Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 18:32
- Nahlásit

kachna_
jo a ještě Lotrando a Zubejda

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 18:38
- Nahlásit

rumštajn ve spolek....

kachna_
a co stará původní popelka ?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 18:46
- Nahlásit

vlk
ahoooj, jak je u vas? vsichni zdravi?

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 18:50
- Nahlásit

Xerxová
Fifi vypadá prostě báječně. Babka jedna již dlouho veteránská
Dik.
kachna_
Máte nějakej tip na pohádku - hranou veselou dětskou?
At ziji duchove, klasika Pysna princezna, Princezna se zlatou hvezdou, Honza malem kralem

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 18:54 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

cernej caj
ahoooj všichni ne, před chvílí jsme se vrátili z veteriny s kočkou...

jinak zde pár sněhových foteček... URL

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 18:58
- Nahlásit

vlk
co je kocicakovi?

jinak pinda teda hezky zarusta a dobre radi ve snehu. Sou roztomili krasny zimni fotky mas, u nas skoro ani vlocka

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 18:59
- Nahlásit

vlk
před chvílí jsme se vrátili z veteriny s kočkou...
Copak?
Krasny fotos, premrzly jabka frcej vsude, koukam. Pindovi to skvele beha, zhubnul trochu? Vypada stale velmi blahobytne a spokojene.

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 19:07
- Nahlásit

cernej caj
co je kocicakovi?
kočka špatně dýchá nosem takže buď zápal plic, kočičí leukémie nebo rakovina....zatím dostala antibiotika, jestli se nezlepší tak asi konečná...je to stará micka co jsme ji koupili s barákem...

Fifi

zhubnul dvě kila teď se to nějak zastavilo, ale doufám že ještě něco dolů dáme..... jj vyhnali od jabloně milijón ptáků a cpali se jabkama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 19:09
- Nahlásit

vlk

jinak teda s pindou aspon supr, ze se podarilo aby neco zhubnul. A v zime je mozna i nejaka ta izolace navic lepsi, ne? na jare to jeste dozenete

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 19:11
- Nahlásit

cernej caj
A v zime je mozna i nejaka ta izolace navic lepsi, ne? na jare to jeste dozenete
na co izolace, když chrápe v posteli nebo u topení....tak doufám že jak zas zčnem víc a dýl chodit, že ještě nějký to kilíčko dolů dá...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 19:15
- Nahlásit

vlk
zhubnul dvě kila teď se to nějak zastavilo
Ma rozum, co by v mrazech hubnul.
zatím dostala antibiotika, jestli se nezlepší tak asi konečná...je to stará micka co jsme ji koupili s barákem..
Jestli jeste zabojuje, drzim palce.

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 19:21
- Nahlásit

Fifi
Jestli jeste zabojuje, drzim palce

díky...my ji vlastně původně jeli uspat, ale vetka říkala že zatím nevypadá tak zle a netrpí, takže to ještě zkusíme...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 19:30
- Nahlásit

vlk
A jak zbytek, medvedum zima vyhovuje, jsou spokojeni?

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 19:43
- Nahlásit

Fifi
A jak zbytek, medvedum zima vyhovuje, jsou spokojeni?
jj, medvědi jsou nadšení...přítel je má stále na horách, zima jim plně vyhovuje do boudy zatím ještě neměli potřebu ani nakouknout...

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 19:53
- Nahlásit

zde pár mastodontů:

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 20:06
- Nahlásit

vlk
původní popelka ?
ta černobílá?
mastodontíci jsou boží

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 20:07
- Nahlásit

kachna_
ta černobílá?
jj mám ji na DVD a děckám se líbí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 20:08
- Nahlásit

vlk
krasni

kachna_
mrk na inspiraci

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 20:39
- Nahlásit

vlk
To sou hovadi ooobr.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 21:31
- Nahlásit

Článek

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 21:39 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
Pres obrazovku naklikany fajn, ale kdyz neco prcha v dali, tezko nekterej urvanej jedinec diagnostikuje, zda to je zajic ci civavaa. Tyhle vyzkumy jsou bezva, jen si rikam, k cemu slouzej.
Vyplývá z toho, že psi se skutečně poznají, i když se jedná o jiná plemena, a nepotřebují k tomu jen čichový stimul,
Nejak nevim, cim to myho psa obohati, ze na obrazovce bez cichu rozezna psa.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 22:07
- Nahlásit

Fifi
Nevim jestli to obohatí psa, ale už mě xkrát napadlo, jestli vlkodav fakt chápe, že čivava je stejnej živočišnej druh
A každej článek/rozhovor o psech ve kterym nejsou vylíčení ani jako vděční plyšáci ani jako zabijáci, vítám a ráda si přečtu

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 22:13
- Nahlásit

vlk
krásný fotky a kočičákovi držím palce
můj 15letej kocour zase strašně zhubnul, ale žere normálně, tak nějak nevím co s tím, asi nic
birma
článek zajímavej, ale taky nějak nechápu smysl těhle výzkumů ala Vědci zjistili

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 22:14
- Nahlásit

birma
to máš stejný i třeba pozná kůň, že poník je kůň?

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 22:21
- Nahlásit

birma
ale už mě xkrát napadlo, jestli vlkodav fakt chápe, že čivava je stejnej živočišnej druh
Tak priznam se, ze o tomhle jsem nedumala. Protoze to snad v realu kazdej pes pozna, ze potka psa. I kdyz tomu prvne treba neveri, jako kdyz potkal Kremyl Arnosta.
Maya
to máš stejný i třeba pozná kůň, že poník je kůň?
Ti nevim, co myslis?
můj 15letej kocour zase strašně zhubnul, ale žere normálně, tak nějak nevím co s tím, asi nic
Nejsem kocici, ja vetsinou sbiram ty zahlodnuty.... nicmene asi nic, kkdyz zere i pije dostatecne?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 22:24
- Nahlásit

Fifi
Protoze to snad v realu kazdej pes pozna, ze potka psa.
no štěně je taky malý a stejně každej pes ví že je to pes, jen podle mě u toho malýho dospělýho po čuchu pozná, že je dospělej
Nejsem kocici, ja vetsinou sbiram ty zahlodnuty.... nicmene asi nic, kkdyz zere i pije dostatecne?
žere pije normálka, ale váží tak půlku možná, je jak placka, ono bohužel kočce můžeš podstrojovat jak chceš a když nechce, tak to do ní nedostaneš, to není jak když psovi podstrčíš nějakou ňamku a sežere jí i kdyby měl prasknout

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Led 2016 23:15
- Nahlásit

a pro naše šlapky
samoohřívací jídlo
https://heatermeals.com/
a vyhřívaný oblečky
http://gizmodo.com/5963672/7-essential-self-heatin g-garments-to-keep-you-warm-this-winter

zbrnd
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 04:11
- Nahlásit

birmaČlánek

„Po několika kolech tréninku se dopracovali k tomu, že psi dokázali správně určit obrazovku se psem. Chybovali jenom ve 2 případech z 12,“ řekl Petr.
Zcela o nicem z hlediska statistiky nebo prukaznostp nebo blbe napsano

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 06:14
- Nahlásit

maya
si mi pripomela, ze sem zas ztratila prostredni dil esusu mela bych si pak neco koupit na to slovensko, na 5 dni pojedu poprve a aspon ten caj nebo neco teplyho se bude hodit.

akorat se prej ma varit mimo bivak, tak asi hodinu pred bivakem dame jidlo a lak popolezem

birma
zajimavy, rikam si ale, zda by plastovej modrl nebyl lepsi? prece jen na obrazovce je to furt na obrazovce a nemuze psa mast ze to je "placaty" , proste obrazek?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 07:45
- Nahlásit

Opět dovolenkuju - a zahájila jsem úžasnou procházkou s Nightem. Mráz, sníh, ticho, tma s útržky svítání, nikde nikdo (skoro)... krásná skoro hodinka.

Jen ke konci se ozvalo cinkání... a dořítil se k nám "černoch". Stále se opakující scénář. Psisko (typ lovečák, ale nepoznám, jestli mix či plemeno) k nám doběhne, zarazí se deset čísel před Nightem, začne chodit po špičkách, ježit se a děsně vrčet... Poprvé jsem se bála, aby Night náhodou nepřestal vrtichvostit... ale dobrý. Podruhé si pro psa musel dojít páník (odvolání nula ... a psisko bylo bito... ale pak na volno s perfektní poslušností spolu odkráčeli...) No a dneska pán nikde, šero... Night nadšeně vrtichvostil, tak jsem mu povolila vodítko - okamžitě šel předkem poklonku a že bude psina... No nebyla - pes jen ještě víc naježil hřbet a zesílil vrkot. Tak jsem ho nadzvedla za obojek, a protože se objevila v dálce silueta pána, tak jsem ho nasměrovala k němu a flákla ho po pozadí s povelem "a jeď!!" A jel. A kupodivu Night po chvilce čenichání v klidu odešel, ani neměl tendenci jít za psiskem (byl celou dobu na dlouhém vodítku)

ilustrace - stejný pes na začátku prosince

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání