Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 12:05
- Nahlásit

Maya
no ale tim, ze uz na to neplati prispevek z prace tak bych byla dost nastvana

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 12:07
- Nahlásit

cernej caj
jedu 13.2 na sneznicovej kurz tak CHCIIII SNIIIIH
hele a nebojíš se s tím kolenem??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 12:09
- Nahlásit

Fajka
tak jako bojim, ale predpokladam, ze kdyz je to kurz, tak to bude udelany pro lemry a budem se tapat kousek kolem chaty a kdyz, tak v nedlei se zustanu valet na chate ale zkusit to chci a sama bych se bala nekde jet

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 12:12
- Nahlásit

cernej caj
kousek kolem chaty a kdyz, tak v nedlei se zustanu valet na chate
no tak pokud to bude takhle tak dobrý..ale sim tě dej si na to bacha..ono na tech sněžnicích (jak jsou široký) musíš jít dost jinak než člověk chodí normálně..jakoby ze široka a tím pádem zatěžuješ ty kolena pod jiným úhlem, a pro mě to teda bylo extra namáhavý a blbý ... tak dej pozor at si to koleno nezhuntuješ definitivně...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 12:14
- Nahlásit

Fajka
jojo, diky za upozorneni, urcite dam (orteza samozrejmosti a kdyz to nepude, tak to nepude).

Proto se mi i libi, ze je to jen na dva dny s ubytkem v chate, kde se i vari (korenov - to mozna ty i xerxova znate?), takze v nejhorsim to bude smrdlani kolem pecha

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 12:17
- Nahlásit

cernej caj
(korenov - to mozna ty i xerxova znate?),
aby ne, to je kousek odsud, kousek máš rozhlednu Štěpánku, Cimrmanovu rozhlednu s muzeem, hospoda u čápa tam skvěle vařej krásnou kapličku..výhledy na Kééérkonoše tak snad budeš mít hezký počasí aspoň

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 12:20
- Nahlásit

Fajka
tak to si urcite uziju

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 12:33
- Nahlásit

Fajka

když se v tom termínu přihlásim na nějakou akc

abys nás jako neviděla?

cernej caj
13.2 na sneznicovej kurz tak CHCIIII SNIIIIH

DEME PODAT TU NÓTU!

Maya
Jinak teda nechapu ze se jeste najde nekdo kdo nepochopil ze snehovy aktivity uz se provozujou tak leda v alpach

TIIICHO!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 12:34
- Nahlásit

cernej caj
(korenov

to se jim tam pěkně prostřídáme ale myslím, že sněžnice ti dají zabrat , kapek bysch se bála.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 12:35
- Nahlásit

V korenove sem byla asi milionkrat, boze to uz je tak daaaavno

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 12:37
- Nahlásit

PetraK
Tak v tech par centimetrech snhu kdyz tak hodi sneznice pres rameno a pude pesky

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 12:48
- Nahlásit

PetraK
abys nás jako neviděla
nééé to abys měla tu ladovu zimu

Maya
tech par centimetrech snhu kdyz tak hodi sneznice pres rameno a pude pesky

no to je jasný ale může to bejt zákeřný v tom že jdeš, jde se ti docela dobře, a pohoda (zatím co koleno namáháš v jiným úhlu) a večer ti upadne noha toho bych se asi fakt bála

cernej caj
tak to si urcite uziju
to bys měla když je to dovča

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 12:48
- Nahlásit

PetraK
uvidime a kdyztak je prodam

Maya
nooo uvidime

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 12:53
- Nahlásit

cernej caj
uvidime a kdyztak je prodam
a ty už j máš koupené? já myslela že vám je budou půjčovat v rámci toho pobytu...

ale jinak jak jste tu řešili s Xerxovou to chození ve sněhu...tak jí teda musim dát za pravdu že fakt vůbec nestrašila a ta chůze sněhem je nesrovnatelně náročnější než normálně... a ještě je strašněj rozdíl jakej ten sníh /podklad je... prašan nahouby, uklouzáno na silnicích taky nahouby, čerstvě napadaná 5 cm rozsolená břečka cestou na kopec kdy ti podjíždí každej krok je doslova utrpení.... a to že já jsem na něco zvyklá ale zlatý chození od jara do podzima...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 13:01
- Nahlásit

Fajka
sem dostala k narozeninam nejaky z vyprodeje, takze nestali moc.

jinak jo - treba ja to na tom spatnym kolenu poznam fest, treba v naklouzany brecce je to masakr bolesti...

tak se si prave rikala, ze treba ty sneznice by v zime mohli byt aspon pro me prijemnejsi

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 13:10
- Nahlásit

cernej caj
sem dostala k narozeninam nejaky z vyprodeje, takze nestali moc.
ach suuu tak to mě uteklo .-)

jo - treba ja to na tom spatnym kolenu poznam fest, treba v naklouzany brecce je to masakr bolesti...
tak se si prave rikala, ze treba ty sneznice by v zime mohli byt aspon pro me prijemnejsi

no to těžko říct co bude lepší/ horší..to prostě uvidíš no...jen kdyby náhodou si prostě měla pocit že sněžnice super a dobrý tak aby sis ho pak nepřetáhla a nedorazila...na to jen fakt pozor no

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 13:15
- Nahlásit

Fajka
jj, prave. proste uvidim To ono tak nefunguje, ze dobry dobry a najednou dorazeny, to zacina od mirne bolesti, ktera se zvetsuje a zvetsuje, takze je zas dobry, ze vetsinou to muzu celkem dobre kocirovat i treba na vylete

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 13:40
- Nahlásit

cernej caj
To ono tak nefunguje, ze dobry dobry a najednou dorazeny, to zacina od mirne bolesti, ktera se zvetsuje a zvetsuje, takze je zas dobry, ze vetsinou to muzu celkem dobre kocirovat i treba na vylete

a ty nikdy nemáš takový to jdeš, jdeš, dobrý, furt jdeš a pohoda pak si sedneš na hodku do hospody a dořiti vono to už nejde vstát..?
to se ti nikdy nestalo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 13:43 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Fajka
ne, nikdy se mi to nestalo. Me jak tam narazi ceska do te poskozene chrupavky pekne kost o kost, tak to boli pri pohybu prave, takze kdyz budu hodinu sedet (s natazenou nohou) tak mi to paradoxne dost pomuze, protoze dam noze oraz. Problem treba je, kdyz musim ale sedet dve hodiny v autobuse se skrcenyma nohama. To se mi pak stane, ze nic neboli, v tom ohnutym stavu to zacne v buse hrozne bolet, nemuzes s tim nic delat, bolest se zvysuje a po tech treba dvou az trech hodinach zjistis, ze fakt nemuzes vstat

asi s tim mas vic zkusenosti, nez bys chtela, co? (nemuze treba kloub pretizenej prochladnout nebo tak?)

ps: prave v tomhle je hrozna vyhoda, ze muzu klidne na 15ti km rict "zacina me bolet noha, zkratim si vylet k nejblizsimu vlaku a dam si dneska jen 20 a ne 40. a kdyz s tou bolavou nohou pudu treba jen tech 5km,tak to neprekroci unosnou mez a druhej den klido zvladnu druhejch 15 kdyz prekroci, tak 14dni nemuzu chodit, kdyz du na silu

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 14:29
- Nahlásit

Fajka

nééé to abys měla tu ladovu zimu

tak když se budeš trochu snažit, půjde to i bez toho abys musela vobejít půlku Evropy

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 14:36
- Nahlásit

cernej caj
tomhle je hrozna vyhoda, ze muzu klidne na 15ti km rict "zacina me bolet noha, zkratim si vylet k nejblizsimu vlaku a dam si dneska jen 20 a ne 40. a kdyz s tou bolavou nohou pudu treba jen tech 5km,tak to neprekroci unosnou mez a druhej den klido zvladnu druhejch 15 kdyz prekroci, tak 14dni nemuzu chodit, kdyz du na silu

no tak když to máš plíživě tak to můžeš regulovat a ovlivnit to je fakt..me se párkrát stalo že dobrý a vstanu a prd... ale zajímavý je že nikdy né na pochodu..dycky doma v klidu... tak si řikám že to je asi tím že mám mít víc pohybu bo co...

PetraK
tak když se budeš trochu snažit,
a jak se mám jako snažit? votevřít lednici a mrazák?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 14:39
- Nahlásit

Fajka
no me to taky nejvic boli doma a pri sezeni u kompu (ale to je asi tim, ze nemam misto na natazeni nohou

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 14:46
- Nahlásit

Fajka
a jak se mám jako snažit? votevřít lednici a mrazák?

a to by možná šlo, zapni na plnej výkon a jedéééém

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 14:47
- Nahlásit

cernej caj
nejvic boli doma a pri sezeni u kompu (ale to je asi tim, ze nemam misto na natazeni nohou

halt máme moc dlouhý čapy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 14:48
- Nahlásit

neivm, jesltisi pomuze lednice zvysi vykon a ten chlad co pusti do eteru se vynuluje

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 14:49
- Nahlásit

PetraK
a to by možná šlo, zapni na plnej výkon a jedéééém
i prd..já ještě rozmrzám, tak se dneska chystám rozžhavit krbofky

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 14:52
- Nahlásit

cernej caj
neivm, jesltisi pomuze lednice zvysi vykon a ten chlad co pusti do eteru se vynuluje

vidíš! to mě ani nenapadlo takže má Ešuska smolíka

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 14:56
- Nahlásit

Fajka

i prd..já ještě rozmrzám, tak se dneska chystám rozžhavit krbofky

tak ale takhle tu zimu nevybudujeme!

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 14:57
- Nahlásit

PetraK
tak ale takhle tu zimu nevybudujeme
jako já snad už ani nechci, já si jí užila až až

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2016 15:12
- Nahlásit

Fajka
jako já snad už ani nechci, já si jí užila až až

prosim Tě! ten tejden co byla zima? Když jsi zvyklá na tři měsíce pod sněhem?

<< 1 ... 585 . 586 . 587 . 588 . 589 . 590 . 591 . 592 . 593 . 594 . 595 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání