| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 11:38
- Nahlásit
PetraK
špunty vyhazovat........... takže řekla bych, že jich bude habakůůk. Zvláštť, když to bude na takovejdle účel. A.... můžem poprosit o dva kousky malejch věnečků???
no jasný s tííím se počítáááá
Ok tak to jest super, dyž toho bude víc, tak si to pak ještě voddýleruješ a zas pobéřem a pošlem něco do Skřivánkůůch
PetraK
neeee! nenenene!! Já sem polkla kafe!!! Pooomoct!! hrozná představa
no vidíííš že bé vo čem psááát
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 11:48
- Nahlásit
Fajka
ti taky muzem schovavat... ale nekdy v nich je navrtana dira...
ty sousedovi teda vubec neprejes
PetraK
Chceš jeden, nebo dva. Kamiony? aha tak svoji nabidku fajfce beru zpet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 11:50
- Nahlásit
http://video.aktualne.cz/dvtv/boudova-levna-moda-k arcinogenni-otravujeme-vzduch-i-pudu/r~aed8c4b6429 211e5b286002590604f2e/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 11:52
- Nahlásit
Fajka
dyž toho bude víc,
tak asi pět vagónů pravila kristýna
ad skřivani - jsem v tom zmatku co teď doma panuje trochu zapomněla, hrozně se stydím. Holky za věnečky už posílaly, já to pošlu dneska a Kristýna čekala na můj souhlas, jestli její výpočty seděj, takže taky pošle dneska. Omluvujem se.
no vidíííš že bé vo čem psááát
jakože článek s nápisem -Jéžišek mi přines kondom a souseda z toho kleplo?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 12:12
- Nahlásit
cernej caj
sousedovi teda vubec neprejes
já přeju Ešusce
aha tak svoji nabidku fajfce beru zpet
hle klidně sysli, vono je to fakt škoda vyhazovat beru šecko
PetraK
tak asi pět vagónů pravila kristýna
no ale tak to je supeeeer hned máme výrobní matroš zadarmo pro Skřivánky! a dyž bude dost matroše, tak můžeš dýýlerovat do aleluuujáááá
dneska. Omluvujem se.
v poho, dyk si říkala že tonení tedkonc tak akutní, takže žádná křeč , hlavní že to tam dorazí A Fifijová nám musí dát průběžně nějaký info kdyby zas byla nějaká akutní krííza
Jéžišek mi přines kondom a souseda z toho kleplo
no jasný , víš kolik budeš mít shlídnutí a přečtení?? tsss tisíííce
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 12:16
- Nahlásit
PetraK
A že od určitý doby přestávám mít pocit, že by PPČ mohl být odborný časopis
Od určitý doby čtu radši Psí sporty - hůř se sháněj, ale obsah je stopro zajímavější a bez podobnejch zrůdností..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 12:39
- Nahlásit
Ten posledni obrazek mame na novorocence, teda to prekonava i tu nahou zenskou z lonska
www.zdeneksklenar.cz/publikace/geometricke-partitu ry-cs
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 12:43
- Nahlásit
Maya
a c oto znazornuje, dira do cenoty?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 13:08
- Nahlásit
cernej caj
No me se ptej, ja jako starsi generace v tom vidim elpicko, no poste na novorocenku jak delany
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 13:10
- Nahlásit
Maya
, ja jako starsi generace v tom vidim elpicko, no poste na novorocenku jak delany
no taková vánoční romantika...aaaach
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 13:46
- Nahlásit
Maya
no asi moderni umeni, no... taky budu muset vytvorit nejaky pf a mam i napad, ale pokud se nepodari, sahnu po nahradnim reseni... fotka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 13:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
obrazek mame na novorocence
si děláš čurinu, že jo?
a četla jsem původně na novorozence
Fajka
no jasný, víš kolik budeš mít shlídnutí a přečtení?? tsss tisíííce
to bychom na tom ale mohli něco trhnout, ne? Za reklamu, co?
hned máme výrobní matroš zadarmo pro Skřivánky! a dyž bude dost matroše, tak můžeš dýýlerovat do aleluuujáááá
no, jak znám kolegyni .... tak matroše bude vždycky dost, jen co játra budou stačit
v poho
dík moc. Ale blbý to je, to se fakt omluvujem
birma
Od určitý doby čtu radši Psí sporty
mně to vždycky půjčí kamarádka kolegyně, která to odebírá už léta .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 14:38
- Nahlásit
mam v krku moribundus, premyslim, zda planovat vylet nebo radsi neee na sobotu
hele, vydrzi pes 9hodin doma? jakoze normalni pes bezne zvyklej ano, ale pes, co nikdy nemusel byt 9h zavrenej (ale pres noc pritom v pohode i 10) bez curani? kdyz je vyjimecna situace, kdy muz zitra musi jet mimo brno a ja z prace driv nemuzu? nejak moc nevim, jestli to proste risknout, nebo jestli to muze byt pro psa fakt problem a stres
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 14:42
- Nahlásit
cernej caj
zda planovat vylet nebo radsi neee na sobotu
já ti radit nebudu , já radši už ne
vydrží.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 14:44
- Nahlásit
PetraK
sme se zatim snazili, aby to nebylo byt nez cca 6h, co je doma sama, ale zitra to holt nepujde tak udelat.
nojo, ja si asi taky totiz nechci radit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 15:14
- Nahlásit
čaj myslím, že vydrží. Blbý spíš je to, že se v kleci neprojde - že se sice otočí a postaví, ale na protažení to není. Ale jednou se holt nedá nic dělat.
Night je rozcapenec - v šest jde se mnou oběhnout zahradu a poblbnout, pak si dá snídani a padne na pelech. Po jedné hodině jezdíme na oběd - a pokud nemůžeme, pak ho babička vypustí proběhnout se na zahradu - jedna z výhod staříků na společném pozemku
Někdy už jsem odpoledne domá já, někdy páník - celkově se má chlapec z hlediska samoty jak čuník v žitě. Každý den je jiný, ale nikdy není dlouho sám
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 15:15
- Nahlásit
fajka zkusím začít špunty sbírat... Já je vyhazuju. U nás je taky solidní spotřeba vína
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 16:09
- Nahlásit
xerxova
jak rikas, neprotahne se v ni. ale tak snad v pohode. vlastne si rikam, jak se to resi treba s kleci na dogu, da se sehnat? a treba na veterine po operaci - ziju v domeni, ze co kus, to separe ubikace.
jinak hlasim paradni zimni bundu za 50% slevy lonskej model, dokonce i khaki byla na sklade. zrusili mi lekci, tak sem mela aspon cas si pro ni zajit. kolem -10 by mohla byt ok bez mikiny, tak uvidime, no. v obchode sem se v ni varila vic jak ve svym dnesnim vohozu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 16:16
- Nahlásit
čaj
na veterině mají i poměrně velký kotec - prostě kus omřížované místnosti. Nejen "bedničky". A pro klidový režim mamuta se doporučuje malá místnost s obřím pelechem či nízkou postelí... Naštěstí jsem to za víc než dvacet let nikdy nepotřebovala...
Máme za sebou "první lekci" chůze na vodítku v klidu po zahradě - slalom mezi stromy, žádný pohled na chodník... návrat ke kořenům Docela slušně fungoval na sušenky BB mini verzi do jogurtu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 16:48
- Nahlásit
Xerxová
tak supr, ze na pamlsky se taky da
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 17:04
- Nahlásit
Rrumstajn,
cernej caj
Bez klece to radsi nechces jeste zkouset, aby si s tim nejak nehnula?
Xerxová
slalom mezi stromy, žádný pohled na chodník... návrat ke kořenům
Sikulky.
Ja byla taky sikovna, vysypalo se mi v aute 5 kg slunecnice.
A za dva mesice budou mit sousedi asi radost, stofard se jim proboural za cubama. Nez sem stihla vzit voditko, abych ho sla odvest, planky zubama vyrval a hup k nim. Taky napad teda, nechavat haravky na zahrade, kdyz neni nikdo doma...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 17:08
- Nahlásit
Fifi a co mají za čubky ?? Ano - nechat háravky na zahradě není dobrý nápad. Když si vzpomenu na velkého psa, který dokázal ladně zdolat plot (máme vysoký) i s dlouhým řetězem, který měl na krku... za doma zavřenou dohárávající Aronou... Tenkrát jsem ho nakonec nechala odvést do útulku, neb obojek od řetězu měl zarostlý do zaplstěných chlupů...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 17:09
- Nahlásit
fifi no a se slunečnící to musíš udělat jako Popelka - otevřít okna od auta a ... "zrní na ošatku"...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 17:10
- Nahlásit
Xerxová
Taky srofardky. Ja sla psa nabonzovat, ale u nich taky nikdo doma nebyl... Reknu jim to, az je uvidim.
Ja mam plot vic jak 2m a ten na vejsku teda zadnej pes nezdola, stofarda sem videla, jak zkousel splhat - a v pulce odpadnul. Ale venku bych cuby nenechala ani omylem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 19:10
- Nahlásit
fifi
bijim se o tu zdravou, pac by celej den skakala z postele na okno, kdykoli kolem nekdo pude... 40cm dira totiz je tak akorat, aby po tom okne mohla valchovat. doma to ukociruju, ale jinak...
tak snad se nezadarilo, ale ja teda taky nechavam feri na dvore... na druhou stranu 3m vysokou zdenou zidku snad bez sance a pak sou zahrady. teda vim, ze plot ovcoun preskoci, ale pres tu zidku by musel byt houdini. a doted tam jinej pes nebyl v zahradach. ale mit jen zahradu, tak taky nenecham.
toz jak pise xerxova
jo a nechce nekdo 3letou rag dolku, ktera se nesrovnala s druhym mimcem? asi ne, no.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 19:20
- Nahlásit
cernej caj
pac by celej den skakala z postele na okno, kdykoli kolem nekdo pude... 40cm dira totiz je tak akorat, aby po tom okne mohla valchovat.
No a nejde ta mezera nejak zadelat? Nebo ji zavrit jinam, kde by tuhle moznost nemela? Jako v kleci to taky zvladne, ale viz vyse, je to malej prostor.
ale ja teda taky nechavam feri na dvore... na druhou stranu 3m vysokou zdenou zidku snad bez sance a pak sou zahrady.
To ses odvazna. Pri harani bych takhle neriskovala, bez dozoru. Ja kdyz videla dneska toho psa, jak se nejdriv snazil protahnout (je ponekud kulatejsi) a neslo mu to, tak to zkusil vzit bokem pres jiny zahrady, to mu taky nevyslo. Tak zpatky a proste vyrvat planky z novy branky a zbytek preskocit. Otazka par minut, nez sem pobrala voditko a obula se, ze ho odvedu.
a doted tam jinej pes nebyl v zahradach.
To muze bejt pes z uplne cizi vesnice/ulice. Maji na haravky rypak na x km a umi byt jak ninja dogs. Ne, jsem v tomhle strasna preventistka. Kor kdyz sem videla toho ratlika, jak se protahnul skvirkou k nam v lete.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 19:21
- Nahlásit
cernej caj
a nezvykla by si časem? někdy kočky potřebujou dost času na to si zvyknout
jinak ragdolky jsou v kurzu, tu určitě někam udáte
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 19:24
- Nahlásit
Fifi
jj, proto já nikdy fenu
ale zeď vysokou by asi fakt žádnej pes nepřelezl, to bych se asi taky nebála, jestli tam nejsou škvírky a nebo vystouplý kameny nebo tak něco, tak to má pes asi bez šance
známý se zabil pes, když přelejzal dvoumetrovej plot do kotce za fenou, kotec neměl střechu, ale seshora spadnul a na místě bylo po něm
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 19:28
- Nahlásit
Maya
známý se zabil pes, když přelejzal dvoumetrovej plot do kotce za fenou, kotec neměl střechu, ale seshora spadnul a na místě bylo po něm
Ale fuj.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2015 19:31
- Nahlásit
Maya
ale zeď vysokou by asi fakt žádnej pes nepřelezl, to bych se asi taky nebála, jestli tam nejsou škvírky a nebo vystouplý kameny nebo tak něco, tak to má pes asi bez šance
To leda atomovej kryt, aby mel clovek jistotu, ze nakej pes neproleze, nebo fakt kotec ala alcatraz. Nechat haravku venku jen tak na zahrade pro me je proste "koleda koleda harame, stenatek se dockame?!"
|