Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 17:24
- Nahlásit

k čemu všemu jde využít psí parťák

cernej caj
dík a kde jste byli dneska? počasí vám docela vyšlo, co?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 18:12
- Nahlásit

birma

jj, pocasi supr byli sme v chribech, ale moc fotici yo nebylo, trasu sem mela na 26/29 ale ve 3h sme stali na tom rozcestniku, tak sme zvolili jen 4km do cile a vyslo to fakt akorat

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 18:16
- Nahlásit

cernej caj
to chápu, už se stmívá fakt brzo.
Vybírám u Zaja a mám nákupní horečku, nejradši bych to vykoupila všechno Kvalitní to má a a ty slevy jsou neskutečný. Ale teda 4,5 t za nákup prostě nedám, nemám...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 18:41
- Nahlásit

jojo, zajo ma supr veci a dlouhy, neleze z toho pulka zad... akorat me mrzi ty spodary asi za 300 co li byli v xs obri a vytahovali se bahoru a delali tangace, takze tak rychle do odpadaku 300 jeste nepadlo... ja myslim, ze nejtery veci na predrazeny, ale ty slevy sou dost zajimavy, mibinalne u nemembranovych veci. mam od nich takivou chlupatou mikinu a je bozi. ale tyhle slevy tam na uz tak rok, ja to pozoruu dlouhodobe

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 18:49
- Nahlásit

jdu balit dárky... neb dneškem je skoro dokoupeno... A já si koupila taky dárek - "botasky" (na vibramu "MekKinlejky") , neb moje staré merrellky dosluhují. Už jsou tak na lítání ve sněhu po zahradě...

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 18:50
- Nahlásit

on má slevy v outletu pořád, doprodává tak věci, kterejch má jenom pár kusu v pár velikostech. Nakonec jsem tam nechala skoro trojku, ale za podvlíkačky, funkční triko, zimní kalhoty, letní kalhoty a dvoje turistický ponožky to neni špatný. A budu doufat, že si něco z toho vybere ježíšek a tak to celý nepocítí jen moje peněženka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 18:57
- Nahlásit

birma
posli odkazy, ja tam cumela vcera

xerxova
si pilnej jezisek ja mam skoro vsechno, sle chybi prosincova neter jeste k narozeninam.

stary merelky byvaly skvely boty a dost drzaky. posledni dva roky di na ne stezuji vsichni co znam, ze podrazka nic nevydrzi a svrsek de tesne za ni. navic paradniesiroky taky nejsou. maminky spoluzacka to docazi do cr, ale prej mi zs priplatek neudelaj staej model na sirokhm kopyte... foufam, ze novy busou dobre slouzit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 19:00
- Nahlásit

čaj o prosincových narozeninách raději nemluvím... ségra je devatenáctého a neteř jednadvacátého. A neteř z druhé strany je pro změnu Eva...

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 19:02 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

cernej caj
fusky, triko, podvlíkačky, kalhoty (pánský, ale snad budou dobrý), druhý kalhoty

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 19:08
- Nahlásit

Xerxová
Oni se nezdají, ale i straky a sojky jsou velké schovávačky zásob.
Sojky tu nejsou, ale straky jo. Prave, ty nakousany tvary a tak, nevim, zahada zatim.
A neteř z druhé strany je pro změnu Eva...
To jmeno je fakt dar sam o sobe...
cernej caj
ale ve 3h sme stali na tom rozcestniku, tak sme zvolili jen 4km do cile a vyslo to fakt akorat
Vokoun spokojen, ze nemusel nekde prespavat, vid.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 19:10
- Nahlásit

xerxova
ja mam neter, segru, tatinka a tetu a stryce. stryc neni eva, ale je 24 tez pro dite asi celkem trauma krz darky

birma
za 10 mibut budu zhavit komp. zacslo tu prset, ale uz su skiro doma. doufam, ze budou sedet dobre

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 19:11 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

výběr z tohoto týdne...

zbytek jich je tady

ještě poznamenám, že to nejsou nijak inscenované fotky - on prostě takhle řádí normálně a stále... prostě taková normální klidná a důstojná doga německá... Blbý je, že je schopen takhle řádit s dlouhou větví i vedle nás - pak se člověk bojí o zdraví , neb levituje to hovado vysoko nad námi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 19:12
- Nahlásit

fifi
to urcite, vokounek spokojenej velmi takhle

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 19:17
- Nahlásit

u nás celý odpoledne vánice jak na Sibiři, chtěla jsem venku přidělávat to čidlo, ale to se nedalo

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 19:17
- Nahlásit

Xerxová
holt španělský temperament

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 19:24
- Nahlásit

Xerxová
Blbý je, že je schopen takhle řádit s dlouhou větví i vedle nás - pak se člověk bojí o zdraví
No pri Jeho velikosti muzete schytat jednu po hlave, u nas, prizemnich, max do kolen. Snih mate, se mate, tu bahno.Maya
chtěla jsem venku přidělávat to čidlo, ale to se nedalo
To cidlo, na ktery nema prset a snezit?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 19:29
- Nahlásit

Fifi dneska už sněhu dole bylo málo (teď ale sype a je bílo), ono to album je z úterka, čtvrtka a dneška. V týdnu vždy tak třičtvrtěhoďka, dneska skoro dvě hodiny... Máme to necelých deset minut autem, tak chlapce vozíme vylítat. No a prokládáme to výlety městskými - tam problém není žádný a výlety lesoparkovopsími - a to je děs běs. Tedy pro mě... zaposiluju si

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 19:30
- Nahlásit

Xerxová
ta prvni je fakt skvela! i me docela pobavila, ty mas dokonce dostihovyho kone

Maya
tak hlavne by ti to cidlo asi neprezilo ani tu vanici?

birma
dnesni trasa chteli sme si tam udelat odbocku ke skalnimu utvaru a narazili sme i na ten patvar "k zajimavosti", ale nikde zadna cedule, tak sme ho minuly, nevedeli sme, co to je a v moji kct mape nebylo zakresleno nic

ty letni kalhoty vypadaji fakt luksusne, to se tesim az poreferujes a to funkcni pradlo taky dobry. Zajo to umi udelat tak, abys to chtela koupit

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 19:34
- Nahlásit

cernej caj
vypadá moc hezky ta trasa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 19:51
- Nahlásit

birma
jj, bylo to fajn, i kdyz teda fakt na foceni nic... ale pobavis se (nejen ty), nemuseli sme si ani brat svaciny (a musim rict, ze vyborny cerstvy obcerstveni to bylo, mit s sebou igelitak, snad si odnesu domu, fakt vyborny a dobry

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 19:52
- Nahlásit

Fifi
cernej caj
To cidlo, na ktery nema prset a snezit?
srandičky srandičky, na to vás užije
náhodou už to mám vymyšlený kam ho dám a pak budete hustě závidět, prej to předpovídá počasí na 8 hodin dopředu, takže večer už budu vědět, jak bude ráno heč

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 19:54
- Nahlásit

cernej caj
krmení pro srnky nebo co? teda to by byl úplně Kimův ráj a nirvána, bych ho tam odsud nedostala, dokud by to všechno nesežral Timík si taky koukám dával

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 19:55
- Nahlásit

cernej caj
právě jsem koukala na FB

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 19:56
- Nahlásit

Maya
nojo, taky sezral mrkvicku
tak ale supr, ze si mu nasla bezpecny misto

sme si rikali mozna i pro prasata, ale fakt zadna stara hnusna, jak petrzel, tak mrkev fakt akorat, sme sli a chroupali, v ruce zalozni kousek

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 20:11
- Nahlásit

cernej caj
nemuseli sme si ani brat svaciny (a musim rict, ze vyborny cerstvy obcerstveni to bylo
Tyvoe, to by smecku slehlo! Hora mrkve? ach, jejich sen. Kde to tam bylo?
Maya
náhodou už to mám vymyšlený kam ho dám a pak budete hustě závidět, prej to předpovídá počasí na 8 hodin dopředu, takže večer už budu vědět, jak bude ráno heč
Tak at se zadari.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 20:18
- Nahlásit

Fifi
nekde v tomto useku jedes nakupovat?

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 20:25
- Nahlásit

cernej caj
Nikam nejedu, ale predstava Kremyla a ty hory mrkve - ta by do toho skocila sipku jak Skrblik do dolaru a plavala si v tom kraula, kochala se, prezrala se... Baz by hloubila nadzemni tunel, bo jiste naky hlodavci v tom musej bejt a Troldas by lital nahoru a dolu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 20:35
- Nahlásit

sice se střílet zvěř na újedi oficiálně nesmí... ale myslím, že ta mrkvička je připravena poblíž posedu...
My jednou našli pod posedem i horu perníků (navíc s německými nápisy- tudíž exportními, určitě kvalitními )... zkusím pohledat u Betky v archívu. A v přísně chráněné zóně velké jizerské louky se střílelo na "prošlé" koblihy a koláče...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 20:38
- Nahlásit

Fifi

Xerxová
posed sme tam nevideli, ale neznamena to, ze nebyl...
teda, pernicky, jo

nicmene krmit lesni zver mrkvi mi prijde jako asi OK, ale krmit je koblihama?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2015 20:39
- Nahlásit

lepší fotku nemůžu najít - bylo jich tam hodně a hezky zdobené...

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání