Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 11:49
- Nahlásit

denyk
no tohle

Čerpání dovolené podle § 211 je zaměstnavatel povinen zaměstnanci určit tak, aby dovolenou vyčerpal v kalendářním roce, ve kterém zaměstnanci právo na dovolenou vzniklo, ledaže v tom zaměstnavateli brání překážky v práci na straně zaměstnance nebo naléhavé provozní důvody

právě obvykle komentovali právníci, že musíš dovolenouý vybrat a když ne, musí to kontrole zaměstnavatel zdůvodnit proč ne, asi upřesnit ty překážky a tak

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 11:50
- Nahlásit

cernej caj
já to chápu a je to fakt k nasrání
tak holt aspoň víš co máš příští rok udělat.
My máme na konci roku největší frmol, uzavření zakázek, inventury atd. A jsem za to ráda, taky se mi nechce tvrdnout 14 dní doma.

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 11:52
- Nahlásit

Maya
asi upřesnit ty překážky a tak
to se zas tak nehrotí. U nás převádějí dovolenou téměř všem.
Taky na nás něco zkoušeli, ale když prostě nemáš možnost si jí vybrat, páč je třeba hodně práce, tak to prostě nejde...

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 11:56
- Nahlásit

worick

Sypeme se tak nějak na střídačku - jeden den já, pak se s tím začnu smiřovat a špatný je zase Tom

tak se držte, je to hrozný,

Xerxová

A že půlhodiny po návratu z lesa nepojedeme druhý kolo.
Alespoň vyrazil na zahradu tahat větve...

je pracovitej no, co vim, tak doga byla dycky pracovní vemeno, tak jakej gauč

Fifi
Mamine je lip teda, zvlada?

no, jak to říct............... ? Kdyby ze se všeho hned nepoto........... bylo by jí mnohem líp. Dostala dost tvrdou přednášku, protože mě vytočila (tak to až tak zpočátku terapeutický z mý strany nebylo , ale já prostě některý věci nedávám a nebudu jí v tom rozhodně podporovat, páč si pak tím pádem přitěžuje sama) .... no a hnedle druhej den mi řiká, mělas pravdu, bylo to tím vším dohromady, že se mi přitížilo /páč je fakt nervák pošahanej- se jinak říct nedá a jak se vynerví, tak se jí co? No špatně dejchá, to je logický, ale na to jí rozhodně žádná nemocnice pitomá nepomůže! tak howg!/ pak už sem i byla hodná céra, daly jsme si decku vína a kostky /já bych teda bývala byla potřebovala toho vína aspoň tak dva litry

Ten blboun si to prines z venku pred topeni na kousani a vono mu to zmizelo!

nenéé, nene. nene. to je joooudík, myslim že vyhrál první cenu Největšíhou Joudíka roku

Teda jen pulku skorapky, ta se mu nacvakla zespod na polstarek. Zofree!

A hned dvakrát!

Nezapomenu na Kremyla, ktera

Čert od ispidicha přece měl na ropuchy návyk. Jak našel ropuchu, šel do ní s tim, že krom slinění byl pak v rauši narkoman

Maya

přišla mi ta meteostanice, dost vtipně je tam, že venkovní čidlo není voděodolný, tudíž na něj nemá pršet a sněžit, to teda bude logistický oříšek

si děláš čurinu, že jo? že jo?

denyk

a FB na vizslach da nejakej debil fotku 3-mesicni fenky MOK,

pevně doufám, že tam aspoň dostal sodofku, kretén.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 11:58
- Nahlásit

denyk
u nás se taky převádí, ale max tejden a musí se to vybrat tuším do března
tak já vím, že se to nehrotí a spousta firem na to kašle, ale prostě podle zákona nevybrání dovolený asi dovoluje jen nemoc a smrt

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 12:03
- Nahlásit

kachna_

. Káče bylo smutné, že nemá kombinézu (no prostě Káče), Martínek k ní dolezl, objal jí a pohladil.

miluju všechny vaše děti

jenže pak si jedna vyňoupla voči, aby se nemusela vdát (to mi jako přišlo poněkud krátkozraké) a ta druhá šířila křesťanství tak zapáleně, až se rozhodli jí upálit nebo vplést do kola a rozřezat (různé verze). Tak jsem se rozhodla, že to holky vlastně vědět nemusí

no ale hele.... aspoň by byly připravený na život v reálu

Xerxová
jen se asi Night za tu špinavou osobu s mokrým zadkem styděl...

já šla domů taky jako prase - páč Rumíček jak řádil a byl radosten, tak zcela čisté džíny už jsou jako prase.

Maya
si zase horko těžko syslím dny právě na dovolenou mezi svátkama, mi to vyjde tak akorát

já taky tak, miluju bejt doma přes svátky, doufám, že si to letos užiju.

cernej caj

myslím, že je rozumný si tenhle víkendovej výlet odpustit, že kamarád má rozuma

prave sem zjistila, ze nam nakazi dovolenou od 21 - 31. 12

to je blbý, ale můžou no.
Tak si vezmeš Vokounka a budete courat spolu, po okolí. to půjde ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 12:06
- Nahlásit

cernej caj
a ti, co uz dovolenou maji vybranou, dostanou to volno proplaceny darem a nebude se jim brat z pristiho roku.

coo? to je fakt spravedlivý tohle teda A tak si ji teda taky hnedle vyber ještě teď.

takze je zakaz i schvalovat dovoleny v prosinci, abysme si nemohli vybrat tu zbyvajici dovolenou,

a ha, už to vidím. To je mi teda čajdo fakt líto, to nas...štve.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 12:06
- Nahlásit

Maya
no u nas je to podobny, akorat to je 10 dni do brezna, ale me by to pomohlo, pac to byva DT, da se tam soupnout nejakej vandrik a jeste porad muzes mit dlouhou dovcu v lete.

PetraK
tak je fajn, ze maminka uznala, cos ji rikala

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 12:09
- Nahlásit

denyk

lahví od vína máš doma asik dost né?

nemám, poctivě několikrát do týdne vyhazujeme

cernej caj
adavkem nemusi jit jeste 14dni v kuse za odmenu do prace...

no aspoň víš, jak se příští rok zařídíš. Ach jo, je jasný, že to fakt na...

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 12:11
- Nahlásit

cernej caj

snad bude bundicka s koziskem delat paradu i slouzit

no je normálně nová ale za 60 káčé -výprobej v sekáči . Jak se tam dostala, nechápu.
doufam, ze tinta76 napnuta neni jestli si muzu koupit novou bundicku i jaaa

vole.

Zatím nic, zatím nic. Čekám dva balíčky, hlídám telefony, takže jak to dojde, dám echo.

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 12:14
- Nahlásit

Je to prostě na prd s dovčou když si to tak čék veme 20dní.
10 si musíme vybrat v létě-celozávodka. pak si musímen nechat třeba 5 dní na Vánoce. A zbyde prd. Když je čéku blbě tak si ani dovču vzít nemůže páč jí prostě nemá a nemocenská co si budem povídat...k smíchu.

PetraK
jo sodu dostal, samo, že se vymlouval že na EO jen "píská" jak kdyby neexistovaly píšťalky, že, určo si ho kvůli pískání pořizoval. Si asik myslí, že psi jsou hluší.
Já například pískám na prsty

birma
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 12:18
- Nahlásit

cernej caj
máme dneska a zejtra akci na karimatky - 40% slevy. Tak kdyby tě to zajímalo, koukni. Já jdu do samonafukovačky, váha 690 g se dá přežít a za necelejch 800,-....

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 12:20
- Nahlásit

cernej caj

tak je fajn, ze maminka uznala, cos ji rikala

no ono já jsem se s ní fakt nepárala. Jedna z vět byla, že teď momentálně jí teda rozdhodně litovat nebudu, protože si za to může sama a že kdyby se vy...kašlala na řešení hovadin, který jí nervujou a nemusí je řešit teď, když na to nemá kapacitu a hlavně to nepospíchá a ta nemožnost to vyřešit jí stresuje ešče víc a její stav zhoršuje a ona si trvá na tom, že to musí dokončit, tak ať se laskavě nediví, až se udusí
Vzhledem k tomu, že když se následně ukidnila, pak se vyspala a neštrézovala, bylo tí jím pádem mnohem líp, nemohla neuznat, že nemám pravdu (miluju češtinu, která dovoluje tolik záporů v jedný větě )

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 12:23
- Nahlásit

denyk.
, samo, že se vymlouval že na EO jen "píská" jak kdyby neexistovaly píšťalky, že, určo si ho

dobře že nemám FB, dobře.
já pískám na píšťalku,a le to spíš kvůli Bubině, aby slyšela. A nebo v polích, když "pracujeme" jinak mi stačí pískání na hubu - chci aby Rumajzl vnímal co nejtišší přivolání.

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 12:31
- Nahlásit

Se zas někdo v díí píí nudil
http://decinsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/vandalove -na-decinsku-ponicili-nekolik-vlaku-20151126.html

jinak mi stačí pískání na hubu - chci aby Rumajzl vnímal co nejtišší přivolání
já taky nepískám často, ale když už písknu tak v cuku letu přiletí
Když teda zrovna nepřiběhnou kámošovi děti, má je taky tak naučený

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 12:43
- Nahlásit

birma
kouknu, dik zkus to uhrat na jeziska

ona hlavne i ta eva tak 500 mit bude, takze to neni takovej narust proti komfortu, kterej bude vyrazne lepsi

PetraK
tak hlavne ale, ze ji je lip

birma
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 12:54
- Nahlásit

cernej caj
jj ježíšek to bere, nabízel se na spacák, na který máme 30%, ale to potřebuju delší čas a nějakou psychickou sílu se rozhodnout, jestli spacáky 2 nebo 3, jaký váhy a komfortní teploty...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 12:56
- Nahlásit

birma
jak to myslis 2 nebo 3? jako jestli by sis koupila ke stavajicimu dva nebo jen jeden? to pravda se spacakem rozhodovani horsi

birma
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 13:06
- Nahlásit

cernej caj
no právě nevim, jestli stávající nechat nebo poslat dál a jestli koupit letňák + jaro/podzim + zima, nebo "jen" zimák + míň teplej třísezóňák, ale musim na to sednout, srovnat teploty, ceny, váhy.... prostě žádná sranda to nebude to rozhodování

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 13:43
- Nahlásit

birma
jojo, to chce zvazit a promyslet. Ja se vydala cestou teplejsiho trisezonaku a letnaku, protoze prehodit pres sebe jako deku nebo mit cely rozeply je celkem v pohode az do tech spodnich teplot letnaku

navic lehkej letnak je paradni pak kdyz chce clovek nekde po chatach, kde usetri za periny (nejsou periny) a jde relativne nalehko

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 13:47
- Nahlásit

worick
Myslím na vás, ať je líp.
Fifi
miminko ňuňu, máš pravdu, rozplývala jsem se. Kluk mi malýho půjčil pochovat jen na chviličku.
Trodíkovi odplavala hračkááááá, chuďátko malý. Nemůžeš mu prosím tě dát něco trvanlivějšího
Tedy určitě ne to co jsem provedla já. Zapomněla jsem Adéle sebrat takového malého gumového plnicího ježečka (na pochoutky). A když jsem přijela z práce, našla jsem z ježka tak 1/3. Teď se budu modlit, aby zbytek vysrala.

denyk
Fenka v aute uvazana za obojek a na krku EO. Ja ho potkat tvl. Hovado
Hajzlové, udělala bych jim to samý!!!! Svině jsou to.

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 13:49
- Nahlásit

cernej caj
držím palce ať krkabol brzy přejde. Ráda bych napsala, že kamarád je zhejčkanej, ale upřímně - mě by tam za těchhle podmínek taky nikdo nedostal

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 13:58
- Nahlásit

tak 14dni na vanoce doma... uz sem se bala, ze mi to sef neschvali

Darenka
tak supr, ze miminecko sis mohla ponuchnat

birma
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 14:08
- Nahlásit

cernej caj
co se týče komfortu u karimatek, tak nevim, jestli to bude takovej rozdíl, ta eva je fakt pohodlná a navíc má šířku 70, zatímco ta samonafukovačka 50... Ale fakt mě láká možnost zbalit se do výrazně menšího batohu, teoreticky bych pak mohla i na treky vlakem, protože by se mi do batohu vešlo i náhradní oblečení do kempu a tak...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 14:11
- Nahlásit

birma
jj, to urcite by taky byla dost uspora a pokud ta samonafukovacka je tlustci nez 1cm, ale ma treba 2+ tak izolace od zeme a tepelna pohoda vyrazne vyssi kdyz bude chladno

birma
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 14:14
- Nahlásit

PetraK
nemohla neuznat, že nemám pravdu
akorát jsi to s těma záporama přepískla a sama tvrdíš, že pravdu nemáš

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 14:32
- Nahlásit

birma

proto píšu, že miluju češtinu musela jsem to nechat, tak jak jsem to napsala

Uuuž jen chvilku a kam jde Koláče? No kam?? Domůů a pak........... ven! A pak už snad bude vejt

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 14:33
- Nahlásit

FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJFKOOOOOOOOOO

HLÁSÍM, ŽE VŠECHNO DOŠLO, OPAKUJU, VŠECHNO DOŠLO, A VŠICHNI DĚKUJOU

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 14:35
- Nahlásit

PetraK
me pripomina, jak sem psala vero "ted muzes stradat" (jakoze střádat penizky do zasob) a ona mi odepsala "to je dobry, ze mi prejes stradani" (ze ma nedostatek)

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2015 14:44 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
huuuš sem byla nervóza essi se to stííhlo! díííík!
hlásim že PPL je asi tak stokrát rychlejší než počta...česká...blbá...
přes víkend pošlu soupis za celou tu outratičku a pošlem to zase Skřivánkům...ty to vybereš a pošleš ju ?
Dík

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání