| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2015 15:46
- Nahlásit
Fajka
ed mě napadá že když Michal nechce domu zvíře...co malinké rybičky v malém akváriu ?
malinký rybičky v malym akváriu nechci prozměnu já a na větší nemůžeme najít místo (buď se tam dostane píďa, nebo se tam nevejde), ty bysme jinak už měli.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2015 16:49
- Nahlásit
dneska hodinový okruh kolem Žulového vrchu. Mlžno, skoro tma. Psisko vzorné. Na jakékoli moje zavolání ihned mastilo zpátky... (zkoušela jsem i jakoby akutní odvolání těsně před zatáčkou) Až kousek od auta u České chalupy jsme pak potkali postupně dva psy - včas jsem Nighta dala na vodítko. Šibu vzorně odseděl na zadku - ale po povelu jdeme se snažil změnit směr směr šiba..., zlaťáka jsme míjeli na větší vzdálenost - takže tam šel "ukecat"...
Dneska žádná liška, žádné laně, žádný ledňáček... Nuda nuda šeď šeď... Ale psisko je vyřáděné a vylítané. A naše mozkové buňky okysličené
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2015 18:20
- Nahlásit
kachna_
malinký rybičky v malym akváriu nechci prozměnu já
na větší nemůžeme najít místo (buď se tam dostane píďa, nebo se tam nevejde), ty bysme jinak už měli.
chápu nooo čím víc prostoru tím líp...
jak pro rybičky tak pro Vás ...
ted jsem ještě narazila náhodou na todle...
kreslí ráda??? má ráda svůj prostor? co vlastní domeček? až přestane bavit, tak se sním zatopí v krbu
http://www.fler.cz/zbozi/chaloupka-pro-deti-k-dotv oreni-6233147
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2015 19:59
- Nahlásit
kachna_
a co to gelový mraveniště? synovec ho jednou měl, akorát blbý, že v zimě do něj neseženec mravence
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2015 20:12
- Nahlásit
cernej caj
Jak dopadla kontrola s Feri? Pochopila jsem spravne, ze muz dneska jel?
Darenka
Teď je chaos, ale myslím, že za pár dní se stav zestabilizuje, najedou na nějaký systém,....a bude líp.
Tomasek je doma, jejej, to musi byt srumec. Kor, kdyz na nej tak dlouho cekali. Jste hodny babicky, ze takhle pomuzete.
S tim igelitakem to hlidej, at ho Adel vyblije ci vykadi, zrovna tohle neni moc dobrej matros na pozrani. Cimz te nechci stresit.
Xerxová
Dneska žádná liška, žádné laně, žádný ledňáček... Nuda nuda šeď šeď...
Nekdy neni od veci zazit klidnou vychazku.
Tady taky zatim klid, jen ted po zradle Kremyl hodil vrtuli na stranu a jak baba Kropackova lakala to nebohe pruhate stene na sexualni hratky. Loupla belmem fest, kdyz jsem ji erotiku zatrhnula.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2015 20:17
- Nahlásit
Fifi to brzy začíná babka rotvicoidní provokovat... Dlouhé tři týdny tě zdá se čekají... Navíc to nebudou bezpečné hrátky, jako když se tvůj babinec navzájem ukájel...
Já teď byla s Nightem na večerní socializační... šlapal jak hodinky. Neb žádné psisko v sídlišti nebylo... tak byl za vzorňáka. Musím opět intenzivně makat na ovladatelnosti, neb náledí si s ním moc představit neumím... Takže nejen výběhem do lesa živ je člověk... ach jo - já to sídliště a lesopark tak nerada...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2015 20:28
- Nahlásit
Xerxová
to brzy začíná babka rotvicoidní provokovat... Dlouhé tři týdny tě zdá se čekají..
Covece, ja myslim, ze to tri tydny nebudou. On ji sondoval uz tak tyden, od vcera z ni neco teprve zacalo tect - a harani ona miva v tomhle veku docela rychly, netahne se to tak dlouho. Za par dni bude v nejlepsim, peklo tak dva dny a zase splaskne.
Navíc to nebudou bezpečné hrátky, jako když se tvůj babinec navzájem ukájel...
Neboj, s Bazusakem si zatim vystaci.
Ted uz Kremyl erotiku vzdal a zase si hovi s Troldou na gaucitku. Zatim.
Neb žádné psisko v sídlišti nebylo...
Hlavne, ze ani petardy, lidi jsou kor na sidlistich pitomi.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2015 20:34
- Nahlásit
fifi jelikož máme kousek za domem lom na žulu - sirény a odstřely žádné naše psisko neřeší. Petardy a střelbu zatím taky Night přechází... Kdyby těch jiných psů a psíčků nebylo, byl by téměř bezchybičky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2015 21:24
- Nahlásit
tak ferinka je plne srostla dle rentgenu, takze pomalu zatezovat a hlidat. krev nebral. pry "netrapit rehabilitacema" , noha plne pohybliva, mechanicky v poradku, jen teda uz nasvalovat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2015 21:40
- Nahlásit
cernej caj
tak ferinka je plne srostla dle rentgenu, takze pomalu zatezovat a hlidat. krev nebral. pry "netrapit rehabilitacema" , noha plne pohybliva, mechanicky v poradku, jen teda uz nasvalovat
Pomalu zatezovat = voditko a delsi vychazky, krok po kroku? Bezva, ze dle rtg je vse ok. "Netrapit rehabilitacema" - to jakoze coze? Fakt? Ehm - zrovna v tomhle pripadu bych se podivala na nejaky ty dornovsky tety a zaroven s postupnym dalsim osvalovanim provadet masaze a rovnani decentni. Krev bych teda taky nechala zkontrolovat, kdyz byly jaterni testy spatny/horsi, at vite, ze je vse ok. A pripadne upravit dietu ci vydechnout, ze je vse v poradku. Sem to ale rypak straslivej, vid.
Ne, mam radost, ze Ferinka spravne srostla a vsichni jste to zvladnuli, takze limec uz lze sundat?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2015 21:52
- Nahlásit
fifi
jj, jak rikas. limec sundat, kdyz bude jen blemcat (i vic) tak neva uz.
jj, krev vemem jinde, asi u naseho veta. ja tenkrat pochopila, ze ji bude kontrolne brat dnes, kdyz nebral, vemem jinde. rehabky rikal spis nejaky magneto a tak, ze to nema moc smysl, dornovku bych urcite chtela (asi ne hned, ale at ji trosku srovnaji treba po novym roce). pry pomaly tahani tezsich bremen, snih (ne hned samo), ale klecovej rezim jeste zustane.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2015 21:57
- Nahlásit
cernej caj
Tak to budou blemcaci orgie, az ji limec sundas. Po dvou mesicich, jeej, sama bych si tu koncetinu chtela konecne zkontrolovat, podrbat, vychutnat. Kremyl si pri haranicku klasicky vykusuje hnat, jiz odpreparovala cast polstarku a zda se byt spokojena, konecne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2015 22:16
- Nahlásit
fifi
to mi prijde teda dost hrozny, ze si takhle vykouse kus polstarku... ale jestli je tim spokojena, tak aspon tak a snad uz vykusovat nebude.
taky su zvedava, zda blemcaci neprejdou do prilisnyho vykusovani, ale ted uz by to aspon nemelo ohrozit koncetinu, pod dohledem.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2015 22:23
- Nahlásit
cernej caj
to mi prijde teda dost hrozny, ze si takhle vykouse kus polstarku..
Ona je labil a z tohodle si udelala zabavu. Pri harani se celkove vic drbka, ozdibuje. A taky ji mohlo na posledni vychazce neco simrat, ala ostruzina, kopriva, co svedi, je nutno odstanit. Uchyl je to, ja to uz ani neresim, jen ji dycky prohlidnu hnatu. Ona si neukousne jakoby kus polstarku, jen rozblemca nebo pripadne odpraparuje tu svedici cast. Takze jen vrchni vrstvu, nejde to do masa nikdy, takovej magor zase neni.
zda blemcaci neprejdou do prilisnyho vykusovani, ale ted uz by to aspon nemelo ohrozit koncetinu, pod dohledem.
Urcite to Ferine davkuj, ten pozitek z holy nohy, zda se, ze jedne krve jsou s Kremylem.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2015 22:39
- Nahlásit
cernej caj
tak super, že je Ferina v pořádku, tak akorát teď přez zimu si dodělá kondičku a na jaře budete moct vyrazit
Kimovi teda po operaci taky krev už nedělali, jen předtím
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2015 23:04
- Nahlásit
Maya
Kimovi teda po operaci taky krev už nedělali, jen předtím
Ale Ferinka mela nejaky ne moc dobry jaterni testy, kontrolni odber byl uz tehda doporucovanej.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2015 23:40
- Nahlásit
Zdravím! Žiju, umírám Adam si ráno vybral den blbec a nas*al mě jako už dlouho ne - na místě, kde ho pouštím už týdny bez jedinýho problému si vyhlídnul nějakou veveru a jak byl rozjetej, tak to vzal rovnou za cyklistou na druhý straně potoka. Na nějakou dobu tudíž bude mít nejspíš po hehe, holomek.
Doufám, že jste všichni v plném zdraví fyzickém i psychickém
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 06:51
- Nahlásit
Xerxová
jinak dobre, ze ste si uzili vcerejsi prochazku a najt byl za vzornaka, i kdyz se mu spis chtelo si hrat s sibinkou
Fajka
ta chaloupka je supr, my sme dycky bydleli v papirovy mega krabici a moc sme to mely rady
Fifi
tak aspon, ze to nikdy neni az do masa a nic tak hroznyho. Nojo, pomalu a pod dohledem, kdyby si mela ukousnout nohu, tak me klepne
Maya
no uvidime, no, jak to bude.
Fifi
jj, on to prave rikal, ze "uvidime za 8tydnu", ale muz dostal instrukce "kdyz bude brat krev, rekni si o jaterni testy" a on krev nebral, tak se ani nezeptal...
birma
doufam, ze cyklista prezil bez ujmy na zdravi?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 07:14
- Nahlásit
Fificernej caj
Jj. Zjistili jsme že ten sáček sežrala až když ho vyblila. Vím, že je to průšvih. Jednou se mi to stalo s Darenkou, když jsme jí měli za zahradě. Volala jsem veterináři a ten mi poradil kysličník. Byly šavle meče a podařilo se dostat sáček ven.
Jinak přiznávám, že tolik čerstvého vzduchu každý den ze mě dělá mrtvolu. Co máme Adél, nachodila jsem kilometrů, že za jiných okolností by mě to snad zabilo (byla jsem neradochodec ). Ale Adéla je úžasná motivace. Jen každej večer, jak si chvíli sednu, bych spala a spala. Jo, čerstvej vzduch je čerstvej vzduch
A dárky na Vánoce furt nemám
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 07:42
- Nahlásit
cernej caj
Věřim že jo, žádný ostatky jsem tam neviděla..
Darenka
každej večer, jak si chvíli sednu, bych spala a spala. Jo, čerstvej vzduch je čerstvej vzduch
to znám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 07:44
- Nahlásit
Darenka
no vidis, aspon budes dobre spat a pekne vylitana bude nejen adel
no to snad jeste stihnes poresit, ja uz cekam na poslednich par zasilek na postu, vcera sem vyzvedla kamaradum a muzi lanovkovy zazitek tak su zvedava, jaky to bude, jeste video pro silne povahy listky mam 4, nevim, jestli si jednu nechat pro sebe, ze bych jako sla s muzem, nebo ji dat jeste kamosky segre
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 07:48
- Nahlásit
birma
ale teda chapu, ze to celkem nastve i zamrzi, ze zas clovek musi byt vnimavejsi a obezretnejsi i tam, kde uz si myslel, ze je to OK.
ja bych nejradsi spala v praci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 08:23
- Nahlásit
Taky bych furt spala, to je nĕjaká epidemie asi a taky nic nestíhám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 08:24
- Nahlásit
Maya
tak ono je to i tim pocasim.
jo a vcera mi dosla zasilka mikiny a pradla spodniho, tak pradlo vypada pouzitelne, mikina i pres tu velikost ma teda rukavy na hrane a delku taky. Fakt bych u sportovnich /funkcnich/ veci cekala, ze budou trochu promyslenejsi v tomhle, protoze se snad ceka, ze v tom clovek bude sportovat a ne sedet v kancelari...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 08:52
- Nahlásit
vcera proslo schvaleni velkyho patku svatku senatem, tak jeste se uvidi, zda podepise pan prezident...
no ja doufam, ze jako podepise
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 09:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
To jsou zase dny majne líbe Kindr. Koláče nestíhá ničehož moc. A ešče si včera vymyslelo, že po práci upíkne cukrovíčko. A tak mám čtyři plechy lineckýho cukrovíčka. A psejci pomáhali. A tak si dneska ráno psejci taky počuchali a pak jsme si dali vydatnou procházku ranní, kdy se řádilo. Hlavně nejvíc řádil jako vždy Rumíček. Má hrozně spadýno na páníčka od Dášenek a dycky mu dělá vítací delegaci Brežněvovu. Páníček se vždycky děsně baví a chválí ho, že je takovej veselej a aktivní, já už z toho taková veselá nejsem . pak dělal Rumíček opět mírotvorce, páč se jako vždy Dášenky servaly. Rumíček jim to chtěl rozmlouvat a šaškoval tam kolem nich, leč dámy nedbaly a rubaly se do rozehnání. Pak popadnul Rumíček větev a šel rozproudit tu mladší, kterou vždycky ta starší šikanuje. BUbina se chystala milé dámy rozehnat jak demonstraci, páč tohle nemá ráda, ale vzhledem k jejímu věku jsem to naopak rozmluvila já jí. I když věřím, že by to zvládla, protože jí obě respektujou, ale teriér v afektu se mi nejeví jako dobrej nápad k řešení. Nerada bych měla pak z Bubi sešívanou slávistku. Pak jsme šli běhat kolem hřiště. Kamenem úrazu bylo, že jsem neměla nic zakusovacího, takže Rumíček po doběhu vždycky chtě prát Bubinu, že se jako servou, když jsou tak pěkně rozehřátí. Vždycky vypadá hrozně bojovně, debil jeden pošahanej. A jak na ní "útočí", vypadá to dost věrohodně. bubi hledala šišky a podávala tlapičku a pak voba spokojeně vodpadli na pelech a chrápali, zatímco Koláče se se závistí v oku oblékalo do prasé.
Asi usnu na stole
Co děláte vy?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 09:20
- Nahlásit
Fifi
jejda! Vypadá to, že u Fifijový bude v brzku veselo! To bude panečku Mikulášská
cernej caj
Gratuluju k Feriuzdravení!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 09:32
- Nahlásit
PetraK
tak to ste toho stihli mega moc rano, dobre, ze bubi je rozhanet nesla, a teda chudak ze ji rumik tak porad de valcovat
s cukrovim si dobra! ja letos objednam asi kilo, to musi pro dva na vanoce stacit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 09:40
- Nahlásit
cernej caj
stihli mega moc rano,
jojo dneska se docela zadařilo, byla to akční pohodička. Když Rumajzl žádil s teroškou, měla jsem prostor pro mudlání Bubiny a blbnutí s ní, a pak se čokle vyměnili. dobře bylo, dobře.
ze ji rumik tak porad de valcovat
s tímhle je příšernej. Vůbec nebere v potaz, že jí to nebaví a prudí, prudí. Tak jsem se dneska musela nechat zabíjet já, páč jsem neměla nic, do čeho by se mohl zakousnout, místo do Bubiny. Což je ovšem kontraproduktivní, protože jeho to pochopitelně dost baví, zabíjet mě, ale nerozliší- zase zcela pochopitelně - kdy to vhodný je a kdy ne.
Mě to cukroví baví, pustím si koledy, naleju si víno a jdu matlat. Doslova, páč nejsem zdatná cukrářka, jsem matla. ale!! chytrej matla, takže jsem si před x lety vymyslela zlepšovák - válím těsto mezi igelitama, tím pádem se mi nelepí. a jde to dobře. Jinak by to byla hrůza. Radila jsem to i kamarádce, ale ta to taky zná, takže tahle metoda je asi evidentně už dlouho v oběhu, jen ke mně se nedostala, já si jí musela vymyslet . Dneska se chystám upražit oříšky (snad mi to neshoří ) a pak bych dělala vanilkový rohlíčky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2015 09:49
- Nahlásit
cernej caj
Pátek teda doufám že schválej
PetraK
Část toho cukroví pošli k nám když tĕ to tak baví
|