Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 10:39
- Nahlásit

PetraK
ses sikovna, zes zvladla takovou dvanactku teda a nakonec supr, ze mama si dala hranolky snad se trochu zas zregenerujes s psekama, evidentne se snazili

Fifi
puberticka, jo

Xerxová
tak to je teda zkusenost snad najtik bude ok, to asi uvidite casem ale... ale tak aspon ze stale snida

PetraK
teplo? to jako tech -7 je teplo?
tak si to paradne uzijte

dneska mame 2.7km a dokonce s muzem

birma
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 10:51
- Nahlásit

Xerxová
to je mi fakt líto, takovej zážitek blbej pro všechny

birma
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 10:52
- Nahlásit

cernej caj
dneska mame 2.7km a dokonce s muzem
a byl to větší výkon pro Ferinku nebo pro muže?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 11:17
- Nahlásit

birma
nevim

zitra budu mluvit s vlastikem, skusim s nim dojednat pevnej termin, nechtel pevnej pul rok predem kvuli vyberu nejlepsiho pocasi, ale tak uvidime

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 11:38
- Nahlásit

clanek o hradeckym slapakovi

birma
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 11:39
- Nahlásit

cernej caj
tak ho nenuť a prostě nepojedu. Nepotřebuju ten termín hned, ale musim si nějakou dobu předem domluvit toho brigádníka, když to nechám na poslední chvíli, tak mi to nikdo nevezme...

A právě jsem vybalila na krám nádhernou lehoučkou konvici na čaj - 1,4 l, 200 g - asi ji nutně potřebuju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 11:47
- Nahlásit

birma
nerikam, ze ho budu nutit ale ze to zitra proberem. Sehnat brigadnika, kterymu reknes "tyden nekdy v tehle trech tydnech" je asi dost blby, co i kdyz jiny brigady a zalezitosti...

aaaa ty konvice sou mega boziiii ja si budu shanet cca 0.5mm alu plech, abych si mohla udelat zavetri kolem toho myho liho prskatka, aby aspon voda na caj byla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 11:51
- Nahlásit

birma
a muzem si vzit drivkac s sebou

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 12:25
- Nahlásit

birma
asi ji nutně potřebuju
tohle, tohle je na tom prodávání to nejhorší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 12:29
- Nahlásit

kachna_
ja mam pocit, ze ja nutne potrebuju uplne vsechno a kdybych mela prodavat, tak uz me toho snad o moc vic neprekvapi

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 14:22
- Nahlásit

Nemáte někdo tip na pěkný stůl v délce cca 180(200) cm, ideálně nerozkládací, s nohama na konci?
Máme rozkládací a nevejde se nám tam jedna židle. Jsem se o ní zase přerazila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 14:25
- Nahlásit

v ikea mozna maj takovej dlouhej obyc stul s nohama, jestli ma 180cm nevim ale tak 150urcite. mrkni tam. byla to deska s nohama

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 16:47
- Nahlásit

http://www.nabytekmirek.cz/rustikalni-stoly/191-ru stikalni-stul-jidelni.html#/barva_nabytku-vosk_med ovy/rozmer_stola-180_x_90_cm
JÉÉÉÉÉ

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 16:49
- Nahlásit

peknej

birma
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 17:03
- Nahlásit

Hlásím, že se venku rojej blbci. Adámek byl vzornej, ale já měla chuť zabíjet...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 17:10
- Nahlásit

birma
achjo, to je blby... ale tak aspon adamek vynuloval ty dementy tou vzornosti

za tri hodky moji nepritomnosti prisnezilo par cm snehu, takze druha posilovacka s lopatou. du dopit medovinu, co sem vcera nacala

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 18:23
- Nahlásit

Rrumstajn, krasne nachulemilo. A otepluje se.
Xerxová
Prostě k nám přiletěl a pověsil se Nightovi na krk...
Ouje, chudak Najtik. Snad to nezanecha sramy na jeho dusicce, utlocitne. Mate teda smulu, narazit zrovna na takovyho rvace.
PetraK
F-čéra jsem odpadla na zemi v obýváku a vytuhla bez ohledu na to, kde se nacházím
Sem zvedava, kde usnes dneska.
cernej caj
mame 2.7km
To je peknej pokrok, jen tak dal.
birma
Adámek byl vzornej, ale já měla chuť zabíjet...
Takze zejtra lze zase ocekavat v novinach titulky o nalezu mrtvoly tam u vas?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 18:29
- Nahlásit

Fifi
jj, v lete budem trajdat na vylety jako by se nechumelilo

chudak birma

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 20:06
- Nahlásit

Xerxová
teda tak hlavně že Najtovi nic není a snad to nějak rozdejchá

u nás dneska celej den chumelilo, jsem šla na rybník hledat tu bobří hráz, ale není to dost zamrzlý, škoda, že nebude mrznout ještě pár dní, loďku na léto nemám, zato jsem zjistila, že tam jsou ve vodě nějaký budníky, asi budky pro kachny nebo co

birma
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 21:45
- Nahlásit

tak moje 4 dnešní velkokynologické lekce
1. pokud váš pes doběhne k cizímu na vodítku a vy se ho sice snažíte zavolat, ale on nereaguje a pokud se psíci trochu poškorpěj, hlavně se neomlouvejte majiteli druhého psa. Však jeho pes tomu vašemu zkazil přivolání a omluvit by se měl tedy on.
2. Když chcete jít sáňkovat, zvolte následující taktiku - sejděte se aspoň se 3 - 5 kamarádama, protože ve skupince je větší sranda. Pak vezměte své dva ast a vyražte na místo s pokud možno největší koncentrací sáňkujících. Psy vypusťte a dál si jich nevšímejte, případně se můžete pobavit pohledem na to, kterak honí sáňky s cizími lidmi.
A pokud vaši dva stafordi doběhnou k cizímu psovi na vodítku a vypadá to, že vypukne během pár vteřin mela, netřeba to řešit, Jen je zkuste přivolat. pokud to nezabere, pomalu se šourejte blíž. Pokud však člověk od cizího psa naznačí výkop proti jednomu z vašich miláčků, dejte mu co proto. Tohle si rozhodně k vašim psům dovolovat nesmí! Ideální je mu pohrozit, že příště nakopnete vy jeho. Proč ne, že? Stejně tam nemá co dělat.
3. Máte psa na volno a cestou uvidíte cizího psa na vodítku. Chcete být slušní a tak si svého psa zavoláte. Ten nijak zásadně nereaguje. V tuto chvíli je ideální střídat povely "Ke mně" a "Zůstaň", aby pes přesně věděl, co má dělat. Když už je jasné, že si psa přivolat nezvládnete a on se šourá k onomu cizímu, doběhněte ho. Ve chvíli, kdy se začne před vámi krčit a chce ukazovat břicho, nastává ta pravá chvíle, ho přetáhnout vodítkem. Teď sice s jekem uteče, ale dosáhli jste svého, cizímu psovi se vyhne a jistě si to pro příště zapamatuje a vylepší své chování.
4. vezměte svou přítelkyni a potomka (ideální věk je asi 4 roky) sáňkovat. Rodiného mazlíčka - mladou přerostlou boxerku (nebo štíhlou bulmastifku) určitě nenechávejte doma. Když dojdete na kopec, posaďte dítko i s přítelkyní na sáňky a psa přidržte za obojek. Posádka sáněk nechť při sjezdu hodně výská. Ve chvíli, kdy dojíždějí dolů a pes je nejnapnutější, vypusťte ho. Ve chvíli, kdy pes doběhne k lidem na sáňkách a začne je pošťuchovat, bude nejlepší, když vaše přítelkyně začne volat "No! No!" a do psa šťouchat. Pak přichází další fáze hry, kdy pes začne lovit ruce dítěte. To se mu snaží ruce vytrhnout a ječí u toho (což je překvapivé, když uvážíme, že pes je asi 2x těžší a rozhodně silnější). To je ta pravá chvíle, kdy se do hry zapojíte vy, pobíháte okolo a stejně jako vaše přítelkyně povykujete "No! No!" Pokud vás hra přestane bavit dříve než psa, pořádně ho seřvěte, aby si uvědomil, kdo je tu pánem.

Tož tak. Dnešek byl fakt výživnej...

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 22:20
- Nahlásit

birma
Hezky pekne, vydatne.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 22:37
- Nahlásit

Fifi
No řekla bych, že na asi dvě a čtvrt hodiny procházky toho bylo víc než dost... zítra nám možná odpadne trénink, tak už uvažuju, kam půjdem - hlavní kritéria jsou: v dosahu, bez lidí...

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 22:42
- Nahlásit

birma
hlavní kritéria jsou: v dosahu, bez lidí...
Ideal v noci nekam. Coz asi nemuzes, rano vstavaci. Nedele, snih - to bude vsude juchuchu asi pres den.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 22:45
- Nahlásit

Fifi
Tady je to v noci krapet o strach - bezďáci, ožralové... to neni jako u vás v klidných polích

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 22:47
- Nahlásit

birma
to neni jako u vás v klidných polích
To asi ne, no. Tak snad neco najdes a tentokrat bez potkavani idiotu.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Led 2016 23:03
- Nahlásit

birma
no jak to tak čtu, asi je lepší mít vesnický asociály, co cizího člověka potkaj jednou za uherák, mě by z tohohle kleplo, protože takovýhle interakce s lidma fakt blbě snáším

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 07:25
- Nahlásit

birma Žádná radost... ale řekla bych, že vcelku normální chování... Bohužel...

Já si včera stěžovat až tak nemohla. Bylo brzo, oblast většinou bezpsí, psa vypustil až mimo cestu (to jsem viděla), stoupali oprvdu nepřístupnou strání, koneckonců psík měl i "pseudokošík" - mohl dýchat dobře, mohl i "štípat"... ale na plnou hubu rafnout nemohl. Pán se přiřítil, milionkrát omluvil (já ho seřvala - že jestli mi naučí ten jeho čokl rvát psa, tak mu děkuju...) Trval na tom, abychom pořádně Nighta prohlídli, jestli nemá žádnou ránu, psa beze slova připnul a odvedl. Popřáli jsme si nakonec hezký den...

Jinak musím psisko pochválit - má tu dvě maličké děti, které až tak dobře nezná (je tu neteř s rodinou, naši mládežníci dorazí za chvíli - a to teprve bude rachot) - a je vzorný. Dokonce večer byl tři hodiny jen s nimi - a prý pohoda. Jen na to tříměsíční robě odkládal občas hračky... hlavně proslintané torzo staré kožené rukavice byl moc pěkný dárek Ale podle Nighta je to rozhodně lepší, než dudlík...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 08:32
- Nahlásit

birma
doufam, ze ti dneska neco vyjde jako vynahrazeni toho vcerejsku

Xerxová
tak ono nekdy se stane, ale aspon poznas majitele, co si je vedom toho, ze je to jeho chyba a na druhou stranu i rozumnyho druhyho majitele (tebe) ze na nej zas clovek nejeci jak hysterak ze je debil a meli by mu vzit psa a mozna i deti a tak (beru opraveny strach aby z najtika nebyl rvac).

tak pekny den s trpajzlikama, najtik fakt vzornej

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 15:53
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek,
jen se hlásím opět mezi živé, dali jsme ten zimní sen. Byli jsme pasovaný na pravý středoevropský polárníky..prošli jsme se po Kérkonoších, dali jsme pak vrch Zvičina i na Pecku jsme došli..a pak jsme došli i do cíle, z 30 týmů jich to kompletně celé absolvovalo jen 5....dali jsme cca 80 km v horách za 24:18 minut, rozsah teplot -22°C až +2,5°C, délka spánku já 48 minut jelito 3 hodiny.
Dokýšadlo velmi spokojené a nadšené, vypadá to že je vlastně původně husky a zimní trek ho s noční etapou ho fakt bavil ...

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Led 2016 16:20
- Nahlásit

Fajka
Fáááájkááááá je bláááááseeeeeen
a moc gratuluju k neskutečnýmu výkonu

<< 1 ... 576 . 577 . 578 . 579 . 580 . 581 . 582 . 583 . 584 . 585 . 586 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání