Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 16:32
- Nahlásit

v lese bylo kráááásně - stihli jsme to ještě za světla. Zviřoň vylítaný, vyblbnutý - pravda, nadávala jsem mu, když se šel napít do potoka, že by v ledové vodě (nad tlapátka - mělko) stát nemusel... Ale ve sněhu taky stojí a lítá... takže asi nevadí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 16:32
- Nahlásit

maya
mrknu, dik

tak ja as dost naucila i v ty praci, ale bez znalisti secsrartuje dobre

petrak
podle me recival kapely sou, kdyz si chces zajit v sobotu zaparit a kapelu mas rada ale uz nehraje, nebo je nedostupna, tak si des zsparit na revival

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 16:32 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

xerxova
ten je teda otuzilej ja premyslim, jestli vubec v tehle "zime" brat vokouna ven, aby se nenachladil

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 18:02
- Nahlásit

čaj proč by se měl chlupáč nachladit?? Dogy jsou nahaté, jsou to gaučáci radiátoroví... a všichny sníh a mráz a výlety v zimě milovaly. Strojili jsme jen starou Betu s nemocnými zády. Poslední dvě zimy...

na první je Arona na běžkovýletě, pak Xerxes za Ladovské zimy, kdy z plotu nekoukalo skoronic - přesto respektoval pozemek. Betka na výletě, Night za loňského sněhořádění a na poslední Betka v mojí staré fleesce. Tahle byla kvalitnější, pak měla ještě slaboučkou modrou - taky mnou doma ušitou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 18:09
- Nahlásit

Xerxová
tak ted dva roky nebyl problem, ale predtim mel asi 2x po sobe atb na zanet mocaku, tak prave nevim, no, jestli uz ted koncem listopadu neni uz moc zima, hlavne aby nekde lezel.

ta doga, couhajici metr nad plotem je husta

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 18:27 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

ležet nikde ve sněhu psiska nahatá pochopitelně nenechávám. Klidně jsme chodili na výlety i ve velikých mrazech (mínus 15 a podobně), a byli jsme ale stále v pohybu. Nebo jsme šli na výlet, a pak odložili na půlhoďku Betku do auta (kde měla silný pelech a deku) a my si šli zabruslit na Mácháč nebo Břehyni. Stejně po půlhodině na bruslích už toho mívám dost... No a pokud jsem někde měli jít třeba na oběd (s Aronou na celodeňáku na běžkách), pak Pepa v ruksaku měl s sebou deku. Ani pod stůl psa jen tak na dlažbu nikdy neodkládám...

fotky jsou z rezervace Pecopala - úžasný kus přírody. Ten den bylo opravdu mínus patnáct - je to poznat i z toho, že mám čelenku a rukavice Na zaparkované auto svítilo slůňo, takže Betka měla "boudičku" po výletě při našem bruslení i vyhřívanou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 18:32
- Nahlásit

Xerxová
prave vokoun neni zvyklej spat na podlozce a vyhledava i doma chladnejsi mista, tak si nejsu prave jista s tim bivakem ted - i kdybych mu vzala alumatku, jestli by na ni lezel.

a fotky fakt paradni, to je v nemecku?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 18:38
- Nahlásit

v žádném Německu - to je krásný kraj na výlety - kousek od Mácháče. Břehyňský rybník je součástí rezervace s podivným jménem Pecopala (proč se tak jmenuje se neví). Ty ojíněné buky jsou z vrcholu Pec, na některých mapách je značen i jako Pecopala... Vůbec kolem Hradčanských rybníků (nejsou v Praze ) Břehyně, Mácháče... je moc hezky a chodíme tam hlavně v zimě - neboť v Jizerkách je hodně sněhu a hlavně všude lyžařská magistrála, kam se pěšky (natož se psem) nesmí...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 18:41
- Nahlásit

Xerxová
aha, ja si rikala, takovej nazev jako Pecopala, to u nas snad nebude

to je fakt paradni

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 18:49
- Nahlásit

cernej caj
tak si nejsu prave jista s tim bivakem ted - i kdybych mu vzala alumatku, jestli by na ni lezel.
Ty ses blazen?? Jit bivakovat v tyhle kose a snehu? Si umrzni sama, Vrbato, Vokouna nech v teple radsi.
Xerxová
Krasny fotos.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 18:50
- Nahlásit

Fifi
Si umrzni sama rozkaz sefe aneb posledni letosni opustak

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 18:58
- Nahlásit

cernej caj
Ty si fakt silenec. Ja nejdriv myslela, ze mluvis o beznym venceni - ale jestli mel zanety mocaku, tak bych to asi neriskovala nekde spankem v mrazu. Brrrrr.

Darenka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 19:06
- Nahlásit

Držte palce
voda částečně odtekla, ale kontrakce nejsou a otvírání se taky nekoná. Tak doufám, že to páni doktoři ohlídají a miminko vyjde včas. Budou to hodně dlouhé hodiny čekání a nervů.
Fifi
Trolďas je ještě větší než jsem myslela a je to fakt fešák. Nemůžu uvěřit že je jen o málo starší než Adél.
Xerxová
to jsou fotky jak z pohádky (jak tím sněhem, tak krásnejma hafanama a taky šikovným provedením)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 19:13
- Nahlásit

Darenka držím palce, ať se mimíšek vykulí na svět v pořádku

čaj tak na bivak jsem taky nemyslela - myslela jsem že myslíš normální výlet. Na bivak ti doporučím pouze jít se dvěma spacáky - jeden pro sebe a druhý pro psa

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 19:13
- Nahlásit

Darenka
Budou to hodně dlouhé hodiny čekání a nervů.
Huf, tak drzim palce!!! Vse bude v poradku, ale to cekani... Pevnej nerv!
Nemůžu uvěřit že je jen o málo starší než Adél.
O malo? Trolda je 1.4. - Adel je tak o dva, tri mesice mladsi?

Darenka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 19:28
- Nahlásit

Díky za podporu.
V porodnici je od popoledni. Od té doby se nic nezměnilo. Jestli se do zítra neotevře, budou to řešit (způsobem asi podle situace). Musíme věřit, že porodnice je lepší než má pověst zbytek nemocnice.
Fifi, Adél je narozená 11.6. Troldík je jen o 2 měsíce starší.
Ale abych jí nekřivdila, taky roste jak z vody. I když jí máme před očima každý den, stejně je to vidět

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 19:28
- Nahlásit

Darenka
Držím palce, ale oni si doktoři poradí. Čekání teda nezávidím.

Darenka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 19:39
- Nahlásit

Maya
Jj, snažím se být optimistická. Manžel to šel rozdejchat na kuželky
Syn už mě zaúkoloval, co všechno bude potřebovat doma uklidit než přijdou mamča s miminkem z porodnice, tak budu spřádat plány, jak - kdy - co
Je to dlouho toužené dítě a tak maminka plaší. Bojím se, aby nebylo úplně připravené o imunitu kvůli sterilnímu prostředí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 19:43
- Nahlásit

Darenka my dostali zprávu od mlaďochů až po narození... Abychom se nenervili ještě my... Nezávidím - ale na konec přijde veliká úleva a radost. Babčo ehmmm -tedy ještě skorobabčo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 19:48
- Nahlásit

Darenka
moc sterilní prostředí vadí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 19:49
- Nahlásit

Darenka
tak drzime palce! urcite to doktori zvladnou

fifi
je to uz dlouho, tak 2-3 roky ale mel 2x atb a tim, ze dost leha na studeny mista holym briskem, to taky moc nechci riskovat. nad nulou v poho, pod nulou uz mam obavy

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 19:50
- Nahlásit

Darenka
Troldík je jen o 2 měsíce starší.
Skorem 2,5. A kdepak mas fotky, ktery uvidime i my, ha? Na rajceti dva tydny nic, ha?
Bojím se, aby nebylo úplně připravené o imunitu kvůli sterilnímu prostředí
Ji/ho Adelka parkrat blemcne, chlup pusti, vsak ono to zase tak sterilni casem nebude.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 19:52
- Nahlásit

Darenka vždyť mají berňačku ... Co vlastně na sebe říkají holky?? Nežárlí starší, že jste si pořídili vlastní psinu ??

Darenka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 19:53
- Nahlásit

Xerxová
Díky za krásný fotky. Přesvědčila jsi mě o tom, že aspoň v něčem jsem normální
cernej caj
a nešlo by natrénovat ležení na podložce? Asi je to blbá otázka....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 20:08
- Nahlásit

Darenkakdysi jsem o dětech a psech napsala povídání...

Darenka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 20:10
- Nahlásit

Xerxová
Berňačka je z nevycválané Adély otrávená a snaží se jí stranit.
Nežárlí na ní - ona má prostě zlaté srdíčko a my se jí snažíme věnovat stejně jako než přišla malá pižlice. Hlavně manžel. O
víkendech bereme na procházku do polí a na louky obě. V přírodě je to úplně v pohodě.
Fifi
No to si piš, že nechám dát Adélu malýmu cipískovi blemcáčka miminku (na tajňačku, bude to naše tajemství) nějak tu imunitu získat musí

Darenka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 20:15
- Nahlásit

Xerxová
Díky za to povídání. Už jsem si to uložila a až se vrátím z venčení budu studovat

denyk
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2015 21:32
- Nahlásit

PetraK mrkni plis v emila...dulezite

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 06:15
- Nahlásit

Darenka
Bojím se, aby nebylo úplně připravené o imunitu kvůli sterilnímu prostředí
však to Adélka nedopustí
Nežárlí na ní - ona má prostě zlaté srdíčko a my se jí snažíme věnovat stejně jako než přišla malá pižlice. Hlavně manžel.
tak to jste skvělí

Darenka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2015 06:22
- Nahlásit

Jen na vteřinku jsem tu. Zatím žádné změny.

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání