| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2016 15:15
- Nahlásit
PetraK
prosim Tě! ten tejden co byla zima
ten tejden by vůbec nevadil jako ta celá noc venku v mínus dvaceti a celej následující den venku v mínus deseti tak to stačilo naprosto dokonale
hlasuju pro jaro
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2016 15:20
- Nahlásit
fajka
ani forky s jelitkolyzovacek nejsou letos
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2016 15:21
- Nahlásit
v lese je zdá se předjaří. Potoky bublají naplno, ze stromů padají zbytky tajícího sněhu, chůze sněhem je těžká (a mokrá)... psisku je to jedno - opět se nezastavil ani na vteřinu. Na zahradě nám začíná vykukovat trávník - nastane doba bahnitá... ale naštěstí zatím ještě je víc sněhu než nesněhu... Teď se nacápnul psík na pelech k topení a běhá ze spaní (asi málo sportoval )
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2016 15:23
- Nahlásit
Fajka taky jsem si na letní hovory o chůzi sněhem s čajem a birmou několikrát vzpomněla, když jsem teď dva týdny brodila závěje v lese skoro každý den. Prostě žádná sranda - takový dlouhý pochod v zimě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2016 15:26
- Nahlásit
Fajkat
en tejden by vůbec nevadil jako ta celá noc venku v mínus dvaceti
počkej, počkej., takže jako proto, že ty si deš dobrovolně lehnout v mínus dvaceti pod celtu či kam, tak my nebudem mít zimu?? Tak přiště jdi kempovat, sim Tě, až bude nad nulou! Páč v únoru je normální aby byla zima
hlasuju pro jaro
ZIMA!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2016 15:35
- Nahlásit
ani forky s jelitkolyzovacek nejsou letos
no páč nebyl sníh, a jak minulej týden napadl tak lyžovačka byla ale v noci a to se blbě fotí
PetraK
takže jako proto, že ty si deš dobrovolně lehnout v mínus dvaceti pod celtu
tssss já neležela..já se skoro ani nezastavila abych neumrzla
Páč v únoru je normální aby byla zima
no jako vono už to asi moc normální nebé dyž nemaj sníh ani severský země ...se vodstěhuj na severní točnu ty sněhomile
Xerxová
v lese je zdá se předjaří
tomu říkám pozitivní zpráva
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2016 15:40
- Nahlásit
a snih!
xerxova
ja nejsu extremista, me by stacilo trochu snehu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2016 16:01
- Nahlásit
Co to jako je??? Slovicka mormor, farfar, mor, far, morfar a farmor
Tuhle lekci asi vynecham, tema family se stejne nema rozebirat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2016 16:02
- Nahlásit
čaj vždyť ho byla trocha - jen asi 30 cm - ono to bohatě stačí. Tady je vidět, jak sněhu bylo - po Najtí hlezna...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2016 17:09
- Nahlásit
pro najtika 30cm neni zadnej snih, co
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2016 18:23
- Nahlásit
ehmmm - protože jsem v lese rozmáchala boty, vzala jsem si na "socializační ruprechtickou" procházku staré botasky. Podrážka už nicmoc - ale je přeci už na chodnících a silničkách vytáto...
Před náměstím problém - jednak pán v majetku velkého psa vhazoval postupně cosi do kontejnerů a psisko pobíhalo kolem (to by se líbilo Nightovi, ale ne mě) a jednak dva silně podnapilí páni cosi hlasitě řešili (a to se mi taky nelíbilo) a tak jsem změnila směr a zabočila do úzké svažité uličky.
A už jsem jelááááááá kopcem dolůůůůůů - ale jsem dobrá, nepadla jsem. Neb ulička zastíněná ze dvou stran, navíc se zákazem vjezdu (tedy nenasolená) neodtála... Night z toho měl děsnou srandu...
Jinak docela pohoda - krásně proseděl na pozadí dalšího velkého kolemjdoucího psa, i následný odchod ze sedu jsme zvládli v klidu. A jednoho skorosouseda - chovatele rotvíků - přesvědčil, že je rotvík malý pes. To když se s ním bavil přes vysoký plot z oka do oka ( a tulil se - jak jinak)... Rotvice byla zavřená za dalším plotem a mohla se zbláznit...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2016 19:29
- Nahlásit
Jdu se podělit o radost - včera dopoledne jsem přidala na teroše 7-9 let starýho irčana a teď tam mám zprávu, že zítra nejspíš pojede domů
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2016 19:33
- Nahlásit
birma to je dobře. Libereckýho westíka tam máš ??
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2016 19:39
- Nahlásit
Xerxová
Nějakýho westíka mám, ale oni mají myslím svoje stránky v nouzi...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2016 19:47
- Nahlásit
birma asi to nebude dle popisu snadný psík - ale je mladý...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2016 20:00
- Nahlásit
birma
tak to je skvely, ze ta prace ma fakt smysl a nekdy i takhle rychle
Xerxová
sikovna ses, zes to ustala a teda chvoatel rotviku asi doted netusil, ze ma doma mini plemeno, co
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2016 22:12
- Nahlásit
Ja hlasuju pro snih a primerenou zimu.
Dvojcata psi rano svorne blili, nejdriv pruh a pak kremyl - dle myho to maj z ty slunecnice. A ted sem preventivne cistila ucha, neb opet ty dva zacli vic klepouch, neni divu. Oteplilo se, mlhy a dest. Vycisteno a ja si nemuzu pomoci, oni jsou fakt snad siamsky. Kazdej hnusnicku par, ze kterych by se mohlo neco rozjet. Ale co me zaujalo, ze Troldak fakt odkoukal techniku cisteni od Kremyla. Troldakovi sem doted usi vlastne necistila, kdyby si vcera hnatou nedrbal vevnitr, ani mu tam nelezu. A sel na to jak profik, po tech asistencich u Kremylkovaty chronicky, vrazil cumec mezi kolena a drzel krasne. Zadna hysterie jak u tapacku a drapecku. Tak preju dobre noci vsem.
Xerxová
To ses pekne projela, jeste, ze sis nic nezlamala.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2016 22:50
- Nahlásit
Fifi???
https://www.youtube.com/watch?v=9mb8koc_WRY
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2016 05:50
- Nahlásit
fifi
tak snad slunecnicozrouti trochu omezi labuzirovani. trolda siiovnej, ze krasne drzel a nebyl hysterka
aspon po rsnu pod nulou he ale vcera tech asi 6nad nulou odpo...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2016 06:14
- Nahlásit
rumštajn
pobavil mě včera zápisek v Lucčině úkolníčku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2016 06:51
- Nahlásit
Kachna no - asi jim nenápadně zamění lyžařský tábor za plavecký A nebo že by otužování ve všudepřítomné tající vodě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2016 07:50
- Nahlásit
kachna_
asi se budou hodit, no
sem vcera ukazovala mamince fotky z povanocnich vyletu, tak ji ta nabidka i vyvolala usmev a teseni se ve tvari, tak to bylo fajn vzdycky byla zvykla mi na web chodit kochat se
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2016 08:59
- Nahlásit
cernej caj
To je skvely ze se maminka takhle zajima
U nas teda rano 7 nad nulou
Jinak jsem teda zjistila ze hubenej kocour sice zere, ale asi malo neb nema zuby, namoceny granule nechce a musi zrat ty spesl na mocovy kameny, tak nevim co bude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2016 09:08
- Nahlásit
Maya
tak je naprd, ze po opiatech je dost zmatena, takze sama si to na pc uz ani neumi otevrit
tak to teda dost hic, no.
tak kocour blby, uz je nejakej starej? a nejak to treba podrit?
ferinko video z minulyho vikendu. uz paradicka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2016 09:39
- Nahlásit
cernej caj
No jo opiaty nic moc ale diky bohu za ne
Podrtit myslis? To nevim jako donutit kocku sezrat co nechce protoze na to neni zvykla je v podstate nemozny
Jsem ted objednala na zoohitu veterinarni kapsicky drahy jak prase a whiskas maj nastesti v akci a budu mu to nejak michat
Kocourovi je 15 ze se jako starejm kockam kazej zuby a musej se vytrhat to vim, ze mu samovolne vypadaji v podstate zdravy zuby me nenapadlo ani ce snu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2016 09:41
- Nahlásit
Xerxová
asi
taky jsem popustila uzdu fantazii a vymýšlela nej(h)různější možnosti.
cernej caj
po opiatech je dost zmatena
a tak snad aspoň relativně bez bolestí?
ferinko video z minulyho vikendu. uz paradicka
pěkný, mamča říkala, že s Beskou už dojdou k chatám, nebo okruh kolem pole. To jsou tak 3-4 km
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2016 10:09
- Nahlásit
Maya
hm, tak to je blbly, ze takhle mu sami vypadli bez priciny... tak uvidis, zda je bude bastit
kachna_
jojo, tolik ji to neboli aspon
tak to je skvely, to uz taky besinka vali krasne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2016 10:58
- Nahlásit
Video kouknu doma
Alieexpress ma skoro na vsechno slevy okolo 50% kdyby chtel nekdo levne utracet, ja asi budu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2016 11:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
kachna_
pobavil mě včera zápisek v Lucčině úkolníčku
co se divíš, neni sníh, budou plovat
Fifi
Dvojcata psi rano svorne bli
prý teď něco lítá, bleje půl republiky
cernej caj
z povanocnich vyletu, tak ji ta nabidka i vyvolala usmev a teseni se ve tvari, tak to bylo fajn
hodnej čajda, hodnej. Já zas mámě do nemocnice vozím vytištěný BuboRumíčkový články. Je prima, že je pak i o čem nad fotkama mluvit, viď?
ferinko video
jak si ťape mada vlčí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2016 11:36
- Nahlásit
PetraK
a jak mama v te nove nemocnici? nebo tam jeste neni?
jojo, aspon trosku necim potesit
|