| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 15:14
- Nahlásit
http://www.tyden.cz/rubriky/sport/ostatni-sporty/n a-kole-za-polarni-kruh-neberu-si-ani-mydlo-rika-od vazna-ceska_369514.html
Jestli sem to pochopila dobre tak pocita spis se sneznicema nez s kolem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 15:17
- Nahlásit
PetraK
Taky mam koupenej konopnej sampon na vyzkouseni
Mame po konopnym tekutym mejdlu prestala praskat kuze na rukach, mam ho taky ale s rukama zadnej problem nemam tak logicky zadnej efekt nepozoruju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 15:22
- Nahlásit
petrak
vdsk jo, napis pak, jestli dobry ten sampon
maya
ja su prekvapena s tou kvalitni henou, ze mam nadech i po nekolika mesicich (nevim, odhadem 3?) kdy to na hlave nemam x hodin, vetsinou ani jednu celou a porad na odrostech vidim ten odstinovej rozdil. a miluju to, jen to nenapadny tonovani co zbyde po vymyti a zadny blondaty vymyty zbytky po cervenehnedejch odstinech
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 15:23
- Nahlásit
Xerxová
Já spíš reagovala na to, jak se čajdí manžel netváří nadšeně na možnost rehabilitace psice
no ale podle mě je to v podstatě to samý - mít psa po operaci urvanejch zkříženejch vazů, tak než půjde do zátěže, nechám ho porovnat dornovkou, aby do budoucna nepřetěžoval tu neoperovanou nohu a neurval si ty vazy i tam, což se většině psů stane...
ale já jsem preventista a jsem fakt ráda, že Adama jednou za půl roku terapeutka zkoukne a pokud si něčim hnul, tak to pořešíme dřív, než se z toho vyvine fakt problém.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 15:45
- Nahlásit
jj prevence
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 18:56
- Nahlásit
Xerxová
můj ruksak má vždy dokonale ramboidní vybaven
já to chápu, ale bavím se tu představou, jak sundáváš ten klasický batůžek s vybavením pro ramba (samopaly) atd.
Maya
konecns me po letech nesvedi hlava
jako fakt? že bych zapudila egypt a zkusila dány a rusy?
PetraK
já si zatím te'd jedu konopí,
a jsi hepy a fríííí?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 19:19
- Nahlásit
Muze mi nekdo rict, kde v tomhle pocasi muze auto prijit k hrebiku v pneu? Nechapu.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 19:22
- Nahlásit
Že by nějaký ten pluh odškrábnul bordel z okraje silnice a vrátil hřebík do oběhu ?? Jinak lituji, jestli jsi v tomhle počasí píchla...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 19:24
- Nahlásit
kachna_
jako fakt? že bych zapudila egypt a zkusila dány a rusy?
jj, já měla hlavu kolikrát rozškrábanou až do krve, jako fakt děsný a to jsem vyzkoušela všechny šampony z drogerky a všechno stejný, mám ten bahnitej šampon na suchý vlasy a tak má taky konečně na hlavě vlasy a ne krepatej chemlon a hlava nesvědí vůbec, když teda nepočítám právě tak dva dny trochu po barvení, ale s tím holt nic nenadělám
teď vyzkoušeím ten konopnej a pak si koupím zase ten dánskej, ale asi už ne ten bahnitej, ale něco na normální vlasy, doufám, že to bude s tím svěděním stejný, když to bude stejná firma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 19:25
- Nahlásit
Xerxová
jj, u náx vzal kus okraj až lidem k plotu, to budou mít na jaře radost, až začnou sekat, celej drn dole
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 19:33
- Nahlásit
Xerxová
Jinak lituji, jestli jsi v tomhle počasí píchla...
To se tahlo od minulyho tejdne, jak to na me zaclo rvat. Az ted nastesti to zaclo uchazet ve velkym, tak sem nemusela menit rezervu, jen dofouknout a frrr do servisu. Pojebany chytry ventilky, sme se tam s panem shodli, ze sou z nich taky "velmi nadseny".
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 19:45
- Nahlásit
fifi
tak aspon, ze tak. poblijoni dobry?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 19:50
- Nahlásit
mozna se pudu podivat zadarmo na vanessu mae... aneb kdyz ma v pozadavcich na ozvuceni krabici, kterych je v cele cr tak 15 potrebuje dve.... kontrolni otazka: kolik jich ma muj muz?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2016 19:56
- Nahlásit
cernej caj
14?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 06:07
- Nahlásit
birma
zas tolik ne, to bych musela bydlet na ulici, protoze ty dva kramy zaberou mista jak pracka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 06:31
- Nahlásit
házím zase prašánek. Mám radost, že se počasí znormálnilo a je v zimě zima...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 08:16
- Nahlásit
rumštáááájn
tak jsem chtěla něco naskenovat a "hláška systému"
"Skener teď zrovna něco dělá, počkejte, dokud s tím neskončí a zkuste to znovu"
by se podle mě měla tesat.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 08:17
- Nahlásit
cernej caj
kolik jich ma muj muz?
Krabic? Jednu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 08:22
- Nahlásit
kachna_
a co dela? spi?
zbrnd
radsi bych ja mela gauc v obyvaku, nez hromadu krabic ale
Xerxová
ja vyrazila na bus dost natesno, takze sem odhazet nestihla, tak bude muset muz.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 08:42
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
A JUCHÉÉÉ VEČÍR SNĚŽÍÍLO, máme ešče víc sněha, než bylo. A tak jsme si to ráno užili. Bubu naznala, že arktická zima není tak hrozná a rozhodla se být s náma dneska normálně venku cééličkou tu dobu. A honila balůnek a moc hopikala. A včera!!! Považte včera během procházky šla, našla klacek a DONESLA HO BRTNIKOJ!! SAMA OD SEBE, A JUCHÉÉÉ!! PAK JEŠTĚ 4X A NAVRCH HO JEŠTĚ KUS CESTY NESLA!! Je rozverná, mocinky moc. Páč Brtnikoj ona klacek nikdá nenosí, natož aby ho nesla i jen tak taky to Brtnik hrdně hnedle hlásil . A my si včera s Rumoušem udělali ještě jednu prochajdu. Dojeli jsme si tramvají do zveráče, páč nám došly Dingáče, prošli jsme se lidima a jeli zase zpátky. Rumoušek si zapěl. A pakl obíhal na povel hřiště a pak honil balonek a pak jsme šli domů a já se věnovala Bubrdlíně, ať mě má taky pro sebe.Vydrhla jsem kópelku, wcbudku, koukla velekrátce na germánštinu a v devět se šlo do péři. A stejně jsem ráno byla káó.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 08:45 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
"Skener teď zrovna něco dělá, počkejte, dokud s tím neskončí a zkuste to znovu"
konečně někoho napadlo, aby to mluvilo normálně
a jsi hepy a fríííí?
ešče ne, asi sem odolnej matryjál. zatim mě jen nesvědí hlava, asi to začnu pít
Fifi
Muze mi nekdo rict, kde v tomhle pocasi muze auto prijit k hrebiku v pneu? Nechapu.
no ty kráso!! Jaks to zvládla? Pomohnul někdo?
a frrr do servisu. P
aha už vidim!
Maya
že to bude s tím svěděním stejný,
zkus si koupit kokosák a před umytím vetři lžičku rozpuštěného oleje do vlasů, je desinfekční a hojivý a dělá dobře vlasům.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 09:06
- Nahlásit
PetraK
no tak to asi brzo budes hepy a friii
tak to je skvela rozverna babrle teda
ja budu o vikendu trochu rozchazet paratek bolavej, zkusim i ty novy SS kalhoty ale furt cekam, kdy bude vetsi mraz abych je na vylet vyzkousela a budu jemuset zkusit asi tak jak tak, abych vedela, zda na sneznice budou OK kdyby melo byt kolem nuly a ne mrazivo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 09:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
no tak to asi brzo budes hepy a friii
nebo mi minimálně půjde pěna z huby
rozverna babrle teda
, já mám z toho vždycky hroznou radost, když vidím, že si to prostě užívá.
ovy SS kalhoty
něco takovýho??
ozchazet paratek bolavej,
tak ať to klapne, nezapomeň, že ve sněhu to chodí jinak - jako Ferrince - tak že to bude namáhavější.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 09:21
- Nahlásit
PetraK
no skoro, no
pocitam s tim, tak mam jen 10km na sobotu. To bych zvladnout mohla snad, v pripade nouze v pulce zastavka autobusu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 09:24
- Nahlásit
cernej caj
no skoro, no
ty parádnice!! béš štramanda! je možný, že ani nebudeš muset shánět nějakej nouzovej odvoz, když v tomhle vyrazíš? se o tebe natuty postará buď vůz policejní, či sanitní
jen 10km na sobotu.
to je pro tebe jako prt. budeš to bandázovat nebo tak něco?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 09:45
- Nahlásit
PetraK
stopro s ortezou, v pondeli sem myslela, ze nedam ani ten kilak do prace.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 09:46
- Nahlásit
cernej caj
V sobotu ma bejt najvetsi mraz
Za gauc bys asi koncert zadara nemela
PetraK
Bubice je teda skvela
kachna_
Vtipnej skener
Muj v praci ma misto vokynko Konec napsano Finstina, myslim teda ze takoveho prekladatele softweru bych mohla delat z fleku taky, pokud to byl zamerny umysl tak smekam a nakopat vystupni kontrolu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 09:51
- Nahlásit
Maya
ale mela bych si doma kam sednout zbylych 20 let
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 09:55
- Nahlásit
cernej caj
Sedet muzes i na zemi staci polstarek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 09:56
- Nahlásit
Maya
jo ale ten polstarek asi neni vhodny mit ve vysce 1,80m pod stropem, ze?
|