Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 14:47
- Nahlásit

Fajka
rikas, ze do vanoc esuska nebude mit slusivou modrou bundicku?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 14:54
- Nahlásit

cernej caj

No a hlavně jí nebude mít už dneskááá, počítala trochu s tím, že jo, že tu starou zahnojenou už na víkend vyhodí na hnůj

Pokud teda nedorazej do 10 min. tak mám smůlu.

FAJFKO - Hele nemůžeme to takhle dělat vždycky, že všechno co já zadýluju půjde na Skřivánky, ne? To bys přišla na buben, ono toho bude za dost peněz, ne?

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 14:55
- Nahlásit

cernej caj
rikas, ze do vanoc esuska nebude mit slusivou modrou bundicku?

do vánoc jo ale nespecifikuju jestli ještě ty letošní
balíky do ruky co má bejt do druhýho dnes namístě už ted chodí 4 dny ...
no ale jako zas abych nehaněla jen tu počtu..byl o tu PPLko a řidič nám tu krom našeho balíku nechal ještě jeden kterej mu vypadl z auta... aniž by to zjistil... ...tož asi tak ke ztrácení zásilek.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 14:56
- Nahlásit

PetraK
tak to nechci strasit, ale mozna uz nedorazej... pac v tuhle hodinu uz asi tezko... ale teda sem si rikala, ze kdyz ve stredu podano, ze v patek by to mohlo byt...

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 14:58
- Nahlásit

PetraK
Hele nemůžeme to takhle dělat vždycky, že všechno co já zadýluju půjde na Skřivánky, ne? To bys přišla na buben, ono toho bude za dost peněz, ne?

a ono to bylo někdy jinak? zatím šlo včecko tam
ale tak joo můžem, zatím zvládám... časově i peněžně na matroš..až nebudu zvládat tak bych ti řekla a stopla to
klidně dýleruj..ale objednávky dyžtak přes tebe bo přes flér bych musel platit navíc provizi jim a to by byla hovadina

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 14:58
- Nahlásit

kraaaasnej vikend

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 14:59
- Nahlásit

cernej caj

eh, tak dnes to teprv převzalo brno
takže dneska to fakt nebude.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 15:00
- Nahlásit

cernej caj
kraaaasnej vikend

taky taky !

cernej caj
ze kdyz ve stredu podano, ze v patek by to mohlo byt...

a jak to bylo posláno jako obyč balík? to určo nedojde a jestli to bylo do ruky tak teoreticky by ještě mohlo...

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 15:00
- Nahlásit

PetraK
eh, tak dnes to teprv převzalo brno
takže dneska to fakt nebude

jo tak to je přesný...tak to stihnou tak na příští víkend možná

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 15:05
- Nahlásit

Fajka

jako ale já už nechci chodit tejden v tom humusu co mám a prát to jsem právě už nechtěla, když budu mít tu novou, šviháckou, škoda vody. No asi čórnu Brtnikoj jeho bombra, von je ten votužilej, může na vejlet v tílku, Bude mu to pasovat k těm šortkám :

Nemůžem všechno vždycky poslat na Skřivany, cípneš hlady.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 15:13
- Nahlásit

Nejde nám tu net a jdou famy, ze je to schvalne a nafurt, taky black friday
V dobe smartfounu a mobilnich tarifu, no nevim, i kdyz musim rict, ze czpes ne na mobilu mimoradnej vopruz
Jeste ze uz jdu za chvili domu
Ale sem zase alespon zjostila, ze tu mam pristupnou wifinu asi z nejaky sousedni firmy ; D

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 15:24
- Nahlásit

PetraK
nemohla neuznat, že nemám pravdu
ale šlo by nemohla neuznat, že nemám nepravdu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 17:29
- Nahlásit

petrak
to je mi lito sem necekala, ze to bude tak zly

maya
mam zobrazeni v opere na jeden sloupec a czpes vali dobre

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 17:45
- Nahlásit

Fajka
Pani, neblazni, fakt nemuzes vsechno posilat Skrivankum, myslete taky drobek na sebe?
Darenka
Kluk mi malýho půjčil pochovat jen na chviličku.
Jen na chvilicku? Pockej casem, babiii, muzes nam pohlidat...
Adéle sebrat takového malého gumového plnicího ježečka (na pochoutky). A když jsem přijela z práce, našla jsem z ježka tak 1/3. Teď se budu modlit, aby zbytek vysrala.
Vysere, vyblije, bud v klidu. Ja tyhle gumovy sragorky nemuzu davat, mam preparatory poziraci, nezbylo by nic.
Maya
V dobe smartfounu a mobilnich tarifu,
ja jsem asi odrovnala vodafouniho operatora. Coby letitymu (14?! let) zakaznikovi mi nabizeli naky karty datovy, mobilni ci kyho vyra... Nemohl pochopit, ze nemam internet v mobilu a ze nechci internet vsude, kde se hnu.
xerxova
Najtik ma svyho nepritele? Myslis, ze by sel fakt az do rvacky, jakoze natvrdo? S tou kladou si me pobavila, ale nechtela bych byt na tvym miste.
PetraK
No asi čórnu Brtnikoj jeho bombra, von je ten votužilej, může na vejlet v tílku, Bude mu to pasovat k těm šortkám
Este furt jede sortky, silenec?

Jinak preju krasavej vikend, babickam babickovani, slapkam slapani, birmicam snad relaxovani a jizvicam neblemcani.

Ja zacinam dumat, co nastane pri harani cubek (a stenata to nebudou) - nicmene Pruhy venujou zadni casti Bazusaka vetsi pozornost. A drzte mee, klape pak zobakem, boze, boze...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 17:59
- Nahlásit

fifi
no tak to preju, at to preckate bez infarktu;)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 18:49 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

Fifi Myslis, ze by sel fakt az do rvacky, jakoze natvrdo?
Nevím - zatím vždy při jakémkoli kontaktu se psy byl hravý, i pokud na něj pes útočil i nějaký ten šrám mu způsobil... (to vznikne tak, že majitel nadšeně křičí, pusťte ho, můj pejsek si rád hraje a běhá... a pes pak ze strachu útočí... stalo se nám několikrát) tak se spíš tvářil nepochopeně a nešťastně. Žádné vrknutí, žádné oplácení. Nerad se ze srandy pere - raději běhá. Ani doma nikdy nezkusil vážně zavrčet, natož náznakem vyjet - ani při nepříjemné manipulaci, ani při únavě...

Až v poslední době na některé psy štěká, když jdou kolem zahrady. Na většinu ne - klíč neznám (jen že na staré známé neštěká). No a asi před 14 dny poprvé na dva vyjížděcí štěkací psy (oba na dlouhém vodítku) vyjel taky on (na vodítku). Jeden z nich byl ten dnešní. Na něho štěká i když jde kolem (bydlí naproti).

Jak by reagoval na volno netuším. Xerxes byl kliďas. Když ho menší pes napadl, tak ho zalehl... Zuby nepoužíval - i na stará kolena, kdy si hrát nechtěl a nějaký pes ho začal otravovat a stavět se o něj, tak zavrčel... a když nedal pokoj - zalehl ho... Sranda byla koukat na reakce páníků, kteří si nedokázali psa odvolat a já je pak vybízela, ať si svého psa odvedou... a oni se báli ke Xerdovi (ten se smál na celou hubu) přiblížit... U Nighta nevím. A doufám, že se to nedozvím - že ho naučím, tak jako ty ostatní, že konflikty řeším hlavně já... A ať mi do toho nekecá...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 18:59
- Nahlásit

ehmmm - ještě doplním, že Xerxes psy do velikosti kokrů neřešil nikdy, jejich útoky přehlížel velkoryse - tady je ani zalehnout nemohl... to byla specialita na otravné retrívry a ovčáky...

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 19:08
- Nahlásit

Xerxová
Až v poslední době na některé psy štěká, když jdou kolem zahrady. Na většinu ne - klíč neznám (jen že na staré známé neštěká). No a asi před 14 dny poprvé na dva vyjížděcí štěkací psy (oba na dlouhém vodítku) vyjel taky on (na vodítku). Jeden z nich byl ten dnešní. Na něho štěká i když jde kolem (bydlí naproti).
Tak asi dospiva, ono nechat si od stekacu zapatnich nechavat vse libi, to by i sebevetsi klidas obcas vybublal. Na volno by to bylo asi v klidu, ale zcela chapu, ze nechces podobny situace resit vubec. Teda pripadne, ze je poresis ty, za macho Najta, mu to v hlavince dojde.

Ja musela sprdnout tvrde ted vecir Troldu, cuby mely nakyho tvora vedle na zahrade. Zivocicha skodlivyho zjevne, bo i Kremyl vrtel ocasem. A kdyz to neco prchlo podel plotu (kocka to nebyla, to se chovaji jinak), zacal past cuby, po dlouhy dobe, kdyz si to svy kontrolovaly. Kremyl ho prevalcoval, Baz mu dala tafanec a frajirek se najezil - a uuuz jel, teda z my strany.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 19:15
- Nahlásit

cernej caj
já si stáhla firefox, jestli to nebude lepší, ale je to stejný, on je to taky sloupec, ale takovejma mrnkama, že to nepřečtu, musím si to zvětšit a pak i s tlf na šířku to musím posouvat, což je dost debilní, asi vyzkouším tu operu teda ještě
a nebo máš asi ještě lepší oči a přečteš ty mrňavcee

jinak dnešní den završen revizorem u východu z metra, kdy jsem nemohla najít opencard, už si opisoval občanku, abych nemusela platit celou pokutu když jsem jí našla, ale byly to nervy, já bych fakt nemohla bejt černej pasažér, to bych z toho měla infarkt z fleku
Xerxová
tak snad to s Najtíkem nějak pořešíš a taky dost šance je že když tak zůstane u toho zastrašování, však ti psi pro něj musej bejt otravní

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 19:31
- Nahlásit

Fifi
, co nastane pri harani cubek
peklo

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 19:35
- Nahlásit

kachna_
peklo
Zvladli jsme to s nebostikem psem, zvladnu i ted, klec bytelna to bude jistit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 19:39
- Nahlásit

Xerxová
tak urcite to s najtikem zvladnes posefovat taky

Maya
zkus nastavit vetsi velikost pisma v nastaveni toho zobrazeni. Ja pouzivam starou operu mini a uplne supr. ale ta nova to asi uz neumi.

tak aspon si ochranila jiny, co meli cas proklouznout

Fifi
tys mela i psa psa? ja myslela, ze pindiky ee?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 20:06
- Nahlásit

Tooo vám byl úspěšnej odpolednek majne líbe Kindr. Bubík zase zabila trávu, běhala a lovila míček a hledala míček. Rumíček lítal jako bláásen. Pak jsme vařili, pak žrali BuboRumíčce ouška syrový a vypadali u toho jako Cerberos /foto dodám/ pak dostal Rumíček od Bubiny na držku a tetkon spí.Bubi nespí, Bubi musí žebrat, ešivá nebudou volný pečený brambory, nebo zelenina, nebo........ aspoň maso . páč toho měla hrozně málo přece. Krom večeře ešče obří syrovou prasečí plachtu.

Půjdu se asi válet.

Fifi

Este furt jede sortky, silenec?

dyk ešče není zima, tak to je jasný však, když chodil ve šrotkách po Jizerce v únoru..... tak teď v Prahé?

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 20:08
- Nahlásit

Fifi
fakt nemuzes vsechno posilat Skrivankum, myslete taky drobek na sebe?

v poho pani, jen ať si Ešuska dýleruje až nebudu mít na chleba tak se k ní nastěhuju..vona dobře vaří tak ten muj malej hladovej krk se tam už ztratí

a frajirek se najezil
jelitu stačilo jednou dvakrát, aby pochopil že má smolíka a je z něj doživotní podpantoflák

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 20:09
- Nahlásit

Fifi
Zvladli jsme to s nebostikem psem
no dobře, tak očistec. výstižnější?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 20:12
- Nahlásit

fajka jen aby ti nedala syrové prasečí ouško...

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 20:15
- Nahlásit

Xerxová
fajka jen aby ti nedala syrové prasečí ouško
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
tak já věřím že Bubi je pašák a do tý doby je šecky sbagruje páč to bych asi musela držek dijetku

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 20:28
- Nahlásit

ale jako když nad tím přemejšlím tak syrový ucho ještě dobrý ..horší by byly zelený držky u Fifijůůůůů

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 20:33
- Nahlásit

cernej caj
tys mela i psa psa? ja myslela, ze pindiky ee?
Ja mela pred Dorotkou samy psy, ona byla prvni nejak fena. Od ty doby pindiky ee. Pruhy jsou po mnoha letech dalsi.
PetraK
však, když chodil ve šrotkách po Jizerce v únoru..... tak teď v Prahé?
Pravda.
Twe a kdes ty ucha syrovy sehnala? Ja ci takyy.
Krom večeře ešče obří syrovou prasečí plachtu.
Nezapomenutelna Ag, kdyz si na tabore podobnou plachtu zvejkala. Ostatni to mely do 15 min v sobe, ona snad 45 min s tim bojovala, udatne.
Fajka
Ešuska dýleruje až nebudu mít na chleba tak se k ní nastěhuju..vona dobře vaří tak ten muj malej hladovej krk se tam už ztratí
Ale ty ses fakt prastena. Nicmene predstava tebe, coby stravnika u Esusky, pobavila. Jak dela pstros? - nevis? nic nedostanes.
jelitu stačilo jednou dvakrát, aby pochopil že má smolíka a je z něj doživotní podpantoflák
Kremyl si ho srovna, ta ma kupodivu ted tu, jak se to rika? audoridu. Bajitko si plyne nejak ve vzduchu a cim min se s pubertakem v akci potka, tim je spokojenejsi. A kdyz uz ji prudi, tak ho vezme zhusta.

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 20:46
- Nahlásit

Fifi
. Jak dela pstros? - nevis? nic nedostanes
tsss jako že by mě nic nedala jo?
bych si vyžebrala nebo čoorla jako Bubi

Kremyl si ho srovna, ta ma kupodivu ted tu, jak se to rika? audoridu. Bajitko
jo jo přesný Fajfce stačí se významě podívat tudle jí jelito nějak v přehršle energie chtělo vlítnout do jejího pelechu když ona spala a jak letěl radostně tak ona zvedla jedno víko a významě se podívala, jelito se zastavil 30 čísel před ní jak před výlohou... dělal tam ty svoje tanečky a cukrbliky dokolečka, pak vypísknul a vrátil se zpět aniž by dokončil původní záměr na ní hupnout Fajfka zaklapla víko a spala dál...

A kdyz uz ji prudi, tak ho vezme zhusta
no však co jí má co prudit a na pindíky musí bejt přísnost o to víc na pubertální pruhy

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání