bridže a chodí do školy celý týden... Výber předmětů je veliký - od tělocviku pro starší a pokročilé po fyziku...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 20:04
- Nahlásit

zbrnd
ke cvrckovi nee
kdyz me prijde, ze skoro stejny fotky padaj v pohode i z fotomobilu a 10let starejch kompaktu a rada bych mela nekdy i takovou tu "wow" fotku, i kdyz treba jednu za zivot

Xerxová
se obavam, ze na u3v su moc mlada

jinak teda nekdy je to s podivem, co dedeckove a babicky zvladnou, i na tom zajezdu byli lide ve veku mych rodicu a kondicku teda meli vyrazne lepsi, ja porad nekde na chvostu a dohnat je nebylo snadny

zbrnd
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 20:08
- Nahlásit

cernej caj
ja teda nejsem odbornik, ale me se ty fotky libi, vetsina z nich dokonce hodne

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 20:10
- Nahlásit

asi mi definitivně ruplo v bedně koukám tak na fotky od kafe, od Xerxů a říkám si, že už strašně potřebuju vypadnout, navíc se s mámou hádáme jak psi. Ta dneska odjela, vrací se ve středu. Tak zvažuju, že bych ve středu vyrazila na čundr - tak na 5-7 dní akorát nevím kam, jak to naplánovat, jestli si unesu batoh a jestli nás v noci někdo nezamorduje, protože Adam je hlídač na baterky

zbrnd
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 20:11 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

cernej caj
kdyz me prijde, ze skoro stejny fotky padaj v pohode i z fotomobilu a 10let starejch kompaktu
to nevim, ale nemyslim..si nekdy vem kompakt a delej stejny zabery pro srovnani ... a dnes hraje vlkou roli taky zpracovani tech fotek a to nemyslim jen v modelingu...je takova doba prikrasluje se vsechno vlastne

co je wow fotka? jakoze "wooow, to je ale rozmazany drapek!"

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 20:11
- Nahlásit

Čaj já si taky myslím, že fotky máš krásný. Nepřeplácaný, ostrý. Jasně - měli jste kliku na parádní počasí... Když budeš fotit hodně, tak se nějaká ta SUPER fotka objeví a ne jedna...

U3V je od padesáti... máš čas

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 20:14
- Nahlásit

birma myslím, že po lesích a horách mordýři nechodí... neboť potenciálních obětí je maličko... Jizerky i Lužky se teď slušně napily... bude vlhko...

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 20:19
- Nahlásit

Xerxová
myslím, že po lesích a horách mordýři nechodí... neboť potenciálních obětí je maličko...
to si přesně říkám, ale upřímně - večer sama ve spacáku musim bejt hodně utahaná, abych nad tím nepřemýšlela
Jizerky i Lužky se teď slušně napily... bude vlhko...
vlhko mi zas tak nevadí, pokud to naplánuju přes nějaký místo s hospodou, kde bych osušila aspoň nějaký svršky. Rozhodně lepší než vedro.
Ještě uvidim, jak mi to vyjde se zákazníkama a tak. Přeci jen je to delší doba a hoodně na rychlo v mnoha směrech

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 20:20
- Nahlásit

zbrnd
tak od tebe to he pochvala, dik

birma
vyraz. ps co vylet pristi sobotu? budu ca hodku od prahy, jestli by se ti to hodilo. ale cundr budes mit taky fajn

xerxova
jj, sakra kliku

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 20:45
- Nahlásit

cernej caj
Moc pekny fotos, cajdo. Z nekterych me brala zavrat i jen pri prohlizeni.
birma
Tak zvažuju, že bych ve středu vyrazila na čundr - tak na 5-7 dní
Teda na to, ze si o vikendu chcipala, mas dost energie. To naber treba smer Honza, at mas nakej vychozi bod jistej, kdyz by bylo nejhur.

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 20:52
- Nahlásit

Fifi
na to, ze si o vikendu chcipala, mas dost energie
to je jedna z věcí, co mě odrazuje druhá je pohled z okna
Nejspíš jsem se natolik vyčerpala hledánim možný trasy, že to vzdám předem
To naber treba smer Honza, at mas nakej vychozi bod jistej, kdyz by bylo nejhur
tam se mi nechce, mám to tam prochozený.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 21:13
- Nahlásit

birma
Nejspíš jsem se natolik vyčerpala hledánim možný trasy, že to vzdám předem
tak nemusis na tolika dni, neco kratsiho ti jiste klapne?I vzhledem k chcipovi to bude asi rozumnejsi. A z okna pohled, ani nemluv, u nas dneska asi tri bourky. Palice tresti. A Trolditko naznalo, ze v nejvetsim slejvaku se prece intelygent vycura doma - tak byl uchopen a potupne vynesen, zmokli sme jak slepice.
Vecerni bobek vypada take v poradku, tak srajda zazehnana a nikomu dalsimu ji, zduranuji, neposilam!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 21:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brej večír. Střihli jsme si krásný odpoledne!! Mooc krásný, sice krápalo, ale nevadilo. Bubirumíčci si hráli, si cvičili a byli velevzorní - naprostá krása, pohoda a zábava. Rumíček moc hezky poslouchal. Fakt jsem si to hrozně užila Sice jen hoďka a 3/4, ale velmi intenzivně využitý čas. A Rumíček tetkon spinkáá, zato Bubi zevluje, aby o něco nepřišla. A já páchám licenční smlouvu na ten článek. A koukám na fotky z Pecky

Rumíček cvičááá

Rumííčkůůů Léééhni!

a Rumííčeek blbečéék, vy plazuje jazýčeeek

sem vodloženej

Rumíček a dvě hárafky aneb učím se fungovat u háravek

Rumajzl nejni žádný béčko a tak skvěle běhá áčko

Vocenili Rumíčka

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 21:40
- Nahlásit

PetraK
Rumíček supeeer! Jen teda ty na všech fotkách vypadáš, že spíš

zbrnd
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 22:07 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Ty holínky čtverečkovatý poskytl na natáčení Rocco Siffredi?

Birma
že spíš
sle prt, prostě jen zaostřuje pacičky

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 22:10
- Nahlásit

birma

taky jo, páč jsme každej den kalili až do božíhá rána, proto taky vypadám, jak šest tejdnů starý noviny.

zbrnd
Rocco Siffredi?
ešivá je dodal do Peníku, tak jo. ale má smůlu, rozpadly se mu

a kdo je kurnik Roko Zigfrýdi? . Něco mi to říká, ale propitý buňky si ne a ne vzpomenout

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 22:11
- Nahlásit

zbrnd
sle prt, prostě jen zaostřuje pacičky

ani náhodou. já byla ráda, že zaostřim tak někaj do prostoru

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 22:17
- Nahlásit

cernej caj

ČAJDO - AŽ TU RÁNO BUDEŠ, TAK CHCI ABYS VĚDÍLA, ŽE TY FOTKY JSOU VELEKRÁSNÝ!!!! Není tam ani jedna, která by měla chybu. Tak ještě jednou řekneš, že neumíš fotit a rozdupu ti to dělo . škovná jsi.

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 22:19
- Nahlásit

PetraK
páč jsme každej den kalili až do božíhá rána, proto taky vypadám, jak šest tejdnů starý noviny.
napadlo mě to, ale nechtěla jsem tak na plnou hubu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 22:25
- Nahlásit

birma
napadlo mě to, ale nechtěla jsem tak na plnou hubu..

no ono je to tak vidět, že to je člověk buď taktní, když to neřekne a nebo slepej, když to nevidí. Utěšilo mě, že když jsem na fotce viděla ÁLenku, tak ta, až o dvě století mladší, nebyla na tom o mnoho lépe .Nicméně uznávám, že to bylo hrozný, tejden sem pak chodila v dřevákách, páč jsem se neomhla ohnout při obouvání. Hrozilo, že se játrem propíchnu plíce a zemru . Spát každej den takhle ráno , navíc se dvěma nocležníkama navíc a do toho mít zapnutej mozek celej den............. a to od čtvrtka do neděle............ strašný!! a to jsme předtím prolezli poctivě ty Kérkonoše, takže už tak jsme byli polomrtví

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 22:30
- Nahlásit

PetraK
Tak ja mela oci jen pro Rumicka a tebe sem si nevsimala.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 22:33
- Nahlásit

Fifi
Tak ja mela oci jen pro Rumicka a tebe sem si nevsimala.

kéž by to tak uďáli fšicí , páč Rumíček je rozhodně vhodnější objekt ku zkoumání. Udělal mi tehdá radost u těch háravek. Při začátku cvičení z nich byl hyn a tak jsme se domluvily s paní, že mi udělá fižirantku a šlo to pak překvapivě dobře. On když chce, tak umí fungovat opravdu neuvěřitelně, jsem za to hrozně ráda.

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 22:33
- Nahlásit

PetraK
Spát každej den takhle ráno , navíc se dvěma nocležníkama navíc a do toho mít zapnutej mozek celej den............. a to od čtvrtka do neděle............ strašný!!
To mi povídej na agi táboře 4-5 hodin denně na place, to je pro mě zabíračka na mozek i na nohy, k tomu běžný procházky a prohýřený noce tejden f kuse

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 22:34
- Nahlásit

je to ještě horší, než jsem si myslela!!! nevypadám tam jako spící, ale jako dementnííííííííííííííííííííííííííííí!! jehehéé. A jdu ven s psima a spát, ať ráno nevypadám dost podobně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 06:50
- Nahlásit

fifi
tsk gratuluju k dasi pevne hovnote, to uz mas doufam zazehnano akorat blby to zmoknuti, ale zas ven by ani psa nevyhnal, tak trolik doufal, ze ho nevyzenes

trochu zavrate sem obcas mrla taky, ale v min pohodlnych mistech byla lana na pridrzeni a moc hich nastesti nebylo, jen ten prvni den

petrak
nas spat ve stoje pres den, psiska ti vsechno umi abys to dohnala a moooc dekuji za pochvalu

birma
fifi ma pravdu krz pocasi a nemoc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 07:54
- Nahlásit

PetraK
jeheeee ta s vyplaznutim jazykem, tam mas vyraz fakt slusnej

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 08:08
- Nahlásit

PetraK
to jsou přímo repre fotky
Fifi
tak to měl fakt Trolda asi z toho oleje, tak ještě ta lepší varianta a hlavně žes na to přišla a nemá tam zásoby dalších naolejovaných klacíků

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 08:23
- Nahlásit

tak už to maj i jako hlavní zprávu na novinkách, ale teda trochu zmatečnej paskvil, protože jako co zveřejnění na vlastních stránkách a většina takovejch kostelů a hradů a zámků už má asi autorský práva architekta dávno promlčený ne?
http://www.novinky.cz/domaci/373066-zverejnovat-fo tky-budov-treba-z-dovolene-ma-byt-trestne.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 08:26
- Nahlásit

Maya
ale ja ted nekde cetla, ze se to snad ma tykat jen nejakych verejnych publikaci, ze nejaky osobni galerie, facebooky a tak by mely byt ok...

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání