Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 09:00
- Nahlásit

jooo a BubiRumíčkový Vánočky tu:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/nejlepsi-vanoce-p ro-madarske-vizly-du3-/p_zviretnik.aspx?c=A160124_ 162305_p_zviretnik_kosa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 09:25
- Nahlásit

PetraK
nj, mas moc aktivni psy

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 09:58
- Nahlásit

POvídání roztomilý,

Lucinka jede příští týden na lyžák, tak jí držte palce, ať jí vydrží sníh.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 09:59
- Nahlásit

kachna_

Týý jo už na lyžák!! Závidím jí, taky bych jela a palce držím!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 10:25
- Nahlásit

kachna_
tak ja drziiiim! ale na horach by byt mohl?

ja chci mit snih na ty sneznice v pulce unora

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 10:27
- Nahlásit

PetraK
Dela to bahno ta kadi barva?
Bubice snad bude ok, taky az bude teplejc bude ji lip
kachna_
Tak to drzim palce, lyzak bez snehu by byl pech

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 10:46
- Nahlásit

PetraK
Týý jo už na lyžák!
chtěla jet, přišla s tím ze školy, takže ideál
A já se pracně uklidnila, že to teda nějak půjde a paní učitelka, ke které mám teda docela výrazný blok mi tak radostně říká. "Já tam pojedu taky, na dva dny" no a můžu se sebeuklidňováním začít znovu
Já to fakt nechápu, to je k dospělým tak příjemná osoba, tak proč se tak nechová i dětem ? (ale musím zaklepat, už od prosince žádný problém není)

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 10:51
- Nahlásit

PetraK
Peknej clanek, ty fotky vzdycky pobavej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 10:55
- Nahlásit

kachna_
tak hlavne, ze nejsou potize a dva dny to se zvladne

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 11:13
- Nahlásit

cernej caj
určitě, já to taky vnímám jako svůj problém a nikam dál ho nešířím

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 11:15
- Nahlásit

Maya
Dela to bahno ta kadi barva?

myslíš venku to bahno,co tam je? :
ne za to kadí barva nemůže

ale dosti ftipkovania - no je to prášek zelenej a ten rozmícháš na pastu - v hodně teplé vodě -50°C, já si uvařila odvar z kaštanu, místo černýho čaje, který doporučujou u černý barvy k zesílení, páč černej čaj nemáme. Pak se to dá do umyvadla do horký vody, aby to nechladlo a matlala jsem to ke kořínkům vlasů pomocí hřebenu, pak už i rukou a nakonec jsem to vmatlala do celých vlasů. Strčíš po čepici, ručník a jdeš si dělat svoje

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 11:17
- Nahlásit

kachna_
ke které mám teda docela výrazný blok mi tak radostně říká. "Já tam pojedu taky, na dva dny" no a můžu se sebeuklidňováním začít znovu

no tak snad se paní učitelka bude na takovýhle akci držet zpátky?

Maya

Peknej clanek, ty fotky vzdycky pobavej
dík za pochvalu, a kachně taky dík.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 11:17
- Nahlásit

jéééžiš ta teplá poblifka bodla!! Mám pořád hroznej hlad, ale fakt hroznej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 11:44
- Nahlásit

PetraK
jestli ona to neni nakonec i nejaka henna? (nebo ala henna, to je taky zelenej prasek co se v teply vode do 60C rozmicha na pastu)

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 11:47
- Nahlásit

cernej caj

jo něco takovýho podobnýho. Kdysi jsem hennu zkusila a nešlo mi to pořádně na makovici namatlat a výsledek nic moc tehdy (čímž neříkám, že to nebylo mýma rukama ), tohle mi přišlo takový jednodušší.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 11:50
- Nahlásit

cernej caj
Ted jsem to nasla je to henna castecne tak to neni tak docervena, ale uz jsem to driv zavrhla protoze na sedivy vlasy se to dava dvakrat a na to fakt nemam cas, navic bahynko to je taky se obavam za to bych si musela splachovat v potoce asi protoze zabahnenou cisticku bych mit nemusela

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 11:53
- Nahlásit

Maya

já jsem to nebarvila nadvakrát a šedivý vlasy mám nějaký. Proč je bahno problém? NOrmálně to steklo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 11:56
- Nahlásit

PetraK
ono asi zalezi, protoze ja kupuju nejakou kvalitni hennu asi za 200kg a v obchode koupis i za 60 a je v tom krom henny jeste hromada dalsich veci (asi aby to mohlo byt levny)

z bahna pri castym pouzivani muzes mit i usazeniny v trubkach a mit casem problem s odtokem. Maya jeslti ma cisticku, bude to mit asi jeste horsi, nez normos trubky do kanalizace. Ale treba casty odbahnovani psa ve sprchaci se taky za par let muze vymstit nanosama v trubkach...

Maya
ja to vymeju do lavoru a vychrstnu pred dum

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 12:03
- Nahlásit

cernej caj
z bahna pri castym pouzivani muzes mit i usazeniny v trubkach

aha , to čumím páč, když vezmu - jak právě zmiňuješ - že člověk koupe zaprasený psy...............
no tak pro mě stejně jiná alternativa není teď. No a v létě můžu barvit na challupě. a splachovat venku. Ad ten lavor - mohla bych to spláchnout taky do lavoru a vylít do WC tam jsou trubky širší, tak by to třeba tak nevadilo?

já tu hennu zkoušela asi před 150 lety, přivezenou přímo z dalekých krajin, takový seno to bylo, z hlavy to nešlo vymejt... děs. A ešče to úplně nevonělo. To ne že by kadi barva teda voněla, to ne ,a le teď už cítit není.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 12:04
- Nahlásit

PetraK
Bahno by mi teklo do cisticky a nejapis mi ji zabahnilo
Tam pisou ze sedivy vlasy to napoprvy casto nenabarvi jednotne a je nutny prebarvit to jeate jednou, kdyz mas par sedivech tak je to asi jedno ale nejaky hnus melir bych mit nemusela kdyz mam sedivou komplet hlavu

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 12:06
- Nahlásit

Maya
ale nejaky hnus melir bych mit nemusela kdyz mam sedivou komplet hlavu

no jo, tak to je jiná, já teda nejsem komplet (ale asi z mámy brzo budu ), takže jsem to riskla a říkala si, že když budu mít zelený vlasy, že to bude aspoň zase změna , měla jsem červený, žlutý, proč nemít zelený, ne?

Bahno by mi teklo do cisticky a nejapis mi ji zabahnilo
tak pak jedině, jako to dělá čajda (což já nemůžu )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 12:11
- Nahlásit

PetraK
no de o to, ze 2x za rok asi to je v pohode, ale u psu sme ve meste delali to, ze sme je odlozili na starej koberec nez uschly, koberec se vyluxoval a psi oschli a opadali na nem a pak uz se vzali jen trochu ve vane, kdyz bylo nutny

a nemuzes mit cervenou, zlutou dohromady? jako to mela moje kamoska?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 12:21
- Nahlásit

cernej caj

u nás jdou psi hned do vany, máme tam sítko, který něco zadrží. možná by se na to barvení dalo dát do sítka nějaký plátýnko

jako to mela moje kamoska?

to je gůt kombinace, enemže to moc dlouho nevydrží asi co? By se mi to líbilo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 12:30
- Nahlásit

PetraK
jj, asi nejaky platynko a vyhazovat by bylo gut reseni.

no bohuzel dlouho ne, no...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 12:31
- Nahlásit

cernej caj

no bohuzel dlouho ne, no...

sem si to myslela což je tedy škoda, páč pěkný to je

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 12:32
- Nahlásit

PetraK
Pisou ze do toho jdepridavat vsechno mozny tak si to priste necim navon

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 12:36
- Nahlásit

PetraK
Prodavaj se barevny kridy na vlasy kterejma se muzes tahle malovat furt a jeste to obmenovat kdyz jdou smejt samponem

zbrnd
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 13:42 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

PetraK
jooo a BubiRumíčkový Vánočky tu:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/nejlepsi-vanoce-p ro-madarske-vizly-du3-/p_zviretnik.aspx?c=A160124_ 162305_p_zviretnik_kosa

To je naprostá disdegustální dehonestace psa!
I tato němá stvoření mají svá práva a rozhdně je zcela neakceptovatelné ponižovat je focením s objekty, jímž nerozumí a následně se veřejně bavit sledováním těchto nemravných fotografií ve verejném prostoru.
Ze se pani nestydite!! Jakozto od prislusnice utlacovaneho pohlavi bych od Tebe ocekaval, ze Ti budou takoveto animalni praktiky cizí! No je to hrůza, zvažuji žalobu!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 13:42
- Nahlásit

Maya
tak si to priste necim navon

píšou? jo? dík. no tak to není problém, dám si tam mandarinkovou vůni.

kridy na vlasy kterejma se muzes tahle malovat furt a jeste to obmenovat kdyz jdou
neničí to moc vlasy? Zvládne to i matla jako já?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Led 2016 13:45
- Nahlásit

zbrnd

Ze se pani nestydite!!

nestydíte. ne nestydíte. Nestydím páč se nestydím dokonce ani matce své odepřít uvaření brambor s mrkví

Jakozto prislusnice utlacovaneho pohlavi bych ocekaval,
sem netušila, žes přišlušnice utlačovaného pohlaví jehehéé héhehehe,

no mohla jsem je radši na ty vánoce přivázat vodítkem, aby byli v klidu, to je fakt. Hlavně by nám pak neodcházel stromeček pokaždý, když by si pod něj Bubrdle zalezla aby dělala dáreček

<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání