| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 10:46
- Nahlásit
cernej caj
v pondeli sem myslela, ze nedam ani ten kilak do prace.
a máš tucha proč se to koleno naštvalo /nějaká zátěž teď, nebo jen tak? si vzpomnělo, že zrovna teď?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 10:49
- Nahlásit
PetraK
jj, mam. koupila sem si zateplovaci merino navleky na koleno a v sobotu sem ho asi 5hodin nosila po doma - no kdyz sem se v noci budila bolesti a musela zrusit vylet v nedeli, tak sem rozhodila site a zjistila, ze ty zateplovaci navleky muzou trochu fungovat jako "stahovaci" orteza, coz ja nesmim kvuli fixaci cesky pouzivat. Takze navleky jdou do noveho domova a ja si koupim vetsi, ktery budu pouzivat vyhradne pres ortezu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 10:53
- Nahlásit
cernej caj
navleky muzou trochu fungovat jako "stahovaci" orteza, coz ja nesmim kvuli fixaci cesky pouzivat.
áha no to je fajn, člověk chce udělat dobře a po...á se to. tak snad se koleno už nějak umoudří. To je teda pech.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 10:59
- Nahlásit
cernej caj
To je smula teda,ale teda zase asi takhle za chvili tu peci o koleno vychytys k dokonalosti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 11:42
- Nahlásit
PetraK
to je masochismus, ze si jeste zaplatis za to, aby te to bolelo
Maya
nojo,no
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 11:44
- Nahlásit
cernej caj
to je masochismus, ze si jeste zaplatis za to, aby te to bolelo
tak pak jestli by nebylo lepší míst SS kalhot pořídít nějaký SM kalhoty?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 11:57
- Nahlásit
PetraK
a to se kde kupuje?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 12:12
- Nahlásit
cernej caj
hledej šmudlo , nechci dostat banána
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 12:24
- Nahlásit
tak my dneska další zážitek, aby si Petra nemyslela, že je v tom sama. O pánovi s magorskou bobrmankou a krapet divnym bobrmanem jsem už kdysi asi psala. No a dneska jsme je potkali zas. oba čokli navolno, pán několik minut za nima. Čuba je prostě labil agresivní pravděpodobně ze strachu, do kontaktu nejde, drží se tak 20 cm daleko a vypadá, že jde zabíjet, pěna u huby, zuby přes celou hlavu... A to před náma potkala ještě nějakýho pána... No když majitel došel, tak se omluvil, ale tim, že se to nestalo prvně, tak už jsem byla nasraná natolik, že jsem mu oznámila, že příště dostane fena nálož pepřákem, tak si ji třeba bude víc hlídat.
Taky mám labila, naprosto chápu, že člověk i takovýho psa chce pustit a nechat ho se proběhnout, taky byl dneska Adam skoro celou procházku na volno (a byl super vzornej a přivolatelnej brouček můj), ale kurňa když ho pouštim, tak si sakra hlídám, aby byl tak do dvaceti metrů ode mě, furt přivolávám, furt monitoruju okolí, dbám na to, aby se nedostal někam, odkud uvidí o kilometr dál než já a nastartuje průser. ne, že si jdu procházkovym krokem a nechám čokly (navíc dva) letět sto a víc metrů přede mnou za několik zatáček v nepřehlednym terénu jednou za čas se nějakej průšvih asi může stát každýmu, ale ne, že kdykoliv je potkám mimo ty nejfrekventovanější oblasti, tak je scénář vždycky stejnej jak přes kopírák (v těch frekventovanejch je navolno jen pes, ten je vlezlej, zvědavej, bez přivolání a štve mě taky, ale aspoň to neni nebezpečnej kretén jak ta čuba)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 12:28
- Nahlásit
birma
to je naprd.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 13:25
- Nahlásit
birma
ale ne, že kdykoliv je potkám mimo ty nejfrekventovanější oblasti, tak je scénář vždycky stejnej jak přes kopírák
tohle nechápu. A není to výjimka - vezmi jak, je to u Fajfky. A u nás ten americkej buldog, ten je navíc agresivní a do kontaktu jde a tvrdě. Hergot.
Jo tohle naštve.
My měli včera taky potkáníčko. Jak jsem šla se Štajníkem na tu tramvaj, vidím postarší obézní ženskou s obřím něcojakolabradorem. Pes tedy na vodítku, nicméně s ní smýkal, baba velmi hlasitě psu nadávala. I jdeme se Štajnidlem u nohy a ještě udlěáme oblouk, ať je to posychrovaný. Mineme bábu zapřenou o vedle stojící auto, Rumoušek dostane volno, nejde za psem, začuchá se na místě a co neslyším? Nadávání báby, která jede za psem k Rumíčkovi. A co mě pobavilo nejvíc nadává mi, proč není pes na vodítku . Pes který si jich vůbec,a le lautr vůbec nevšímá, naopak od nich odchází. Jakou to mohlo hrát roli v tom, že jí čokl vlekl tam kam neměl?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 13:29
- Nahlásit
Neni nad to zeptat se u odbornika,smolim dotaz jestli k tem bezdratovejm nabijeckam telefonu maj i receiver pro muj tlf a dostane se mi odpovedi Vas telefon nepodporuje bezdratovy nabijeni
Jssm mela sto chuti napsat Ty woe to vim taky, proc myslis ze shanim ten receiver????
Jeste jsem napsala do alzy a kdyz to bude odpoved v podobnym duchu, tak to koupim u cinanu, ti to maj bezne a nejsou jak spadli z mesice
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 13:31
- Nahlásit
PetraK
A u nas to byl bulik, nastesti pan je nejakej marod a ss psama uz nechodi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 13:45
- Nahlásit
Maya
Demence lidí nezná hranic. Pamatuju si scénku,kdy jdeme s Ešusem vzorně u nohy, míjíme dvě starý báby /to se jinak bohužel nazvat nedá/, každá nějaký uřvaný psí smetí, který vystartovalo po Ešátorovi, já do nich vlítla a ony ještě začly nadávat mě, že můj velkej pes má být na vodítku. Ty jejich mrchy dementí na něm nebyly taky noooo to neměly dělat, to neměly dělat čůzy.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 14:15
- Nahlásit
Bubububu, bojovy vemeno!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 14:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
bububu dement!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 14:29
- Nahlásit
Fifi
bozi
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 14:49
- Nahlásit
Fifi vypadá prostě báječně. Babka jedna již dlouho veteránská
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 15:11
- Nahlásit
PetraK
to neměly dělat, to neměly dělat
Dexter počesku?
Máte nějakej tip na pohádku - hranou veselou dětskou?
Máme 3bratry, šíleně smutnou princeznu a s čerty nejsou žerty, jo a ještě za humny je drak.
Xerxová
aby si to Fifi nevzala osobně . Pošle na tebe Ešusku, nebo ještě hůř čajíčka s SS kalhotama.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 15:11
- Nahlásit
Fifi
to je hlava krasavá
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 15:15
- Nahlásit
Kachna bojim bojim... Ešuska by mohla hrozit, Jizerky občasprolítne... Čajda to má z ruky, to by neušla .p
Tři oříšky ?? Princové jsou na draka ??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 15:27
- Nahlásit
Xerxová
Tři oříšky ?? Princové jsou na draka ??
Díky, píšu si. Ty by se mohly líbit
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 15:31
- Nahlásit
Fifi
ty jo, to je krasnej jezevcik, je s PP? jak dlouho byl tyranej bobecek?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 15:34
- Nahlásit
kachna_
Máte nějakej tip na pohádku - hranou veselou dětskou?
Jasný!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 15:36
- Nahlásit
Fifi
Primo zadumany vyraz
kachna_
O princezne ktera rackovala
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 15:49
- Nahlásit
zbrnd
to je pro dospělý ale, ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 15:50
- Nahlásit
Maya
O princezne ktera rackovala
nojo, ta je vlastně taky dobrá. A ještě pindruše.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 15:59
- Nahlásit
kachna_
Xerxová
aby si to Fifi nevzala osobně . Pošle na tebe Ešusku, nebo ještě hůř čajíčka s SS kalhotama
nenene, nene!! ty seš příšerná!!! jehehééé
Dexter počesku?
trochu sem se mírnila, páč nemám v dosahu záliv a člun
hele co můj oblíbený Anděl páně?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 17:35
- Nahlásit
PetraK
co můj oblíbený Anděl páně?
mě nějak nebere, já jí zatím ani jednou nedokoukala, tak nevím.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2016 18:07
- Nahlásit
kachna_
Co takhle svatba princi? Peklo s princeznou, Čertův švagr, Nejkrásnější hádanka
|