Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 07:56
- Nahlásit

Xerxová
na te fotce ti jeste 99 dalmatinu chybi

tak uz se najtik aspon lepsi s tema psama? ze si nechce porad uplne s kazdym hrat? a supr, ze za nim netahl

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 07:57
- Nahlásit

ráno jsem myslela, že přerazim Lucku. Pamatujejte si na takový ty písmenka a slabiky, co jsme měli v první třídě v těch deskách? Tak Lucka včera vysypala všechny slabiky s tím, že si je poskládá. Neposkládala a já to zjistila dnneska v šest ráno!!! Jsem si dala skládačku
Fifi
Nejak nevim, cim to myho psa obohati, ze na obrazovce bez cichu rozezna psa.
společná činnost
Xerxová
to je pořád ten stejný geniální svetr?

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 08:02
- Nahlásit

cernej caj
ze si nechce porad uplne s kazdym hrat?
není to povahou? Já myslím, že cíl je spíš, aby se nechal bez problémů i v téhle situaci ovládat, ne? Ale je to chůdě. Taková milující, všeobjímající povaha a ti troubové čtyřnozí se ho bojí
Jé, vidíš, saxana by se taky mohla líbit. Přes csfd jsem hledala animáky - co mělo pod 50% jsem ani nestahovala (teda pár jsem zkusila a fakt ne)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 08:07 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

čaj tsss to náhodou chumelilo... proto jsou tak hezky puntíkatý...

Kachna ten geniální svetr máme už patnáct let... Tedy já patnáct a Pepa šestnáct... Drží tvar, barvu (můj díky barvě peru relativně často - ale je fakt, že v ruce, kartáčkem jde špína dolů perfektně, Pepa má základ tmavě modrý a ten se pere výjimečně a má i kulicha - taky s membránou)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 08:12
- Nahlásit

kachna máš pravdu - cíl je, aby si dal říct, že když si psiska hrát nechtějí, tak na ně dlabeme... A aby se nesnažil za každým táhnout...

Trochu mě mrzí, že jsem ho nepustila - ale jednak by mi mohl zdrhnout s tím neovladatelným psem do pryč - až tak mu u psů nevěřím... a nebo by mohl ten cizí pes z pocitu ohrožení nejen vrčet, ale vyndat i zuby. A po čem fakt netoužím, je naučit Nighta se rvát... Takže měl chudinka po vylítání. Ale já mu to za chvíli vynahradím na zahradě... Půjdeme dočistit cestičky a dáma sněhovou válku...

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 08:12 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Xerxová
hmm, že bychom si je celá rodina (páč Lucky zdědí Kačenka, Kačenky Martínek a ten holt dostane něco jiného ) nadělili k příštím Vánocům? Ale kam já si to uložím, když máme kalendáře propojené mailem, aby to na děti nevyskočilo na tabletu . To bych asi blbě vysvětlovala, proč Ježíšek používá náš gmail.
Prosím tě, jak se ten svetr jmenuje.

A teda fakt by mě nikdy nenapadlo, jak je lyžák strašně drahej. 4000 lyžák, 1000 půjčovna lyží, další tisícovka základní vybavení (brýle, rukavice...), 1500 vleky. Tybláho.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 08:20
- Nahlásit

kachna_
tak to teda ses dobra, zes to dala.

blba formulace, myslela sem, ze pro nej ta moznost hry neni lakavejsi nez poslechnout panicku

si zalozis novej mail specialni na spesl kalendar

me se ten genialni svetr taky moc libi ale prijde mi hrozne kratkej

jo, proto sme se segrou nikdy v zivote na lyzaku nebyly

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 08:31
- Nahlásit

cernej caj
prijde mi hrozne kratkej
aaajo. Já co není pod zadek, tak nemůžu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 08:38
- Nahlásit

tady jsou svetry

koukám, že ty dětské jsou bez membrány - takže jdou prát v pračce, jsou výrazně lehčí (ten můj svetr je těžký!!), ale není to bunda... My máme "bundy" - tj. s membránou.

Chce to někde vyzkoušet - takhle drahé věci bych bez zkoušky nekupovala.

o cenách lyžáku nemluviti... Zítra náš starší trpajzlík (předškolák) jde na první lekci kurzu (6 x tři hodiny na lyžích - tři soboty a neděle) Ale složili jsme se rodiče, prarodiče a praprarodiče takže to cenově jde A lyže a přeskáče a přilbu a rukavice a brýle... mám naštěstí za skvělou cenu od kolegyně z práce. Navíc od ní je vždy všechno jak nové - a ne po dvou dětech

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 08:40
- Nahlásit

kachna_
no ja taky prave nerada, tak to je jediny stesti toho hrozne drahyho svetru

ale treba taky maji vic strihu a modelu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 08:44
- Nahlásit

Xerxová
proc by se to nemohlo prat v pracce? jinak jeslti mate ty svetry s windstoperem tak to muze byt fakt supr, protoze vetsinou kdyz snezi tak to neni uplne stejny jak kdyby prselo a kdyz nesnezi nebo jen trochu, neparite se v nepromokave bunde

ja bych hodne chtela "tlustej" merino svetr misto bundy, ale ty ceny... a taky musim pockat, nez mi umre zimni bunda

tal tp si trpajzlik urcite moc uzije

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 08:52
- Nahlásit

čaj lze prát v pračce - ale i šetrný program a ždímání je pro ten materiál náročnější, než když ho kartáčkem zbavím špíny z rukávů a lemů, pořádně vymáchám (ve vaně) a nechám nad vanou vykapat a na ramínku dosuším. Chicht - možná i pro "šetrnouj" údržbu je stále jako nový. A že mu ty dogy dávaj... Xerxes ne, ale Beta i Night jsou veselí lovci mé maličkosti...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 08:53
- Nahlásit

Xerxová
tak to je zas pravda, ze pokud se ti to chce vzit bokem, tak to asi setrnejsi prani prodlouzi zivotnost
ty myslivecky svetry tam sou bozi

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 09:18
- Nahlásit

Xerxová
složili jsme se rodiče, prarodiče a praprarodiče
tak asi to budeme muset dělat stejně.
cernej caj
a máš nějaký tip na dlouhý tlustý svetr?
Xerxová
dík, ukládám odkaz. Příští rok už bude umět číst, tak to bude peklo, něco utajit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 09:23
- Nahlásit

kachna_
hm, kdybych mela... co mam od zaja, tak je bozi, sice neni asi tak tlustej jako ma xerxova (pod nulou jen na triko by to v nem neslo), ale mezi vanocema sem v nem chodila na vylety, jen tilko a tohle. Ale to bylo tak 5nad nulou.
jo divam se, ze to je pasky, tak jeste damsky. me bylo divny, ze sem nekoupila hnedou, kdyby byla

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 09:30
- Nahlásit

Pekny retro cepice tam ma skoda ze cepice nenosim

Jinak asi nova moda u mladych slecen jsou kostlivecky rukavice, vypada to desne, jedna k nim mela dokonce tasku s hrbitovnima krizema

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 09:38
- Nahlásit

Maya
kostlivecky rukavice, vypada to desne
bejt mi náct, tak bych je taky chtěla!!! a možná bych je i nosila (jsem si teď vzpomněla, že jsem rukavice nosila vždy fakt minimálně)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 09:41
- Nahlásit

kachna_
ja zacala rukavice nosit, co sem se prestehovala a zacala jezdit na vylety s psama. u nas fuci jak svina, takze uz pulka listopadu bez rukavic hrozi silnejma omrzlinama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 10:01
- Nahlásit

drzte palce prosim... jedu domu, volala segra

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 10:06 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
držíme, ach jo.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 10:11
- Nahlásit

čaj je mi to líto - drž se, holka. (u nás táta taky nic moc - spíš nic, než moc... )

birma
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 10:13
- Nahlásit

cernej caj
Myslím na vás

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 10:17
- Nahlásit

diky

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 10:25
- Nahlásit

cernej caj
Taky drzim palce

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 10:27
- Nahlásit

cernej caj
držte se !

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 14:34
- Nahlásit

tak dneska dobry diky. byla tu doktorka, neco mamince dala, ted je to lepsi ale fskt to vypadalo, ze uz...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 14:40
- Nahlásit

cernej cajj
Tak skvely ze to dobre dopadlo a doktorka pomohla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 15:08
- Nahlásit

tak ono uz stejne v tehle fazi.. zitra sem zrusila vylet, jeste se tam stavim a du provetrat aspon zvire ted.

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 15:22
- Nahlásit

cernej caj
máte to těžký

jestli můžu něco na odlehčení, tohle jsem našla na "rodina.cz"
Odjelo mi dítě na lyžák a ukázalo se, že jsem mu zapomněla dát sice zbytnou věc, nicméně moje holčička má ráda věci akorát, takže jsem se rozhodla, že jí to dodatečně pošlu.

Vyrazila jsem po dlouhé době do města, zastavila se v papírnictví pro hezký pohled do balíčku, také jsem koupila jedny medvídky Haribo a dvoje kapesníčky, jelikož těch není nikdy dost. Na poště jsem si sedla k tomu těsnému stolečku a hezky jsem to zkompletovala do bublinkové obálky, odeslala a s dobrým pocitem jsem došla pěšky domů.

Udělala jsem si kafe a hledám cigára, které jsem si při té příležitosti také koupila. Z kabelky na mě vypadly pouze jedny z těch dvou balení kapesníčků~t~

Je tu někdo, komu se podařilo poslat desetiletému dítěti na lyžařský výcvik balíček adresovaný paní učitelce (s poznámkou pro Madlu) a v něm světlé cigarety značky Malrboro v měkkém balení?

Tušíte někdo, kam jsem dala růžovej tablet???
- obraz se slunečnicema nemáme (chyba, já vim)
- poličku s kondomama jo, ale tam není
není nikde. Nejhorší je, že nevim ani, jestli jsem ho schovala já před Martinem nebo Martin přede mnou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Led 2016 15:39
- Nahlásit

kachna
hm, bude mit pi ucitelka radost

martin ti to asi nerekne, ze

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání