Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 20:45
- Nahlásit

PetraK
no jo, věčný dítě.
Stene, si chtela napsat, vid. Troldak bude asi to samy, navic ma urcity bukvickoidni sklony (enyky denyky, dlouho ses tu neukazala, jak je? ) - novej krem na gesicht a on se muze zblaznit. Ale vcera byl uzasnej, krasne podaval spadly veci ze snehu, pri schovavacce pouzil hlavu, nos a zadna panika, byt jsem se do zeme propadla.
Mamca at si to v hlave nejak prebere, aspon trochu a je ji lip.
Xerxová
takhle s náma sáňkovala Betka - přední nohy na sáních.
to je pekny. Ja sjizdela v duchodkach jeden kopecek coby mala a perdel me dycky drzel za bundu. U sanek za cepici.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 21:02
- Nahlásit

Xerxová

ta na schodech je boží

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 21:06
- Nahlásit

Fifi
roldak bude asi to samy, navic ma urcity bukvickoidni sklony (enyky denyky, dlouho ses tu neukazala, jak je? ) - novej krem na gesicht a on se muze zblaznit.

jo je to tady dobrá partička, Nýtek je taky takovej. Ad ty grémiky - Rumouš taky tohle zbožňuje
Enyky denyky to má tetkon trochu těžší
byt jsem se do zeme propadla.

žižkovnej chlapínek, žižkovnej
my jsme dneska kravli s kostéčkou ve sněhu, já vždycky postavila homoli nad kostéčkou a Rumouš hledal a bořil. Boření je prej veledobrej sport

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 21:31
- Nahlásit

tak - kadibarva vypadá nadějně. Vlasy dobrý, měla jsem si to teda na hlavu napatlat radši už včera páč 24 hodin je lepší tam nedávat žádný tůžidlo a nic, ale uvidíme, teď vypadaj "naobjemovaný" a pěkný. Jsem zvědavo ráno.

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 21:34
- Nahlásit

PetraK
Vlasy dobrý
Hlavne, ze nevypadaly a rano nebudes lebkoun.
Ad ty grémiky - Rumouš taky tohle zbožňuje
Troldas je priserna vonafka, cuby si toho nevsimaj a jemu se rozsirej zornice a jeee, juuuu, blemc.
Boření je prej veledobrej sport
To provozoval odpoledne, nejak mu to spadlo, Machalovi, v chodbe na hlavu, kdyz se dobejval pro hadr, kterej nutne potreboval.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 21:40
- Nahlásit

PetraK
v Lysý je už nějakou dobu v útulku vURLižloun, mlaďoch... doufám, že se ti to zobrazí

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 21:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
Hlavne, ze nevypadaly a rano nebudes lebkoun.

no a doufám, že to tak i zvostane , páč se jinak nemám jak barvit.

a jemu se rozsirej zornice a jeee, juuuu, blemc.

přesný, jak se namažu mandlovým olejem s levandulí, je jak fetka

nejak mu to spadlo, Machalovi, v chodbe na hlavu, kdyz se dobejval pro hadr, kterej nutne potreboval.

Rumouš byl za máchala v pátek, půjčila jsem si od Danušky ten sušák několikapatrovej. A než jsem tam dala prádlo, zlobila jsem Rumíčka tím, že jsem na nejvyšší patro položila krysu, chodil po zadních a tlapkama pracoval, až jedno patro shodil, což ho lehce zaskočilo, ale nedal se a nakonec se ke kryse propracoval.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 21:43
- Nahlásit

birma

v Lysý je už nějakou dobu v útulku vURLižloun, mlaďoch... doufám, že se ti to zobrazí

já o něm vím vím, vím ale nejsou podmínky.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 21:54
- Nahlásit

PetraK
já o něm vím vím, vím ale nejsou podmínky.
tak třeba narazíš na někoho, koho okouzlej Bubirumíčci a zároveň nebude mít v hlavě nastláno a řekneš mu o něm

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 21:57
- Nahlásit

birma
a zároveň nebude mít v hlavě nastláno

již roky kolem sebe takový lidi nevídám . Jedinej v mým okolí, kdo není zapsovanej a komu bych psa svěřila je Danuška, jenže ta na psa nemá podmínky.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 21:59 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

PetraK
již roky kolem sebe takový lidi nevídám
náhoda je blbec neházej zbraně do obilí

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 22:04
- Nahlásit

birma

tož to není pesimismus, ale realita, mám kolem sebe úzký okruh lidí, ti co jsou psovhodní, jsou zapsovaní - až na tu sousedku, zbytek je psůmnevhodný

birma
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 22:10
- Nahlásit

PetraK
to je mi jasné, že to není pesimismus, mám to v okolí nachlup stejně. Spíš jsem si říkala, že třeba někdy na procházce potkáte náhodně někoho úplně cizího, kdo s Buborumíčkama roztaje a svěří se, že mu nedávno odešel do psího nebe jeho úžasnej pes a on se pomalu poohlíží po novym a tobě bude připadat rozumnej, tak mu o něm povíš (Jak moc je to proavděpodobný mi je úplně jasný, netřeba na to upozorňovat)

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 22:13
- Nahlásit

PetraK
zbytek je psůmnevhodný
Nebo psumvhodny coby hracky.

Joo, dneska me dostala v uzas jedna zenska, zrejme hrda babicka si tlaci kocarek na vesnici a v ruce flexinu. Zpomalim, radsi, bo kocarek a ruka upazena s flexi, konec snury se psem nikde. Pochopite nekdo, ze mela krysarika ci co to bylo, na druhy strane silnice??? Na flexine?? Kdybych jela normal dal, ci nekdo jinej v protismeru, tak asi pneu schroustnou snuru a pak i psa, radsi nedumat. To k ty vseobecny debilite.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 22:18
- Nahlásit

birma

Jak moc je to proavděpodobný mi je úplně jasný, netřeba na to upozorňovat)

no já si kolikrát říkám, že v podstatě svými psy a tím jak o nich navrch píšu, asi nedělám pro plemeno dobře, protože maďar je sám o sobě líbivej, když lidi vidí navíc, jak skvěle fungujou (a netuší, že se s tím pes nerodí), jak jsou to veselý a chytrý psi....... tak ho pak chtějí, já sama vím o třech psech, který byli pořízený podle Ešátorových článků - naštěstí pro ně, tam to klaplo dobře.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 22:19
- Nahlásit

Fifi
Pochopite nekdo, ze mela krysarika ci co to bylo, na druhy strane silnice??? Na flexine??

e??????????????????????
já myslela, jaks psala, žes zpomalila, žes šla se psem /psema? Tak tohle fakt hlava nebere.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 22:19
- Nahlásit

Maya
koukám ses měla přihlásit na ten závod v Laponsku co začíná za měsíc a jede tam nějaká češka na kole, prej ho ještě nikdo nedokončil, tak třeba bys byla první
no to neee dík todle mě fakt stačilo !

ale gratuluju, zbytek republikovejch magorů byl jak jsou koukala v tv, na Lysý hoře
tak daleko jsme nešli tam musel bejt taky pěknej mráz..

Xerxová

jsem byla s maminou v nemocnici - vezliyjsme tam věci - děda vypadá líp (infuze a kyslík zapracovaly), tak snad bude zase o trošku líp a vrátí se rychle domů

to je dobrá zpráva!

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 22:22
- Nahlásit

Fajka

nazdar blázne, užs rozmrzla, jo?

birma
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 22:26
- Nahlásit

Fifi
Pochopite nekdo, ze mela krysarika ci co to bylo, na druhy strane silnice??? Na flexine??
To si děláš prdel, že jo??? A cos udělala? Zastavilas a čekalas, až ti flexinou a krysaříkem nabourá do auta, nebo jsi jí dořvala?
(teď mě tak napadlo, že mít tam místo krysaříka vlkodava, tak by to po chroupnutí flexiny vtáhlo místo psa babu )

PetraK
už se nedivim ničemu - i u Adama mi lidi říkaj, jak to mám dobrý, že je takovej pohodář a zvládá třeba cestovat a jejich pes se nikdy nenaučí ani jezdit autem... U Ády to má prostě člověk všechno vysloveně zadara

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 22:26
- Nahlásit

Fifi
Joo, dneska me dostala v uzas jedna zenska, zrejme hrda babicka si tlaci kocarek na vesnici a v ruce flexinu. Zpomalim, radsi, bo kocarek a ruka upazena s flexi, konec snury se psem nikde. Pochopite nekdo, ze mela krysarika ci co to bylo, na druhy strane silnice??? Na flexine?? Kdybych jela normal dal, ci nekdo jinej v protismeru, tak asi pneu schroustnou snuru a pak i psa, radsi nedumat. To k ty vseobecny debilite.

ježíš to je teda kr...!

birma
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 22:27
- Nahlásit

Fajka
Jitka vypsala na konec února Posázavskej dogtrek, trasa cca 32 km. Dorazíte?

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 22:28
- Nahlásit

PetraK
nazdar blázne, užs rozmrzla, jo?

ajoooj, nebyl čáááás sem musela na nákup a a pak na návštěvu a tam měli zimuuuuu
sem si na teda jako dost vzpomínala takhle ráno kolem pátý v tom mrazu za jasu měsíce..že jak máš ráda tu zimu a sníh, že to by bylo něco pro tebe

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 22:29
- Nahlásit

birma
Jitka vypsala na konec února Posázavskej dogtrek, trasa cca 32 km. Dorazíte
jo jo koukala jsem ale nevím krz práci a DPHá a tady se plánuje nějaká a sraženina tak fakt zatím nevim ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 22:36
- Nahlásit

PetraK
jaks psala, žes zpomalila, žes šla se psem /psema? Tak tohle fakt hlava nebere.
Nee, ja jela autem. Zpomalila jsem kvuli kocarku, predevsim. Ta ruka upazena vypadala nejdriv, ze stopuje, az pak sem si vsimla flexiny. Ona v jedny ruce kocar a v druhy tu flexu.
birma
A cos udělala? Zastavilas a čekalas, až ti flexinou a krysaříkem nabourá do auta, nebo jsi jí dořvala?
Zastavila jsem pak, v uzasu, ani jsem se na slovo nevzmohla a byla jsem rada, ze jsem neprejela psa. Ona si to pritahla zpatky na jojo snure a dal pokracovala v tutani do kocarku.
Fajka
sem si na teda jako dost vzpomínala takhle ráno kolem pátý v tom mrazu za jasu měsíce..že jak máš ráda tu zimu a sníh, že to by bylo něco pro tebe
Ja uz polozila zde otazku, kde si spala??? Nerikej, ze ve snehu?

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 22:42
- Nahlásit

Fifi
Ja uz polozila zde otazku, kde si spala??? Nerikej, ze ve snehu?

je pardon, já to nějak nestíhám dočítat ..
néé byly to dvě etapy taková osmička a uprostřed byla základna takže po první noční etapě se dalo vyspat na tý základně ve vytopený hasičárně na zemi...a do 10 hodiny se muselo vyrazit na tu druhou etapu nebo DISK. jen u nás byla trochu komplikace že jsme dorazili až v sedum ráno takže na odpočinek bylo jen tři hodky ale psům to stačilo a my museli vystačit s tou hodinou...
venku by se to nedalo v tom mrazu se pomalu nedalo ani zastavit na 5 minut...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 06:47 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
ja se na nej taky divala, ale prvni ranni spoj prijezd asi 9:39

Fifi
jo to je klasika, sem dokonce videla i pani na autobusaku co stala s flexinou v ruce a pes uz byl v autobuse... ty lidi sou blazni...

dobre, ze i hnatka zda se OK

PetraK
co ta kadí barva?

ten namrzlej dest jako do prace masakr a nejlepsi bus stavi i ve meste na par zastavkach a lidi musej lezt predem a ukazovat salckarty nebo kupovat lupen a jel protivnej ridic, nepustil predem zensky ale zadem vystupovali lidi, tak zensky sli dozadu, ale mezitim jim zavrel tak mu zamlatili na dvere (ty linkovy nemaj mackatka) a sli dopredu tak jim otevrel a zenska "to ste nam udelal schvalne, co" a ridic je ignoroval a pak "nebouchejte mi do dveri"

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 08:39
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

voda, voda, bahno, ble, CHCI SNÍH!

Bubo Rumíčci to dneska odflákli , byli jsme za sídlištní venčiče, obešli jsme enem dva paneláky a OBA!! zamířili na podestu, Rumouš že prej radši bude běhat kolem výtahu a Bubi dělala pěknou poklonku. Při chůzi venku noženka dobrá, nicméně doma občas vidím, že to ještě úplně cajk není. Jenže já jsem debil, kterej prostě NEPOZNÁ která je ta noha co má problém já jsem schopná vidět sebemenší zakulhání, ale nerozpoznám, kde je ten problém. No Rumouš je po včerejšku mrkvička a je rád, že je rád.

Fajka
jako dost vzpomínala takhle ráno kolem pátý v tom mrazu za jasu měsíce..že jak máš ráda tu zimu a sníh, že to by bylo něco pro tebe

, půl pátý beru, mráz beru, jas měsíce beru, neberu těch osmdesát km za jeden den a spát někde jako blásen ve spacáku. tooo neberu.

cernej caj
co ta kadí barva?

hele vypadá to dobře, v podstatě ani žádný tužidlo nebylo potřeba - pro tenhle první den, uvidíme co zítra, ale jako za mě dobrý, jdu do toho. myslím, že vlasy to oceněj- pokud se nějak nenamíchne pokožka hlavy. Jsem spokojená.A ani ta aplikace nebyla tak hrozná, příště to půjde líp, taky toho nebudu rozdělávat tolik, takže mi ten balíček vydrží na 2x. Takže joo, kadi barvu doporučuju.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 08:46
- Nahlásit

cernej caj
sli dopredu tak jim otevrel a zenska "to ste nam udelal schvalne, co" a

tyhle protiváky fakt miluju, jak si to vychutnávaj tu svou moc. Nechají člověka doběhnout a před nosem mu zavřou a pak stojej nějakou dobu, než se rozjedou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 08:47
- Nahlásit

PetraK
tak snad bude nozenka dobra, feri venku dobry vcera a doma asi 2x nadlehcila, ale tak snad jen tou zimou a bubinka to bude mit stejne

tak supr, ze to nevyapada tak, jak se to jmenuje

musim si taky dat zas hennu, ale kdy? kdy ja to mam delat

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 08:50
- Nahlásit

cernej caj

tak snad bude nozenka dobra, f

doufám, no. Ftipný bylo, že jak byla včera vyspalá a odpočatá, tak by koza řádila to je prostě kontraproduktivní s tou vižlou, dát jí oddychovej den

tak supr, ze to nevyapada tak, jak se to jmenuje
no to naštěstí fakt nakonec ne

hele tohle bude něco podobnýho jako henna, ale jednodušší aplikace a taky to tam nemusíš mít tak dlouho od 30 min. do 2 hodin, Nechceš to zkusit?

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání