| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 18:02
- Nahlásit
Pekne mrzne, pekne. Dalsich x kil slunecnice dokoupeno, pipiny delaji jak sileny, nedivim se jim. Vcera v noci snad i suchy v nose, snih krupal jak pudink v pytliku, jasno, hvezdy, kraasa. I na radnou perovku s kapuci uz doslo. Jen Kremylek mel naky ouvej a s ni sem to musela otocit driv, byla trojnozka. Peknej vikend vsem vinsuju!
cernej caj
byla tu doktorka, neco mamince dala, ted je to lepsi
Huf, drzim palce.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 18:06
- Nahlásit
Fifi když hodně mrzne, našlapují někdy po třech skoro všichni pesani... jakmile je pod dvacet... tak se mi to stávalo u všech
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 18:08
- Nahlásit
Fifi
bohuzel nejde o to jestli, ale kdy...
tak snad kremylek bude v poradku a jen blbe doslap nebo zastudilo neco do tapatka. krasnej vikend
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 18:15
- Nahlásit
Fifi
Adam měl taky chvíli ouvej, ale jemu se dělaj zmrazky na ťapátkách mezi polštářkama.... A byl dneska zas většinově na volno a zase vzornej (až na jedno lidský ), dokonce se nějak samospádem naučil povel "u mě", kterej jsem vůbec neučila a teď když se blížíme k zuatáčce, ho nemusim furt volat ani připínat, ale hezky se drží tak do metru ode mě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 18:19
- Nahlásit
Xerxová
když hodně mrzne, našlapují někdy po třech skoro všichni pesani..
birma
ale jemu se dělaj zmrazky na ťapátkách mezi polštářkama....
To ji se nedela, spis neco jako krecek svalovej, nebo blbe v poli slapnula, no radsi jsem s ni metelila do tepla.
cernej caj
Hodne sil... vam vsem.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 18:21
- Nahlásit
Fifi
no radsi jsem s ni metelila do tepla.
vůbec se ti nedivim, řešila bych to stejně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 18:24
- Nahlásit
birma
no vidis, jakej je samoucici a teda chdak mel ted na ty tapatka smulu tak snad to bude dobry
Fifi
prevence je prevence, ze
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 18:45
- Nahlásit
cernej caj
u něj je to jen těma zmrazkama, že se s tim špatně chodí. Fakt je, že už zkracuju procházky, že když je okolo 10 pod nulou, tak mi přijde, že hodina a půl venku bohatě stačí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 18:48
- Nahlásit
birma
u něj je to jen těma zmrazkama, že se s tim špatně chodí.
Bazusak s tim ma taky problemy, i kdyz je ma vystrihany, namatlany, proste tam ma oproti rtw i Troldovi vic nebo jinej druh chlupu a delaji se ji tam snehovy namrazy. Brcko obaleny ji roztavalo pak jeste na pelechu, pri chuzi si rampouchama cinkala.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 19:18
- Nahlásit
Fifi
jj, asi je to typem chlupů, Kim teď co má ty děsný chlupy, tak se mu tam taky námraza drží a pak si to furt vykusuje, dřív to nikdy nemíval, když měl chlupy ještě normální, přitom těch chlupů mezi polštářkama má tak furt stejně bych řekla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 19:25
- Nahlásit
Maya
asi je to typem chlupů,
Asi, navic kdyz jsem probirala tapacky Kremylovi a Troldovi, tem nic neroste jakoby primo v tlapce. Maji jen par chlupu kolem prstu, meziprsti holy. Narozdil od Baz, ktery se tam delaji i chuchvalce v lete a srst prorusta vsude, mezi polstarkama, mezi prstama... Taky rozdil asi tvrdej kratkej chlup a mekci srst.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 19:30
- Nahlásit
ferinka to tam taky miva, zmrzky v tlapach a pak je doma v posteli vykusuje...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 20:05
- Nahlásit
cernej caj
ferinka to tam taky miva, zmrzky v tlapach a pak je doma v posteli vykusuje...
A tohle se rtw ci Troldovi nikdy nestane. Nema se to tam nac chytat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 20:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
ešče snííh!
ešče jo!! ešče máme. Zaplať nadbůch, páč mě to dneska zachránilo. Dvanáctka u mámy. Od šesti do šesti. Už jsem si s ní i narovinu pohovořila na téma, všichni se snaží, jen máma se veze a doveze jí to leda tak do rakve. Byla jsem za cynickou céru - pro někoho asi. Páč na žádost, zda jí uvařím brambory jsem řekla, že ne , že se hezky zvedne a půjde mi pomáhat. Protože pokud se do toho neopře, tak si definitivně podřízne větéfku. A pokud se neuklidní ona sama, jdu a objednám u lékařské vědy něco, co jí uklidní, protože jinak se ty záda neuvolní a bude v řiti furt. ... tolik zprávy z domova. Včera hýsterická scéna na téma odvoz do a z nemocnice na pooperační kontrolu, protože sanitky nebylo. Taxíkem v žádným případku. A čím se jelo? Hádáte správně, jelo se taxíkem, protože čekat tři hodiny se nikomu nechtělo ,a le měla na výběr . Sice se to nedá bolestí vydržet, ale zvládli jsme i koupání a!!!!!!!!!!! ty vole tomu nikdo nechce věřit, donutila jsem jí hrát kostky a taky si dala kafe z Mekkaféé, a taky si dala hranolky............ i když si do téhle doby trvala na tom, že nemůže nic jinýho než dyjétu (i když jí doktorka dávno řekla, že může jíst normálně - prostě blázinec v domácím provedení ) Leč ..... jsem totál ká.ó. trošku, je to víc než vysávací proces tuhleto teda. O tom, že mám z nervů místo obličeje muchomůrku tečkovanou se radši šířit nebudu. A aby toho nebylo málo, tak ráno byla venku z Bubi trojnožka jak mám nervy pochodovací, kapek to se mnou zaviklalo, ale .. říkala jsem si statečně - sníh, posyp kamínků, příp sůl.... noha pod břichem a statečně se kývala k domovu... no niiic moc, když jsem navíc věděla, co mě následně čeká za šichtu s mámou. Ale hrozně moc moc moc a nejvíc jsem si užila odpolední procházku ve sluníčku a sněhu. Bubí byla olbřímí aktivistka aportýrovací, hopikací, skákací a.... taky rubací. a taky zakusovací zakousla mě maximalisticky - tedy nožka v pořádku. Aaaa Rumoušek krásně, moc krásně hledal. Je to pravý ohaří hošíček. a když jsem přišla dom, dali jsme si ručníkatý hlavolamy. Je výhoda, že oba můžou pracovat najednou, nevadí jim to. A oba pracovali výýtečně. Dali jsme si to třikrát a bylo to profesijounální. Hrozně mě baví je při tom sledovat, jak jsou uvolnění, ale zároveň soustředěně pracujou. Takže - konec dobrej , šécko dobrý. Tetkon tu ležej a hnípaji.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 20:23
- Nahlásit
cernej caj
drzte palce prosim... jedu domu, volala segra
čajíku - myslím na Tebe i maminku a ségru a přeju hodně síly.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 20:44
- Nahlásit
PetraK
Dvanáctka u mámy. Od šesti do šesti.
Ses bourec. A ze ji takhle nakopavas, jen at se mamina snazi, neklesa na mysli a jinejch vecech.
Leč ..... jsem totál ká.ó. trošku, je to víc než vysávací proces tuhleto teda.
Verim. Tak te nabiju?
noha pod břichem a statečně se kývala k domovu..
Ze by byla dvojce s Kremylem? ale u nas se teda nesoli a Kremyl nema lukcus oblecek.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 20:52
- Nahlásit
Fifi
Ze by byla dvojce s Kremylem?
teď to zrovna čtu - a jak potom? Lepší? Bubrdle už úplně gůt, takže myslím že fakt zapíchlej kamínek. I když jsem nožičku hned ometla, očistila rukou a nic nenašla a ona šla dál až domů po třech. Hrdinně jsem si říkala, ať neřeším, že to nic není, ale ve světle toho, co mě čekalo jsem nebyla úúúúplně tak v klidu. TAkže jak u vás?
Ses bourec
ne nejsem, protože tohle není ještě to nejhorší. I proto jsem mámě, která JE fakt hysterická říkala, ať se kouká uklidnit, protože jinak všem dojdou síly dřív, než se bude hodit. |Ráno vyváděla tak, že se vedle ní nedalo být, jak z ní tekly nervy. Taky jsem jí to řekla. Jinak by se neuklidnila a musela vědět, proč se vedle ní nedá vydržet. Ona ví, jak funguju, že nasávám od lidí všechno co z nich jde, mám bohužel tu ne/výhodu vysokýho vnímání nálad
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 21:17
- Nahlásit
PetraK hele - možná zvaž slabé prášky na nervy. Znám z vícero stran, že fakt umí pomoct a toho člověka to dá dopořádku i fyzicky... neb "znormální". Ehm - myslím ty prášky mamince - aby bylo jasno
Taťka má hlavu stále dokonalou, snaží se - ale srdce už fakt nezvládá... Zadýchává se i při hovoru, hodně spí (to je dobře - je mu líp) . Ach jo... Ale sedí si v křesle - kouká na krmítka, do kuchyně i na záchod se dobelhá... takže vlastně ještě dobrý...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 21:18
- Nahlásit
PetraK
TAkže jak u vás?
Kremyl uplne v poho este vcera v noci, dneska zase rubala pneu a mladyho a tak. Si myslim, ze fakt mraz nakej, i kdyz byla v pohybu, usiska teply, tapacky taky, ale tak jak je vyzablina a nema poradnou podsadu... Oblecek ji porizovat nebudu, to by servala ihned.
Bubrdle už úplně gůt,
Mucicky, jak jinak ona by byla.
Ráno vyváděla tak, že se vedle ní nedalo být, jak z ní tekly nervy. Taky jsem jí to řekla.
No to dobre delas, ze ji proste umravnujes, jestli to jde tak rict. Dyk se zklidnit je v jejim vlastnim zajmu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 21:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Xerxová
hm - myslím ty prášky mamince - aby bylo jasno
ehm, když jsem dneska vyzvedávala stopadesátou variantu toho, co jí má zachránit, zeptala jsem se magistry, zdaliž mají na skladě také něco, pro ty, kteří se starají o své staré rodiče. Smutně a se znalostí se usmála a řekla mi, že: na "xxx" /si nemůžu vzpmenout na název toho dryáku/ je pro mne ještě brzo
každopádně, mámě jsem já naférovku řekla, že pokud to sama nezvládne - což by teoreticky mohla - že pak prostě kvůli jejímu dobru a s jejím souhlasem, půjdu za její doktorkou a o něco regulérně požádám, protože jinak se těch bolestí nezbaví, neb jest to začarovaný kruh.
(a pak jsem doma cípla )
Taťka má hlavu stále dokonalou,
no to ona taky,, kdyby tak měla stejně dokonalou i nervovou soustavu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 21:21
- Nahlásit
Ale cim jiste urcite ctenare potesim, bude nahlaseni selektivni hluchoty Troldaka a ze mysi dira je vic zajimavejsi, nez ja. Branim se slovu puberta, opozdena, jen asi v okoli neco hara. Asi mys.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 21:24
- Nahlásit
Fifi
jen asi v okoli neco hara. Asi mys.
ty vole ale háravý myši, to je hroznej prevít!!
a............... puberta přece neexistuje. A proto - chceš vagon čekulády? na nerf.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 21:32
- Nahlásit
PetraK
A proto - chceš vagon čekulády?
Prosila bych si belgicke pralinky, ve vetsim mnozstvi nez malem. Kdyz cokoladu nezeru, tak at teda vyjimecne.
a............... puberta přece neexistuje.
No u cubek fakt skorem nebyla, po tech letech najednou psi pindik, hysterickej, knikavej, extremne citlivej, na harani mysi asi.
Netreba vzpominat ted velmi jasnej Moon, kterej se vylupoval na oblohu uz pred setmenim, udatny debilni Pruh ho hlubokym hlasem vystekaval. Jak se setmi, uz to na oblohu patri, neni to balon...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 21:39
- Nahlásit
Fifi
debilni Pruh ho hlubokym hlasem vystekaval. Jak se setmi, uz to na oblohu patri, neni to balon..
a co ráno? to tam bude ještě, to taky Moona neřeší?
knikavej, extremne citlivej, na harani mysi asi.
Joudááá, Joudááá
asi jouda, asi
mám logistickej problém. Máma potřebovala vyprát prádlo. Jenže... teď jsme zrovna v pračce dobarvovali černý hadry, takže jsme museli vyprat aspoň jednu pračku černýho prádla, aby se tam mohlo dát cokoliv jinýho............ no a potíž je, že na mě spadly tři prádelní přemrzlý šňůry já nemám kde věšet dvě pračky, ani když jsem si půjčila věšák od Danušky sousedky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 21:44
- Nahlásit
PetraK
a co ráno? to tam bude ještě, to taky Moona neřeší?
To nevim, vyhybam se vstavani rannimu, kdy tam este tento se muze pohybovat.
no a potíž je, že na mě spadly tři prádelní přemrzlý šňůry já nemám kde věšet dvě pračky,
Nahradni snury nemas? Stopovacky by to jistily.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 21:49
- Nahlásit
Fifi
Stopovacky by to jistily.
no to bych musela vědít, kde ji mám
vyhybam se vstavani rannimu,
jsem zapomněla , já jak ho vidím normálně ráno, tak mi to ani nepřijde
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2016 22:06 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
já jak ho vidím normálně ráno, tak mi to ani nepřijde
By Pruhy kleplo, vidat to vecer i rano...
no to bych musela vědít, kde ji mám
Tak naky lana lezecky Brtnik ma v brlohu, snad.
edit - a ted sem sebrala z rohozky vnitrni, domovni, vrabce. Nikde zadna krev, cili psiska nezakousli, jen asi zmrzlej, oslabenej nekde tu buch a snazivcove prinesli.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2016 09:51
- Nahlásit
hmmm - tak jsme procházku zakončili ne zrovna slavně. Krásný pochod chumelenicí a nadšeným lítacím psiskem jsme si užili všichni (jen páník brblal na fotopodmínky). No a když se blížíme k autu, tak Nighta vždy beru na vodítko. Viděla jsem, jak dva mládežníci s batohy a sněžnicemi a psíkem vořechem (velikost Adam) stoupají strání ... a říkala jsem si, jak je Najtidlo nepozorné, že psa ani neregistruje... Ale pes zaregistroval nás - a těch asi dvacet metrů vzal rovnou do útoku. Prostě k nám přiletěl a pověsil se Nightovi na krk... Naštěstí měl "haltinu" takže hubu neotevřel na plný výkon a Night se taky ozval (ale pasivně - zuby vůbec nevyndal), dokonce se vyvlík z obojku, ale nezdrhal, spíš vyděšeně čekal, co bude dál... (blbě snáší můj řev - a já řvala...) Pepa psa nakopnul, jeho páník ze stráně předvedl téměř volný pád, připnul psa, moc se omlouval, že je to idiot napadající velké psy a že o nás nevěděl a v lese nás nečekal a že jdou cestou necestou... Night má jen na dvou místech pár stržených chlupů - díru žádnou. Navíc jeho široký obojek krk hodně ochránil...
Tak snad to na něm nenechá moc špatných stop. Moje černá můra je rvací doga...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2016 10:12
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!! 3
SNÉÉŽIT! SNÉÉĚŽIT. ale je teplo půjde to fakt asi dolů.
Razíme na trasu Vráž - Sv. Ján - Hostim - Vráž. Užít si do lesůch sníh a ticho. A do Hostimi žrádlo . A já ešče razím za mámou, udělat společnost (vytáhnu jí ven, nebo ne?? sázim, že spíš asi ne, že měla jen hrdinský řeči včera ) ohřát oběd a tradááá do přírody.
F-čéra jsem odpadla na zemi v obýváku a vytuhla bez ohledu na to, kde se nacházím Brtnik na mě milosrdně hodil deku s myšlenkou - nebudit, každá minuta má hodnotu zlata a dobře udělal, spala jsem jak dudek pak jsem se přes kópelku přesunula civilizovaně do ložnice a tam pokračovala v boholibé spací činnosti až do rána .
Xerxová
no ty krááso!! tak tomu říkám zážitek. Ach jo,kruci, kruci! No Nýtek je hodný pes, snad si to nepřebere špatně, Štajnidlo je tedy od tý doby co do něj vjel ten debilní maďar, nejistej Tak držím palce.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2016 10:20
- Nahlásit
má stopy po zubech (ale ne skrz, jen šrámy) na tlamě, na krku a na lopatce. Tváří se tulivě - jako by si mě chtěl udobřovat... Je to troubelín, pořád říkám, že si s ním pořád dobře nerozumím... Já řvu na cizí psisko a on z toho má šrám na duši...
Ale misku se snídaní vdechnul... takže tady je svět v pořádku
|